Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

463 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, thanos1071, camber, verdeangelo, lagoudakis, manoslykos, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Papillon Organic και El Toro Natural  (Αναγνώστηκε 69110 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gewre

• Έχει πολύ ακόμα παπαστρούμφ?
  • e-regular ατμιστής
  • Φύλο: Άντρας
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #315 στις: Απρ 25, 2013, 16:46 »
[youtube]P59z-aSms-I[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος markos78

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #316 στις: Απρ 25, 2013, 18:31 »
Νομίζω το βίντεο μου έλυσε την απορία.πάω άυριο κι όλας να δοκιμάσω!

Αποσυνδεδεμένος anastas82

• e-non ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #317 στις: Απρ 25, 2013, 20:59 »
Ρε παιδιά, ποιός ατμοποιητής αναδεικνύει τα el toro? Στον ce4 έχω ατμίσει cigarillo, virginia και guevara και μου δίνουν την ίδια γεύση όλα. Κάτι σαν βραστή φακή. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω διαφορά μεταξύ τους. Οι φίλοι που γράφουν παραπάνω ας μας πουν σε τι ατμοποιητή δοκιμάσανε τα υγρά.

Να σου πω και το δικο μου δραμα.....
Αφου ακουγα την πλειοψηφια των ατμιστων που θεωρουσε οτι το cigarillos ειχε την γευση κανονικου τσιγαρου εκανα την υπερβαση και αγορασα με ενθουσιασμο 60ml καθως δεν υπηρχε στο συγκεκριμενο καταστημα μικροτερη συσκευασια διαθεσιμη και επισης δεν υπηρχε δυνατοτητα δοκιμης.
Οταν λοιπον το εβαλα σε CE4+ ηταν σαν να ατμιζα σκετη βαση. Γευση μηδεν ! Το εβαλα σε carto... τα ιδια. Το εβαλα σε EVOD .... τα ιδια. Το εβαλα σε IGO-S... τα ιδια. Οποτε κατεληξα να το χρησιμοποιω σαν βαση και να προσθετω γευσεις. μαλλον τα γουστα μου δεν ταιριαζουν με την πλειοψηφια και αν δεν δοκιμασω την επομενη φορα... δεν ακουω κανεναν!!!!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #318 στις: Απρ 26, 2013, 11:36 »
Το άφησες να ωριμάσει?

Μην το χρησιμοποιείς ως βάση, πιστεύω ότι έτσι το χάνεις. Ασ' το στην άκρη και δοκίμασέ το μετά από αρκετό καιρό. Η διαδικασία παραγωγής του είναι πιθανόν να μην δίνει ομοιομορφία μεταξύ των παρτίδων και γι αυτό συμβαίνουν αυτές οι διακυμάνσεις.

Από την άλλη, γούστα είναι αυτά! :)

Αποσυνδεδεμένος anastas82

• e-non ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #319 στις: Απρ 26, 2013, 17:29 »
Να σου πω την αληθεια το εχω ηδη δυο εβδομαδες και η γευση δεν εχει αλλαξει. Δεν ξερω αν ηταν ελλατωματικη παρτιδα η' οχι, παντως απογοητευτικα τοσο πολυ γιατι ειχα ακουσει απο τους περισσοτερους τα καλυτερα λογια και σε μενα γευση δεν εδωσε καμια.  :(

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #320 στις: Απρ 26, 2013, 17:46 »
Έχει αναφερθεί ότι παίρνει μέχρι και μήνα για να ωριμάσει...

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #321 στις: Απρ 26, 2013, 18:57 »
Χμ, συγνώμη αλλά δεν υπάρχει υγρό που να μη δίνει γεύση και να χρειάζεται 1 μήνα για να δώσει.
Αν κάποιος αναφέρει πως τα εκτίμησε μετά από εξάμηνο, αυτό δεν σημαίνει πως ως προϊόν θέλει έξι μήνες.
Όσες φορές πήρα cigarillos μου άρεσαν εξαρχής και ατμίζονται αμέσως, όπως είναι. Με λίγη ωρίμανση (που δεν είναι ωρίμανση...) στη δική μου γεύση οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, σε άλλους είναι μεγαλύτερες και το προτιμούν. Αλλά μέχρι εκεί.

Είναι δυνατόν σε κάποιον να μην λένε τίποτα ακόμα κι αν τα... ωριμάσει μέχρι να πεθάνουν (όπως μπορεί να συμβεί με όλα τα ατμιστικά υγρά). Ας πάει σε άλλο υγρό ή άλλη μάρκα, δεν είναι απαραίτητο να του αρέσουν με το ζόρι.

ΥΓ: Και να μου στείλει το μπουκάλι παρακαλώ!  ;D

Αποσυνδεδεμένος danys620

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #322 στις: Απρ 26, 2013, 19:51 »
Ενα χρονο και...που ατμιζω ιδικα το σιγκαριλος δεν εχει παιξει σε καμια περιπτωση η γευση απο παρτιδα σε παρτιδα,ειναι παντα η ιδια οπως και το πουρος.Τωρα για τα υπολοιπα νεα καπνικα υγρα που γραφτικε οτι μπορει να παιζουν απο παρτιδα σε παρτιδα ιδικος ειναι να απαντηση ο Γιωργος.Το σιγκαριλος ειναι απο τα υγρα γενικα απο ολη την γκαμα του houseofliquid που ατμιζετε κατευθειαν χωρις καμια οριμανση,οσο πιο φρεσκο το σιγκαριλος τοσο καλυτερο :thumpup: !ΜΗΝ ΑΤΜΙΖΕΤΕ κατα την γνωμη μου αυτα τα υγρα σε Τυπου C5 +-%$#

και αν δεν το παρει τελικα ο πιο πανω φιλος (BigSur) το μπουκαλακι εδω ειμαι και εγω 8)

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #323 στις: Απρ 27, 2013, 16:26 »
Βασικα ως τερας ανυπομονησιας δε μπορω να περιμενω να ωριμανσουν κανα μηνα τα υγρα και φευγουν...ατμιζοντε σα ζεστο ψωμακι...Δε νομιζω οτι χρειαζονται κανα μηνα να περιμενουν για να δειξουν αρωμα-γευση κ.τ.λ
To Brazileiro οπου ξαναδοκιμασα προσφατα ηταν τελικα μια πολυ ευχαριστη εκπληξη..Γευση απο καφεδαρα...Ο κυριος House o Liquids ειναι μεγαλος μερακλης τελικα...
Τωρα ψηνομαι για το frozen orange (αν και δεν ειμαι φιλος των γευσεων απο φρουτα..αλλα οκιμη ειναι και οχι συμβαση...) σα ονομασια τα σπαει και σαν υγρα μεχρι στιγμης ειναι παρα πολυ καλα..
Αν καποιος το'χει ατμισει ηδη και θελει ας πει τη γνωμη του...

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #324 στις: Απρ 27, 2013, 17:06 »
Το frozen orange το δοκιμασα εγω φιλε μου και μπορω να πω οτι καταρχας σαν ονομα υγρου ειναι ακριβως αυτο που λεει.
Απο την αλλη ομως ειναι αρκετα "μπουχτιστικο" και δεν ειναι για ολη μερα. Ασε που ειναι στην κυριολεξια σαν αναβραζον βιταμινες με γευση πορτοκαλι.
Αν το θες για ολη μερα δεν θα στο προτεινα αλλα για δευτερη γευση μεσα στην μερα ειναι μια χαρα ειδικα τωρα με την ζεστη ειναι μια ευχαριστη "δροσια" στο στομα...

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: μενιδι
« Απάντηση #325 στις: Απρ 27, 2013, 18:01 »
Frozen orange και silver berry ειναι απλα απιστευτα.το ωραιο ειναι οτι αποδιδουν καταπληκτικη γευση και με απλη  ego μπαταρια και με mod.επιτελους βρηκα γευση και για τον πατερα μου.:)):))

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ76

• Intruder
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • ΧΨ+Α
« Απάντηση #326 στις: Απρ 27, 2013, 18:34 »
Ειναι αυτο που λέμε περί υποκειμενικότητας. Το frozen orange είναι απο τα υγρα που δεν μου αρέσουν σε αντίθεση με τα υπόλοιπα της σειράς. Βέβαια φερνει έντονα πορτοκάλι και όπως αναφέρει σωστά και ο Mulder δεν ειναι για όλη ημερα.
   Αυτο που διαβεβαιώ είναι πως μετά από αυτο στον ατμοποιητή δεν αλλάζει η γεύση με ΤΊΠΟΤΑ. Πας για αλλαγή φυτιλοαντιστασης, μην σου πω και γενικότερο πλύσιμο. ::)

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: μενιδι
« Απάντηση #327 στις: Απρ 28, 2013, 03:52 »
Ναι η αληθεια να λεγεται ποτιζει ο ατμοποιητης πορτοκαλι...;D;D

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #328 στις: Απρ 29, 2013, 11:35 »
Χμ, συγνώμη αλλά δεν υπάρχει υγρό που να μη δίνει γεύση και να χρειάζεται 1 μήνα για να δώσει.
Αν κάποιος αναφέρει πως τα εκτίμησε μετά από εξάμηνο, αυτό δεν σημαίνει πως ως προϊόν θέλει έξι μήνες.
Όσες φορές πήρα cigarillos μου άρεσαν εξαρχής και ατμίζονται αμέσως, όπως είναι. Με λίγη ωρίμανση (που δεν είναι ωρίμανση...) στη δική μου γεύση οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, σε άλλους είναι μεγαλύτερες και το προτιμούν. Αλλά μέχρι εκεί.

Είναι δυνατόν σε κάποιον να μην λένε τίποτα ακόμα κι αν τα... ωριμάσει μέχρι να πεθάνουν (όπως μπορεί να συμβεί με όλα τα ατμιστικά υγρά). Ας πάει σε άλλο υγρό ή άλλη μάρκα, δεν είναι απαραίτητο να του αρέσουν με το ζόρι.

ΥΓ: Και να μου στείλει το μπουκάλι παρακαλώ!  ;D

Μην ανησυχείς και εγώ το τσακίζω μέχρι να φτάσω σπίτι, ωρίμανση 0!

Απλά κάποιοι το έχουν αναφέρει ότι τους έχει πάρει μέχρι και μήνα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει που κάποιοι ψάχνουν αυτή τη λεπτομέρεια για να το απολαύσουν. Όσο για το μπουκάλι, δηλώνω και γω εθελοντής στο να απαλλάξω κάποιους από τη δυστυχία της κατοχής του!!!

Αποσυνδεδεμένος marinico

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #329 στις: Απρ 29, 2013, 13:12 »
Ρε παιδιά, όταν ανοίγετε το μπουκαλάκι Virginia, Cigarillos ή Guevara σας έρχεται καμμία μυρωδιά? Γιατί εμένα και τα 3 υγρά (τα οποία όπως έχω αναφέρει παραπάνω μου δίνουν την ίδια γεύση ακριβώς) είναι άοσμα εντελώς.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2024 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375138 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390723 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259887 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720974 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263905 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682727 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 723 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1410 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22378 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2455 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889415 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.