vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

154 επισκέπτες, 5 χρήστες
lagoudakis, Kostik1982, lounik, Buliwyf, Milarepa

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • Φύλο: Άντρας
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #315 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 11:06 »
Φίλε καλώς ήρθες. Πέρνα και από εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.msg130897.html#new
να σε γνωρίσουμε.

Αυτό που έγραψες δεν είναι κατανοητό.
Υποθέτω πως αγόρασες υγρό 30 ml με περιεκτικότητα 9mg ανά ml σωστά?

Αποσυνδεδεμένος dinosk

• *
  • 11
« Απάντηση #316 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 11:39 »
Όχι. Ακόμη δεν υπάρχει έρευνα που να μπορεί να βεβαιώσει πόση νικοτίνη λαμβάνεται μέσω του ατμού.
Θεωριτικα πιστευω πως ειναι σωστο αλλα στην πραξη ισως ειναι λιγοτερο.Παραπανω δεν νομιζω να ειναι.
ειναι σωστο το σκεπτικο μου; :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
« Απάντηση #317 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 11:46 »
... και ναι και όχι.
Ναι, διότι τα mg νικοτίνης που περιέχονται στα ml του υγρού που ατμίζουμε, είναι περισσότερα από τα mg των τσιγάρων που καπνίζαμε. Άρα ως συμπέρασμα είναι λογικό πως τελικά λαμβάνουμε λιγότερα από όσα περιέχει το υγρό μας, διότι αν τα λαμβαναμε όλα, θα μπαφιάζαμε ;D.

Από την άλλη όμως, επειδή με το τσιγάρο, σε ελάχιστο χρόνο αντιλαμβανόμαστε τη νικοτίνη στον εγκέφαλο, ενώ με τον ατμό όχι, αυτό που τελικά παίζει σημαντικό ρόλο, είναι το peak της νικοτίνης που είχαμε με το τσιγάρο, το οποίο δεν προσεγγίζεται με τον ατμό και όχι τα συνολικά mg που περνάνε στον οργανισμό μας. Άρα μπορεί να λαμβάνουμε ίσως και περισσότερα mg, αλλά δεν peakάρουμε όπως με το τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #318 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 12:14 »
Φίλε καλώς ήρθες. Πέρνα και από εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.msg130897.html#new
να σε γνωρίσουμε.

Αυτό που έγραψες δεν είναι κατανοητό.
Υποθέτω πως αγόρασες υγρό 30 ml με περιεκτικότητα 9mg ανά ml σωστά?

σωστα.... αλλα μου ειναι ελαφρυ και σαφως δεν θα πεταξω 30 ml ετσι?

παω στο αλλο για συστασεις  :)

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
« Απάντηση #319 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 12:18 »
Όχι δεν θα πετάξεις τίποτα!!!
Επειδή είσαι ακόμη αρχάριος, καλύτερα μην μπλέξεις με μείξεις.
Πήγαινε αγόρασε ένα 18άρι και στη συνέχεια αφιερώνοντας λίγο χρόνο εδώ, στα υγρά και στις μείξεις, θα μάθεις τι και πως.

Αν επιμένεις, τότε σου χρειάζεται να αγοράσεις ατμιστική βάση, αλλά πρέπει να αναλύουμε τώρα περί VG,PG, αρώματα κλπ..κλπ.
Υπάρχουν όλα και στην εγκυκλοπαίδεια αλλά και στην κατηγορία για υγρά. Θα βρεις απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #320 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 12:23 »
οκ μπας και υπαρχει καποιο καταστημα στο συνταγμα να παρω ενα 18αρι?

τελικα πηγα πριν λιγο στην Ovale,
ανοιξε καταστημα Βουλης 7 στη στοα - διπλα απο το πλαισιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2011, 15:55 από tornado »

Αποσυνδεδεμένος LestatMK

• *
  • 36
« Απάντηση #321 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 11:45 »
Νομίζω ότι είναι το σωστό θέμα εδώ, εγώ θα ήθελα να ρωτήσω μιας και θα πάρω και τα αντίστοιχα πρώτα υγρά μου, τι περιεκτικότητας θα ήταν καλή επιλογή. Καταλαβαίνω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η δοκιμή και ο δοκιμαστής, απλά για κάποιον που κάνει     0,1 και 1 mg τσιγάρο σαν πρώτη επιλογή να προσανατολιστεί σε 8-9mg περιεκτικότητας νικοτίνης είναι βάσιμη ή ακόμη παραπάνω ίσως? Γενικά έχω ένα θέμα με τις αλλαγές στο τσιγάρο μου και για αυτό δεν έχω αλλάξει μάρκα και ποτέ, και όποτε έτυχε να κάνω και μια τράκα γιατί έτυχε, το μετάνιωσα. Τι προσέγγιση προτείνετε λοιπόν? Ευχαριστώ,

Φιλικά,

Μιχάλης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2011, 11:51 από LestatMK »

Αποσυνδεδεμένος jimzak

• *
  • 11
« Απάντηση #322 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 11:48 »
0,1 και 1 :hmmm: αναλογα την συσκευη 6mg πιστευω θα ειναι αρκετα,αν το νιωσεις βαρυ πας σε 0mg

Αποσυνδεδεμένος drunktank13

• *
  • 22
« Απάντηση #323 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 12:01 »
Εγώ σαν πρώτο υγρό πήρα το Maxboro απο Νatura Vg/18 mg. Αυτό το άτμισα αρκετή ώρα την πρώτη μέρα. Χθές πήρα Μήλο και Virginia απο Nobacco και τα δύο σε 6mg και αισθάνομαι σχεδόν το ίδιο χτύπημα. Είναι λογικο; Να τονίσω οτι μεχρι πρίν 2 μέρες κάπνιζα κανονικά(Golden Virginia) και το έκοψα αμέσως μόλις ξεκίνησα να ατμίζω.

