Λοιπόν, έχω δοκιμάσει όλη την σειρά el toro και papillon organic όπως και τα ebaron. Ατμίζω συνήθως σε κάρτο και the dripper. Για να μην βγω off topic δεν θα πώ ότι έχω ´αρρωστήσει ´ με το cinnamon cookies από την τελευταία. Σχετικά με τα υπόλοιπα, τα αγαπημένα μου είναι cigarillos και Eden. Να αναφέρω απλά ότι όταν που και που κάπνιζα κανένα τσιγάρο, με τα συγκεκριμένα υγρά λέω άσε να κάνω κανά el toro γιατί θα μου χαλάσει η γευση, με το κ....λοτσίγαρο. Θεωρώ ότι δεν έχουν σχέση με τίποτε άλλο που κυκλοφορεί τουλάχιστον από αυτά που έχω κάνει.
Έχουν τρομερό χτύπημα κρίνοντας από την μείωση της νικοτίνης που κάνω στα συγκεκριμένα υγρά (-30-40%), γεμάτη και πλούσια γεύση και κάποια από αυτά ειλικρινά έχω πιάσει τον εαυτό μου πολύ κοντά στο να τα δοκιμάσω γευστικά εκτός από το να τα ατμίσω.
Το μεγαλύτερο αρνητικό είναι πως επειδή τελευταία έκανα πολλά dyi, έχω πολύ stock και βλέπω να μένουν αφού πάντα μετά από κανά δυο ημέρες γυρνάω σε el toro για να ´ισιώσω ´ ...
Σχετικά με την συσκευασία, για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο να μπει κάποιο άλλο επιστόμιο... Από την άλλη επειδή είμαι πλέον όλο και περισσότερο fan και σε ουροκαθετήρα να ήταν, μάλλον πάλι θα αγόραζα

.
Οι αντιστάσεις είναι γεγονός ο.τι αντί για 5-6 ημέρες που μου κρατούν με the dripper με άλλα υγρά, αντέχουν συνήθως 2-3 ημέρες, σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά δεδομένα ατμίσματος. Αυτό είναι ένα επιπλέον "κρυφό" κόστος που ίσως αντισταθμίζεται από αυτό που εισπράτεις μεν, αλλά ανεβάζει κατακόρυφα το τελικό κόστος προϊόντος δε.