vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

247 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, Paso, perelevas

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 12, 2011, 21:24 »
Καταρχας καλοσωρισες !!! Μην με παρεξηγεις φιλε μου, απλα η γνωμη μου εινε οτι πρωτα πρεπει να το θελεις πραγματικα να ξεφυγεις και μετα τα υπολοιπα. Οπως ξερεις παιζουν και ρολο οι αναγκες του καθενος μας. Τσιγαρα που καπνιζε, ποσο βαρια ηταν κλπ. Ακομη και τωρα το ΗΤ δεν ξερω αν σε καλυψει αν δεν εισε αποφασισμενος. Εχει και σημερα τα προβληματακια του.

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 12, 2011, 21:37 »
Καταρχας καλοσωρισες !!! Μην με παρεξηγεις φιλε μου, απλα η γνωμη μου εινε οτι πρωτα πρεπει να το θελεις πραγματικα να ξεφυγεις και μετα τα υπολοιπα. Οπως ξερεις παιζουν και ρολο οι αναγκες του καθενος μας. Τσιγαρα που καπνιζε, ποσο βαρια ηταν κλπ. Ακομη και τωρα το ΗΤ δεν ξερω αν σε καλυψει αν δεν εισε αποφασισμενος. Εχει και σημερα τα προβληματακια του.

Καμία παρεξήγηση φίλε μου και σεβαστή η γνώμη σου άλλωστε τι ποιο υγειές ακόμα και απο το Η.Τ.  :thumpup: οι ανταλλαγές απόψεων!!! Πράγματικά θέλω να ξεφύγω αλλά θέλω επίσης να αποφύγω τυχόν ξεραμένους λαιμούς κτλ κτλ από τις διάφορες γέυσεις που κυκλοφορούν σε υγρά καταλαβένεις τι θέλω να πώ!! Και όσο για το ότι παλαιότερα στο πρώτο γεννιάς Η.Τ που είχα πάρει δεν με κάλυψε από πλευράς διάρκειας μπαταρίας ίσως φταίει και το γεγονός ότι δεν είχα κάνει και καλή έρευνα αγοράς ή και το ότι δεν είμουν μέλος στο φόρουμ  ;) πάντος με το Hybrid που από σήμερα έχω στα χέρια μου μέχρι στιγμής πολύ καλές εντυπώσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 12, 2011, 22:01 »
Καλώς όρισες, φίλε ATMISTHS.
Γεύση που μοιάζει με τα παλιοτσίγαρα είναι δύσκολο να υπάρξει γιατί θα λείπει η γεύση της πίσσας.

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 12, 2011, 22:08 »
Καλώς όρισες, φίλε ATMISTHS.
Γεύση που μοιάζει με τα παλιοτσίγαρα είναι δύσκολο να υπάρξει γιατί θα λείπει η γεύση της πίσσας.
Καλός σας βρήκα Atmo-Admin και επι ευκαιρίας να ζητήσω συγνώμη απο τον φίλο Atmisti που έχουμε το ίδιο nick!!
Όσο τώρα για την ίδια ακριβός γεύση δεν περιμένω να την βρώ μιας και όπως είπες είναι το θέμα πίσσας απλά ψάχνω κάτι κοντά  :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2011, 22:15 από ATMISTHS »

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 13, 2011, 07:35 »
Καλώς ήρθες :) δεν πειράζει για το nick, συγχωρεμένος :laugh1:
Άλλωστε είμαστε εδώ 2100+ ατμιστές και ανεβαίνουμε :yes: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 13, 2011, 12:34 »
Καλώς ήρθες :) δεν πειράζει για το nick, συγχωρεμένος :laugh1:
Άλλωστε είμαστε εδώ 2100+ ατμιστές και ανεβαίνουμε :yes: :thumpup:
:thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 13, 2011, 23:18 »
Σημερα μου ηρθαν τα υγρα απο oksmokey http://www.oksmokey.com/e-cig-liquids/e-liquid-20ml.html  Aν και φαν της flavourart τα συγκεκριμενα ειναι οτι πιο τσιγαρισια γευση εχω δοκιμασει ποτε !! Πηρα Παπαστρατο-καρελια- Ασσο και golden virginia . €22.66 + μεταφορικα τα 50 μλ . Και για να μην θεωρηθω off topic το εγραψα γιατι καποιος φιλος εψαχνε κατι σε τσιγαρισια γευση .

