Εμένα με έφαγε το άγχος μη και ξεμείνω. Συνεπώς πήρα 2 έξτρα μπαταρίες για το eGo μου, καμιά δεκαριά (σύνολο) 510 ατμοποιητές και 510-Τ, έβγαλαν καμένο και πέταξα 2 ego-T (A), κάηκε άλλος ένας, τώρα έχω 2 ego-t type B και έναν type A, και περιμένω πως και πως να πάρω δύο (τουλάχιστον) hybrid-e μπας και γλιτώσω από τις σιχαμένες διαρροές!
Κι αν σε στερεά υλικά έδωσα ένα σεβαστό ποσό (λιγότερο από πολλούς περισσότερο από το μ.ο. όμως) στα υγρά το ξεφτίλισα. Πήρα ένα σωρό, ξεκίνησα κάτι σε συλλογή (ακούσια φυσικά), κάποια μου βγήκαν αηδία (τσέρι - σιγκάρ από decadence και καπουτσίνο από flavorarts), κάποια βγήκαν υπέροχα και τα τελείωσα εν ριπή ατμισμού, (decadence καραμέλα το καλύτερο ever - αλλά είμαι άπειρος μην ξεχνατε)... Δυστυχώς σε υγρά δίνω αρκετά έως πολλά μιας και συνήθισα να αλλάζω 3 - 4 γεύσεις μέσα σε μια μέρα.
Ξέρω θα μου πείτε πάρε πρώτες ύλες και φτιάχτα τσάμπα αλλά από χρόνο είμαι σε αρνητικό πρόσημο. Περιμένω μπας και πληρωθούμε να βάλω ένα σεβαστό ποσό στην giftcard και να παραγγείλω από flavorarts όπου είδα πολύ καλές τιμές και μεγάλες ποσότητες μπας και γλιτώσω από την υγρή μου αιμοραγία...
Αν οι καιροί ήταν λιγότερο στριμόκωλοι, σίγουρα θα αγόραζα και κάτι περισσότερο αφού μου την έχουν σπάσει πολύ οι διαρροές και θα έλεγα η μικρή παραγωγή ατμού (τρείς συνεχόμενες κάνω για μια καλή τζούρα...)
Χρήμα δεν υπολόγισα αλλά θεωρώ σε γενικές γραμμές πως τον ενάμισι μήνα που ατμίζω είμαι μία η άλλη plus στα ~150€ που έδινα για να φλερτάρω με τον καρκίνο...
Υπολογίζω πως μετά από μια καλή αγορά από Ιταλία (για υγρά μιλάω πάντα) και ένα διαρκές καβάτζωμα eGo-Τ (ή hybrid-e αν βγει καλός) ίσως φτάσω σε mode αποταμίευσης κατά τον Σεπτέβρη...
Αυτά και καλό σας βραδάκι...