Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

438 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Papillon Organic και El Toro Natural  (Αναγνώστηκε 69159 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Netonavt

• e-medium ατμιστής
  • **
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #360 στις: Ιουλ 02, 2013, 20:04 »
Το κατάλαβα, αλλά υπάρχουν (καπνικά) που μόνο καπνικά δεν είναι :laugh1:  Το Sparta ειναι γλυκό? τι γεύση έχει?

Αποσυνδεδεμένος timeco

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΧΑΙΔΑΡΙ
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #361 στις: Ιουλ 02, 2013, 20:10 »
 :)) γλυκό δεν είναι... η γευση είναι τελείως υποκειμενική φίλε μου.. και μάλιστα αλλάζει συνεχώς ακόμα και στο ίδιο άτομο.. άλλη έχεις άμα έχεις πιεί καφέ και άλλη αν έχεις φάει ένα γαλακτομπούρεκο..( πείνασα τώρα.. :)) )

Αποσυνδεδεμένος smokerina

• steam woman
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσπρωτια
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η φτώχεια που δεν έχει χρέη είναι μεγάλος πλούτος.
« Απάντηση #362 στις: Ιουλ 02, 2013, 21:21 »
Ψαχνω για γεύση τσιγάρου , το Sparta είναι αυτό, το εχει ? ???

Δεν θα βρεις , αλλά υπάρχουν τόσες ωραίες γεύσεις καπνικές και μη , που θα σου αρέσουν ποιο πολύ , είμαι σίγουρη  :yes: .  Ψάξιμο και δοκιμές ! ;)

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Νικαια
  • vape_neat
« Απάντηση #363 στις: Ιουλ 05, 2013, 15:42 »
Δεν θυμαμαι καν ποσο καιρο χρησιμοποιω αποκλειστικα υγρα HOL  .
Τα αγαπημενα μου ειναι το puros και το organic tobacco . Προσφατα προσθεσα και το brazileros .
Συνηθως βαζω 1-2 μλ και προσθετω βασεις 0 και νικοτινουχες για να φτασω το επιθυμητο 8-10 mg .

Oτι αλλο εχω δοκιμασει ( ετσι για αλλαγη ) με κανει να τα συμπαθω ολο και πιο πολυ !!

Υπαρχει μονο ενα προβλημα.

Καθε 3-4 μερες χρειαζομαι νεα αντισταση στον ιαττυ - ιθακη ή ufs ...

Αποσυνδεδεμένος caberaman

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χαλκίδα
« Απάντηση #364 στις: Ιουλ 07, 2013, 18:34 »
Το Virginia Prime και το Guevara μπορεί να σου καρβουνιάσουν την αντίσταση σε μια μέρα... Με το cigarillos και το puros μπορεί να ξεχάσεις πότε ήταν η τελευταία φορά που έστησες την αντίσταση!!! Εμπειρικά τα ανοιχτόχρωμα υγρά (του HOL πάντα) κρατάνε καθαρή την αντίσταση για περισσότερες μέρες σε σχήση με τα πιο σκούρα.

Αποσυνδεδεμένος Nekzo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κρήτη
« Απάντηση #365 στις: Ιουλ 10, 2013, 22:13 »
Τα υγρά αυτά απλώς δεν " υπάρχουν'' :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
πήρα tobacco και Organic Forest Fruits 30ml

Αποσυνδεδεμένος georgenik

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
« Απάντηση #366 στις: Ιουλ 10, 2013, 23:55 »
Μόλις τώρα δοκίμασα το Sparta 10mg,μου θυμίζει το cigarilios αρκετά.Απλώς πρέπει να έχει λίγο περισσότερο άρωμα και το κάνει ποιο βρωμερό με την καλή έννοια.

Αποσυνδεδεμένος Nekzo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κρήτη
« Απάντηση #367 στις: Ιουλ 15, 2013, 16:03 »
puros :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Drippakias

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #368 στις: Ιουλ 15, 2013, 16:42 »

PUROOOOOS NATURALEES  :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Μόλις παρέλαβα ένα 10ml από Εl Toro, cigarrilos naturalles στα 11mg. Δεν το δοκιμάζω ακόμη, γιατι έχω συνηθίσει σε 0 και 6mg νικοτίνης υγρά και δεν θέλω να ξαναγυρίσω με μεγαλύτερης περιεκτικότητας :) . Προτείνει κανείς κανένα τρόπο να κατεβάσω την περιεκτικότητα σε νικοτίνη με ανάμειξη, με την λιγότερη δυνατή αλλοίωση της γεύσης/αρώματος;

εγω εχω κανει αραιωση του puros  που ειναι 24 mg  με σκετη vg χωρις να την αραιωσω με νερο και  το αρωμα δεν χαθηκε  μεχρι στιγμης .

δοκιμασε κατι τετοι , λιγα ml να δεις πως θα σου βγει,  η κανε λιγοτερα ml οποτε η συνολικη περιεκτικοτητα σε νικοτινη που κανεις καθε μερα να βγει το ιδιο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 16, 2013, 00:35 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #369 στις: Ιουλ 15, 2013, 20:41 »
Λοιπόν, τι να λέω τώρα .. παρέλαβα τα 3 υγρά από το κελλάρι, και είναι όντως από το κελλάρι.

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα βασικά με τον Dripper που γνωριζόμαστε αρκετά καλά, στα 7-8 watts, + δευτερευόντως με την Ιθάκη, που είναι νέα σχέση και ακόμη την ψάχνω.

Ακόμη και ο Μινώταυρος που γλυκίζει και απομακρύνεται νομίζω από αυστηρά καπνικό υγρό (μπουχτίζω γρήγορα όταν πρόκειται για παρέκλιση απο τα καπνικά, είτε πρόκειται για φρουτώδη, είτε για γλυκά, συνήθως..), μου άρεσε και είναι πολύ πρωτότυπη σύνθεση. Δεν θα μείνει σταγόνα ούτε από αυτό, και αυτό λέει πολλά για έναν γεροπαράξενο όπως είμαι εγώ ....  :yes:

Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά θα αρκεστώ σε λίγα βασικά, διότι τι να πεις περί γεύσης, ιδιαίτερα αν γνωρίζεις ότι την έχεις καταστρέψει συστηματικά επί χρόνια..

Νομίζω ότι η σειρά αυτή είναι ότι καλύτερο έχω ατμίσει, συνολικά, και σαν λογική.
Άλλωστε, πέρα από τον παράγοντα της γεύσης, ελκύομαι και από την ποιότητα της νικοτίνης που ξεχωρίζει.

Στα συν επίσης, η γενικότερη λογική του φίλου Γιώργου, όσον αφορά στις πηγές των πρώτων υλών του ...  :thumpup:

Από τα 3 πιο πολύ μου έκανε κλικ το Reserve, για τη διακριτικότητα των αρωμάτων του, για την παλιοσύνη του, και πραγματικά δεν καταλάβαινα για πότε χρειαζόταν να ξαναστάξω, και να ξαναστάξω, και να ξαναστάξω ..

Με το Chivalry ευχαριστήθηκα καπνικό, και ιδιαίτερα στο καπνιστό του σκέλος, που με κάνει να μυρίζω συνέχεια το επιστόμιο. Μου έβγαλε μια παλιοσύνη και αυτό, που και εδώ όπως και στο Reserve, μάλλον οφείλεται στην αλληλεπίδραση με το ξύλο και τα αρώματα του βαρελιού ...

Από ουίσκυ, ποτά και πούρα δεν έχω ιδέα, οπότε δεν περιγράφω, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα συγκεκριμένα υγρά θα παραμείνουν καλοί φίλοι μου για όσο ατμίζω, έτσι όπως ατμίζω .. :dontknow:

Μου χρώστώ άλλωστε ένα Reserve 60ρι, διότι αυτό που δοκίμασα ήταν δείγμα που ατμίστηκε σε χρόνο μηδέν, και για να μη χάσω τη λεπτομέρεια του, του αφιέρωσα νέα φυτιλοαντίσταση ... νιώθω στερημένος όμως από αυτό και την επόμενη φορά θέλω όλο το βαρέλι ... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #370 στις: Ιουλ 16, 2013, 11:21 »
Φίλε Zarathustra, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό το κελάρι, είναι ίσως ο λόγος ο οποίος θα με κάνει να ψαχτώ με επισκευάσιμους, κάποια στιγμή στο μέλλον, όσο και αν δήλωνα κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να μπω σε τέτοιο τριπάκι! Είναι υγρά από τα οποία θέλεις να πάρεις κάθε διαθέσιμο αρωματικό μόριο!

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #371 στις: Ιουλ 19, 2013, 21:18 »
Έλεγα πολύ καιρό τώρα να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα υγρά και παρότι το replacesmoke είναι δίπλα στη δουλεία όλο το ανέβαλα. Σήμερα πέρασα όμως για δοκιμή αναγκαστικά μιας και μαζεύω σιγά σιγά προμήθειες για διακοπές  :laugh_wave:

Το μαγαζί είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι κάθε ατμιστικό μέρος χαλαρό για να δοκιμάσεις με την ηρεμία σου ειδικά αν πας και νωρίς το απόγευμα όπως εγώ και δεν έχει και κόσμο.
Πάμε λίγο τώρα στην ουσία. Τον Γιώργο δεν τον γνωρίζω προσωπικά αν και πολύ θα το ήθελα απλά για να δω τι κρύβετε πίσω από έναν κατασκευαστή που πραγματικά νομίζω έχει ανέβει ένα σκαλί πάνω από οποιονδήποτε ασχολείται με το άθλημα. Και το λέω με πλήρη γνώση λόγου και ειλικρινά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους υπόλοιπους 2 για μένα Έλληνες κατασκευαστές που θεωρούσα ως τώρα κορυφαίους στο χώρο. Τα υγρά του Γιώργου δεν είναι απλά κορυφαία είναι κάτι παραπάνω. Ψαγμένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο που το εισπράττεις στη γεύση και απόλαυση σε κάθε τζούρα σαν ένα παλιό καλό κρασί. Δεν μιλάμε εδώ για απλό υποκατάστατο του τσιγάρου ή του πούρου που ήμουν λάτρης αλλά για κάτι που πάει το κάπνισμα - άτμισμα ένα σκαλί παραπάνω. Ειλικρινά αν δοκιμάζαμε τέτοιες εμπειρίες πριν ξεκινήσουμε να καπνίζουμε νομίζω κανείς μας δεν θα μύριζε καν τσιγάρο. Ειλικρινά καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να μην πω περισσότερα με κίνδυνο να με χαρακτηρίσουν "διαφημιστή" ή παπαγαλάκι αλλά σας ορκίζομαι τον άνθρωπο ούτε τον ξέρω και ούτε καν έχω γράψει ποτέ σε νήμα του. Ένα πράγμα θα πω μόνο. Αν δεν τα έχετε δοκιμάσει απλά κάντε το. Περάστε από κάποιο μαγαζί που μπορείτε να τα δοκιμάσετε και απλά κάντε το. Θα με θυμηθείτε._

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #372 στις: Αυγ 05, 2013, 23:47 »
PUROS και GUEVARA  :thumpup: :respect: :baby: :love_hearts:

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Γλυφάδα
« Απάντηση #373 στις: Αυγ 13, 2013, 22:57 »
Η καραμελοκρέμα είναι όλα τα €!
Έχω κάνει τον ατμοποιητή πιπίλα και δεν σταματάω με τπτ...
Είναι ένα ατμιστικό υγρό το οποίο ατμίζεται άνετα 24 ώρες το 24ωρο..

Αποσυνδεδεμένος Netonavt

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #374 στις: Αυγ 26, 2013, 20:38 »
Για να μην πάρω υγρό που δεν θα μου αρεσει, πιο θα μου προτεινατε που δεν ( μπουκώνει ) γρηγορα την αντισταση, από τα (καπνικα)  ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2070 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375264 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390876 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259965 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721199 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263985 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682898 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 723 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1415 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22383 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889588 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.