Τελικα...βρηκα ακρη ,σχετικα με το
caramel & cream της papillon organic....που εγραψα σχετικα ,τον Απριλη..
Οντως ,ΔΕΝ ηταν caramel & cream.....Αλλά .....COFFEE......Ειχαν κανει λαθος ,οταν συσκευαζαν τα υγρα....και βαλαν coffee ,σε μπουκαλακια με ετικετα....caramel & cream.......
Εννοειται ,οτι Δεν μου απαντησαν ποτέ ,απ την House of Liquid....
Αλλιώς ,λυθηκε το μυστηριο....Ενας πελατης ,που ατμιζε και καφε και καραμελα ,καταλαβε οτι καφε ,ειχαν βαλει ,απο λαθος..σε μπουκαλακια ,με ετικετα caramel & cream ....και ενημερωσε το καταστημα ,απ οπου αγοραζε κι απ οπου αγοραζω και εγω και ειχα ηδη ,ενημερωσει ,οτι η καραμελα ,Δεν ηταν καραμελα....
Δεν ειχα καταλαβει ,οτι ηταν καφες ,αφου δεν γνωριζα ,τί γευση εχει ο καφες....Oταν μετα την λυση του ..μυστηριου ,πηγα στο καταστημα και ζητησα να μυρισω και ν ατμισω καφε....ηταν η γευση που διαμαρτυρομουν ,οτι δεν ηταν η καραμελα ,που ατμιζα.....
Μετα απ αυτο ,το καταστημα μου -και ολα τα καταστηματα της αλυσιδας ,που πουλαει τα papillon organic-,καναν τις ενεργεις που επρεπε ,ενημερωνοντας την εταιρεια παραγωγης ,η οποια ,βεβαια ,παραδεχτηκε το λαθος .....Δεν ημασταν τρελοι ,οσοι λεγαμε ,οτι δεν ηταν καραμελα,αυτο που αγορασαμε...
Εχω κρατησει αναμνηστικο ,το μπουκαλι των 30 ml ,που μυριζει ακομα ,εντονα καφε..κι ας γραφει Caramel & Cream ,απ εξω....(Οπως κι εχω κρατησει ,μπουκαλακι ,με την παλια συσταση της καραμελας...μυριζει πολυ πιο εντονα ,απ την τωρινη καραμελα...)
Τα παιδια στο καταστημα ,απ οπου ψωνιζω ,ηταν αψογα! Μου καναν δωρο ,υγρα με γευση καραμελας ,απ την νεα ,μετεπειτα παραλαβη ,με τα σωστα υγρα ,στις σωστες συσκευασιες...(!Αν επιτρεποταν ν αναφερω και σε ποιο καταστημα ψωνιζω ,θα το ειχα κανει!Δεν τους αλλάζω ,με τιποτα,ειναι αψογοι σε ολα!Κι οχι ,μονο ,επειδη μου δωρισαν τα σωστα υγρα,λογω του λαθους με τον καφέ ...Παντως ,μενω νοτια προαστια και στην περιοχη ,που γεννηθηκε ο Θουκιδιδης!
)
Ομως...παρ ολο ,που πια ,βαζουν οντως τα σωστα υγρα ,στα σωστα μπουκαλια...κι οντως ατμιζω πια ,καραμελα....γεγονος ειναι ,οτι στο house of liquid ,εχουν αλλάξει την συνθεση ,του caramel & cream...(
Και μιλαω για μπουκαλακια , με κωδικο στο κατω μερος 07.05.15 ,που σιγουρα εχουν πια ,τα σωστα υγρα ,στα σωστα μπουκαλια...γιατι στις πριν απ αυτο τον κωδικο , τελευταιες παρτιδες παραγωγης ,
ειχε γινει το μπερδεμα ,που ομως δεν αφορουσε ολα τα μεγεθη μπουκαλιων....Ενας μυλος...)Ειναι πιο ατονη και οχι οσο γλυκια, δεν μυριζει εντονα , γλυκο αρωμα καραμελας το δωματιο ,οπως με την παλια συνθεση ....και εχει πιο διαφανο χρωμα,τωρα(τα 2 τελευταια ,απλα τα αναφερω ,για να δειξω ,οτι οντως ειναι διαφορετικα ,τωρα ,τα συστατικα....)Το οτι αλλαξαν τα συστατικα ,για να μην καιγονται οι αντιστασεις , οταν εχουμε γλυκα-καραμελοειδη υγρα....σε 5-6 μερες..δεν το νομιζω....και με την νεα συνθεση ,σε τοσες μερες ,αλλάζω αντισταση...Μαλλον,αλλαξαν προμηθευτη ,που τους προμηθευει τα αρωματα....
Δεν απαντησαν ποτέ ,στο ευγενεστατο email μου ,που τους εστειλα στην Αγγλια...και εγραψα ,οτι θα εκτιμουσα πολυ ,μια απαντηση τους... κι οτι αλλαξε η γευση και δεν εχει σχεση με καραμελα και να την επαναφερουν ,την παλια συνταγη...(πού να φανταστω ,οτι αντι για καραμελα ,ατμιζα , καφε....οταν εγραψα το email...)Βεβαια ,ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα...τί να μου απαντουσαν; οτι καναν λαθος στην συσκευασια; ...Kι οτι σε πολλα μπουκαλια,μπηκε καφες ,αντι για καραμελα;...
Επειδη ,διαβαζουν το φορουμ κι απο Αγγλια , μερια...τους το λεω κι απο δω! ''
Φερτε πισω ,την παλια καλη συνταγη του Caramel & Cream !