vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

157 επισκέπτες, 3 χρήστες
lounik, camber, maprix

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος profchaos

• 2
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #360 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 00:52 »
καλησπερα στο φορουμ.ειμαι καινουριος στο αθλημα.ψαχνωντας για αγορα υγρων μου δημιουργηθηκε η απορια-υποψια ,το ποσο σιγουρος μπορει να ειναι καποιοςτι αγοραζει(ποιοτητα-αξιοπιστια ).μια απλη απαντηση ειναι οτι καθε συσκευασια αναγραφει το τι περιεχει.Πως μπορει να ειμαστε σχετικα σιγουροι για το υγρο που αγοραζουμε?υπαρχουν εκατονταδες προμηθευτες στο ιντερνετ αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης.Υπαρχει καποιος που το εχει ψαχει βαθυτερα το ολο θεμα?

ευχαριστω
να παραθέσω την απορία του φίλου μιας κι εγώ την ίδια απορία εχω..Είναι πολύ θολό το τοπίο με τα υγρά.Ειστε σίγουροι γι αυτο που ατμίζετε;Διαβάζω εδώ στο φόρουμ για δημιουργία υγρών απο τους χρήστες, είναι ασφαλές κάτι τέτοιο;
Δεν προσπαθώ να αμφισβητίσω κανέναν απλά δεν μπορώ να καταλάβω .
Εσείς ποια υγρά θεωρείτε ποιο ποιοτικά απο την εμπειρία σας  χωρίς νικοτίνη;
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #361 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:49 »
καλησπερα στο φορουμ.ειμαι καινουριος στο αθλημα.ψαχνωντας για αγορα υγρων μου δημιουργηθηκε η απορια-υποψια ,το ποσο σιγουρος μπορει να ειναι καποιοςτι αγοραζει(ποιοτητα-αξιοπιστια ).μια απλη απαντηση ειναι οτι καθε συσκευασια αναγραφει το τι περιεχει.Πως μπορει να ειμαστε σχετικα σιγουροι για το υγρο που αγοραζουμε?υπαρχουν εκατονταδες προμηθευτες στο ιντερνετ αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης.Υπαρχει καποιος που το εχει ψαχει βαθυτερα το ολο θεμα?

ευχαριστω
να παραθέσω την απορία του φίλου μιας κι εγώ την ίδια απορία εχω..Είναι πολύ θολό το τοπίο με τα υγρά.Ειστε σίγουροι γι αυτο που ατμίζετε;Διαβάζω εδώ στο φόρουμ για δημιουργία υγρών απο τους χρήστες, είναι ασφαλές κάτι τέτοιο;
Δεν προσπαθώ να αμφισβητίσω κανέναν απλά δεν μπορώ να καταλάβω .
Εσείς ποια υγρά θεωρείτε ποιο ποιοτικά απο την εμπειρία σας  χωρίς νικοτίνη;
Ευχαριστώ.
.....inawera και flavourArt προτιμω - ευρωπαικα υγρα με πιστοποιησεις και εγκεκριμενη διαδικασια παραγωγης .

Με μια αναζητηση στο google θα βρεθεις στις σελιδες των δυο εταιριων και εχει πολλα να διαβασεις,
για να ξεκινησεις το ψαξιμο με τα ποιοτικα ατμιστικα υγρα.....καλη ερευνα ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2011, 10:55 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
« Απάντηση #362 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:33 »
Παιδιά να ρωτήσω...Τα υγρα "IRIS" τα γνωρίζει κάποιος??

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #363 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:41 »
υπάρχει κ αναλογο θεμα εδω http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4528.0.html
χωρις να αναφερεται κατι συγκεκριμενο ομως :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Lia

• *
  • 7
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #364 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 19:42 »
καλησπερα...θελω τα φωτα σας....αυτο εδω http://www.mystore.gr/vapeshop/-/95-strawberry.html ειναι υγρο που το βαζουμε στην αμπουλα και το ατμιζουμε κατευθειαν ή θελει να το αραιωσουμε...μη γελατε εχω μπερδευτει...εγω θελω υγρο που ειναι κατευθειαν για ατμισμα...και τι να προτιμησω....STANDARD....VG....PG....αντε βρε συναδελφοι βοηθηστε.... :)

Αποσυνδεδεμένος makis1975

• **
  • 147
« Απάντηση #365 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 19:57 »
καλησπερα...θελω τα φωτα σας....αυτο εδω http://www.mystore.gr/vapeshop/-/95-strawberry.html ειναι υγρο που το βαζουμε στην αμπουλα και το ατμιζουμε κατευθειαν ή θελει να το αραιωσουμε...μη γελατε εχω μπερδευτει...εγω θελω υγρο που ειναι κατευθειαν για ατμισμα...και τι να προτιμησω....STANDARD....VG....PG....αντε βρε συναδελφοι βοηθηστε.... :)

