vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

393 επισκέπτες, 3 χρήστες
zalaros, Πολυκράτης, Ribot

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

GENESIS HINTS & TIPS

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Φύλο: Άντρας
  • Dulcius Ex Asperis
Απ: GENESIS HINTS & TIPS
« Απάντηση #150 στις: Ιουλ 18, 2012, 10:51 »
Αν κανει παντως κανείς καμμια παραγγελιά για είτε νικρομ είτε κανθαλ ανω του 0.20 ας σφυρίξει κλέφτικα αν θελει να δοκιμάσωμεν και υμείς! :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #151 στις: Ιουλ 18, 2012, 18:16 »
Αλεξ εχει 0,23 ο ατμομηχανη. αλλα μηπως στεγνωνει αμεσως ; πολλες σπειρες θα βγαινει.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #152 στις: Ιουλ 18, 2012, 18:40 »
Μπορει! θελει το πειραματάκι του. Ισως με λιγότερο πλάτος πλεγματος να ισορροπεί! ισως και να είναι τελείως μούφα! Αν δε δοκιμασουμε δεν θα ξέρουμε ομως!  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #153 στις: Ιουλ 19, 2012, 22:24 »
αυτο που με χαλαει παντα στα χοντρα συρματα ειναι η καταναλωση της μπαταριας. επειδη περναω τα 5-6μλ τη μερα θελω λιγο οικονομικο σεταπ για να μη κουβαλαω 5 μπαταριες. εαν η γευση ξεφευγει  ε τοτε το συζηταω ;)

Αποσυνδεδεμένος androidk

• *
  • 12
« Απάντηση #154 στις: Αυγ 09, 2012, 13:48 »
Καλημέρα παίδες.Να κάνω μια ερώτηση στους έχοντες genesis atty
. Επειδή ψάχνομαι να αγοράσω τον πρώτο μου  genesis atty...ρε παιδιά παίζουν καλά σε 3.7v modakia και σε ego μπαταριές η θα πρέπει κάποιος να τους παίζει σε 4,5+ V;Ρωταω γιατι τα περισσοτερα review που βλεπω παιζουν ολοι με 2,κατι ohm kai 4+V.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #155 στις: Αυγ 09, 2012, 13:53 »
Εδω που τα λέμε, ότι και να πάρεις σε νν απογειώνεται.
ΑΛΛΑ
Εγω είμαι με το οραιον εδώ και μήνες, με 16340 550 mAh, και ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.
Ενδεχομένως ανάλογα με το σετάπ σου να πρεπει να κουβαλας καναδυο μπαταρίες παραπανω για να είσαι παντα εκεί που θέλεις, αλλα απ την αλλη επισκευάσιμος είναι. Οτι αντίσταση θες κανεις για οσα βόλτ έχεις.
Σημειωτέον οτι προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με αντιστάσεις των 2Ωμ σε 3,7 βόλτ. Και χτύπημα στο συγκεκριμένο εχω μια χαρά. Σε καποιο αλλο παίζεις λίγο απο δώ λίγο απο κεί και θα το βρείς.

Αποσυνδεδεμένος androidk

• *
  • 12
« Απάντηση #156 στις: Αυγ 09, 2012, 14:04 »
ΑΛΛΑ
Εγω είμαι με το οραιον εδώ και μήνες, με 16340 550 mAh, και ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.
Ενδεχομένως ανάλογα με το σετάπ σου να πρεπει να κουβαλας καναδυο μπαταρίες παραπανω για να είσαι παντα εκεί που θέλεις, αλλα απ την αλλη επισκευάσιμος είναι. Οτι αντίσταση θες κανεις για οσα βόλτ έχεις.
Σημειωτέον οτι προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με αντιστάσεις των 2Ωμ σε 3,7 βόλτ. Και χτύπημα στο συγκεκριμένο εχω μια χαρά. Σε καποιο αλλο παίζεις λίγο απο δώ λίγο απο κεί και θα το βρείς.
Μα αυτο ακριβως !!!Για μενα αυτος ειναι και ο σκοπος του επισκευασιμου.!Να τον κάνεις να παίζει παντού ανάλογα με το setup....αχχχχ αυτός ο aviss και είναι μεγάλη η λίστα! :eyesplash: :wall:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #157 στις: Αυγ 09, 2012, 14:21 »
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου. Αλλα η αναπόφευκτη πτώση της απόδοσης της μπαταρίας σε οδηγεί να εχεις περισσότερες μαζί σου. Απ την αλλη με ενα νν ειναι η ίδια απ την αρχή μεχρι τέλους.
Εμενα παντως και ΓΙΑ εμενα μου φαίνεται οτι το πολυπλοκεύω πολύ για να μπορέσω  να το διατηρήσω. Είμαι των πιο απλών λύσεων. Εξ ού και επισκευάσιμος. :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:
Οπως και ναχει, εν κατακλείδι, δεν ειναι απαραίτητο ενα νν, αλλα ειναι μια τέλεια προσθήκη ότι και να λέμε.
Απαραίτητο όμως, όχι.

