vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

514 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, camber

GENESIS HINTS & TIPS

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
Απ: GENESIS HINTS & TIPS
« Απάντηση #285 στις: Δεκεμβρίου 16, 2012, 16:14 »

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• 619
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #286 στις: Δεκεμβρίου 16, 2012, 17:25 »
Εγω σε γκαζακι για τον καφε κανω το mesh ....γινεται δουλεια απλα ΔΕΝ θελει καθολου βιασυνες με το γκαζακι επειδη δεν αναπτυσει τις υψηλες θερμοκρασιες που εχουν τα φλογιστρα.

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #287 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 19:37 »
βοηθηστε με ρε παιδια μπας και καταφερω να ατμισω με τον πρωτο μου επισκευασιμο
Η διαδικασια που ακουλουθησα ηταν η εξης.
1) Καψιμο του mesh ανοιχτο και απο τις 2 μεριες
2)Το τυλιξα χρησιμοποιωντας μια οδοντογλυφιδα για να αφησει τρυπα στη μεση
3) Καψιμο του μακαρονιου mesh και βουτηγμα σε νερο αρκετες φορες
4)Εβαλα την αντισταση και παρατηρησα οτι και οι 3 σπειρες αναβουν στην ιδια ενταση
5) Εσταξα λιγο vg και εκαψα να κανει μακα.Εδω παρατηρησα οτι η πανω και η κατω πυρωνουν πρωτες.
6) Γεμιζω το tank και ειμαι ετοιμος να ατμισω
7) Καμενο :wall: .Μετα απο λιγο πυρωνουν και οι 3 σπειρες

Εκτος απο το 7 τι αλλο εχει παει στραβα
Το καψιμο το κανω με φλογιστρακι

Υγ1. Hot spot ειναι οταν πυρωνει η αντισταση ενω ειναι γεματο το tankaki ,ενω δεν πρεπει να γινεται αυτο , σωστα?
 Υγ2 Η φιλοσοφια ειναι το υγρο να το ρουφαει το καλαμακι mesh για αυτο δημιουργουμε την τρυπα στη μεση?

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #288 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 19:41 »
Για κοίτα αν η τρύπα του αέρα είναι ακριβώς πάνω απο το mesh

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #289 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 19:48 »
Bγαλε το mesh και περασε το ενα καψιματακι παλι και ολα θα διορθωθουν ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #290 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 19:54 »
Hot spot μπορεί να έχεις και με άδειο το τανκ, αν σου πυρώνει η αντίσταση σε ένα μόνο κομμάτι, και το mod
μπαίνει σε "safe mode" ας πούμε. Αν ήταν μηχανικό σε hot spot θα αντιδρούσε εντελώς διαφορετικά.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει τρύπα στην μέση το mesh, ούτως ή άλλως το πλέγμα είναι γεμάτο τρύπες πολύ μικρές
το κάνουμε έτσι για καλύερη τροφοδοσία.

Τα βήματα 1-3 είναι σωστά.
Πολλές φορές βοηθάει να κάψεις και το πλέγμα 2-3 φορές με σκέτη VG.
Eκεί που έχεις τελειώσει με το κάψιμο και το βούτηγμα σε νερό, απλώνεις VG ή PG, ότι έχεις εύκαιρο, καλύτερα VG
και της βάζεις φωτιά. Βοηθάει πολλές φορές αυτό το βήμα, ειδικά στην αρχή που μαθαίνεις, μετά δεν χρειάζεται κάν.

Όταν είναι να βάλεις το σύρμα αντίστασης, να το πυρώσεις με αναπτήρα 2-3 φορές να μαλακώσει και να τυλίγεται
ποιο εύκολα.
Τύλιγεις δεξιόστροφα το σύρμα και στο τελείωμα του, στον θετικό πόλο, το γυρνάς από τα αριστερά προς τα δεξιά.
Έτσι μικραίνει το κενό θετικού πόλου-mesh.
Βάζεις το mod στην ποιο χαμηλή ρύθμιση  των νοlt και πατάς, πρέπει να ανάβουν όλες οι σπείρες μαζί και ομοιόμορφα.
Αν όχι τις σκαλίζεις και κάτι μεταλικό, ώστε να ανάψουν όλες. Σε περίπτωση που δεν είναι καλά οξειδωμένο το πλέγμα
δεν θα γίνει δουλειά, και θέλει πάλι κάψιμο το πλέγμα. Το βήμα αυτό είναι το σημαντικότερο για να δουλέψει σωστά.
Πάντα με άδειο το τάνκ.
Αφού είσαι ok ανεβάζεις την τάση να δείς ότι και σε περισσότερα volt είσαι οk.
Γεμίζεις το τανκ, τραβάς 1-2-3 τζούρες χωρίς να πατήσεις το κουμπί, για να ανεβάσει υγρό και να ποτίσει το πλέγμα.
Από κει και πέρα παίζει μόνος του ο άτμο.
Πές μας λίγο τι mod έχεις και τι άτμο???Επίσης τι mesh έχεις βάλει? Αν χρειαστεί να δούμε και κάτι άλλο  ;)

