vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

181 επισκέπτες, 2 χρήστες
Mimhsdr, bloodlessz

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #285 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 21:04 »
καλησπερα!αν παρω τα παρακατω(τι αν που τα παρηγγειλα) μπορω να φτιαξω υγρο ατμισματος???

http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&products_id=7668
http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&products_id=7659
http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&products_id=7664:189278005d6a164c5364e7970813fb17

και αν μπορειτε να μου πειτε ενα παραδειγμα για ενα μπουκαλακι ας πουμε 10ml για 18mg νικοτινη ποιες αναλογιες πρεπει να ακολουθησω???ετσι για να παρω μια γευση του τι γινεται!!!

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #286 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 21:32 »
Η βάση νικοτίνης που πήρες έχει άρωμα;
Είναι PG ή VG;
Σε τι αναλογία PG/VG θες το υγρό σου;

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #287 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 21:39 »
Η βάση νικοτίνης που πήρες έχει άρωμα;
Είναι PG ή VG;
Σε τι αναλογία PG/VG θες το υγρό σου;

ναι ειναι cinamon(κανελα)36mg
νομιζω 75%pg kai 25%vg
το θελω 60%pg και 40%vg

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
« Απάντηση #288 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 21:48 »
5ml βάση
2,25ml PG
2,75ml VG

Αποσυνδεδεμένος mitsopanis

• *
  • 5
« Απάντηση #289 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 21:53 »
Όταν άρχισα το Η.Τ. είχα πάρει τσιγάρο από εκεί και από υγρά 1 ντάβιντοφ , 1 κάμελ , 1 μάλμπορο . Γλύκιζαν πολύ και δε μου άρεσαν στη γεύση .
Δεν είχαν καλό χτύπημα με το συγκεκριμένο Η.Τ. αλλά μου έκανε εντύπωση ότι όταν τα δοκίμασα στο hybrid και στο giant , είχαν πάρα πολύ καλό χτύπημα .
Στο site λένε ότι είναι χωρίς νικοτίνη . Δε ξέρω τί μπορεί να έχει μέσα αντί νικοτίνης .
Είχα δει κι ένα αντίστοιχο υγρό nikohit από flavourart .

Πήρα σήμερα Nicohit Vanilla... Απο γεύση μάρεσε κάπως γιατί δεν ήταν πολύ γλυκιά αλλά πίκριζε λίγο στο τέλος... Άπο χτύπημα όμως ούτε για δείγμα. Όσο και να τραβούσα μέ όλη μου τη δύναμη δε πήρα ούτε το παραμικρό χτύπημα.

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #290 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 23:25 »
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι νέος στο ητ με Nobacco Hybrid και καπνό Desert Ship. Μου αρέσει αρκετά αν και σαν μανιώδης του καπνού (Old Holborn Aromatic και πίπα με όλα τα είδη καπνών) θέλω να δοκιμάσω και άλλες γεύσεις που να θυμίζουν καλόν καπνό πίπας και όχι το κλασσικό βρωμοτσίγαρο.
Δεν απαιτώ την ποικιλία αυτή, αλλά υπάρχει έστω ένας καπνός που να θυμίζει αρωματικό tobacco με επιτυχία; Ποιός είναι και που μπορώ να τον προμηθευτώ;
Και εγώ ήμουν καπνιστής Old Holborn Aromatic όταν ξεκίνησα ήθελα κάτι να του μοιάζει, πήρα αρκετές και έκανα αρκετές δοκιμές  με την  RY4 παραλίγο να σταματήσω το ΗΤ. :wall:  Και επειδή δεν είναι οι εποχές να πετάμε 10-14 ευρώ. Αποφάσισα να φτιάξω DIY. Στην παραγγελία μου για DIY , έβαλα και 2 έτοιμα υγρά. Αυτό http://www.inaweraflavours.com/en/liquids-18-mg-ml-10-or-60-ml-vol/254-gold-ducat-e-liquid-6-mg-ml.html  με κατενθουσίασε  :) :).

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #291 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 19:48 »
καλησπερα!!! ερωτηση: αν παρω μια βαση ας πουμε 18mg νικοτινης και για 10ml υγρο ατμισης βαλω 9,7ml βασης και 0.3ml γευσης θα εχω ενα υγρο ατμισματος γυρω στο 18mg νικοτινης?(απ'οτι διαβαζω θα ειναι ενα ελαχιστο λιγοτερο ετσι?)
το σκεπτικο της ερωτησης εχει να κανει με το αν χρειαζεται καποιο αραιωμα με PG ή VG αυτη η μιξη!!!!

α επισης τι γνωμη εχετε για αυτο  http://www.inaweraflavours.com

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
« Απάντηση #292 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 19:58 »
καλησπερα!!! ερωτηση: αν παρω μια βαση ας πουμε 18mg νικοτινης και για 10ml υγρο ατμισης βαλω 9,7ml βασης και 0.3ml γευσης θα εχω ενα υγρο ατμισματος γυρω στο 18mg νικοτινης?(απ'οτι διαβαζω θα ειναι ενα ελαχιστο λιγοτερο ετσι?)
το σκεπτικο της ερωτησης εχει να κανει με το αν χρειαζεται καποιο αραιωμα με PG ή VG αυτη η μιξη!!!!

α επισης τι γνωμη εχετε για αυτο  http://www.inaweraflavours.com
Θα πάρεις υγρό 17,46 mg/ml.

