Μετά από 3 μέρες άτμισμα αρχίζει να βγάζει βρώμα στο εσωτερικό του (σκουραίνει το υγρό και σαν να έχει σωματίδια). Τουλάχιστον σε εμένα που κατεβάζω 4ml 100% vg την ημέρα.
Εύκολο καθάρισμα πάντως. Βγάζεις τη σιλικόνη από πάνω, γεμίζεις τη σύριγγα με απιονισμένο νερό και του δίνεις να καταλάβει και στον χώρο πλήρωσης αλλά και στο καλαμάκι μέσα. Όταν το νερό βγαίνει καθαρό, έχει καθαρίσει πλέον. Το γεμίζεις και συνεχίζεις
Από εκεί και πέρα κάθε 2η θέλει καθάρισμα αλλά σιγά τον κόπο. Εγώ έχω 3 έξω και τους παίζω με γεύσεις και τους καθαρίζω όλους μαζί για ευκολία.
Από Δευτέρα θα αρχίσω DIY υγρά 50% 50% οπότε λογικά όλοι οι ατμοποιητές μου θα ζούνε παραπάνω πλέον.
Γενικά του δίνω 9/10.
Σε σχέση με τον CE4+ είναι πιο καθαρός και αντέχει βαριά χρήση. Ευκολότατο πλύσιμο επίσης.
Σε σχέση με τον ego c αντέχει ΠΟΛΥ παραπάνω και θέλει λιγότερα γεμίσματα. Και γλιτώνεις τις επισκευές με φιτίλια, που μου είχανε κάνει τα νεύρα φιτίλια με την συχνότητά τους (VG)
Σε σχέση με DCT fogmaster αντέχει παραπάνω χωρίς να χάνει απόδοση θα έλεγα.
ΤΟ 1/10 το χάνει γιατί είναι άσχημος και δεν ξέρω πως να τον καλύψω στο Ego μου....

Έχει κανείς ιδέα;
Μια λύση που θα τον έκανε τέλειο θα ήταν να τον μετέτρεπαν οι δημιουργοί του σε τάνκ. Πιο ταιριαστός θα ήταν σε ego και θα κράταγε και πολύ υγρό.