Να σας πω κατι & ιδιαιτερα σου παλιοτερους ατμιστες & χρηστες η.τ που εχουν & μεγαλυτερη τεχνογνωσια. Ναι σιγουρα ειναι πιο οκονομικο να φτιαχνεις μονος σου αντιστασεις αλλα για καποιους που εχουν εξωτερικη δουλεια τους & ο χρονος τους ειναι ελαχιστος δεν μπορουν να καθονται να παλευουν με μεγενθυτικο φακο να φτιαξουν συρματακια & βαμβακια. Οι πιτσιρικαδες μπορουν να το κανουν αυτο πιο ανετα σιγουρα.Το κοστος της ετοιμης παντως για 1 μηνα χρησης ειναι στα 6 EUR (3 κεφαλες). Αν βαλεις & 2 αρωματα ιδιοκατασκευης το μηνα με αναμειξεις των βασεων κοστος,30 EUR - θελεις καποιος 36 ευρακια το μηνα. Μια χαρα βγαινει για εναν medium χρηστη αν αναλογιστουμε το οικονομικο αλλα κυριως το καλο που κανουμε σε αντιθεση με το κ.τ.
Φιλε 36 ευρω τον μηνα κοστιζει η αθληση των 2 παιδιων μου,εδω κοβουμε απο παντου και αν μπορω να κοψω απο το ηλεκτρονικο αυτο θα κοψω και οχι την αθληση των παιδιων μου,εσενα μπορει να μην σου ειναι και τιποτα τα 430 ευρω τον χρονο για αλλους ειναι πολλα τα λεφτα!
Kαι εγω φτιαχνω diy υγρο ,αγοραζω τα 100 ml βαση με 20 νικοτινη 11 ευρω και αλλα 200 ml μηδενικη αλλα 4 ευρω και προσθετο 3-4% αρωματα που κοστιζουν και αυτα αλλα 6 ευρω για τα 310 ml συνολικα υγρο που θα παρασκευασω ,δηλ. μου κοστιζουν τα 310ml 21 ευρω,οικονομικα θα μου πεις, σωστα?
Οχι φιλε ακομη και αυτα τα 21 ευρω αν μπορω να ψαλιδισω θα το κανω,τωρα διαβαζω το thread για τα diy υγρα και η επομενη μου αγορα θα ειναι 1 λιτρο Γλυκερίνης Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9% (5 ευρω),1 λιτρο Προπυλενογλυκόλη(αλλα 5 ευρω),20 ml ενεσιμο νερο (αλλα 2 ευρω)και 2 βασεις 100ml +100ml 50%pg 50%vg 36ρας νικοτινης (32 ευρω),δηλ. συνολο 44 ευρω για 2,3 λιτρα υγρου!!!!!
42 ευρω μου βγαινουν σημερα τα 620ml diy υγρου ,και 44 ευρω θα μου βγουν τα 2,3 λιτρα,(οσα δηλ. χρειαζομαι για εναν χρονο!)να στο πω και αλλιος ,για 2,3 λιτρα υγρου αν εξακολουθω και το φτιαχνω ετσι οπως το κανω σημερα θα μου κοστισουν 155,5 ευρω με τον καινουργιο οικονομικο τροπο diy 44 ευρω,αρα 111 ευρω τον χρονο εξτρα οικονομια ,εμενα δεν με χαλαει καθολου!
Η πλακα ειναι οτι με τα ετοιμα τα μπουκαλακια των 10 ml που αγοραζα στην αρχη και που κοστιζουν 6 ευρω το ενα θα ηθελα 230 μπουκαλακια δηλ. 1380 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντιστασεις φιλε στο ποδι δεν φτιαχνω ,ουτε καθομαι να φτιαχνω μια μια,εκατσα μια ωρα πριν καμια βδομαδα και εφτιαξα 15 αντιστασεις με τα βαμβακια τους κομπλε,θα κατσω την αλλη βδομαδα παλι καμια ωριτσα και θα φτιαξω αλλες 15-20, ετσι θα εχω για μηνες καβαντζα αντιστασεις!
Δεν αλλαζουμε αντισταση καθε μερα!
36 ευρω τον μηνα φιλε τα λες "μια χαρα" εσυ και εμεις παμε να την βγαλουμε με 5-6 ευρω τον μηνα (44 ευρω τα υγρα για εναν χρονο ειπαμε ειναι 3,66 ευρω τον μηνα ,αντε πες και αλλα 1-2ευρω χονδρικα για αντιστασεις και βαμβακια),αν λοιπον τα 36 σου φαινονται "μια χαρα" τοτε τα 5-6 ευρω πως σου φαινονται,"δυο χαρες"?