vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

410 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

CE3 (ή CS 3) Clearomizer

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: CE3 (ή CS 3) Clearomizer
« Απάντηση #210 στις: Ιουν 10, 2012, 22:04 »
Κάποια ποστ που αφορούσαν στο γέμισμα των smokymizer μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο νήμα.

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3029.msg404196.html#msg404196

Επειδή γίνεται τελευταία χαμός με τα νέα και παλιά μοντέλα ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο να ποστάρουμε στο κατάλληλο νήμα. Ειδικά σε μοντέλα που κυκλοφορούν με "λάθος" όνομα ή είναι τόσο παραπλήσια ώστε θέλει μικροσκόπιο για να τα ξεχωρίσεις είναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Αν τα καταφέρουμε όμως, θα είναι για τη δική μας καλύτερη ενημέρωση. Επίσης, οι συνατμιστές που κατέχουν πολύ καλά κάποιον ατμοποιητή, βοηθούν πολύ όταν επισημαίνουν τα ποστ σε λάθος νήματα. Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• *
  • 54
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari Mini + DID
« Απάντηση #211 στις: Ιουν 11, 2012, 19:25 »
Μόλις τα κακάρωσε και ο 2ος CS3! Και δεν είχε υποστεί καμία αβαρία. Επίσης δεν τον δούλευα αποκλειστικά. Βέβαια υπάρχει και άλλο ένα καλό σε αυτούς τους ατμοποιητές. Μέχρι τελευταία στιγμή απέδιδε σχεδόν σαν καινούργιος. 

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
« Απάντηση #212 στις: Ιουν 11, 2012, 19:28 »
Και πόσες μέρες ήταν η ζωή του glirako ???

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πάς , θα πας εκεί που κοιτάς
  • 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #213 στις: Ιουν 11, 2012, 22:32 »
και τι εννοείς τα κακάρωσε αποδίδει ελάχιστα ; δίνει καμένο; δεν δίνει γεύση ;
η τα έχει παίξει τελείως και δεν δίνει τπτ , δεν κλείνει κύκλωμα η αντίστασή γιατί έχει κοπεί
με πολύμετρο την μέτρησες ;

Γιατί αν είναι μόνον θέμα βρωμιάς - κατάλοιπων , ο συγκεκριμένος καθαρίζει με dry burn ανοίγωντάς τον
όπως δείχνει το βίντεο .

έτσι άνοιξα και καθάρισα και εγώ τον δικό μου γιατί από τις πολλές γεύσεις που του είχα βάλει δεν ήξερε πλέον τι γεύση να δώσει

[youtube]frUOQq4icNA[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• *
  • 54
  • Provari Mini + DID
« Απάντηση #214 στις: Ιουν 12, 2012, 09:08 »
Και πόσες μέρες ήταν η ζωή του glirako ???

Από 22/5. Δες το μήνυμα 128 σε αυτό το νήμα

και τι εννοείς τα κακάρωσε αποδίδει ελάχιστα ; δίνει καμένο; δεν δίνει γεύση ;
η τα έχει παίξει τελείως και δεν δίνει τπτ , δεν κλείνει κύκλωμα η αντίστασή γιατί έχει κοπεί
με πολύμετρο την μέτρησες ;

Γιατί αν είναι μόνον θέμα βρωμιάς - κατάλοιπων , ο συγκεκριμένος καθαρίζει με dry burn ανοίγωντάς τον
όπως δείχνει το βίντεο .

έτσι άνοιξα και καθάρισα και εγώ τον δικό μου γιατί από τις πολλές γεύσεις που του είχα βάλει δεν ήξερε πλέον τι γεύση να δώσει

Δίνει ανοιχτοκύκλωμα στο πολύμετρο και OP στο provari (όπως και ο πρώτος δηλαδή). Δεν είχα κάνει σε κανένα dry-burn

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
« Απάντηση #215 στις: Ιουν 12, 2012, 09:29 »
20 μέρες πολύ καλά πήγε. :o :o

Αψογος. :thumpup:
Εντάξει όπως λέει και ο Στυλιανός μπορεί να του κάνης ενα dry αλλά δεν αξίζει τον κόπο.
Μπορεί η αντίσταση να καθαρίσει αλλά το φυτίλι ότι κι αν του κάνης τα κατάλοιπα μέσα θα τα έχει.

Μακάρι να κρατούσαν όλοι οι παρόμοιοι 20 μέρες.
Είναι θέμα τύχης.Κι εγώ έχω πάνω ένα ce4 (άσχετομε το θέμα) 16 μέρες και πάει σφαίρα.
Ο προηγούμενος τάπαιξε σε 4 μέρες.

