vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

150 επισκέπτες, 6 χρήστες
dvelev, maprix, Buliwyf, ΒΑΓΓΟς, lounik, camber

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Φύλο: Άντρας
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #390 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 01:31 »
Οι αποψεις διιστανται....πολλοι λενε οτι νικοτινη = χτυπημα....κ απολλοι λενε οτι η PG εχει καλυτερο χτυπημα....

Στο δικο μου λαιμο παντως 24αρα VG δεν ειχε σχεδον καθολου χτυπημα και 12αρα PG 80% VG 20% με επεισε οτι δε θα ξανακαπνισω ποτε στη ζωη μου κ.τ.....παντα με τον ιδιο ατμoποιητη.....

Η PG ομως ειναι κ καπως πιο "σκληρη" με το λαιμο...

Ολα αυτα με τη πολυ μικρη (5 ημερων) εμπειρια που εχω γυρω απο το θεμα....Απο οτι εχς διαπιστωσει παντως οσοι δε μπορουν την αισθηση της PG στο λαιμο, αντισταθμιζουν το μειωμενο χτυπημα της VG με "ενισχυμενα" μηχανακια (dual coils, ιδιοκατασκευες, κτλ κτλ)

« Απάντηση #391 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 03:33 »
Καλησπέρα στο κατατοπιστικότατο φόρουμ. Νέος ατμιστής κ εγώ, 1 μήνα κλείνω, κ είπα να προσπαθήσω τις δικές μου μίξεις...

Τη βοήθειά σας σύντροφοι...

έχω τα εξής υλικά

100 ml  PG  24mg
100 ml VG χωρις νικοτινη

διάφορα αρώματα.

Πως το ρίχνω σε 12αρι για να αρχισω δοκιμές με τα αρωματα;

αν το κάνω 50 PG -50 VG θα πέσει στα 12, αλλά η συνιστώμενη αναλογία δεν είναι 80-20;

και μόλις γίνει αυτό , ανα 5 ml πόσο άρωμα δοκιμάζω;

ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #392 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 18:01 »
Φιλε μου δεν υπαρχει συνιστωμενη δοσολογια. Εγω ξεκινησα με pg και μετα σιγα σιγα αρχισα τις μειξεις σε διαφορα ποσοστα εως που κατεληξα στην σκετη vg και παρκαρα  :)) . Εσυ λοιπον με λιγα λογια θα βρεις την αναλογια τοσο σε ml οσο και σε mg που σου ταιριαζει μιας και τα γουστα διαφερουν. Χωρις δοκιμες δυσκολο να βρεις αυτο που χρειαζεσαι και σε ικανοποιει.
Οσο αφορα το αρωμα η δικη μου προταση και νομιζω των περισσοτερων εδω εινε πως εξαρτατε τοσο απο την γευση οσο και απο το ειδος του ατμοποιητη που χρησιμοποιεις. Εγω λοιπον προτεινω να ξεκινησεις απο 2% και προσθετεις αναλογα την ενταση του αρωματος που προτιμας.

« Απάντηση #393 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 03:49 »
ευχαριστω πολυ!

Αποσυνδεδεμένος nikosqt

• **
  • 326
« Απάντηση #394 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 10:53 »
Ψαχνω να βρω φτηνή και ποιοτικη νικοτινη χωρις παραπροϊόντα και χωρις εκδοχα μεσα...
Επειδη ξερω οτι σκετη δεν θα βρω θα με βοηθουσατε παρα πολυ να μου πειτε που βρω
ενα καθαρο διαλυμα νικοτινης απο εξωτερικο ευρωπη συγκεκριμενα και ιδανικα θα ηθελα να ειναι απο γερμανια.
Θελω μια σοβαρη ποσοτητα γιατι τωρα με την απαγορευση θελω να κανω προμήθεια γιατι δεν ξερω αν θα βρισκω στο μελλον.

Επισης θελω και VG γιατι διαβασα οτι κανει καλο ντουμανι χωρις να σε πιανει βηχας και να ερεθιζει το λαιμο.
Ενας φιλος φαρμακοποιος μου ειπε οτι θα μου βρει εδω οποτε δε με νοιαζει τοσο για την VG

Μετα θελω και σκετο αρωμα για να φτιαξω τα μιγματα με ενδιαφερει αρωμα old holborn καπνου
αρωμα marlboro/camel/cooper/davidoff και εξωτικα οπως σοκολατα/βανιλια/μηλο κτλπ

Μπορει καποιος που το εχει ψαξει να μου συστησει καποιο μαγαζι απο ευρωπη με καλες και φτηνες τιμες και καθαρο προϊόν ?
Αν ειναι απο γερμανια με βολευει και να μην στελνει ελλαδα αν ειναι απο αλλου στην ευρωπη τοτε θελω υποχρεωτικα να στελνει ελλαδα ...

