vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

286 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, Paso, perelevas

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά

Αποσυνδεδεμένος Αλιζαρίν

• *
  • 24
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Γειά χαρά, Είμαι η Αφροδίτη, εικαστικός κατ’ επάγγ
Απ: Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα υγρά
« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 07, 2011, 22:36 »
Καλησπέρα  :-\,
Θα ήθελα την βοήθειά σας...
Ξεκίνησα το άτμισμα με ένα hybrid με Turkish blended και 16 ml νικοτίνη. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι δεν ζορίστηκα πολύ με την διακοπή του κτ.Αυτά στις 21 Ιουλίου.
Όλα καλά για δώδεκα μέρες, δοκίμασα και το all senses με 9ml νικοτίνη κι ενθουσιάστηκα...
Αλλά...Άρχισα να μην αισθάνομαι τις γεύσεις σταδιακά. Δοκίμασα και fire cured tobacco me 18 ml νικοτίνη. Η γεύση δεν μου άρεσε. μου θυμίζει λιβάνι. Με το all senses me 18ml νικοτίνη πάλι δεν καταλαβαίνω την γεύση. Επίσης η απόδοση των αρχικών cartomiser έπεσε στο μισό. Πιό πολύ στο ένα απ τα δύο.Αγόρασα καινούργια και το ένα οκ. Το άλλο όπως τα χρησιμοποιημένα. Δηλαδή, λιγότερος ατμός και δυσκολία στη τζούρα.
Είναι πολύ σημαντικό για μένα το να μην ξανακαπνίσω κτ.(λόγω Χ.Α.Π)
1) Υπάρχουν υγρά με σταθερή γεύση; ή φταίει η συνήθεια της γεύσης;
2) Παίζει ρόλο η συχνότητα των εισπνοών;
3) Είναι φυσιολογικό άλλα cartomisers να έχουν διαφορετική απόδοση; (ίδιας μάρκας);
4) Είναι φυσιολογικό και οι μπαταρίες να έχουν διαφορετική διάρκεια μεταξύ τους;
( αγόρασα και μια πιο μεγάλη...για εφεδρεία)
Θα σας είμαι υπόχρεη για την συνδρομή σας :)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9654
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 07, 2011, 22:47 »
Καλησπέρα και καλωσήλθες στο Forum  :thumpup:
Οι απαντήσεις μου στα ερωτήματα που θέτεις :
1) Φταίει η συνήθεια της γεύσης
2) Ενδεχομένως ναι. Οσο πιο συχνά ατμίζεις τόσο πιο εύκολο είναι να έχεις το αίσθημα απώλειας γεύσης
3) Δυστυχώς ναι
4) Δεν αποκλείεται

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 07, 2011, 22:48 »
καλωσήρθες

καταρχήν καλό θα ήταν λόγω χαπ να προσπαθήσεις να κόψεις ή τουλάχιστον να ελαττώσεις και το ητ.
το hybrid είναι καλό για αρχή αλλά δεν μπορείς να μείνεις μόνο με ένα γιατί η απόδοσή του είναι λογικό να μειωθεί και επιπλέον η πρώτη γεύση που βάζεις στο καθένα δύσκολα αλλάζει αφού λειτουργεί με φίλτρο.
θα σου πρότεινα να πάρεις και απλό 510 ατμοποιητή απλό και lr(χαμηλής αντίστασης) σαν δοκιμασμένες και κλασικές λύσεις
και δοκιμή διαφορετικών γεύσεων και στο τελος καταλήγεις.
επίσης 3 μπαταρίες ego (650,900 και 1100mah).όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα τόσο μεγαλύτερη μπαταρία.

πάντως και τα τσιγάρα ίδια γεύση είχαν πάνω κάτω. στο ητ έχεις περισσότερες επιλογές.

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
« Απάντηση #138 στις: Αυγούστου 07, 2011, 22:54 »
Καλησπέρα  :-\,
Θα ήθελα την βοήθειά σας...
Ξεκίνησα το άτμισμα με ένα hybrid με Turkish blended και 16 ml νικοτίνη. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι δεν ζορίστηκα πολύ με την διακοπή του κτ.Αυτά στις 21 Ιουλίου.
Όλα καλά για δώδεκα μέρες, δοκίμασα και το all senses με 9ml νικοτίνη κι ενθουσιάστηκα...
Αλλά...Άρχισα να μην αισθάνομαι τις γεύσεις σταδιακά. Δοκίμασα και fire cured tobacco me 18 ml νικοτίνη. Η γεύση δεν μου άρεσε. μου θυμίζει λιβάνι. Με το all senses me 18ml νικοτίνη πάλι δεν καταλαβαίνω την γεύση. Επίσης η απόδοση των αρχικών cartomiser έπεσε στο μισό. Πιό πολύ στο ένα απ τα δύο.Αγόρασα καινούργια και το ένα οκ. Το άλλο όπως τα χρησιμοποιημένα. Δηλαδή, λιγότερος ατμός και δυσκολία στη τζούρα.
Είναι πολύ σημαντικό για μένα το να μην ξανακαπνίσω κτ.(λόγω Χ.Α.Π)
1) Υπάρχουν υγρά με σταθερή γεύση; ή φταίει η συνήθεια της γεύσης;
2) Παίζει ρόλο η συχνότητα των εισπνοών;
3) Είναι φυσιολογικό άλλα cartomisers να έχουν διαφορετική απόδοση; (ίδιας μάρκας);
4) Είναι φυσιολογικό και οι μπαταρίες να έχουν διαφορετική διάρκεια μεταξύ τους;
( αγόρασα και μια πιο μεγάλη...για εφεδρεία)
Θα σας είμαι υπόχρεη για την συνδρομή σας :)
με μετρο και το ΗΤ λογω Χ.Α.Π....
καλως ηλθες

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #139 στις: Αυγούστου 07, 2011, 23:00 »
Καλως ηρθες και απο εμενα Αφροδιτη. Εκτος των αλλων που προτειναν τα παιδια, θα ηθελα να σου πω να κανεις και μια μεγαλη υπομονη. Ξερουμε οτι τα ΗΤ εινε σαφως ανωτερα απο πλευρας υγειας, απλα ακομη εχουν τα προβληματακια τους. Οποτε υπομονη και κουραγιο στην προσπαθεια σου, και ολα θα πανε καλα  :yes: :thumpup:

• **
  • 364
« Απάντηση #140 στις: Αυγούστου 07, 2011, 23:09 »
καλωσήρθες

καταρχήν καλό θα ήταν λόγω χαπ να προσπαθήσεις να κόψεις ή τουλάχιστον να ελαττώσεις και το ητ.
το hybrid είναι καλό για αρχή αλλά δεν μπορείς να μείνεις μόνο με ένα γιατί η απόδοσή του είναι λογικό να μειωθεί και επιπλέον η πρώτη γεύση που βάζεις στο καθένα δύσκολα αλλάζει αφού λειτουργεί με φίλτρο.
θα σου πρότεινα να πάρεις και απλό 510 ατμοποιητή απλό και lr(χαμηλής αντίστασης) σαν δοκιμασμένες και κλασικές λύσεις
και δοκιμή διαφορετικών γεύσεων και στο τελος καταλήγεις.
επίσης 3 μπαταρίες ego (650,900 και 1100mah).όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα τόσο μεγαλύτερη μπαταρία.

πάντως και τα τσιγάρα ίδια γεύση είχαν πάνω κάτω. στο ητ έχεις περισσότερες επιλογές.
το ρχω συζητησει πολυ με τον πνευμονολογο μου (εχω ηπια μορφη ΧΑΠ)
Μου ειπε οτι δεν πειραζει αν δεν γινετε καταχρηση
Οι δε σπιρομετρησεις που κανω κατα καιρους δειχνουν βελτιωση....
τωρα τι να πω?
τιποτα δεν ειναι σιγουρο....

Αποσυνδεδεμένος Αλιζαρίν

• *
  • 24
« Απάντηση #141 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:11 »
Παλληκάρια πολύ σας ευχαριστώ όλους σας!!!!! :respect:
Τέτοια αμεσότητα ούτε στά όνειρά μου δεν περίμενα. Ξαναευχαριστώ.
Και θέλω να σας βεβαιώσω πως, αν και ο καιρός είναι πολύ λίγος που ατμίζω, τα συμπτώματά μου (δύσπνοια, βήχας, φλέμματα) έχουν υποχωρήσει εντυπωσιακά απ' τις πρώτες κιόλας μέρες. Ο βήχας σταμάτησε εντελώς, η δύσπνοια μειώθηκε 50-60%.
Στις 23 θα κάνω καινούργια σπειρομέτρηση. Θα δω αν υπάρξει διαφορά.
Καπνίζοντας κτ, δεν άλλαζα μάρκα. Δεν μπορούσα γιατί μ' έπιανε ακατάσχετος βήχας. Φαντάζομαι πως θα βρώ και τώρα κάποια γεύση που να κρατάει περισσότερο.
Έχουν όλες οι εταιρείες τα ίδια προϊόντα; είναι εύκολο να τα βρώ; ή μόνο μέσω internet;

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #142 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:14 »
nobacco Τίγρητος 6, 162 32  Βύρωνα
funstore  34ο ΧΛΜ. ΛΕΩΦ. ΣΟΥΝΙΟΥ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
i vape  Ιωάννου Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος, Μητροπόλεως 43, Μαρούσι

Κάποια είναι ίδια,κάποιο όχι.Τσέκαρε και τα site τους.
ότι απορία,εδω πα είμαστε :)

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #143 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:15 »
11 8 80  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• **
  • 364
« Απάντηση #144 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:16 »
Και θέλω να σας βεβαιώσω πως, αν και ο καιρός είναι πολύ λίγος που ατμίζω, τα συμπτώματά μου (δύσπνοια, βήχας, φλέμματα) έχουν υποχωρήσει εντυπωσιακά απ' τις πρώτες κιόλας μέρες. Ο βήχας σταμάτησε εντελώς, η δύσπνοια μειώθηκε 50-60%.
Καπνίζοντας κτ, δεν άλλαζα μάρκα. Δεν μπορούσα γιατί μ' έπιανε ακατάσχετος βήχας. Φαντάζομαι πως θα βρώ και τώρα κάποια γεύση που να κρατάει περισσότερο.
Έχουν όλες οι εταιρείες τα ίδια προϊόντα; είναι εύκολο να τα βρώ; ή μόνο μέσω internet;
υπαρχουν και εταιρειες στην Ατικη,που μπορεις να επισκεφθεις και να δοκιμασεις τ υγρο σε ικανοποιεί περισσοτερο,

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #145 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:17 »
11 8 80  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

αμ πώς.είμι και τζι πι ες  ;D

• **
  • 364
« Απάντηση #146 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:20 »
κρατα με κατα καιρους ενημερο σε οτι αφορα την πορεια σου με το ΧΑΠ
γιατι με ενδιαφερει και εμενα
το συζητησες με ον πνευμονολογο σου (για το ΗΤ?)

Αποσυνδεδεμένος Αλιζαρίν

• *
  • 24
« Απάντηση #147 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:31 »
Το έχω κατά νου να σας ενημερώνω ενίοτε για την πορεία του Χ.Α.Π. +ητ. Φαντάζομαι πως ίσως υπάρχουν κι άλλοι που είτε πάσχουν, είτε ενδιαφέρονται....
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. :bye:

• **
  • 364
« Απάντηση #148 στις: Αυγούστου 08, 2011, 00:37 »
Το έχω κατά νου να σας ενημερώνω ενίοτε για την πορεία του Χ.Α.Π. +ητ. Φαντάζομαι πως ίσως υπάρχουν κι άλλοι που είτε πάσχουν, είτε ενδιαφέρονται....
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. :bye:
ευχαριστω Αφροδιτη
Να εισαι παντα καλα

Αποσυνδεδεμένος loop80

• **
  • 196
« Απάντηση #149 στις: Αυγούστου 23, 2011, 09:54 »
Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια βάση vg στα 12mg νικοτίνης και ένα έτοιμο υγρό στα 12mg flavorless ( χωρίς γεύση δλδ)
Κοιτάω στο http://e-cig.com και βλέπω ότι έχουν διαφορά στην τιμή δλδ η βάση 50ml στα 12mg έχει 4$ και το έτοιμο υγρό χωρίς γεύση στα 50ml και 12mg  έχει  6$ και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διάφορα;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356528 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372427 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325459 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604722 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F