Ήμουν λιγομίλητος για μερικές ημέρες, έχω κι εγώ τα τρεξίματα μου...
Από που να ξεκινήσω..
papoys, τι να πω..; Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ..!!!
Μακάρι να έγραφα συχνότερα. Αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί, κάνω ηλεκτρονικό σχεδόν μόνο και μόνο για να μυρίζω τα αρώματα που αγοράζω. Σήμερα τελείως τυχαία ξεκίνησα να ατμίζω περασμένες 20:00 μμ
Ούτε που είχα καταλάβει ότι από το πρωί δεν είχα κάνει ούτε μισή τζούρα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έκανες τον κόπο να το διαβάσεις από την αρχή. Μακάρι να το κάνουνε αυτό και τελείως καινούργια παιδιά, παιδιά που δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη τους αγορά και ψάχνονται. Μακάρι..
zakis, ναι τα επέστρεψα, έγινε ο κακός χαμός και έφυγα. Δεν πήγα με αυτή την πρόθεση αλλά η αγένεια με εκνευρίζει ιδιαίτερα.. Θα μπορούσα να έχω μιλήσει δημόσια, να πω εδώ λεπτομέρειες και για το μαγαζί και το τι έγινε αλλά δεν βρήκα το νόημα για συγκεκριμένους λόγους. Κατ' ιδίαν, όποιος με ρωτήσει, πολύ ευχαρίστως. Το έχω κάνει ήδη..
petra, σε σένα απλά θα πω μια γλυκιά καλησπέρα ή αναλόγως την ώρα τούτη, να έχεις ένα όμορφο ξημέρωμα
Είσαι ένας από τους ανθρώπους που μου στάθηκαν όταν υπήρχε ανάγκη. Εσείς, οι καινούργιοι, να την διαβάζετε. Τα λέει καλά.
Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι τα μέλη, τα καινούργια μέλη μειώνονται και ότι έχουμε ένα θεματάκι με το ηλεκτρονικό γενικώς ανά την επικράτεια.. Και τι κάνουμε εμείς γι' αυτό; Πόσο υπερασπιζόμαστε την συσκευή αυτή και τα καλά της; Πόσο προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους γύρω μας ώστε ουσιαστικά να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται χρησιμοποιώντας απλά και κατανοητά λόγια, εξηγώντας για τα υγρά και το τι περιέχουν και το
ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ σε σχέση με το τσιγάρο, πως πρέπει αντικειμενικά κάποιος να ξεκινάει, άσχετα με τα προσωπικά γούστα του καθενός μετά από χ καιρό ατμίσματος, τι παίζει με τον πόλεμο των συμφερόντων, κλπ. Εγώ, έχω πιάσει τον εαυτό μου εδώ και λίγο καιρό, μόλις μου δοθεί η ευκαιρία να βγάζω λόγους για το η.τ. και να προσπαθώ να εξηγήσω τι είναι και τι παίζει γενικώς, και πως πρέπει και τι πρέπει και όλα τα σχετικά.. Καλό θα ήταν να βάλουμε στην άκρη τα eGo-C, τα I-Mist και τα Provariα και τις μόντες και τα κανόνια και τ' αεροπλάνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι, νομίζω, να δίνουμε απλές, απλούστατες συμβουλές, κατανοητές σε επίπεδο ηλιθίου, σε όλες και όλους εκείνους που το ψάχνουν και ρωτάνε. Συμβουλές απλές
ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σωστές. Με ρώτησε ένα παιδί που έπαιρνε το πρώτο του ηλεκτρονικό, τι είναι αυτό, βλέποντας με να προσαρμόζω ένα τανκάκι σε Boge. Δεν του εξήγησα. Του είπα ότι εμένα τώρα δεν με βλέπεις, εγώ τώρα είμαι στην φαντασία σου, δεν υπάρχω. Άσε να περάσει λίγος καιρός και μετά ξαναρώτα. (εντάξει, του είπα ότι είναι μια πατέντα για να χρησιμοποιείς ..αυτό με περισσότερο υγρό, μέχρι εκεί, αλλά του είπα και όλα τα υπόλοιπα, ίσως και μερικά ακόμη παρόμοια). Νομίζω πως του έδωσα μια σωστή απάντηση και τον αντιμετώπισα με έναν σωστό τρόπο αφού ήθελα να συνεχίσει να ατμίζει..