vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

603 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, grag, dallaskdp, manoslykos, Buliwyf

Papillon Organic και El Toro Natural

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #540 στις: Μαΐου 06, 2014, 02:07 »
Επειδη μου αρεσουν πολυ τα Cigarilos/puros , αλλα δεν μου αρεσει να αλλαζω αντισταση καθε 3 μερες :wall:
αν σε 8 μλ βασης Ελ Τορο (50/50) , προσθετω 2 μλ θα ειναι " ποσιμο" το μιγμα?

Αν καποιος τα εχει ανακατεψει....

Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #541 στις: Μαΐου 06, 2014, 11:28 »
Το μίγμα σου μια χαρά θα είναι, απλά με το 1/4 σπάσιμο που σκέφτεσαι, το άρωμα θα είναι αρκετά υποτονικό. Θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις άλλη βάση και όχι ελ τόρο ώστε να μειώσεις τα κατάλοιπα όσο πιο πολύ γίνεται, και να το σπάσεις 1/2.

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
« Απάντηση #542 στις: Μαΐου 06, 2014, 14:36 »
Ποια βαση ομως?  Βαση 50/50? Και γιατι οχι την Ελ τορο?

Συγνωμη για τις ερωτησεις , αλλα νιουμπας....

• 9074
« Απάντηση #543 στις: Μαΐου 06, 2014, 16:00 »
Οι βάσεις ελ τόρο παρότι εξαιρετικές σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων τις έχουν δοκιμάσει, δεν είναι τόσο φιλικές προς τις αντιστάσεις όσο άλλες, πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων τις έχουν δοκιμάσει. Με το σπάσιμο 1/4 που πρότεινες, θα δεις μικρή διαφορά στη διάρκεια της αντίστασης και η γεύση σου θα πέσει πολύ.

Με οποιαδήποτε άλλη βάση, θα δεις σημαντικότερη διαφορά στη διάρκεια και με σπάσιμο 1/2 η γεύση θα παραμείνει σε καλά επίπεδα.

Τώρα, το ποια βάση, αυτό εξαρτάται από σένα.

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
« Απάντηση #544 στις: Μαΐου 08, 2014, 09:52 »
Και εγω αυτο κανω, μιξη cigarillos με βαση ελ τορο 1:1. Απο τα 8ml που κρατουσε η αντισταση μου παει στα 15-20, που την αλλαζω ετσι και αλλιως (οποτε μπορει να παει και παραπανω).
Ενταξει η γευση χανει λιγο αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #545 στις: Μαΐου 10, 2014, 22:05 »
πρόσφατα αγόρα το guevara και ήταν καταπληκτικό ,μου θύμισε μπουκάλι με αποτσίγαρα! ξέρω παράνοια! :idiot1:

ΩΣΤΟΣΟ!

Ατμίζω 3 Ml με το Nautilo στα 8 watt ,το αφήνω το βράδυ με 2-3 Ml μέσα και συνεχίζω το πρωί με το pro tank.Πάω μετά το φαί να ατμίσω πάλι το Nautilo και βλέπω το χρώμα του υγρού απο καφέ έγινε ΜΑΥΡΟ!! Aτμίζω και μου βγάζει πλαστικό πολυ έντονα.Το πετάω σε μία κούπα και βλέπω ότι όντως  tο υπόλοιπο στη συσκευασία έχει χρώμα καφέ και το υπόλλειμα του nautilu είναι κατάμαυρο... και το χειρότερο μου χάλασε και την αντίσταση 2 ημερών! πήγα να την κάνω dry burn αλλά τπτ δεν άτμιζε καν μετα από λίγο! :wall:

Δε το είχα αφήσει σε έντονο φως παρά μόνο σε φυσικό φως ημέρας που μπαίνει στο δωμάτιο

Από εδώ και πλέον μόνο στο Protank Mini και αυτό με προσοχή!

Αποσυνδεδεμένος vertigo

• 3
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #546 στις: Ιουνίου 21, 2014, 12:03 »
Τελικα...βρηκα ακρη ,σχετικα με το  caramel &  cream της papillon organic....που εγραψα σχετικα ,τον Απριλη..

Οντως ,ΔΕΝ ηταν caramel &  cream.....Αλλά .....COFFEE......Ειχαν κανει λαθος ,οταν συσκευαζαν τα υγρα....και βαλαν coffee ,σε μπουκαλακια με ετικετα....caramel &  cream....... :o

Εννοειται ,οτι Δεν μου απαντησαν ποτέ ,απ την House of Liquid.... :thumpdown:

Αλλιώς ,λυθηκε το μυστηριο....Ενας πελατης ,που ατμιζε και καφε και καραμελα ,καταλαβε οτι καφε ,ειχαν βαλει ,απο λαθος..σε μπουκαλακια ,με ετικετα caramel &  cream ....και ενημερωσε το καταστημα ,απ οπου αγοραζε κι απ οπου αγοραζω και εγω και ειχα ηδη ,ενημερωσει ,οτι η καραμελα ,Δεν ηταν καραμελα....Δεν ειχα καταλαβει ,οτι ηταν καφες ,αφου δεν γνωριζα ,τί γευση εχει ο καφες....Oταν μετα την λυση του ..μυστηριου ,πηγα στο καταστημα και ζητησα να μυρισω και ν ατμισω καφε....ηταν η γευση που διαμαρτυρομουν ,οτι δεν ηταν η καραμελα ,που ατμιζα.....

Μετα απ αυτο ,το καταστημα μου -και ολα τα καταστηματα της αλυσιδας ,που πουλαει τα papillon organic-,καναν τις ενεργεις που επρεπε ,ενημερωνοντας την εταιρεια παραγωγης ,η οποια ,βεβαια ,παραδεχτηκε το λαθος .....Δεν ημασταν τρελοι ,οσοι λεγαμε ,οτι δεν ηταν καραμελα,αυτο που αγορασαμε...

Εχω κρατησει αναμνηστικο ,το μπουκαλι των 30 ml ,που μυριζει ακομα ,εντονα καφε..κι ας γραφει  Caramel & Cream ,απ εξω....

(Οπως κι εχω κρατησει ,μπουκαλακι ,με την παλια συσταση της καραμελας...μυριζει πολυ πιο εντονα ,απ την τωρινη καραμελα...)

Τα παιδια στο καταστημα ,απ οπου ψωνιζω ,ηταν αψογα! :thumpup: Μου καναν δωρο ,υγρα με γευση καραμελας ,απ την νεα ,μετεπειτα παραλαβη ,με τα σωστα υγρα ,στις σωστες συσκευασιες...
(!Αν επιτρεποταν ν αναφερω και  σε ποιο καταστημα  ψωνιζω ,θα το ειχα κανει!Δεν τους αλλάζω ,με τιποτα,ειναι αψογοι σε ολα!Κι οχι ,μονο ,επειδη μου δωρισαν τα σωστα υγρα,λογω του λαθους  με τον καφέ ...Παντως ,μενω νοτια προαστια και στην περιοχη ,που γεννηθηκε ο Θουκιδιδης!  :D )

Ομως...παρ ολο ,που πια ,βαζουν οντως τα σωστα υγρα ,στα σωστα μπουκαλια...κι οντως ατμιζω πια ,καραμελα....γεγονος ειναι ,οτι στο  house of liquid ,εχουν αλλάξει την συνθεση ,του caramel & cream...(Και μιλαω για μπουκαλακια , με κωδικο στο κατω μερος  07.05.15 ,που σιγουρα εχουν πια ,τα σωστα υγρα ,στα σωστα μπουκαλια...γιατι στις  πριν απ αυτο τον κωδικο , τελευταιες παρτιδες παραγωγης  ,ειχε γινει το μπερδεμα ,που ομως  δεν αφορουσε ολα τα μεγεθη μπουκαλιων....Ενας μυλος...)Ειναι πιο ατονη και οχι οσο γλυκια, δεν μυριζει  εντονα , γλυκο αρωμα καραμελας το δωματιο ,οπως με την παλια συνθεση ....και εχει πιο διαφανο χρωμα,τωρα(τα 2 τελευταια ,απλα τα αναφερω ,για να δειξω ,οτι οντως ειναι διαφορετικα ,τωρα ,τα συστατικα....)Το οτι αλλαξαν τα συστατικα ,για να μην καιγονται οι αντιστασεις , οταν εχουμε γλυκα-καραμελοειδη υγρα....σε 5-6 μερες..δεν το νομιζω....και με την νεα συνθεση ,σε τοσες μερες ,αλλάζω αντισταση...Μαλλον,αλλαξαν προμηθευτη ,που τους προμηθευει τα αρωματα.... :(

Δεν απαντησαν ποτέ ,στο  ευγενεστατο email μου ,που τους εστειλα στην Αγγλια...και εγραψα ,οτι θα εκτιμουσα πολυ ,μια απαντηση τους... κι οτι αλλαξε η γευση και δεν εχει σχεση με καραμελα και να την επαναφερουν ,την παλια συνταγη...(πού να φανταστω ,οτι αντι για καραμελα ,ατμιζα , καφε....οταν εγραψα το email...)Βεβαια ,ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα...τί να μου απαντουσαν; οτι καναν λαθος στην συσκευασια; ...Kι οτι σε πολλα μπουκαλια,μπηκε καφες ,αντι για καραμελα;...

Επειδη ,διαβαζουν το φορουμ  κι απο  Αγγλια , μερια...τους το λεω κι απο δω! ''Φερτε πισω ,την παλια καλη συνταγη του Caramel & Cream ! :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2014, 13:20 από vertigo »

Αποσυνδεδεμένος td

• *
  • 81
« Απάντηση #547 στις: Ιουνίου 23, 2014, 21:32 »
Από τότε που κατάφερα να φτιάχνω δικές μου αντιστάσεις cigarillos και puros είναι από τα αγαπημένα μου καπνικά υγρά. Όταν πρωτοξεκίνησα να τα ατμίζω υγρό και κατεστραμένες αντιστάσεις κόστιζαν σε ημερήσια βάση όσο το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος vilsnick

• *
  • 54
« Απάντηση #548 στις: Ιουνίου 25, 2014, 13:00 »
Οι βάσεις ελ τόρο παρότι εξαιρετικές σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων τις έχουν δοκιμάσει, δεν είναι τόσο φιλικές προς τις αντιστάσεις όσο άλλες, πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων τις έχουν δοκιμάσει. Με το σπάσιμο 1/4 που πρότεινες, θα δεις μικρή διαφορά στη διάρκεια της αντίστασης και η γεύση σου θα πέσει πολύ.

Με οποιαδήποτε άλλη βάση, θα δεις σημαντικότερη διαφορά στη διάρκεια και με σπάσιμο 1/2 η γεύση θα παραμείνει σε καλά επίπεδα.

Τώρα, το ποια βάση, αυτό εξαρτάται από σένα.

Το cigarilos μου αρεσε επισης πολυ ,αλλα αλλαγη αντ/σης καθε 2 μερες... :hmmm:

Τωρα το σπαω με βαση Umami Media (πρωσοπικα μουαρεσει πολυ σαν βαση)50-50, και η αντ/ση μου παει καμια 10αρια μερες :thumpup:

Στο αρωμα χανω λιγο αλλα ειναι αναμενωμενο

• 9074
« Απάντηση #549 στις: Ιουλίου 01, 2014, 12:27 »
 Μετά από αρκετό από ότι φαίνεται καιρό, έπεσαν στα χέρια μου 4 γεύσεις για δοκιμή. Ένα 30ρι Caramel & Cream, και από ένα 7ρι Green Apple, Coffee και Pure Menthol. Είχα πολύ μεγάλη περιέργεια να δοκιμάσω ιδιαίτερα το πρώτο καθώς είχα ακούσει βιβλικές περιγραφές, αλλά και τα υπόλοιπα αφού σπανίως υγρά στα οποία έχει βάλει το χεράκι της η HoL, πέφτουν έξω. Όλες οι δοκιμές έγιναν σε Kayfun 3.1ES Clone, με MC kanthal 1.6Ω με αλλαγή βαμβακιού και άτμισμα 1 μλ σκέτη βάση ώστε να στρώσει το βαμβάκι, πάνω σε SVD στα 4.3v. Επίσης, όλα τα υγρά είχαν περιεκτικότητα 6mg/ml νικοτίνη.

Caramel & Cream.

Όπως συνηθίζω, το πρώτο που έκανα ήταν να φέρω το μπουκαλάκι στη μύτη μου. Η μυρωδιά, ήταν η αναμενόμενη. Καραμέλα γάλακτος ή Butterscotch. Μου έκανε εντύπωση η ελαφρότητα του αρώματος σε σχέση με ότι είχα διαβάσει μέχρι σήμερα, πράγμα όμως που εξιχνίασα όπως θα αναφέρω πιο κάτω. Προσωπικά, δεν τα πάω καθόλου καλά με τα αρώματα και τις γεύσεις βουτύρου, οπότε με μεγάλη δόση προκατάληψης (καθώς έχω φάει άπειρες ήττες από αρώματα του τύπου τα οποία τελικά είχαν γεύση καμένου βουτύρου), γέμισα τον ατμοποιητή. Μου έκανε εντύπωση το πόσο λεπτόρρευστο ήταν το υγρό και μου έδωσε την εντύπωση ότι κάποια στιγμή θα αντιμετώπιζα πρόβλημα υπερτροφοδοσίας. Ξεκίνησα λοιπόν τις τζούρες μου. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΥΓΡΟ!!! Ελαφριά γεύση καραμέλας, σβησμένη με κρέμα γάλακτος αρωματισμένη με βανίλια. Ή σε απλά Ελληνικά, Dulce di Lece. Στην εισπνοή είναι πιο αισθητή η γεύση της καραμέλας και στην εκπνοή αλλάζει βάρδια με τη γεύση της καραμέλας και της βανίλιας. Και στο στόμα αλλά και στη μύτη, γεγονός το οποίο μαρτυρά συνοχή στο υγρό και δυνατότητα ομοιογένειας της γεύσης. Συνέχιζα να ατμίζω, ώσπου παρουσιάστηκαν τα πρώτα σημάδια πλημμύρας, αλλά το θέμα λύθηκε εύκολα, τα καλά του VV. Ανέβηκα στα 4.8v και συνέχισα ακάθεκτος. Η γεύση παρέμεινε ίδια καθώς το βαμβάκι υπερτροφορδοτούνταν, και το τανκάκι τελείωσε ευχάριστα. Η παραγωγή ατμού εξαιρετική, σε σημείο που έφτασα να νομίζω ότι το υγρό αποτελείται μόνο από υπερβολικά αραιωμένη VG και το χτύπημα πολύ δυνατότερο από ότι θα περίμενα για ένα 6ρι υγρό. Τσεκάροντας το νήμα, είδα αρκετά ποστ από βετεράνους στο συγκεκριμένο υγρό, οι οποίοι ορκίζονται ότι έχει αλλάξει η συνταγή και το υγρό δεν είναι στο επίπεδο που ήταν. Αυτό με στενοχωρεί από τη μία γιατί δεν δοκίμασα ποτέ την αρχική έκδοση, αλλά από την άλλη με χαροποιεί γιατί προσωπικά θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη αναλογία είναι λίγο λιγότερο από το ιδανικό. Τα υγρά τα οποία βασίζονται σε βανίλιες, καραμέλες και κρέμες, έχω παρατηρήσει ότι τείνουν να σε μπουχτίζουν εύκολα, οπότε το συγκεκριμένο είναι εντάξει για μένα, με την επιφύλαξη ότι ένα 15% του υπάρχοντος αρώματος, θα το ήθελε ακόμα. Και για να μην μείνει καμία αμφιβολία, το 15% που λέω μεταφράζεται ως εξής: αν πχ το υγρό περιέχει 5% άρωμα, θα ήθελα να περιέχει 5,75%. Επίσης, θεωρώ ότι είναι τόσο ομαλό στην απόδοση της γεύσης, που εύκολα θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιο καπνικό χωρίς να υπάρχει επικάλυψη γεύσης. Έχω ζητήσει ήδη μια μίξη με ένα συγκεκριμένο καπνικό, την οποία όταν δοκιμάσω και εγκρίνω, θα αναφέρω στο κατάλληλο νήμα. Δύσκολα θα γινόταν για μένα ένα υγρό το οποίο θα άτμιζα όλη μέρα, αλλά ένα χαλαρωτικό διάλειμμα ευχαρίστως θα μου το προσέφερε. 78/100 μετά από αρκετή μελέτη!