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #291 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 20:16 »
ναι η τρυπα πεφτει πανω στο mesh
Εχω το vv no1 και ατμο αυτον http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&path=41&product_id=307
Απο συρμα και mesh δεν ξερω, ηταν πακετο με τον ατμοποιητη
λεω να δοκιμασω καψιμο παλι απο την αρχη
Να και μια φωτο :)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #292 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 20:20 »
ΟΠΑ!
Αν υποθέσω οτι συνήθως στέλνουν 20ρια σύρματα με τετοιους ατμο, ισως να ειναι και περίπου 1,4 η αντίστασή σου.
Και με το μοντάκι που εχεις που είναι παλμικό, μαλλλον εχεις πολύ ρεύμα.
Πέτα σύρμα, και κανε μια αντίσταση με 5 σπείρες ας πούμε και δές το αποτέλεσμα.
Μαλλον δέν εχεις πρόβλημα τροφοδοσίας αλλα εχεις ΠΟΛΥ ρευμα για την αντίστασή σου.
Το πλέγμα σου προφανώς δεν εχει πρόβλημα γιατι είπες οτι στεγνωνει και αναβουν ΟΛΕΣ οι σπείρες. οπότε δεν μιλαμε για χωτ σπώτ.

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #293 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 20:22 »
Tην τελευταία πάνω σπείρα συνέχισε την λίγο ακόμα και πέρνα το σύρμα από δεξιά προς τα αριστερα και
δοκίμασα, πρέπει να σου δουλέψει  ;)
Δοκίμασε να κάνει και περισσότερες σπείρες, 4 τουλάχιστον  ;)
Η αντίσταση σου, όπως την κόβω δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 1.4-1.5Ω
Στα 2.0-2.3Ω οι genesis σκοτώνουν, για μένα πάντα....εσύ μπορεί να θες χαμηλά...

« Απάντηση #294 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 20:35 »
Αν και εγω πρωταρης θα συμφωνισω με τους απο πανω,εχεις μικρη αντισταση.
Μια απορια που εχω εγω ειναι γιατι πρεπει να εχουμε αδειο τανκ?Εγω σχεδον παντα οταν στρηβω αντισταση η φτιαχνω μες εχω υγρο στο τανκ και λειπαμε να το πεταξω.

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #295 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 20:39 »
Αχ πως φαίνονται οι μάστοροι!!!! Και ο Άλεξ και ο Γρηγόρης που προφανώς έγραφαν ταυτόχρονα τα μυνήματά τους, είπαν 1,4 αντίσταση!!!!

Δεν εχω να πώ τίποτε άλλο!!!! RESPECT!!!!

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #296 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 20:41 »
Δοκιμαζω και επανερχομαι
 :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #297 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 20:42 »
Tράβα το με σύριγγα, μην το πετάς  :))
Το έχουμε άδειο το τανκ, για να μην βρέχεται το πλέγμα....για να μπορέσουμε να "στρώσουμε" την
αντίσταση και να κάτσει όπως θέλουμε
To καλύτερο βίντεο για σετάρισμα genesis από τον Zen  ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZxGfAmIcs70&feature=player_detailpage[/youtube]
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 19, 2012, 22:49 από alexmach »

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #298 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 21:16 »
χε χε αυτο ηταν. Ευχαριστω ολους :thumpup:
Το μονο προβλημα ειναι οτι το υγρο που μου αρεσε σε cartotank δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει σε αυτον ;D
Πολυ διαφορετικη αποδοση γευσης

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #299 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 21:18 »
Ασε το να στρώσει λίγο (το πλέγμα), είναι πολύ νωρίς!! ;)

Βέβαια, μπορεί να έχεις και δίκιο :tongue_smilie: , εμένα το Bebeca μου αρέσει σε φυτιλάτο, ενώ το Tribeca σε DID "δεν υπάρχει"!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359983 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F