Αποσυνδεδεμένος jimzak

• *
  • 11
« Απάντηση #324 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 12:05 »
τα pg υγρα εχουνε σαφως <<καλυτερο>> χτυπημα απο τα vg γι'αυτο ισως δεν νιωθεις την διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ 52

• **
  • 191
« Απάντηση #325 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 12:12 »
Εγώ σαν πρώτο υγρό πήρα το Maxboro απο Νatura Vg/18 mg. Αυτό το άτμισα αρκετή ώρα την πρώτη μέρα. Χθές πήρα Μήλο και Virginia απο Nobacco και τα δύο σε 6mg και αισθάνομαι σχεδόν το ίδιο χτύπημα. Είναι λογικο; Να τονίσω οτι μεχρι πρίν 2 μέρες κάπνιζα κανονικά(Golden Virginia) και το έκοψα αμέσως μόλις ξεκίνησα να ατμίζω.

Μη ρωτάς πολλά-πολλά.Αν σε καλύπτει συνέχισε στα 6mg με στόχο να κατέβεις κιάλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 24, 2011, 13:33 από Geraki »

Αποσυνδεδεμένος drunktank13

• *
  • 22
« Απάντηση #326 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 10:24 »
Παιδιά μόλις μου ήρθε το 3ο υγρό μου. Είναι το Coffee Lovers σε VG απο Ecocig. Mπορεί να μου πεί κάποιος πόση ώρα πρέπει να το αφήσω με το καπάκι ανοικτό?Νομίζω κάπου στο forum είχα διαβάσει οτι τα σιγκεκριμένα θέλουν το χρόνο τους. Αν το ποστ έπρεπε να γίνει αλλού ζητώ συγνώμη.Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος singular

• **
  • 142
  • Θέλω ένα XL τώρα!!!
    • Αγγελίες ακινήτων
« Απάντηση #327 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 14:42 »
Καλησπέρα παιδιά

έχω πρόβλημα με τις γεύσεις, δεν ξέρω ποιά γεύση να πάρω και να αξίζει. Έχω καταλήξει σαν καθημερινό υγρό το Halo Freedom που μου αρέσει πάρα πολύ.

Θέλω όμως και καμία γεύση όπως σοκολάτα, καφέ, μήλο, βανίλια για να ξεφεύγω. Βασική προϋπόθεση να έχουν γύρω στα 18 νικοτίνη γιατί χωρίς χτύπημα δεν μπορώ.

Δοκίμασα της decadence σοκολάτα και apple pie και ενώ μυρίζουν ωραία, μου ήρθε εμετός. Γούστα είναι αυτά βέβαια, σε άλλα παιδιά από εδώ τους έχουν αρέσει τα συγκεκριμένα.

Για να καταλάβετε το γούστο μου, είχα πάθει πλάκα με την σοκολάτα και τον καφέ των vinirette. Αλλά τώρα δεν τα βρίσκω στο funstore.

Μπορείτε please να μου προτείνετε καμία γεύση βάση των παραπάνω; Να δοκιμάσω nobacco; καμιά άλλη μάρκα που να έχει καλές γεύσεις;

Ευχαριστώ!!

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 16:17 από Andreass »

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #328 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 17:29 »
Χθες παρέλαβε ένας φίλος βάσεις και αρώματα από inaware και του "έκλεψα" μερικές σταγόνες από το άρωμα σοκολάτας που είχε πάρει.
Είναι η πρώτη φορά που βρίσκω σοκολάτα αρκετά κοντά σε αυτή της vinirette.

Αποσυνδεδεμένος singular

• **
  • 142
  • Θέλω ένα XL τώρα!!!
    • Αγγελίες ακινήτων
« Απάντηση #329 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 20:11 »
Τελικά πέρασα από ένα κατάστημα με υγρά nobacco (ήταν δίπλα μου και δεν το ήξερα) και πήρα από την κλασική σειρά:

- Σοκολάτα
- Μήλο
- Red Bull (Energy Cow)

Όλα στα 16mg

Η σοκολάτα ΟΚ δεν με ενθουσίασε σαν γεύση, αλλά πολύ καλό χτύπημα και παραγωγή ατμού
Το μήλο πολύ καλό! Αλλά με λιγότερο χτύπημα, η γεύση του όμως αποζημιώνει.
Το red bull μου το πρότεινε ένα παλικάρι εκεί (να' ναι καλά) και τον εμπιστεύθηκα και το πήρα. Φοβερή γεύση! Περίεργο.

Στην επόμενη επίσκεψη θα δοκιμάσω και τις υπόλοιπες γεύσεις (βανίλια, καραμέλα, καπουτσίνο) καθώς και κάποιο καπνικό υγρό για να δω αν μπορώ να βρώ κάτι αντάξιο του Halo Freedom.

Να ρωτήσω ποιό προτείνετε καλύτερα για καπνικό; RY1,2,3,4??? Να σημειώσω ότι ατμίζω με atomizer Ego-C

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357787 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448256 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109272 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372811 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 517 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14564 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99049 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325824 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost