Καλησπερες και καλως σας βρηκα.
Υπερπληρες το φορουμ, σε βαθμο αηδιας θα ελεγα

Ομως για καποιον λογο διαβαζοντας "δεχομαι"
τοσα πολλα ερεθισματα (πληροφοριες) που πιστευω θα μπερδεψουν ακομα και πιο εμπειρους.
Θελω και εγω να ξεκινησω το η/τ οπως ολοι καταλαβατε, κυριως λογω σοβαροτατου προβληματος υγειας αλλα και γιατι πρεπει να το κοψω επιτελους το ρημαδι.
Διαβαζω ομως τοσα πολλα για ατμοποιητες, clearomizers, atomizers, customizers ego-a-b-c-d που πραγματικα εχω χασει την μπαλα.
Να σας δωσω λιγο την καθημερινη μου εικονα μηπως και καταφερουμε και με τοποθετησουμε σε καποιο "προφιλ" η/τ.
Περναω αρκετες ωρες μπροστα στον η/υ λογω δουλειας αρα αν εχω διαβασει σωστα χρειαζομαι pass through?! (το λεω σωστα?)
Δεν εχω τον χρονο - χρημα - ορεξη να μπω στα τρυπακι να δοκιμασω ολα τα η/τ της αγορας για να καταληξω ποιο μου κανει.

Θελω το πιο βολικο-ανετο και οικονομικο στα ανταλλακτικα του βαση των εμπειριων σας.
Δεν θελω να νιωσω οτι ατμιζω καμμενο,να πεφτει στην γλωσσα μου υγρο (διαρροες) και να αλλαζω ατμοποιητες και μπαταριες καθε λιγο και λιγακι λογω κακης αποδοσης.
Επισης,θα μπορεσω να φτασω σε καποιον ικανοποιητικο βαθμο στην γευση του old holborn κιτρινου?
Μια φορα δοκιμασα με ενα redbull και γουσταρα αερα πατερα

το η/τ του φιλου ομως δεν το συγκρατησα μιας και θα επαιζε και αυτο το ρολο του. Με μολις 2 τζουρες προσπαθησα να κανω το δικο μου κ/τ αλλα ματαια. Μου ερχοταν αηδια!!!
Κλινω αρκετα προς το ego-c
Κατι ακομα που με μπερδεψε ειναι σχετικα με το ποιο ego-c να επιλεξω.
no name 'η joyetech? 650 μπαταριες 'η 1100??
Χρειαζομαι λοιπον τα φωτα σας μελλοντικοι συνατμιστες μου!!