vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

421 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

GENESIS HINTS & TIPS

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
Απ: GENESIS HINTS & TIPS
« Απάντηση #285 στις: Δεκ 16, 2012, 16:14 »

Υποθέτω εννοείς σε γκαζάκι

:nope: :nope: :nope:

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• Provari V2.5+Svoemesto Nivel+DID+NextGen genesis+TNS genesis+Somnium Hybrid V2
  • 620
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #286 στις: Δεκ 16, 2012, 17:25 »
Εγω σε γκαζακι για τον καφε κανω το mesh ....γινεται δουλεια απλα ΔΕΝ θελει καθολου βιασυνες με το γκαζακι επειδη δεν αναπτυσει τις υψηλες θερμοκρασιες που εχουν τα φλογιστρα.

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #287 στις: Δεκ 19, 2012, 19:37 »
βοηθηστε με ρε παιδια μπας και καταφερω να ατμισω με τον πρωτο μου επισκευασιμο
Η διαδικασια που ακουλουθησα ηταν η εξης.
1) Καψιμο του mesh ανοιχτο και απο τις 2 μεριες
2)Το τυλιξα χρησιμοποιωντας μια οδοντογλυφιδα για να αφησει τρυπα στη μεση
3) Καψιμο του μακαρονιου mesh και βουτηγμα σε νερο αρκετες φορες
4)Εβαλα την αντισταση και παρατηρησα οτι και οι 3 σπειρες αναβουν στην ιδια ενταση
5) Εσταξα λιγο vg και εκαψα να κανει μακα.Εδω παρατηρησα οτι η πανω και η κατω πυρωνουν πρωτες.
6) Γεμιζω το tank και ειμαι ετοιμος να ατμισω
7) Καμενο :wall: .Μετα απο λιγο πυρωνουν και οι 3 σπειρες

Εκτος απο το 7 τι αλλο εχει παει στραβα
Το καψιμο το κανω με φλογιστρακι

Υγ1. Hot spot ειναι οταν πυρωνει η αντισταση ενω ειναι γεματο το tankaki ,ενω δεν πρεπει να γινεται αυτο , σωστα?
 Υγ2 Η φιλοσοφια ειναι το υγρο να το ρουφαει το καλαμακι mesh για αυτο δημιουργουμε την τρυπα στη μεση?

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• Δεν μεταθέτω ποτέ για αύριο ό,τι μπορώ να κάνω μεθαύριο.
  • 1790
« Απάντηση #288 στις: Δεκ 19, 2012, 19:41 »
Για κοίτα αν η τρύπα του αέρα είναι ακριβώς πάνω απο το mesh

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• Γηρασκω αει διδασκομενος -Provari Elevator 2 Steam macine Dome Eviva Diver 2 3D Sofia Killer El Toro istick 50 Kayfun NautilousPoldiac OverOne Bod mecah Sofia Coblin Poldiac 69
  • 693
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #289 στις: Δεκ 19, 2012, 19:48 »
Bγαλε το mesh και περασε το ενα καψιματακι παλι και ολα θα διορθωθουν ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #290 στις: Δεκ 19, 2012, 19:54 »
Hot spot μπορεί να έχεις και με άδειο το τανκ, αν σου πυρώνει η αντίσταση σε ένα μόνο κομμάτι, και το mod
μπαίνει σε "safe mode" ας πούμε. Αν ήταν μηχανικό σε hot spot θα αντιδρούσε εντελώς διαφορετικά.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει τρύπα στην μέση το mesh, ούτως ή άλλως το πλέγμα είναι γεμάτο τρύπες πολύ μικρές
το κάνουμε έτσι για καλύερη τροφοδοσία.

Τα βήματα 1-3 είναι σωστά.
Πολλές φορές βοηθάει να κάψεις και το πλέγμα 2-3 φορές με σκέτη VG.
Eκεί που έχεις τελειώσει με το κάψιμο και το βούτηγμα σε νερό, απλώνεις VG ή PG, ότι έχεις εύκαιρο, καλύτερα VG
και της βάζεις φωτιά. Βοηθάει πολλές φορές αυτό το βήμα, ειδικά στην αρχή που μαθαίνεις, μετά δεν χρειάζεται κάν.

Όταν είναι να βάλεις το σύρμα αντίστασης, να το πυρώσεις με αναπτήρα 2-3 φορές να μαλακώσει και να τυλίγεται
ποιο εύκολα.
Τύλιγεις δεξιόστροφα το σύρμα και στο τελείωμα του, στον θετικό πόλο, το γυρνάς από τα αριστερά προς τα δεξιά.
Έτσι μικραίνει το κενό θετικού πόλου-mesh.
Βάζεις το mod στην ποιο χαμηλή ρύθμιση  των νοlt και πατάς, πρέπει να ανάβουν όλες οι σπείρες μαζί και ομοιόμορφα.
Αν όχι τις σκαλίζεις και κάτι μεταλικό, ώστε να ανάψουν όλες. Σε περίπτωση που δεν είναι καλά οξειδωμένο το πλέγμα
δεν θα γίνει δουλειά, και θέλει πάλι κάψιμο το πλέγμα. Το βήμα αυτό είναι το σημαντικότερο για να δουλέψει σωστά.
Πάντα με άδειο το τάνκ.
Αφού είσαι ok ανεβάζεις την τάση να δείς ότι και σε περισσότερα volt είσαι οk.
Γεμίζεις το τανκ, τραβάς 1-2-3 τζούρες χωρίς να πατήσεις το κουμπί, για να ανεβάσει υγρό και να ποτίσει το πλέγμα.
Από κει και πέρα παίζει μόνος του ο άτμο.
Πές μας λίγο τι mod έχεις και τι άτμο???Επίσης τι mesh έχεις βάλει? Αν χρειαστεί να δούμε και κάτι άλλο  ;)

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #291 στις: Δεκ 19, 2012, 20:16 »
ναι η τρυπα πεφτει πανω στο mesh
Εχω το vv no1 και ατμο αυτον http://www.nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&path=41&product_id=307
Απο συρμα και mesh δεν ξερω, ηταν πακετο με τον ατμοποιητη
λεω να δοκιμασω καψιμο παλι απο την αρχη
Να και μια φωτο :)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #292 στις: Δεκ 19, 2012, 20:20 »
ΟΠΑ!
Αν υποθέσω οτι συνήθως στέλνουν 20ρια σύρματα με τετοιους ατμο, ισως να ειναι και περίπου 1,4 η αντίστασή σου.
Και με το μοντάκι που εχεις που είναι παλμικό, μαλλλον εχεις πολύ ρεύμα.
Πέτα σύρμα, και κανε μια αντίσταση με 5 σπείρες ας πούμε και δές το αποτέλεσμα.
Μαλλον δέν εχεις πρόβλημα τροφοδοσίας αλλα εχεις ΠΟΛΥ ρευμα για την αντίστασή σου.
Το πλέγμα σου προφανώς δεν εχει πρόβλημα γιατι είπες οτι στεγνωνει και αναβουν ΟΛΕΣ οι σπείρες. οπότε δεν μιλαμε για χωτ σπώτ.

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #293 στις: Δεκ 19, 2012, 20:22 »
Tην τελευταία πάνω σπείρα συνέχισε την λίγο ακόμα και πέρνα το σύρμα από δεξιά προς τα αριστερα και
δοκίμασα, πρέπει να σου δουλέψει  ;)
Δοκίμασε να κάνει και περισσότερες σπείρες, 4 τουλάχιστον  ;)
Η αντίσταση σου, όπως την κόβω δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 1.4-1.5Ω
Στα 2.0-2.3Ω οι genesis σκοτώνουν, για μένα πάντα....εσύ μπορεί να θες χαμηλά...

« Απάντηση #294 στις: Δεκ 19, 2012, 20:35 »
Αν και εγω πρωταρης θα συμφωνισω με τους απο πανω,εχεις μικρη αντισταση.
Μια απορια που εχω εγω ειναι γιατι πρεπει να εχουμε αδειο τανκ?Εγω σχεδον παντα οταν στρηβω αντισταση η φτιαχνω μες εχω υγρο στο τανκ και λειπαμε να το πεταξω.

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #295 στις: Δεκ 19, 2012, 20:39 »
Αχ πως φαίνονται οι μάστοροι!!!! Και ο Άλεξ και ο Γρηγόρης που προφανώς έγραφαν ταυτόχρονα τα μυνήματά τους, είπαν 1,4 αντίσταση!!!!

Δεν εχω να πώ τίποτε άλλο!!!! RESPECT!!!!

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #296 στις: Δεκ 19, 2012, 20:41 »
Δοκιμαζω και επανερχομαι
 :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #297 στις: Δεκ 19, 2012, 20:42 »
Tράβα το με σύριγγα, μην το πετάς  :))
Το έχουμε άδειο το τανκ, για να μην βρέχεται το πλέγμα....για να μπορέσουμε να "στρώσουμε" την
αντίσταση και να κάτσει όπως θέλουμε
To καλύτερο βίντεο για σετάρισμα genesis από τον Zen  ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZxGfAmIcs70&feature=player_detailpage[/youtube]
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 19, 2012, 22:49 από alexmach »

Αποσυνδεδεμένος alexos

• **
  • 105
« Απάντηση #298 στις: Δεκ 19, 2012, 21:16 »
χε χε αυτο ηταν. Ευχαριστω ολους :thumpup:
Το μονο προβλημα ειναι οτι το υγρο που μου αρεσε σε cartotank δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσει σε αυτον ;D
Πολυ διαφορετικη αποδοση γευσης

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #299 στις: Δεκ 19, 2012, 21:18 »
Ασε το να στρώσει λίγο (το πλέγμα), είναι πολύ νωρίς!! ;)

Βέβαια, μπορεί να έχεις και δίκιο :tongue_smilie: , εμένα το Bebeca μου αρέσει σε φυτιλάτο, ενώ το Tribeca σε DID "δεν υπάρχει"!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362827 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467610 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911121 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520686 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376285 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702458 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