vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

635 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, Buliwyf, kon95, maprix, camber, trollga, pngtszs1976, PsykieG

Μετά το κάπνισμα, τέρμα και με το άτμισμα

Αποσυνδεδεμένος st.mel

• **
  • 470
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Μετά το κάπνισμα, τέρμα και με το άτμισμα
« Απάντηση #90 στις: Μαΐου 25, 2013, 23:22 »
πιστευω οτι ο καλιτερος τροπος ειναι αυτος που ειπε ο papous. οτι δηλ:

Θα ήθελα να σου πω ότι αν κάποιος θέλει να κόψει  και το άτμισμα η καλίτερη κατά την προσωπική μου γνώμη μέθοδος είναι η εξής.α)Να καταργήσει σιγά - σιγά τα αρώματα και να ατμίζει σκέτη βάση με ή χωρίς νικοτίνη.β)Να μηδενίσει σιγά - σιγά τη νικοτίνη.Από εκεί και πέρα όλα θα έρθουν από μόνα τους.Εγώ από τη στιγμή που μηδένισα τη νικοτίνη (τα αρώματα τα είχα κόψει πολύ νωρίτερα) μετά από 3 και 1/2 μήνες σταμάτησα καιτο άτμισμα αφού κατάφερα σε αυτούς τους μήνες από 2-3 ml υγρά που έκανα ημερησίως να κάνω 10-20 τζούρες και οι περισσότερεςαπό αυτές ζούφιες,αφού δεν κατάπινα ατμό.Έτσι φυσιολογικά μια μέρα σταμάτησα παντελώς και το άτμισμα χωρίς μέχρι σήμερα να μου έχει λήψει.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #91 στις: Μαΐου 29, 2013, 12:52 »
Μπράβο και  γραπτώς domaze και καλώς όρισες στο κλάμπ.Εύχομαι να παραμείνεις. :thumpup:

Εγώ στις 27-5-2013  (πριν δύο μέρες) έκλεισα 6 μήνες μακριά από τον ατμό. :yes:
Άντε πες και δυό λόγια που σου είπε και ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ για κάποιους που θάθελαν να σε ακολουθήσουν.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #92 στις: Μαΐου 29, 2013, 13:08 »
Μπράβο domaze!
 :D

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 30, 2013, 00:07 »
συγχαρητήρια  :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

αν θέλεις πές μας και κανα δυο λόγια για το πώς έφτασες μέχρι εδώ  :yes:

Πέρσι τέτοιο καιρό είχα βαλθεί να κατέβω σταδιακά στο 0 % γιατί βαριόμουνα να φτιάχνω αναλογίες νικοτίνης (και για οικονομία). Δυσκολεύτηκα μεν αλλά άξιζε τον κόπο. Αν θυμάμαι καλά έπεφτα κατά 2 mg κάθε φορά που ένιωθα ότι το αντέχω. Μέχρι που έγινα φλωρέξ. Δοκίμασα πολλά αρώματα και ατμοποιητές. Μετά από ένα χρόνο στο μηδέν και πάνω που άρχισα να παίρνω ωραία-ακριβα πραγματάκια (ατμοποιητές - μοντάκια) πόνεσε 2 μέρες ο λαιμός και λέω σήμερα δεν θα ατμίσω. Το ίδιο είπα και την επόμενη. Και το ίδιο λέω ακόμα. Έχω κρατήσει πράγματα για να ατμίσω αν μου έρθει αλλά προς το παρόν κάθονται.
Δεν λέω δεν θα ξανατμίσω ποτέ αλλά προς το παρόν είμαι καθαρός!
Άπαξ και πέσει κάποιος στο μηδέν είναι θέμα χρόνου να καθαρίσει. Δεν το πίεσα. Ήρθε όταν ήταν να έρθει η διακοπή. Και να ξαναγυρίσω στα εισπνεώμενα θα είναι σε μηδενική βάση (με άρωμα φυσικά)
Ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω σκέτη βάση. Αρώματα πάντα και σπάνια καπνικά.
Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω για το πως έφτασα εδώ. Οποιοσδήποτε θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε ελεύθερα!