ναι.ειναι υγρο για ατμισμα.τωρα.οσο αφορα την βαση...γουστα ειναι αυτα.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9654
« Απάντηση #366 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 19:57 »
Aτμίζεται κανονικά χωρίς αραίωμα.
Υπάρχουν τρείς επιλογές :
STANDARD : προπυλενική γλυκόλη,φυτική γλυκερίνη,απιονισμένο νερο
VG: φυτική γλυκερίνη,απιονισμένο νερό
PG: προπυλενική γλυκόλη, απιονισμένο νερό

θα σου πρότεινα αρχικά STANDARD που έχει και PG και VG.
Επίσης διάλεξε την περιεκτικότητα σε νικοτίνη που νομίζεις ότι θα σου ταιριάζει.

Αποσυνδεδεμένος Lia

• *
  • 7
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #367 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 20:20 »
σας ευχαριστω παρααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!! ;)

« Απάντηση #368 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 16:49 »
Παιδιά καλησπέρα,
μια ερώτηση, που είμαι σίγουρος ότι θα έχει απαντηθεί κάπου αλλά αν σας είναι εύκολο να μου απαντήσετε.
Θέλω να ξεκινήσω και εγώ το άτμισμα αλλά δεν θέλω υγρό ούτε μς νικοτίνη αλλά ούτε με PG.
Θέλω να δοκιμάσω με VG.
Η ερώτηση είναι, ποιές μαρκες έχουν γεύσεις με VG και ποιά να προτιμήσω;

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #369 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 17:22 »
Εχω δοκιμασει 3-4 υγρα απο http://www.geta.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=57  αρκετα ικανοποιητικα ....αλλα και απο http://www.funstore.gr/index.php?target=categories&category_id=71 τα οποια μου αρεσουν περισσοτερο αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου....δοκιμαζεις και βλεπεις...

Αποσυνδεδεμένος GkPuFf

• 2
« Απάντηση #370 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 18:09 »
.....inawera και flavourArt προτιμω - ευρωπαικα υγρα με πιστοποιησεις και εγκεκριμενη διαδικασια παραγωγης .

Με μια αναζητηση στο google θα βρεθεις στις σελιδες των δυο εταιριων και εχει πολλα να διαβασεις,
για να ξεκινησεις το ψαξιμο με τα ποιοτικα ατμιστικα υγρα.....καλη ερευνα ::)

Και να προσθέσω κι εγώ και PuffIt Ιταλικά και επίσεις παρασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές στην χώρα τους.

« Απάντηση #371 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 18:15 »
inawera και flavourArt, PuffIt

...και αυτά τα παραγγέλνουμε από internet ή μπορεί και κάποιος να τα βρει Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα;

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος GkPuFf

• 2
« Απάντηση #372 στις: Δεκεμβρίου 11, 2011, 18:35 »
Τα PuffIt σίγουρα στα Ovaleshops αλλα και flavourArt νομίζω δεν ειμαι σίγουρος. Τώρα απ'οτι εχω καταλαβει τα inawera είναι μόνο απο το εξωτερικό αλλά θα στο απαντήση καποιος αλλος που τα χρησημοποιήση.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2011, 19:54 από Vrs5 »

« Απάντηση #373 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 22:02 »
Καλησπερα,
θελω να ρωτησω σχετικα με τα υγρα...ειμαι πολυ καινουρια στο Η.Τ μολις 4μερων
πηρα το alter ego απο ivape και πηρα υγρα απο κει..αγχωθηκα ομως επειδη τα μπουκαλια γραφουν οτι ειναι πολυ τοξικα
εχετε να μου προτεινετε καποιες αλλες εταιρειες με φυτικα ισως υγρα αλλα να περιεχουν νικοτινη...γιατι δεν θελω να το αφησω το Η.Τ
αυτες τις μερες εχω διαβασει αρκετα πραγματα στο φορουμ που ηταν πολυ χρησιμα...αλλα με τα υγρα μπερδευτικα λιγο...συγνωμη αν δεν ρωταω στο σωστο θεμα..
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Georgestil

• **
  • 244
  • ΤΟ ΚΟΨΑ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ
« Απάντηση #374 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 22:23 »
Καλησπέρα τοξικά είναι τα υγρα όταν η χρήση τους είναι διαφορετική απο το ατμισμα π.χ. Αν τα πιεις

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112608 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357800 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448279 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372889 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326472 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 520 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99053 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325833 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost