Σήμερα αποφάσισα ότι συμφέρει, κατά την άποψη μου, να φτιάχνεις τα δικά σου υγρά άτμισης, όχι μόνο από οικονομικής απόψεως, κάτι που πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα οικονομικά μας έχει την σημασία του, αλλά και γιατί αυτό σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με αρώματα και γεύσεις, όπως εσύ θέλεις και να φτιάξεις το δικό σου prive ατμιστικό υγρό.
Και όταν λέω να φτιάξεις το δικό σου υγρό δεν εννοώ εκ του μηδενός. Να πάρεις μια από τις έτοιμες βάσεις που υπάρχουν πλέον στο εμπόριο και νομίζω ότι καλύπτουν μεγάλη γκάμα επιλογών, να πάρεις τα αρωματάκια της αρεσκείας και μερικά άδεια μπουκαλάκια και να φτιάξεις ότι συνδιασμό υγρού επιθυμείς. Μέχρι εκεί. Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα απλό, έχει την πλάκα του, έχει την ευχαρίστηση της δημιουργίας, συμφέρει
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ οικονομικά και το αποτέλεσμα σίγουρα το απολαμβάνεις γιατί φτιάχτηκε σύμφωνα με τα δικά σου γούστα.
Την άλλη επιλογή που υπάρχει, το να φτιάξεις το υγρό σου εκ του μηδενός δεν την συζητώ, δεν θέλω να κάνω την ζωή μου δύσκολη και προσωπικά έχω τοποθετηθεί περί του τι νομίζω ότι είναι το η.τ. και πως το βλέπω εγώ.
Σήμερα λοιπόν επισκέφθηκα το ολοκαίνουργιο μαγαζί του γνωστού από το φόρουμ μας
Αtmomixani.gr στην Νέα Χαλκηδόνα, και με την ευκαιρεία, καλορίζικο και καλές δουλειές και μακάρι να ανοίξει κι άλλα, και αγόρασα δύο από τις έτοιμες βάσεις που έχει από την
atmos lab, την
balanced juice-20mg και την
balanced juice-00mg καθώς και ένα από τα αρώματα (
μπισκότο κανέλα), πάλι από την
atmos lab, τα οποία παρεπιπτόντως τα βρίσκω
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΛΑ, και αυτά που μου αρέσουν ως μυρωδιές και αυτά που δεν μου αρέσουν γιατί όλα τους σου έρχεται να πιείς το μπουκαλάκι..

Τόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι. Εννοείται ότι διατυπώνω την προσωπική άποψη της μύτης μου και μπορεί και άλλα να είναι εξ' ίσου καλά αλλά για να πω την αλήθεια πόσο πιό καλά να είναι..
Η κοπέλλα που ήταν στο μαγαζί, να με συγχωρέσει αλλά δεν γνωρίζω το όνομά της, εξυπηρετικότατη..

Έτσι λοιπόν, με αυτές τις δύο βάσεις και με διάφορα αρώματα θα μπορέσω να παίξω και να φτιάξω το κέφι μου. Αυτά προς το παρόν. Καλή συνέχεια. Θα τα ξαναπούμε.