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 13, 2011, 23:43 »
Σημερα μου ηρθαν τα υγρα απο oksmokey http://www.oksmokey.com/e-cig-liquids/e-liquid-20ml.html  Aν και φαν της flavourart τα συγκεκριμενα ειναι οτι πιο τσιγαρισια γευση εχω δοκιμασει ποτε !! Πηρα Παπαστρατο-καρελια- Ασσο και golden virginia . €22.66 + μεταφορικα τα 50 μλ . Και για να μην θεωρηθω off topic το εγραψα γιατι καποιος φιλος εψαχνε κατι σε τσιγαρισια γευση .
Φίλε μου θα ήθελα τη γνώμη σου από ατμό και Hit

Αποσυνδεδεμένος makk

• **
  • 116
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 14, 2011, 01:04 »
Κι εγώ θα την ήθελα...

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 14, 2011, 03:01 »
Και γω ενδιαφέρομαι για ένα review... δεν το βάζεις στο thread της oksmokey εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1736.0.html καλύτερα, κιόλας;

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 14, 2011, 03:16 »
Σωστός, Λιάκουρα.  :thumpup:
Αφού υπάρχει το θέμα. Αλλιώς μετά θα ψάχνουμε πού είχε γραφτεί.  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 18, 2011, 22:38 »
Υπαρχει μηπως καποιος κοντα στο Χαιδαρι που θα μπορουσε να με βοηθησει δειχνοντας μου την διαδικασια να φτιαχνω μονος μου υγρα;
Επειδη ειμαι καινουριος δεν ξερω απο που να παραγγειλω και πως να το κανω(φοβαμαι μη ριξω και παραπανω νικοτινη κτλ.).
Θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος εχει την ορεξη,γιατι κακα τα ψεματα περα απο την υγεια το ατμισμα απο μενα εγινε και για οικονομικους λογους.Με τα κ.τ. μου κοστιζε το καπνισμα 48 ευρω την εβδομαδα τουλαχιστον!(ναι καλα διαβασατε...)

• 638
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 18, 2011, 23:08 »
Υπαρχει μηπως καποιος κοντα στο Χαιδαρι που θα μπορουσε να με βοηθησει δειχνοντας μου την διαδικασια να φτιαχνω μονος μου υγρα;
Επειδη ειμαι καινουριος δεν ξερω απο που να παραγγειλω και πως να το κανω(φοβαμαι μη ριξω και παραπανω νικοτινη κτλ.).
Θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος εχει την ορεξη,γιατι κακα τα ψεματα περα απο την υγεια το ατμισμα απο μενα εγινε και για οικονομικους λογους.Με τα κ.τ. μου κοστιζε το καπνισμα 48 ευρω την εβδομαδα τουλαχιστον!(ναι καλα διαβασατε...)

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν διαδικασία.

Η μόνη εταιρία (απ' ότι ξέρω) που εισάγει τα πάντα για DIY υγρά (ήτοι PG/VG, βάση, αρώματα) είναι το funstore.gr .

Θα πάρεις ένα μπουκάλι 50ml PG και ένα VG.
Θα πάρεις ένα μπουκάλι νικοτινούχα βάση Velvet Cloud 40mg και ένα Ice Blade 40mg.
Θα πάρεις μερικά μπουκαλάκια άρωμα (ρίξε μια ματιά στο φόρουμ για απόψεις για τις γεύσεις, αλλά να έχεις υπόψη σου πως ότι αρέσει στον έναν μπορεί ο άλλος να το σιχαίνεται).

Θα αποφασίσεις τι θέλεις, PG ή VG ή μίξη. Το Ice Blade είναι με PG, το Velvet Cloud με VG .

Θα αποφασίσεις πόσο δυνατό (mg/ml) σε νικοτίνη θέλεις να είναι το υγρό σου.
Για 24 mg (extra high): βάζεις αναλογία PG/VG προς σαραντάρα (40mg) βάση 4:6 .
Για 18 mg (high): αναλογία 5.5:4.5 .
Για 12 mg (medium): αναλογία 7:3 .
Για 6 mg (medium): αναλογία 8.5:1.5 .

Σκέφτεσαι ότι ένα ml είναι περίπου 25 σταγόνες.
Π.χ. για 4 ml medium, περίπου 100 σταγόνες, ρίχνεις 7Χ10 σταγόνες PG/VG και 3Χ10 σταγόνες βάση.

