Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

450 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, white varadero, antiklitos140, lagoudakis, manoslykos, Milarepa, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Papillon Organic και El Toro Natural  (Αναγνώστηκε 69096 φορές)

Αποσυνδεδεμένος capable

• e-regular ατμιστής
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #285 στις: Φεβ 20, 2013, 09:36 »
Παιδιά μια βοήθεια απο όσους ξέρουν. Έχω δοκιμάσει το virginia prime καλό..αλλά πολλά κατάλοιπα αφήνει στην αντίσταση. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει καποιο υγρό απο houseof που να μην αφήνει τοσα πολλά κ γρήγορα κατάλοιπα στην αντίσταση.

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
κανείς δεν γνωρίζει να δώσει μια απάντηση;

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #286 στις: Φεβ 20, 2013, 11:45 »
τα αρχικά καπνικά της σειράς ( cigarrillos, puros, eden) είναι μια χαρά από άποψη καταλοίπων. Μαυρίλα γρήγορα πιάνουν και σε μένα τα guevara & virginia ( τα έτοιμα εννοείται, τα αρχικά που έπρεπε εσύ να τα φτιάξεις, μαύριζαν την αντίσταση σε 1 μέρα, τουλάχιστον αυτά- τα έτοιμα- κρατούνε 2-3 μέρες ανάλογα τη χρήση).

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #287 στις: Φεβ 20, 2013, 11:49 »
Καινούργιος σχετικά ατμιστής αλλά έχω προλάβει να δοκιμάσω καμιά δεκαρια καπνικές γεύσεις. Για την ακρίβεια 11 μαζί με τα δύο el toro που δοκίμασα, το guevara (18mg) και το puros naturalles.
Είμαι 20 χρόνια καπνιστης με μακρόχρονη θητεία σε καπνους πίπας κυρίως (εκτός του καθημερινου στριφτού) αλλά και με τακτική επαφή με αρκετα και καλά πούρα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω και τα δύο προαναφερθέντα el toro.

Στο ψητό λοιπόν: Δεν μου άρεσε κανένα από τα δύο ! Ο λόγος καθαρά υποκειμενικός: προτιμώ τις πιο γλυκές γευσεις. Όχι πετιμέζια αλλά σίγουρα πιο γλυκες και από το guevara και από το puros.
Πέρα από το θέμα της γλυκύτητας όμως, δεν κατάφερα και να συσχετίσω κανένα από τα δύο υγρα με τις περιγραφές του site  πέρι του ότι πιο κοντινού σε κανονικό πούρο. Παιδιά συγγνώμη αλλά καμιά σχέση.  Που είναι το μπαχάρι, το πιπέρι, ο κέδρος ή το ξύλο γενικότερα, ή ακόμη και το κακάο ή οι ξηροί καρποι που δίνουν τα πούρα; Εγώ πήρα στάχτη, από τασάκι, από χαρτί και πικρίλα απροσδιόριστης προέλευσης, όχι πάντως καπνού. Αυτά σκέπαζαν ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει από κάτω.
 Κάποιος συμφορουμίτης έγραψε πως το puros του θύμισε cohiba, montecristo και Romeo y Julieta. Εγώ θα διαφωνήσω κάθετα, στο μόνο που θυμίζει πουρο είναι στο χτύπημα. Μ' έστειλε. Το αραίωσα στα 16mg με VG 0%, μαλάκωσε, αλλά η γευση ίδια και έχασα και το χτύπημα, μάλλον το χάλασα.
Το Guevara έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εντονότερη πικρα και μέταλλο. Το ατμίζω 4 μέρες τώρα (το puros 2) και δεν έχω καταφέρει να τελειώσω τανκάκι, το αδειάζω. Θα επιμείνω όμως και ίσως αγοράσω και δεύτερο puros αφού όπως είπα μάλλον χάλασα το πρώτο. Αφού τόσος κόσμος λέει τόσο καλά λόγια, μάλλον αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Παίζει να είμαι εγώ ο συμφορομίτης με τον οποίο διαφωνείς κάθετα! :)
Τι ατμοποιητή χρησιμοποιείς?

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Άστα να πάνε
    • workfolio
« Απάντηση #288 στις: Φεβ 20, 2013, 12:59 »
Όχι φίλε μου δεν είσαι εσύ  :) (αν και νομίζω τελικά πως και με εσένα θα διαφωνήσω, σωστά;  ;D ). Δεν έχει σημασία όμως αυτό, σίγουρα διαφέρει το πώς αντιλαμβάνεται κανείς τις γεύσεις και τα αρώματα... απλώς έχω καπνίσει αρκετά από τα προαναφερθέντα πούρα και, αυτά τα υγρά δεν μου τα θύμισαν καθόλου (δεν θέλω να είμαι άδικος, κανένα από τα λεγόμενα καπνικά - τσιγαρίσια που έχω δοκιμάσει δεν με έχει ικανοποιήσει ακόμη και, κανένα επίσης δεν μου έχει θυμίσει τσιγάρο - καπνούς - πούρα).

Τα έχω ατμίσει σε δύο ego T (natura & vapenova), σε ένα nobacco CE5 epsilon και σε ένα Thor CE4+ V3 Crystal (οι δυο τελευταίοι με αντίσταση 2,4 για τους ego δεν ξέρω συνήθως 2,8 δεν είναι; δεν είναι LR). Στους δύο ego T δεν ατμίζονταν με τίποτα, στους άλλους δύο ήταν σαφώς καλύτερα, αλλά με βάση αυτούς έγραψα την γνώμη μου. Δοκίμασα και με ολόφρεσκες μπαταρίες (εννοώ φρεσκοφορτισμένες) μήπως έφταιγε αυτό, και σε διάφορες ώρες της ημέρας, αλλά... μπααα !
Λες με άλλο συνδυασμό atmo-αντιστάσεις-μπαταρίες να έχω καλύτερα αποτελέσματα; Προτείνεις κάτι;

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #289 στις: Φεβ 20, 2013, 13:28 »
Με κάλυψες πλήρως. Επειδή όταν είπες τανκάκι θεώρησα ότι μάλλον σε ego ατμοποιητή δούλεψες, ήθελα να σου προτείνω και δοκιμή σε clearomiser, αλλά το έχεις κάνει ήδη.
Η δική μου δοκιμή του Puros έγινε σε Τ3 2.5Ω αλλά σε μοντ στα 4 και στα 5 βολτ. Αν θες να τους δώσεις μια ευκαιρία ακόμα, προτείνω να δοκιμάσεις και το Guevara Special Reserve, το οποίο κυκλοφορεί περιορισμένα κατά καιρούς, είναι αρκετά πιο ακριβό από τα άλλα, αλλά αξίζει τον κόπο.
Αλλιώς... Tribecca!

Αποσυνδεδεμένος gewre

• Έχει πολύ ακόμα παπαστρούμφ?
  • e-regular ατμιστής
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #290 στις: Μαρ 07, 2013, 14:56 »
[youtube]3uaZ38ui39k[/youtube]

Δε βρήκα άλλο θέμα - παρουσίαση στα υγρά.
Αν απλά δεν το είδα ας το φτιάξει κάποιος συντονιστής.

Αποσυνδεδεμένος Μακης

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #291 στις: Μαρ 07, 2013, 15:00 »
καραμελα papillon......δυσευρετη αλλα αξιζει απιστευτα...... ισως και καλυτερη απο τη γνωστη του cov και της virgin vapor

Αποσυνδεδεμένος Christos_Tz

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Provari Mini Titanium White+Russian 91%
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=573023804&ref=tn_tnmn
« Απάντηση #292 στις: Μαρ 07, 2013, 15:08 »
Αυτην την οργανικη καραμελα θελω και γω να την δοκιμασω..να δω ποτε..ειναι αρκετοι αυτοι που εχουνε πει οτι ειναι καλυτερη απο του COV.

Αποσυνδεδεμένος savvastdm

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
« Απάντηση #293 στις: Μαρ 09, 2013, 23:26 »
εδω κ 2 μερες εχω στα χερια μου το caramel cream οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι οτι χτυπημα κ γευση ειναι απιστευτα πραγματικα απο τα καλυτερα υγρα που εχω ατμισει.

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #294 στις: Μαρ 13, 2013, 23:59 »
Τελικά άξιζε η 2η ευκαιρία!
Και πάνω που ήμουν έτοιμος να σου στείλω πμ Kristoff για να σε απαλάξω από το βάσανό τους... :))

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Άστα να πάνε
    • workfolio
« Απάντηση #295 στις: Μαρ 14, 2013, 01:47 »
Αν άξιζε λέει....
Ήδη τσεκάρω ποιά μαγαζιά έχουν guevara reserve...

Πάντως ευχαριστώ που με σκέφτηκες  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #296 στις: Μαρ 31, 2013, 21:18 »
Χαιρετουρες προς πασα κατευθυνση.. :bye: :bye: :bye:
Εδω και κανα 3μηνακι κοντα ατμιζω το El Toro της house of liquits...
Oσο περισσοτερο καιρο ατμιζω τοσο το κεφαρω..πραγματικα με εχει βοηθισει απιστευτα η συγκεκριμενη γευση    (ειναι αυστηρα καπνικη) να απαλλαγω απο ριμαδοριμαδι οπου λεγεται τσιγαρο...
Φανταστικη προσομοιωση τσιγαρισιας γευσης...Η σταχτη στην ακρη του η.τ του λειπει..  ;D ;D
Θεργιακλιδες,μερακληδες και γενικα οσοι μεχρι προτεινος μυριζαμε τασακι εδω ειμαστε... :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος metallian

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #297 στις: Μαρ 31, 2013, 22:00 »
εγω εχω δοκιμασει το puros,to cigarrilos naturales...και τη βαση vg  απο el toro.....και ενα εχω να πω ..οτι ειναι απολυτα καπνικα....και η βαση ειναι πολυ καλη ..αοσμη και δυνατη

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χανιά
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #298 στις: Μαρ 31, 2013, 22:24 »
Τέτοιας κλάσης ατμιστής και δεν δοκίμασες ακόμα το PUROS ?
Συγνώμη αλλά χάνεις πολλά !!! 8)

Αποσυνδεδεμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ76

• Intruder
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • ΧΨ+Α
« Απάντηση #299 στις: Μαρ 31, 2013, 23:33 »
Λοιπόν, έχω δοκιμάσει όλη την σειρά el toro και papillon organic όπως και τα ebaron. Ατμίζω συνήθως σε κάρτο και the dripper. Για να μην βγω off topic δεν θα πώ ότι έχω ´αρρωστήσει ´ με το cinnamon cookies από την τελευταία. Σχετικά με τα υπόλοιπα, τα αγαπημένα μου είναι cigarillos και Eden. Να αναφέρω απλά ότι όταν που και που κάπνιζα κανένα τσιγάρο, με τα συγκεκριμένα υγρά λέω άσε να κάνω κανά el toro γιατί θα μου χαλάσει η γευση, με το κ....λοτσίγαρο. Θεωρώ ότι δεν έχουν σχέση με τίποτε άλλο που κυκλοφορεί τουλάχιστον από αυτά που έχω κάνει.
   Έχουν τρομερό χτύπημα κρίνοντας από την μείωση της νικοτίνης που κάνω στα συγκεκριμένα υγρά (-30-40%), γεμάτη και πλούσια γεύση και κάποια από αυτά ειλικρινά έχω πιάσει τον εαυτό μου πολύ κοντά στο να τα δοκιμάσω γευστικά εκτός από το να τα ατμίσω.
   Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι πως επειδή τελευταία έκανα πολλά dyi, έχω πολύ stock και βλέπω να μένουν αφού πάντα μετά από κανά δυο ημέρες γυρνάω σε el toro για να ´ισιώσω ´ ...
   Σχετικά με την συσκευασία, για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο να μπει κάποιο άλλο επιστόμιο... Από την άλλη επειδή είμαι πλέον όλο και περισσότερο fan και σε ουροκαθετήρα να ήταν, μάλλον πάλι θα αγόραζα :idiot1: .
   Οι αντιστάσεις είναι γεγονός ο.τι αντί για 5-6 ημέρες που μου κρατούν με the dripper με άλλα υγρά, αντέχουν συνήθως 2-3 ημέρες, σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά δεδομένα ατμίσματος. Αυτό είναι ένα επιπλέον "κρυφό" κόστος που ίσως αντισταθμίζεται από αυτό που εισπράτεις μεν, αλλά ανεβάζει κατακόρυφα το τελικό κόστος προϊόντος δε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 26 1938 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 21:00
από pro77
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375040 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390629 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259804 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720787 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263843 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682562 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 714 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1390 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22363 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2428 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889338 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.