Recap:
- Davidorf (e-cig) = 2/10 μου φάνηκε κακό και απορώ πως κάποιος που υποστηρίζει ότι φτιάχνει το camel, όντως το πλησιάζει (camtel) και παράλληλα υποστηρίζει ότι φτιάχνει το davidoff και πράγματι φτιάχνει κάτι κατά τη γνώμη μου 100% άσχετο (davidorf).
- camtel (e-cig) = 8,5/10 -πολύ καλό αλλά όταν δοκίμασα να το φτιάξω αγοράζοντας το άρωμα ποτέ δεν κατάφερα να το πετύχω. Γενικά φαίνεται λίγο κακής ποιότητας αλλά μου θύμισε πάρα πολύ έντονα την αίσθηση του καπνίζω βιομηχανικό τσιγάρο και γούσταρα.
- Don Cristo X0 caramel = 7,5/10 αρκετά καλό και πολύ καλής ποιότητας αλλά μου έβγαζε αρκετή γλυκάδα. Σίγουρα σαν δεύτερο καπνικόγλυκο αξίζει.
- Dandy and his Wife = 8 /10 εξαιρετικής ποιότητας και πράγματι (νιώθεις ότι) ατμίζεις ουίσκυ με καπνό και λίγη βανίλια. Εξαιρετικό αλλά για κανένα λόγο δεν είναι για all day, νιώθεις μπεκρής και μάλλον μπουχτίζεις.
- Τριμπέκα Φιλότιμο = 4/10 ήταν το πρώτο που άτμισα και ήταν σχετικά κακό. Μάλλον δεν ευθύνεται το συσγκεκριμένο προιόν αλλά το ότι δεν είναι του γούστου μου οι τριμπέκες.
- City alter ego = 2 / 10 κακό, που μάλιστα απορώ πως μου το πλάσαρε σαν καπνικό, με ελαφριά γλυκιά επίγευση.
- Black legend alter ego = 3,5 / 10 σχετικά κακό και απλώς του δίνω ότι ήταν ελαφρώς καλύτερο από το city. Χημικούρα απροσδιόριστη μου έβγαζε.
- Tobacco alter ego = 1,5/10 πραγματικά κακό δεν καταλαβαίνω γιατί λέγεται tobacco και πουλιέται ως καπνικό.
Mε βάση τα παραπάνω λοιπόν θα προτείνατε να προτιμήσω ή να αποφύγω κάποιο από τα ακόλουθα: el toro cigarilos, el toro eden, cuban supreme, captain george, latakia, ry4 (flavour art), DK Tobacco Base II, inawera tobacco dnb, Smoke-X After-8 και Turkish Tobacco LIQUA, ενώ κρατάω μετά το feedback σας τα cigarillos, eden, Ghibli, το Mistral, Blizzard, τα όσα μου πρότεινε ο jimfer13 και το Divino από ecig.
Κάποιος που έχει δοκιμάσει camtel και don cristo XO Caramel έχει να προτείνει κάτι ποιοτικότερο από το πρώτο και ενδεχομένως ελαφρώς λιγότερο γλυκό ή και διαφορετικό από το δεύτερο; Γενικά αν κάποιος έχει δοκιμάσει το camtel ή / και το don cristo XO caramel και του άρεσαν αλλά βρήκε κάτι ακόμα καλύτερο please τα φώτα του!
ΥΓ. Έχω τo voopoo drag X, θα έχω πολύ σοβαρό θέμα με ΝΕΤ υγρά;