PS: Είναι περίεργο συναίσθημα να σου έρχονται πράγματα ακόμα. Σήμερα μου ήρθε μια συσκευή για καθαρισμό mod και ατμοποιητών που είχα παραγγείλει από Κίνα (υπέρηχοι) και περιμένω ακόμα να έρθει ατμοποιητής αξίας 140$

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 30, 2013, 01:58 »

PS: Είναι περίεργο συναίσθημα να σου έρχονται πράγματα ακόμα. Σήμερα μου ήρθε μια συσκευή για καθαρισμό mod και ατμοποιητών που είχα παραγγείλει από Κίνα (υπέρηχοι) και περιμένω ακόμα να έρθει ατμοποιητής αξίας 140$
αυτόν τον άτμο
δεν είναι καλύτερα να το βάλεις να διακοσμεί κανένα τζάκι - τηλεόραση κτλ................. ή να τον πουλήσεις  :yes:
 από το να τον κουβαλάς επάνω σου , να τον γεμίζεις , να τον στύνεις , να τον καθαρίζεις  :nope:

μπορεί να είναι off topic το μήνυμα................ αλλά εμένα ένα από αυτά που μου έχουν λήψει από την εποχή πριν αρχίσω κάπνισμα και  πολύ αργότερα άτμισμα, είναι ότι ήμουν πιο free στο τι κουβαλούσα επάνω μου
ουτε αναπτήρα τσιγάρα ...................... μπαταρίες υγρά κτλ

οπότε άστα να έρχονται............. και μην σου μπαίνουν ιδέες   ;D

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #95 στις: Μαΐου 30, 2013, 05:34 »
domaze νάσαι σίγουρος ότι ο ατμός δεν θα σου λείψει.Στο λέω από πείρα.
Αυτό πού μου έλειπε τον πρώτο καιρό που σταμάτησα το άτμισμα ή το αναπωλούσα ήταν το τσιγάρο.
Όπως μου έλειπε και τον καιρό που άτμιζα.Σιγά σιγά αρχίζει να απομακρύνεται τελείως από το μυαλό και
αυτό.
Οπότε αν σου έρθει επιθυμία για κ.τ. μην κάνης κανένα αστείο.
Βάλε το η.τ. πάλι μπροστά.
Εγώ πριν 1-2 μήνες περίπου επειδή έχω στο συρτάρι 1-2 μπαταρίες ego και 2  ατμοποιητές crystal
(δεν είμαι σαν και σένα πολυέξοδος)  :D δοκίμασα μία μέρα να ατμίσω αλλά από την πρώτη τζούρα αηδίασα
και τα ξανάριξα στο συρτάρι.

Κάνε και συ το ίδιο.Αν σούρθει επιθυμία άτμισε σκέτη βάση και να δεις που θα σου περάσει. :laugh1:

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 30, 2013, 06:02 από papoys »

Αποσυνδεδεμένος gastzoum

• **
  • 200
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 08, 2013, 00:05 »
Καλησπερα και απο εμενα.Υστερα απο 18 μηνες ατμισμα με 0% νικοτινη απο την πρωτη ημερα, ειμαι πλεον εδω και 15 μερες και χωρις ατμο.Νομιζω και ,ελπιζω οτι η 35χρονη ιστορια μου με οτι εχει σχεση με καπνο-ατμο ελαβε τελος.Θελω να ευχαριστησω ολους για την βοηθεια που μου προσφερατε ολο αυτο το διαστημα.Θα παραμεινω φυσικα στο forum και θα παρακολουθω ελπιζοντας ολο και περισσοτεροι να μπουν στο club.Ναστε ολοι καλα. :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 08, 2013, 00:16 »
Πράγματι, φαινόσουν από καιρό.

Περιμένουμε εντυπώσεις, μεθοδολογία, αντιδράσεις του οργανισμού από τη διακοπή έστω και του μεδενικού υγρού (και τώρα, που είναι νωρίς και με την πάροδο του χρόνου) κλπ.
Και η ανάμνηση που μένει από το άτμισμα (του παππού λ.χ. δεν του άρεσε)

Το ότι οι απεξαρτημένοι πλέον ατμιστές...

Θα παραμεινω φυσικα στο forum
  :respect:

τα λέει όλα... και για το φόρουμ και για το ΗΤ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2013, 00:23 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 08, 2013, 06:54 »
Καλησπερα και απο εμενα.Υστερα απο 18 μηνες ατμισμα με 0% νικοτινη απο την πρωτη ημερα, ειμαι πλεον εδω και 15 μερες και χωρις ατμο.Νομιζω και ,ελπιζω οτι η 35χρονη ιστορια μου με οτι εχει σχεση με καπνο-ατμο ελαβε τελος.Θελω να ευχαριστησω ολους για την βοηθεια που μου προσφερατε ολο αυτο το διαστημα.Θα παραμεινω φυσικα στο forum και θα παρακολουθω ελπιζοντας ολο και περισσοτεροι να μπουν στο club.Ναστε ολοι καλα. :bye: :bye:

Μπράβο και γραπτώς gastzoum. :thumpup: :thumpup:

Άντε να μεγαλώνει η ομάδα σιγά-σιγά.
Και να ξέρετε.Θα είμαστε η καλίτερη διαφήμιση τόσο για το η.τ. όσο και για το φόρουμ. :yes:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 08, 2013, 16:57 »
Με 0% από την πρώτη μέρα ήταν θεωρώ απλά θέμα χρόνου. Συγχαρητήρια!

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 08, 2013, 21:20 »
Μπραβο σε ποιον τα κοβει ολα
ΝΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 16, 2014, 23:59 »
Λίγο οξύμωρο θέμα για το είδος του forum αλλά είναι μία αλήθεια!
Έκλεισα 1 χρόνο χωρίς τζούρα και το οφείλω 100% στο ΗΤ γιατί δεν το ξεκίνησα με την πρόθεση να το κόψω αλλά όταν είδα πως είναι η ζωή χωρίς τσιγάρο ξύπνησα!

Περίμενα να υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα γιατί πολλοί έχουν κόψει και το ΗΤ πλέον αλλά αφού δεν βρέθηκε άλλος βάζω την αρχή και τους περιμένω στην πορεία.

Το μόνο που θέλω να δηλώσω on the record οπωσδήποτε είναι ότι το Ηλεκτρονικό τσιγάρο μου έσωσε τη ζωή. Η αν αυτό ακούγεται υπερβολικό θα πω ότι μου την αναβάθμισε τρομερά. Ήμουν καπνιστής που δεν ήθελε να το κόψει με τίποτα. Μου άρεσε το κάπνισμα. Ξεκίνησα το ΗΤ γιατί μου άρεσε περισσότερο. Μόνο όταν είδα πόσο καλύτερα ήμουν σωματικά από τη διακοπή του τσιγάρου κατάλαβα τι συνέπειες είχε το να καπνίζω.
Το μαγικό δεν είναι ότι το ΗΤ με βοήθησε να κόψω το τσιγάρο. Δεν το ήθελα ποτέ. Το μαγικό είναι ότι το ΗΤ μου έδειξε τι λάθος που σκεφτόμουν όταν κάπνιζα, κάτι που δεν είχα καταλάβει ακόμη και όταν μπήκε ο πατέρας μου σε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς με μόνη αιτία το τσιγάρο.

Να είστε καλά με υγεία πάνω απ όλα!
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 17, 2014, 00:41 »
Σκεφτόμουν να βάλω παράθεση και να απομονώσω μερικά σημεία, αλλά δεν θεώρησα περιττό τίποτα τελικά.
Και ποστ και περίληψη του γιατί είμαστε εδώ
και γιατί πρέπει να διαδοθεί παραέξω.
Γραμμένα από ένα μέλος του φόρουμ που προφανώς δεν άντεξε μια μέρα και το διατυμπανίζει για να πάρει έπαινο, αλλά μήνες (χρόνο;) ώστε να είναι σίγουρος γι αυτό που θα γράψει.
Από μένα, ένα μπράβο διαφορετικό  ;)
κι αν γίνεται να το διαδώσουμε όπως μπορούμε.

Edit: προφανώς το "άντεξε" αναφέρεται στους προσωπικούς μου στόχους...

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 17, 2014, 06:56 »
Μπορεί να μην συμμετέχω γράφοντας τελευταία. :( Γλιτώνετε και από τα οφ τόπιτς μου  :yes:

Θέλω όμως να σας πω ότι είμαι εδώ και σας παρακολουθώ καθημερινά,σας αγαπώ,χαίρομαι που βλέπω ότι οι
περισσότεροι είστε εδώ και συνεχίζεται μακριά από το τσιγάρο το οποίο μας είχε φάει τα σωθικά ,περισσότερο
σε εμάς που είμασταν μακροχρόνια καπνιστές και τώρα βλέπουμε πως είναι να μπορούμε να αναπνεύσουμε
ξανά σαν κανονικοί άνθρωποι.

Όπως ο domaze  :thumpup: και εγώ έχω κλείσει εμάμισυ χρόνο μακριά και από το άτμισμα.Έχω χάσει  8-9 κιλά ,έχω
βάλει στη ζωή μου το καθημερινό σχεδόν περπάτημα και νομίζω ότι στα 57 μου χρόνια άρχισα να ξαναζώ.

Να σκεφτείτε ότι αν και τους έχω σιχαθεί όλους σκέφτομαι να πάω επαρχία σήμερα να ψηφίσω. :hmmm:
Είδατε τι παθαίνει όποιος κόβει τον ατμό.?? Γιαυτό συνεχίστε να ατμίζετε. :laugh1:
Πάλι οφ είμαι μου φαίνεται. :wall: :bye:

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 95
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 17, 2014, 09:37 »
Συχαρητήρια :respect: αυτο που συνεχίζεται να ασχολείστε με το ατμισμα ενω το εχετε κόψει   ειναι πράγματι  σπουδαίο επειδή εμπνέεται,  μακάρι να μεγαλώσει και αυτό το κλάμπ!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359835 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328133 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F