Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

409 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Papillon Organic και El Toro Natural  (Αναγνώστηκε 68967 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zantos

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: πτολεμαιδα
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #195 στις: Αυγ 24, 2012, 19:08 »
δεν διαφωνω.ετσι κι αλιως εγω και την τριμπεκα την αραιωνω.δεν μπορω την εντονη γευση.

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• Ithaka
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα
  • its all vapour
« Απάντηση #196 στις: Αυγ 24, 2012, 19:09 »
Για να ξεκαθαρίσω κάτι , εγώ πείρα το Guevara και όχι το Virginia , το πείρα στεγνό και το έβαλα εγώ για 5 μέρες , άρα δεν έκατσε το υγρό παραπάνω από όσο πρέπει στο μπουκαλάκι με τα φύλα.
Το υγρό είναι τρομερό ατμιστικα και όσο ποιο κοντά γίνετε σε ΚΤ .
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πιάνει γρήγορα μακα , ελπίζω να βρω σετ που να κρατά λίγο ώστε να απολαμβάνω το υγρό έστω και όχι σαν κύριο υγρό αλλά όταν γουστάρω τέλος πάντων.

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #197 στις: Αυγ 24, 2012, 19:13 »
σας παρακολουθώ από το πρωί τελικά να το πάρω να το δοκιμάσω ι όχι αξιζει?

είμαι νέος και με μπερδέψατε σε τ2 που έχω θα έχει προβλημα?

Ναι. Και σε κρύσταλ.
Χρειάζεται καλή αραίωση πριν τη χρήση σ΄αυτούς τους δυο.
δοκίμασε λίγο wfi.
Ή αρκετή σκέτη βάση.
ή ανάμειξη με κάποιο άλλο υγρό αν σου αρέσουν οι συνδυασμοί.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
« Απάντηση #198 στις: Αυγ 26, 2012, 13:13 »
Update
Μετα απο 4-5 μερες μουλιασματος του δευτερου υγρου (το πρωτο το πεταξα), ηρθε η ωρα για εντυπωσεις

Ειναι φανερα πιο αδυναμο και με λιγοτερο χτυπημα
Η χορταριλα ειναι λιγοτερη και υπερισχυει η γευση του καπνου
Μονο στο τριτο φιλτραρισμα το φιλτρο βγαινει πεντακαθαρο χωρις εμφανη σωματιδια
Η μακα στην αντισταση φαινεται να ειναι φανερα λιγοτερη

Πιστευω οτι λογω της μεγαλης παραμονης της πρωτης βασης στο φυλλο, επηρεαστηκε η δευτερη και εγινε σχετικα αδυναμη οπότε μαλλον ειναι σαν να πηγα απευθειας στην τριτη

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: tinos
« Απάντηση #199 στις: Αυγ 26, 2012, 14:15 »
 Ήμουν από τους τυχερούς που τα φύλα ήρθαν άβρεχτα.
Έβαλα όλοι τη βάση που μας ήρθε σε μια γυάλα (που βάζουν γλυκό του κουταλιού).
Σήμερα τα έβγαλα στης 4 μέρες δεν τα ήθελα πολύ αρωματισμένα.  (βάζω άρωμα 1% σε αυτά που φτιάχνω).Και τα δυο υγρά είναι υπέροχα. Με λίγο καλύτερο το Guevara

• Νεάντερταλ
  • e-regular ατμιστής
« Απάντηση #200 στις: Αυγ 26, 2012, 14:29 »
Οπότε μαλλον το project/concept ηταν σωστο και το προβλημα ηταν η μεγαλη παραμονη
Το καλο φιλτραρισμα φαινεται επισης να βοηθαει σημαντικα

Αποσυνδεδεμένος zourdikis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: GATZOLIA
« Απάντηση #201 στις: Αυγ 26, 2012, 16:05 »
Ίσως ο χρονοσ παραμονήσ του υγρού στα καπνά για την απόδοση του αρωματος είναι στην κρίση του ατμιστη .
Εγω απο την ημέρα της παραλαβής το δοκίμαζα κάθε ημέρα , και εχθές έβγαλα το υγρο απο το ένα σετ ! (αγόρασα τρία)
Θεώρησα ότι απο εχθές άρχισε να μεστωνει η γεύση . Ενω μέχρι πριν λίγες ημέρες έδινε έντονη μυρωδιά απο χλωροφιλη . Τελικά όλα είναι θέμα γουστου και άποψης .
Παντός είναι απο τα καλύτερα υγρά που ατμισα .

Ευχαριστώ πολυ .

Αποσυνδεδεμένος danys620

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #202 στις: Αυγ 29, 2012, 02:42 »
Επανερχομαι με την δικια μου αποψη για τα νεα υγρα (ΠΥΡ) El Toro Grande & Virginia Prime
Μετα απο 6 εικοσιτετραωρα εκανα την μεταγγιση απο το ενα μπουκαλακι στο αλλο 3 φορες την ιδια διαδικασια, πατωντας το μπουκαλακι (πλαστικο)εγινε και αρκετα γρηγορα.

Εβαλα και μια φωτο παρακατω αν και δεν ειναι οτι καλυτερο σε αναλυση, φενεται οτι η δευτερη φορα ειχε τα μισα καταλοιπα τις πρωτης και η τριτη καποια πολυ λιγα σχεδον καθαρο.

Ξανα εβαλα βαση και ξανα τα μπουκαλακια με τη βαση και το καπνο αυτη τη φορα λεω για κανα 8ημερο στην αποθηκη.
Η δοκιμη εγινε με αλλους δυο συνατμιστες και η αποψη μας πανω κατω η ιδια,(Να τονισω οτι γευση χορταριλας που διαβασα απο συνατμιστες δεν την αντιληφθηκα) .
Τα δοκιμασαμε με Α2 και τα 2 υγρα και αντισταση 7 στροφες 0,2 συρμα και 2μμ φυτιλι.
Τα δυο υγρα τα παρομοιασαμε με τα Virtzinia=cigarrillos & Grande=Puros αλλα ακομη πιο κοντα σε καπνικα και με περισσοτερο χτυπημα,το Grande για τα γουστα μου αρκετα βαρυ το Virginia οτι επρεπε,ΕΝΘΟΥΣΙΑΤΙΚΑ πραγματικα.
Φιλε Γιωργο ενα μεγαλο μπραβο για τις ιδεες και τα υγρα σου,ειναι για εμενα αψογα και αυτο που ζητουσα,ουτε φραουλες ουτε μαστιχες ουτε μεντες(χωρις να προσβαλω κανεναν που του αρεσουν ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΟΣ εχουμε πει)ΚΑΡΑΚΑΠΝΙΚΑ!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 29, 2012, 02:54 από danys620 »

Αποσυνδεδεμένος JohnS

• Νέο μέλος
« Απάντηση #203 στις: Σεπ 01, 2012, 12:16 »
Το guevara μου άρεσε πάρα πολύ εμένα και δεν είχα πρόβλημα με τα atomizers μου, το φιλτράρισα 3 φορές  .  Παρά έτοιμο προτιμώ να το κάνω μόνος μου επειδή τώρα ξέρω πόσες μέρες να το αφήνω στα φύλλα καπνού για να μου αρέσει. Θα ήταν καλό να έχεις και έτοιμο αλλά και DIY για όσους θέλουν. 

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • SKY
« Απάντηση #204 στις: Σεπ 01, 2012, 12:44 »
εγω το αφησα μεσα στα φυλλα καπνου 48 ωρες το φιλτραρισα 2 φορες και μεσα σε 30 τζουρες η αντισταση βγηκε off.τι προτεινεται?

Αποσυνδεδεμένος nikos.1978

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Νίκος
« Απάντηση #205 στις: Σεπ 01, 2012, 13:31 »
Μάνο αν το φιλτραρεις 3 φορές και το αραιωσεις λίγο παραπάνω με βάση θα είναι καλύτερα :yes:

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Γερακας - Αττικης
« Απάντηση #206 στις: Σεπ 01, 2012, 14:14 »
εγω το αφησα μεσα στα φυλλα καπνου 48 ωρες το φιλτραρισα 2 φορες και μεσα σε 30 τζουρες η αντισταση βγηκε off.τι προτεινεται?

Εγώ λέω ότι με μια καινούργια αντίσταση θα έκανες καλίτερα τη δουλειά σου. :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • SKY
« Απάντηση #207 στις: Σεπ 01, 2012, 14:15 »
θα το δοκιμασω δεν ηταν πολυ παλια η αντισταση ζητημα να ειχα κανει 6 ml αλλα θα το δοκιμασω ετσι οπως λες.

• Νεάντερταλ
  • e-regular ατμιστής
« Απάντηση #208 στις: Σεπ 01, 2012, 14:46 »
Μάνο αν το φιλτραρεις 3 φορές και το αραιωσεις λίγο παραπάνω με βάση θα είναι καλύτερα :yes:

Το εκανα εγω αυτο και το εχω γραψει ηδη μεσα.
Απλά σε βοηθαει να κανεις ανθρωπινα καπου στα 10 μλ και μετα αρχιζει παλι να μπουκωνει η αντισταση.

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • SKY
« Απάντηση #209 στις: Σεπ 01, 2012, 15:12 »
το φιλτραρα 4 φορες εφτιαξα νεα αντισταση στον οδυσσεα το αραιωσα 1 προς 3 δηλαδη 10 μλ υγρο απο φυλλα και 20 μλ βαση.για να δουμε ποσω θα κρατηση η αντισταση με αυτα τα δεδομενα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 20 1511 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:20
από ipomonias
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719406 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374516 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389753 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263397 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681179 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 695 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2382 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888503 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.