Χρήστο, ο εψιλον δεν είναι φυσιολογικό να σπάει συνέχεια.
Εχω από το καλοκαίρι έναν. Τον έχω χρησιμοποιήσει συνεχόμενα πάνω από 2 μήνες, να μην πω 3 και είμαι ακόμη με το ίδιο tube.
Ασυζητητί ότι αν κρατάει σε μένα, κρατάει και σε άλλους.
Προσέχω βέβαια να μην τον ζορίζω σε τσέπες και τα σχετικά.
Μήπως τον βάζεις σε τσέπη;;; ή σου πέφτει συχνά;;
ο ce5 έχει την ίδια κατασκευή, τις ίδιες πιθανότητες να σου σπάσει και δεν είναι τόσο καλός σε απόδοση. Ούτε επισκευάσιμος ακριβώς είναι, έχει ανταλλάξιμες κεφαλές σαν τον εψιλον.
Βέβαια ίδιους με τους εψιλον σε χαμηλότερη τιμή για το φόρουμ έχει εδώ
http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=25_31&product_id=194 Aπό την τιμή αφαιρείς 15%. Στο λέω επίσης, για την περίπτωση που έπεσες σε ευαίσθητη παρτίδα.
ο 510Τ είναι μεν καλός, αλλά για βασικός ατμοποιητής θα σε κουράσει, επειδή θέλει κάθε 15 τζούρες 2-3 σταγόνες στάξιμο.
Αν δεν το φοβάσαι, κανένα πρόβλημα.
Το βασικό ελάττωμα του επσιλον είναι ότι καίει πολύ υγρό, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται αν αρχίσεις να φτιάχνεις υγρά μόνος σου. Και το κατάστημα που σου έδωσα τα λινκ και η νομπάκο έχουν νικοτινούχες βάσεις και αρώματα.
Η βάση έχει 11 περίπου ευρώ τα 100μλ 18ρας και 2 ευρώ τα 100μλ μηδενικής. Τα αρώματα έχουν 7 ευρώ τα 10 μλ και ένα μπουκαλάκι άρωμα αρκεί για 200μλ βάσης (στη χειρότερη)
Οπότε, δεν θα σε ενοχλεί η κατανάλωσή του.
Αν δοκιμάσεις με άλλο κλιαρομάιζερ και πάλι σπάει, τότε θα πρέπει να στραφείς σε κάτι άλλο, πχ ego-C tank
Εννοείται ότι δεν σου προτείνω Τ2 που είναι πολύ πιο ευαίσθητος σε σπασίματα, αν οφείλονται στη χρήση που τα κάνεις.