Επίσης όρεξη να έχεις να διαβάζεις για inawera
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3335.0.html

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #293 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 21:09 »
πολυ καλο ευχαριστω.ετοιμαζω παραγγελεια  ;D !επειδη ειμαι αρχαριος ακομα και τα'χω ψιλομπερδεψει(τι ψιλο, χοντρο) λεω να αρχισω με ετοιμη βαση και αρωματα και βλεπουμε!!!βασικα διαβασα το ποστ με τα "ΥΓΡΑ ΑΤΜΙΣΗΣ" χθες και εβγαλα καποια ακρη, προβληματιζομαι ομως στο χειρισμο των calculator!!! δεν καταλαβαινω τους υπολογισμους!!!δηλαδη:
ας πουμε το 17,46 πως το'βγαλες?μεθοδο τριων 0,3*18/9,7???μαλλον καπως ετσι.αλλα τελος παντον οταν εχουμε να κανουμε με βαση και γευση ειναι ευκολα τα πραγματα!

οταν εχουμε να κανουμε ομως  με diy απο την αρχη, πως τα δουλευουμε τα μαθηματικα?δηλαδη,οταν εχουμε βαση σε διαφορετικη αναλογια pg/vg πως πετυχαινουμε την επιθυμιτη με την αραιωση???
μετα εχουμε το αλλο!που ξερουμε ποσο νερο θα βαλουμε για μια επιθυμιτη pg/vg?

σορρυ για τον βομβαρδισμο αλλα....... :eyesplash:

Υ.Γ. αμα δεν παρω απαντησεις θα δωσω και παραδειγμα  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #294 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 21:12 »

οταν εχουμε να κανουμε ομως  με diy απο την αρχη, πως τα δουλευουμε τα μαθηματικα?δηλαδη,οταν εχουμε βαση σε διαφορετικη αναλογια pg/vg πως πετυχαινουμε την επιθυμιτη με την αραιωση???

Δίαβασε εδώ    http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2733.msg71219.html#msg71219         και θα σου λυθούν οι όποιες απορίες  έχεις :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
« Απάντηση #295 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 21:22 »
πολυ καλο ευχαριστω.ετοιμαζω παραγγελεια  ;D !επειδη ειμαι αρχαριος ακομα και τα'χω ψιλομπερδεψει(τι ψιλο, χοντρο) λεω να αρχισω με ετοιμη βαση και αρωματα και βλεπουμε!!!βασικα διαβασα το ποστ με τα "ΥΓΡΑ ΑΤΜΙΣΗΣ" χθες και εβγαλα καποια ακρη, προβληματιζομαι ομως στο χειρισμο των calculator!!! δεν καταλαβαινω τους υπολογισμους!!!δηλαδη:
ας πουμε το 17,46 πως το'βγαλες?μεθοδο τριων 0,3*18/9,7???μαλλον καπως ετσι.αλλα τελος παντον οταν εχουμε να κανουμε με βαση και γευση ειναι ευκολα τα πραγματα!

μετα εχουμε το αλλο!που ξερουμε ποσο νερο θα βαλουμε για μια επιθυμιτη pg/vg?

σορρυ για τον βομβαρδισμο αλλα....... :eyesplash:

Υ.Γ. αμα δεν παρω απαντησεις θα δωσω και παραδειγμα  :tongue_smilie:

9,7*18/10

Όταν ατμίζεις σκέτη VG βάζουμε λίγο νερό για να μην είναι τόσο παχύρευστη.
Αν ατμίζεις μίγμα PG/VG δε χρειάζεσαι νερό γιατί η PG αραιώνει τη VG.

Για αρχή ξεκίνα με βάση στα mg που ατμίζεις και παίξε με τα αρώματα και σε λίγο καιρό ασχολείσαι και με DIY.

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #296 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 21:34 »
9,7*18/10         μμμμ το'πιασα1

Όταν ατμίζεις σκέτη VG βάζουμε λίγο νερό για να μην είναι τόσο παχύρευστη.
Αν ατμίζεις μίγμα PG/VG δε χρειάζεσαι νερό γιατί η PG αραιώνει τη VG.    οι calculator ομως σε υποχρεωνουν να βαλεις νερο!!!

Για αρχή ξεκίνα με βάση στα mg που ατμίζεις και παίξε με τα αρώματα και σε λίγο καιρό ασχολείσαι και με DIY.  αυτο θα κανω,απλως ειπα μια και καλη αφου θα κανω παραγγελεια να παρω και PG PV!

@nektarios1974 το διαβασα φιλε Νεκταριε!με τους calculator δεν τα παω καλα! :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
« Απάντηση #297 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 21:40 »
Αν ατμίζεις μίγμα PG/VG δε χρειάζεσαι νερό γιατί η PG αραιώνει τη VG.    οι calculator ομως σε υποχρεωνουν να βαλεις νερο!!!

Αντί για νερό βάλε PG.

Αν τώρα η αναλογία σου από 50%PG+50%VG γίνει 55-45 δε χάλασε και ο κόσμος.

Αποσυνδεδεμένος paitos

• *
  • 99
« Απάντηση #298 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 09:04 »
Ειμαι σε αναμονη βασης VG απο inawera. Θελει και αυτη αραιωση ή απλα βαζω γευσεις και ειμαι ετοιμος?

merci

Αποσυνδεδεμένος steliost

• **
  • 281
  • SteamMachine VV by SEB the perfect combination
« Απάντηση #299 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 09:14 »
Εξαρτάται, αν παρήγγειλες 36άρα, θα θέλει σίγουρα...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112531 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448160 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372783 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 514 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14556 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28497 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99040 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325779 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost