Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

428 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, treloneritis, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Papillon Organic και El Toro Natural  (Αναγνώστηκε 69004 φορές)

Αποσυνδεδεμένος anetost

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: athens
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #225 στις: Νοε 01, 2012, 16:26 »
εχει παρει καποιος ετοιμα υγρα virginia  η guevara να μας πει αν εχουμε θεμα πλαι με τους ατμοποιητες??? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
« Απάντηση #226 στις: Νοε 01, 2012, 16:51 »
Ρωτησα το καταλληλο ατομο και δεν υπαρχει πλεον αυτο το προβλημα. Αφηνουν οση μακα αφηνει και το σιγκαριλος, δηλαδη ελαχιστη.

(ΥΓ. Εχω κι εγω ενα μινι πινσερ)

Αποσυνδεδεμένος thanos99999

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Λαμία
« Απάντηση #227 στις: Νοε 01, 2012, 19:56 »
Τις τελευταίες μέρες άτμισα πρώτη φορά υγρά της houseofliquid. Το Guevara (sample 18mg) και τo Cigarrillos (12mg). Το πρώτο δεν μου άρεσε, αλλά το Cigarrillos είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό.  :thumpup:

Άτμισα και puros naturales και ένα δείγμα από silverberry (18mg). Το puros naturales παρά τα πολλά θετικά σχόλια δεν μου άρεσε, όμως το silverberry ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Το βρήκα εξαιρετικό.  :yes:

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 21, 2014, 03:04 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #228 στις: Νοε 07, 2012, 13:40 »
Έπεσε προχτές στα χέρια μου ένα μπουκαλάκι Puros Naturales. Σκεφτείτε μόνο ότι πλέον ατμίζω 12ρια και 10ρια!

Αφού ξεπέρασα το σοκ της νικοτίνης, κάθησα με ένα χαμόγελο ευτυχίας! Η ατάκα που με εκφράζει κάθε φορά που τσακίζω το συγκεκριμένο υγρό, είναι πονάω και μ' αρέσει.

Παρέα με μπύρα διπλής ζύμωσης, 7,5% AbV που περιέχει και ανθόμελο, βρήκα την ατμιστική ευτυχία για αργά το βράδυ, την ώρα της πραγματικής χαλάρωσης.

Μετά από τέτοια κριτική, μου αξίζει ως δώρο Guevara Reserve!!!!

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Λάρισα
« Απάντηση #229 στις: Νοε 07, 2012, 13:43 »
Πήρα το Virginia Prime 12mg. H αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση δεν ήταν θετική. Μου αφήνει μία "γλυκάδα", καπνική μεν αλλά " γλυκάδα" που δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Το περίμενα πιο καπνικό, όπως τα εξαιρετικά cigarrilos, puros ( ακόμη και αραιωμένο που το κάνω είναι καθαρά καπνικό), ακόμη και το eden το θεωρώ πιο καπνικό από το virginia. Τέλος πάντων, ίσως με τον καιρό το συνηθίσω.

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #230 στις: Νοε 15, 2012, 13:31 »
Επανέρχομαι με την 2η ευκαιρία που έδωσα στο Virginia Prime 12mg. Το άτμισα σχεδόν 2 μέρες συνεχόμενα και μπορώ να πω ότι όσο περινούσε η ώρα τόσο περισσότερο μου άρεσε. Θέλει το χρόνο του τελικά. Η γεύση είναι ιδιαίτερη και αν έχεις συνηθίσει σε άλλες, μπορεί να σε απογοητεύσει εύκολα στην αρχή. Οπότε  :thumpup: :thumpup: . Αυτό που παρατήρησα είναι ότι σε σχέση με τα άλλα έτοιμα υγρά βγάζει παραπάνω μάκα στην αντίσταση ( όχι βέβαια σαν τα πρώτα που έπρεπε εσύ να κάνεις την απόσταξη- καμία σχέση).

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο-Κρήτης
« Απάντηση #231 στις: Νοε 15, 2012, 14:00 »
Καλημερα σε ολους..Μια γρηγορη ερωτηση..Το Eden μοιαζει καθολου με το Midnight Apple της Halo?

Αποσυνδεδεμένος efstratia

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #232 στις: Νοε 18, 2012, 11:01 »
Εκτος απο το μηλο που ας πουμε εχουν κοινο , θα λεγα οχι. Προσωπικη αποψη ,θεωρω το eden πιο "εκλεπτυσμενο", το midnight apple ειναι πιο καπνιστο αν μπορω να το πω ετσι.
Εκτος λοιπον απτο eden που ειναι το βασικο μου υγρο εδω και μηνες,τις τελευταιες μερες δοκιμασα : το guevara . Με εξεπληξε ευχαριστα, ενω την πρωτη μερα δε μου αρεσε και τοσο, τωρα μπορω να πω οτι το αναζητω. Ειναι απολυτα τσιγαρισιο,χωρις γλυκα, ισορροπημενο και με καλο χτυπημα στα 12mg που ατμιζω. Το silverberry. Με μπερδεψε, υπηρχαν στιγμες που μου φαινοταν ξινο να το πω ? Και αλλες δροσερο,φρουτενιο,το απογευματακι ειναι οτι πρεπει.Σε γενικες γραμμες πολυ ιδιαιτερο,μου αρεσε και αυτο. Τελος το brasileiro. Καφες ,καπνικο και αν δε κανω λαθος καραμελα,ετσι τουλαχιστον το καταλαβα εγω.Πολυ δυνατο, απιστευτη γευση για συγκεκριμενες στιγμες .Εγω το απολαμβανω κυριως το πρωι με το πρωτο καφεδακι:D

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #233 στις: Νοε 19, 2012, 20:54 »
1η μέρα δοκιμής του Geuvara! Πάααααααρα πολύ καλό  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
« Απάντηση #234 στις: Δεκ 02, 2012, 22:12 »
παιδιά βάσεις el toro έχετε δοκιμάσει; Σκέφτομαι να πάρω. Επίσης αραίωση γίνεται μόνο με της ίδιας εταιρείας ή δεν έχουμε πρόβλημα; με ενδιαφέρει το αποτελεσμα :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος mitsos_82

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Devil Or The Blue Cat's Song
« Απάντηση #235 στις: Δεκ 02, 2012, 22:26 »
Όχι απαραίτητα με τς ίδιας

Αποσυνδεδεμένος Black_Cloud

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #236 στις: Δεκ 04, 2012, 00:55 »
παιδια καλησπερα, εχω δοκιμασει παλιοτερα το cigarrillos και το eden και μου αρεσαν αρκετα. Το
PUROS NATURALES δεν μου αρεσε.  Οσον αφορα τα παρακατω:

EL TORO VIRGINIA PRIME    &    EL TORO GUEVARA 

μπορει καποιος να με κατατοπισει στην γευση τους? ειναι σαν τα cigarrillos και το eden, μοιαζουν με πουρο, γλυκιζουν, μοιαζουν με καποια πχ. υγρα αλλων εταιριων? κατι τελως παντων για να μην παει χαμενο.

Ευχαριστω!!!

καποιος να βοηθησει λιγακι   :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 05, 2012, 01:06 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος danys620

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #237 στις: Δεκ 05, 2012, 00:55 »
Φιλε τα
EL TORO VIRGINIA PRIME    &    EL TORO GUEVARA
δεν εχουν μετρο συγκρισης με αλλα υγρα..ειναι ιδιαιτερα καπνικα, τελειως , λες και κανεις τσιγαρο ενα πραγμα ;)  αν εχεις και ζεστο ατμο...ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
Ειναι ακομα πιο καπνικα απο  το cigarillos.Γενικα με σειρα στα καπνικα υγρα που εχω δοκιμαση μεχρι σημερα απο ολες τις εταιριες ειναι με την σειρα απο χαλαρα σε πιο καπνικα
Cigarillos,Puros,Virginia με το τοπ Guevara.Δεν εχω δοκιμαση αλλα υγρα που να πλησιαζουν αυτα τα καπνικα.
Αν αντεχεις τοσο καπνικα τα εχεις παρει κιολας!

Αποσυνδεδεμένος Xasomeris

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #238 στις: Δεκ 05, 2012, 01:03 »
Virginia prime οντως λες και καπνιζεις τσιγαρο με τη διαφορα οτι απουσιαζει η γευση του καμενου χαρτιου. Για μενα το καλυτερο απο El toro και ενα απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει.

Αποσυνδεδεμένος Phill

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #239 στις: Δεκ 05, 2012, 08:52 »
Και τα δύο φυσικά εντελώς καπνικά. Να ξέρεις ότι μπορεί α θέλουν τον χρόνο σου- εξαρτάται από τον ουρανίσκο. Εμένα το virginia στην αρχή δεν μου άρεσε. Του έδωσα μία 2η ευκαιρία και αυτό ήταν: έγινε ίσως το απόλυτο τσιγαρίσιο. γλυκό τσιγαρίσιο, αλλά όχι γλυκειά γεύση. Το geuvara μου άρεσε από την 1η στιγμή. Γενικά τα el toro αν τα δοκιμάσεις εναλάξ με κάποια από κάποια άλλη εταιρία που θεωρούνται τσιγαρίσια, θα καταλάβεις ότι παίζουν σε άλλη λίγκα  :thumpup: στον τομέα αυτό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259376 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719732 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374641 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390002 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263511 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681539 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.