Βάζεις και άρωμα, δοκίμασε με π.χ. 3% (τρεις σταγόνες στις εκατό περίπου) και ανέβα-κατέβα ανάλογα με το αν θεωρείς πως ήταν αρκετό ή όχι.
Απόψεις τα βάζουν από 1% έως 10%.

Διαδικασία:
Ανοίγεις ένα άδειο μπουκαλάκι, βγάζεις και τον λαιμό, το αφήνεις όρθιο. Ανοίγεις το άλλο μπουκάλι (που θα ρίχνεις), το κρατάς πλάγια από πάνω ώστε το στόμιο να βλέπει το άνοιγμα του άδειου. Αρχίζεις να πιέζεις απαλά και να στάζεις, μετρώντας τις σταγόνες. Όταν τελειώσει, πας στο επόμενο συστατικό.
Όταν τα βάλεις όλα, βάζεις τον λαιμό, βάζεις και το καπάκι και ανακατεύεις.
Να έχεις υπόψη σου ότι πιθανόν το άρωμα να χρειάζεται μια μέρα για να 'δέσει' με τα άλλα συστατικά στο μπουκάλι (δηλαδή, αν το ατμίσεις αμέσως να μην είναι ωραίο, ενώ την άλλη μέρα να είναι).
Αυτό ήταν!

Κάνε μια δοκιμή με μικρή ποσότητα και μπόλικες χαρτοπετσέτες από δίπλα να του πάρεις τον αέρα.

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 18, 2011, 23:17 »
Λιακουρα σε ευχαριστω πολυ που απαντησες!
Αν πουμε οτι μου αρεσει η γευση Kamel PG της Decadence με νικοτινη στα 18 mg σε μπουκαλακι των 10 ml τι θα χρειαστω;
(η αληθεια ειναι οτι με μπερδεψες λιγο γι'αυτο στο εκανα πιο συγκεκριμενα...)
Αν μπορεις δωσε μου links,ξερω να κανω αγορες μεσω ιντερνετ.

Υγ.Συγνωμη που ειπα για μια συγκεκριμενη μαρκα αν δεν επιτρεπεται αλλα ετσι μπορω να δωσω να καταλαβει καποιος τι θα θελα να φτιαξω.Αν θελετε σβηστε το μηνυμα μου.

• 638
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 18, 2011, 23:30 »
Λιακουρα σε ευχαριστω πολυ που απαντησες!
Αν πουμε οτι μου αρεσει η γευση Kamel PG της Decadence με νικοτινη στα 18 mg σε μπουκαλακι των 10 ml τι θα χρειαστω;
(η αληθεια ειναι οτι με μπερδεψες λιγο γι'αυτο στο εκανα πιο συγκεκριμενα...)
Αν μπορεις δωσε μου links,ξερω να κανω αγορες μεσω ιντερνετ.

Υγ.Συγνωμη που ειπα για μια συγκεκριμενη μαρκα αν δεν επιτρεπεται αλλα ετσι μπορω να δωσω να καταλαβει καποιος τι θα θελα να φτιαξω.Αν θελετε σβηστε το μηνυμα μου.
Υποθέτω εννοείς ότι θέλεις να φτιάξεις κάποιο υγρό που να μοιάζει με το έτοιμο Kamel PG της Decadence. Δεν ξέρω ποιο άρωμα ταιριάζει.

Πειραματίσου! Δεν είναι ακριβά. Δοκίμασε την PG και την VG, δοκίμασε διάφορα αρώματα. Με τις πρώτες δοκιμές, το πιθανότερο είναι ότι θα φτιάξεις ένα υγρό για πέταμα, ένα πραγματικά καλό, και μερικά μέτρια. Και θα ξέρεις δυο-τρία πραγματάκια παραπάνω για το τι θέλεις!

Λυπάμαι αν δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος. Η γεύση είναι πολύ υποκειμενική. Μόνο η τριβή με το σπορ θα σε βοηθήσει.
Μην απογοητεύσαι όμως. Εγώ ανακάλυψα έναν νέο κόσμο γεύσεων (με σημαντική συμβολή το γεγονός πως χωρίς το κ.τ πλέον έχω γεύση...)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356528 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372426 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325458 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604721 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F