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• *
  • 54
  • Provari Mini + DID
« Απάντηση #216 στις: Ιουν 12, 2012, 09:41 »
20 μέρες πολύ καλά πήγε. :o :o

Δεν τον δούλευα αποκλειστικά! Ειδικά από τότε παρέλαβα τους CE4+ είχα 5 παράλληλα και δοκίμαζα. Μάλιστα η ημερήσια ποσότητα χρήσης υγρού είναι περίπου 3 ml συνολικά...

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #217 στις: Ιουν 12, 2012, 18:16 »
Γι'αυτό πάντα είναι καλύτερο να λέμε ml όταν μιλάμε για αντοχές ατμοποιητή. Εγώ καλή ώρα το ξετινάζω το ζουμάκι (κάπνιζα το ένα πίσω από το άλλο κιόλας... γι'αυτο είμαι φανατίλας του Η/Τ).

Είναι θέμα υγρού πάνω από όλα πάντως. Με VG τα υπολείματα που έβλεπα στο υγρό ήταν άπειρα. Με pvg καθόλου μέχρι να πεθάνει ο ατμοποιητής.

Πήρα πάλι από τον πολωνό. Θα σας πω πως τα πάνε αυτοί. Αν και εκείνοι είναι σαν αυτούς που πήρα από εδώ, πάει να πει ότι τους σκάρτεψε το εργοστάσιο...  >:( Ελπίζω πως όχι.

« Απάντηση #218 στις: Ιουν 13, 2012, 01:11 »
Γνωριζετε αν εχει φερει κανεις Ελλαδα για να μην μπαινω σε εξοδα μεταφορικα για ενα cs3 για να δοκιμασω;

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #220 στις: Ιουν 19, 2012, 03:39 »
Καταγγέλω τον KINGGREECE για το ανοιγμα αυτου του νηματος και την προτροπη να δοκιμασουμε τον εν λογω ατμοποιητη.
20 μερες μετα την αποκτηση τους, δεν μπορω να ευχαριστηθω ατμισμα σε κανενα αλλον ατμο-κληαρο-καρτο... ολοι μου φαινοτναι χαλασμενοι, μπουκωμενοι, ζορισμενοι...
Και ξαναγυριζω με λυσσα στο ατμοποιητακι αυτο των 2 ευρω, με την καλυτερη αποδοση γευσης, και το τρελο ντουμανι. Και την, δεν θα το έλεγα αερατη, αλλά ευκολη, τζουρα. Και που τους ριχνω πεντε πεντε στο τσεπακι και ξερω οτι δεν θα φυγει σταγονα. Και που ποτε δεν γουργουριζουν.
Εναν τορναδορο παιδια να μου φτιαξει ενα καλυμματακι!
KINGGREECE ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #221 στις: Ιουν 19, 2012, 13:42 »
χαιρομαι πολυ γιαυτο το ποστ διοτι μου δινει ''κουραγιο'' να συνεχιζω το ψαξιμο για πραγματακια απλα αλλα χρησιμα!!!!
ενω δεν τον πιανει το ματι σου αυτον τον ατμοποιητη ειναι ενα απο καλυτερα προιοντα που εχω δοκιμασει και εγω.

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #222 στις: Ιουν 19, 2012, 16:13 »
υπαρχει και σε 3μλ χωρητικοτητα και με καλυμμα τυπου ego-w..το χει φερει καποιος εμπορος ελλαδα?

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #223 στις: Ιουν 19, 2012, 16:24 »
stud_29 μαλλον ειδες αυτο το βιντεο?

Του εχει βαλει την ποδια του ego-w και εχει κανει και τραμπα την θηκη για το επιστομιο, αλλά δεν ειναι μαμίσια.
Δεν τον βρηκα πουθενα σε αναζητηση των 3εμελ και στεναχωρεθηκα... :'(

Χωρις πλάκα, υπάρχει περιπτωση να φτιαξω καλυμματακι μεταλλικο σε τορναδορο? Ή οι τιμες ειναι απαγορευτικες για παραγωγη μονο 2-3 κομματιων?

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #224 στις: Ιουν 19, 2012, 16:31 »
δοκιμασε κανενα σωληνακι απο καμια μπαταρια .....
αλλιωσ σε κανενα τορναδορο οπως ειπες η αν εχεισ κανενα γνωστο σε καμια τεχνικη σχολη να σου φτιαξει ενα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878229 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362830 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467617 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911154 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520698 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376291 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