ευχαριστω πολυ.

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #395 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 10:57 »
Ευρώπη υπάρχει η

flavourart :   http://www.flavourartexpress.biz

και η

inawera  :   http://www.inawera.com

Από εκεί μπορείς να πάρεις καλής ποιότητας νικοτίνη και στέλνουν Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος nikosqt

• **
  • 326
« Απάντηση #396 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 11:03 »
σε ευχαρισστω για την αμεση απαντηση.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο επειδη εμενα που κανει το ητ βηχα και κρουψιμο ενω με το κτ καπνιζω βαρια τσιγαρα και δεν παθαινω κατι
υπαρχει περιπτωση να ειμαι αλεργικος στην PG αλλα και σε καποιο αλλο ατομο που εδωσα παλι το ιδιο κρουψιμο και βηχα επαθε.

Επισης παρατηρησα οτι ξερενει το λαιμο ... αυτα τα κανει η PG  η VG  ή τελος η νικοτινη.
τι φταει και ειναι καινουργιοι ατμιστες τους πιανει βηχας και ξερενεται ο λαιμος τους ?

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #397 στις: Δεκεμβρίου 16, 2011, 11:30 »
Για αρχη πολλα υγρα και ειδικα νερο....
......η PG εμενα μου κανει απευθειας φαρυγγιτιδα ::)

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
« Απάντηση #398 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 13:31 »
Ειχα κ εγω βηχα και ξηρο λαιμο αλλα μου αρεσε το χτυπημα της PG....Τα συμπτωματα εμοιαζαν πολυ με τα συμπτωματα αλλαγης μαρκας τσιγαρου (η οταν μερικες φορες ξεμεινα κ αναγκαστηκα να κανω "τρακα") και για αυτο δε με ανησυχησαν...

3-4 μερες μετα, εχουν εκλειψει κατα πολυ, ευτυχως, γιατι με υγρο μονο με VG δεν ημουν ικανοποιημενος.

Αποσυνδεδεμένος Adreas

• *
  • 59
« Απάντηση #399 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 15:46 »
Γενικά πεζη κάτι τέτοιο η θα κάνει μπαμ;Μπορείς να προσθέσεις τίποτε στα υγρά και να τα κανεις πιο γλυκά;

Αποσυνδεδεμένος Lord Vek

• *
  • 14
« Απάντηση #400 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 20:19 »
Στο σούπερμάρκετ λοιπόν, πήρε το μάτι μου κάτι αρώματα ζαχαροπλαστικής, βανίλια και πορτοκάλι. Αγόρασα και από τα δύο, και πειραματιζόμενος, έφτιαξα από 20 ml ποσότητα υγρού υπολογίζοντας 6 % άρωμα επι του συνόλου του υγρού. Και ενώ η βανίλια μυρίζει ωραία, και ατμίζεται και όντως έχει γεύση βανίλιας, το πορτοκάλι αν και μυρίζει πορτοκάλι, όταν ατμίζεται έχει μια απερίγραπτα απαίσια γεύση. Υπάρχει κανένας τρόπος να το σώσω;

Αποσυνδεδεμένος zzooii

• *
  • 90
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Vape, vape, vape! (since 24.11.11)
    • Facebook
« Απάντηση #401 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 20:22 »
Αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει από τον kallitexnis ότι τα αρώματα αυτά δεν κάνουν για άτμισμα...  :eyesplash:
Ο άνθρωπος ειναι καλλιτεχνης όνομα και πράγμα. Αυτόν ρώτα.  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Lord Vek

• *
  • 14
« Απάντηση #402 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 16:59 »
Γνωρίζει κάποιος;

Αποσυνδεδεμένος stavros76

• **
  • 123
« Απάντηση #403 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 19:58 »
οχι παιδια δεν κανουν αυτα τα αρωματα τα δικα μας για το ατμισμα δεν περιεχουν ζαχαρα κτλ

Αποσυνδεδεμένος r1der46

• *
  • 26
« Απάντηση #404 στις: Δεκεμβρίου 20, 2011, 16:02 »
Δυσκολη ερωτηση:

Λοιπον στο πρωτο μπουκαλακι που πηρα ( tribeka 18ari) στα τελειωματα δοκιμασα να το αραιωσω με VG γιατι μου φαινοταν πολυ δυνατο. Το αποτελεσμα μ αρεσε και για λογους οικονομιας σκεφτομαι να το κανω συνηθεια....

Παρηγγειλα χτες μαζι με αλλα κι ενα τριμπεκα 18αρι παλι και λεω να το χω μονιμα αραιωμενο. Ξερει κανεις αν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη μεταχειριση? Θελει ωριμανση? Η τελος παντων υπαρχει καποιος λογος για να μην το κανω?  :hmmm:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112608 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357800 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372903 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326472 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 521 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99053 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost