Καλησπέρα συνατμιστές!
Εξαφανίστηκα τόσο καιρό, γιατί απλά το η.τ για μένα είναι μία καθημερινότητα για την οποία δεν έχω λόγο να ανοίξω κουβέντα - όπως λ.χ. δεν είμαι γραμμένος σε φόρουμ για αυτούς που φοράνε πουκάμισα ή που θεωρούν το τσίπουρο πιο νόστιμο από την γράπα. Απολαμβάνω το άτμισμά μου, έχω την υγεία μου και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν - η υγεία του καθενός είναι προσωπική του ευθύνη. Αν ρωτήσει κάποιος, του απαντάω. Αν είναι θρασύς, είμαι χειρότερος. Αν είναι ευγενικός, προσπαθώ να του εξηγήσω. Τέλος πάντων!
Σήμερα καταφέραμε με τη γυναίκα και τα παιδιά και πήγαμε σε ταβέρνα, μετά από καιρό - νομίζω από τις γιορτές. Και σκάει μύτη ο σερβιτόρος και μου λέει, ευγενικότατα βέβαια, ότι μαζί με το τσιγάρο, απαγορεύεται και το η.τ . Μετά από πίεσή μου, μου είπε πως έκανε γύρο η αστυνομία - γιατί αυτή είναι επιφορτισμένη με τους ελέγχους για το κάπνισμα, λέει - και τους ενημέρωσε σχετικά.
Επειδή πήρα λίγο φωτιά (λίγο...

) και ετοιμάζομαι να τους ξεχέσω κανονικά (στις ίδιες τοπικές εφημερίδες που βγαίνουν θρασύτατα και παραπονιούνται για έλλειψη προσωπικού, έλλειψη κονδυλιων, κλπ. ), λοιπόν, έχει αλλάξει τίποτα πρόσφατα; Απαγορεύεται το άτμισμα στις ταβέρνες; Τους ήρθε κανα χαρτί από τους ανωτέρω Μερκελοτσιράκια να μαζέψουν πρόστιμα; Γιατί τέτοιος καημός ξαφνικά;