Αποσυνδεδεμένος androidk

• *
  • 12
« Απάντηση #158 στις: Αυγ 09, 2012, 14:34 »
E καλά εγώ με SM που έχω και ένα Orion v.2 που παλεύω να βρω(αν και δεν το βλέπω μέσα στο 2012) η μόνη πολυπλοκότητά που θα χω είναι ...το τι θα ατμιζουμε τώρα??? Για αυτό ρωτάω! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #159 στις: Αυγ 09, 2012, 14:38 »
Εγω με οράιον και Σφερώη παντως αυτό μονο έχω!!!!  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Pstelios

• **
  • 224
« Απάντηση #160 στις: Αυγ 09, 2012, 14:45 »
ΑΛΛΑ

Μπορείς να του βάλεις kick με 16200  :confused1: μπαταρία  :laugh_cantstop: :yahoo: :hapy_crazy: και να έχεις σταθερό άτμισμα για 10 ολόκληρα λεπτά  :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Erik

• Ο καλύτερος τρόπος να αποδείξεις σε έναν βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του.
  • **
  • 395
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #161 στις: Αυγ 09, 2012, 15:26 »
Το επομενο setup στο καινουριο μου Orion θα ειναι U wick. Εχοντας σεταρει παρα πολλους διαφορετικους Genesis θα δοκιμασω το U για πρωτη φορα. Λενε οτι εχει οντως διαφορά απο το μονο...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dezshMvf0Xw&feature=player_embedded[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #162 στις: Αυγ 09, 2012, 15:58 »
Πως παει Πετρο το orion ?
Ευχαριστημενος ?

Πες μας εσυ γιατι τον Alex δεν τον πιστευουμε , ειναι fan boy  :tongue_smilie: :))

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #163 στις: Αυγ 09, 2012, 16:13 »
Εγω παντως το χα κανει και αυτό και διαφορά δεν ειδαι πουθενα.
Ουτε στο διπλό είδα ουσιαστική διαφορά με αντίστοιχης αντίστασης μονό. οχι ουσιαστική τουλάχιστον. Και σίγουρα όχι που να αξίζει την εξτρά φασαρία.

Του πετρου ειναι ν2, και τελικά ανακαλύψαμε οτι υπάρχει διαφορά μεγέθους!!!!!!

χεχεχεχε εξακολουθώ να εχω το μικρότερο!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Erik

• Ο καλύτερος τρόπος να αποδείξεις σε έναν βλάκα ότι κάνει λάθος, είναι να τον αφήνεις να συνεχίζει τον δρόμο του.
  • **
  • 395
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #164 στις: Αυγ 09, 2012, 16:39 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: Οντως υπαρχει διαφορα μεγεθους. Η V2.1 εκδοση που εχω ειναι λιγο μεγαλυτερη διαμετρο για να περνει 18350/18650 μπαταριες και λιγο πιο μακρυ για λογο που δεν εχω καταλαβει ακομα...
Επισης ειναι σατινε οχι mirror στο χρωμα και το κουμπι ειναι πιο μεσα για να μην πατιεται στην τσεπη.

Κωστα, διστυχως δεν του εχω αφιερωσει το χρονο που θα ηθελα αλλα απο Δευτερα που θα εχω πιο πολυ χρονο θα δοκιμασω και το U.
Οτι αφορα την αποδοση του ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα θα ηθελα να κανω πιο πολλα σεταρισματα για να πω.
Οτι αφορα την εμφανιση μπορω να πω οτι ισως ειναι το ομορφοτερο μοντακι που ειχα ποτε! Με 18350 μπαταρια μονο φυσικα.

Θα επανελθω συντομα στο νημα του Orion και με φωτο, αλλα μαλλον... αλλο ενα fanboy του Orion γεννιεται!! :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Ο alex θελει υποστηριξη!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 145 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1106 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878211 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362810 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467581 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910999 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520607 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1636 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376264 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702421 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