Θα επέμβω.
Σε οτι αφορά τις προτάσεις για μόντ.
Μοντ που να εχει πασθρου δεν εχω κανενα υπ όψιν μου.
Οταν ομως προτείνουμε μόντ, και διαφορα παρελκόμενα, δεν θαπρεπε να συγκρίνουμε την τιμη του με την τιμη ενος ολοκληρωμενου πακέτου, εφόσον αυτος που ρωτάει ειναι ήδη εδω μέσα και ήδη ψάχνεται και εχει διαβάσει και εχει μάθει, αλλα με την τιμή μιας μπαταρίας eGo.
Οποτε ποια ειναι η τρεχουσα για μια 900ρα πασθρού? 20€? 25€? Και το συγκρινουμε με το Λαβα που εχει 40 μονο το σωμα συν φορτιστες κλπ!
Και το λεω αυτό, όχι γιατι ειναι πολύπλοκο η κατι τέτοιο, και συμφωνω οτι προφανως καπου σε μοντ οι περισσοτεροι καταληγουμε, οπως κι εγω, ΑΛΛΑ εχω ακομα τρεις τεσσερις eGo μπαταρίες, ΔΕΝ τις πεταξα, η μια με ενα bridgeless επανω, η αλλη με ενα CE4, και παει λεγοντας. Οι ατμοποιητές δεν πανε τζάμπα! τους βαζεις παντου. και ατμοποιητές ΘΑ δοκιμασεις καμποσους μεχρι να καταλήξεις καπου.
Η πιο φτηνη για την ωρα και αξιοπιστη λύση για μπαταρία η μοντ είναι μια passthrough λοιπον, που δεν χρειαζεται καν φορτιστη, και δοκιμαζει ο ανθρωπος οτι ατμο θέλει επάνω! Και εάν/όταν αργότερα πάει σε μόντ εχει ακόμα την eGo για οτι αλλη χρήση θέλει! Τιποτα δεν πετιεται! Μονο λεφτά αν παρεις ολοκληρωμενο αρχικό πακέτο κατ'εμέ.