Coffee

Το άρωμα αυτή τη φορά ήταν αποκάλυψη. Ωραίος, βαρύς καβουρντισμένος καφές, που θύμιζε εσπρέσσο με πολλά όμως στοιχεία από χαρμάνι ελληνικού. Αυτή τη φορά, το υγρό είχε καλή πυκνότητα, ούτε πολύ ρευστό, ούτε όμως χρειαζόταν να κάνεις αίτηση για να στάξει. Όταν όμως το δοκίμασα, απογοητεύτηκα. Είχες την εντύπωση ότι ατμίζεις κάτι άγουρο και πράσινο με μια περίεργη γεύση, η οποία μόνο κατά φαντασία θύμιζε το πολύ ωραίο άρωμα που έβγαινε από το μπουκαλάκι. Ξεκίνησα τα πειράματα με τα βολτ και στο φινάλε έμεινα απλά να ελπίζω ότι η γεύση θα στρώσει μόλις το συνηθίσω. Δυστυχώς και πάλι, το υγρό με διέψευσε. Η γεύση του παρέμεινε σχετικά σταθερή, με τον καφέ να αρχίζει να φαίνεται ελάχιστα πιο έντονα, γεγονός το οποίο όμως δεν καλυτέρεψε την κατάσταση. Η παραγωγή ατμού πολύ καλή και το χτύπημα μέτριο, λίγο κάτω από ένα συνηθισμένο 6ρι υγρό, πράγμα το οποίο θεωρώ ότι οφείλεται σε ποσοστό VG άνω του 60%, με πάσα επιφύλαξη φυσικά καθώς δεν γνωρίζω την σύσταση. Δεν άντεξα να ατμίσω ολόκληρο το τανκ και αναγκάστηκα να αδειάσω τα απομεινάρια σε ένα «Απ’ Όλων» που είχα ξεκινήσει εδώ και καιρό. Φρόντισα επίσης να πλύνω καλά τα SS μέρη του τανκ και να αλλάξω και τζαμάκι για να προχωρήσω στο επόμενο. Ιδέα δεν έχω για την απήχηση που έχει αυτό το υγρό στο αγοραστικό κοινό, εμένα πάντως δεν με ενθουσίασε. 52/100.

Green Apple

Με το που ξεβίδωσα το καπάκι, το μάτι μου περιστράφηκε ευχάριστα με τα αρώματα τα οποία συνάντησα. Ότι ακριβώς λέει ο τίτλος. Ωραίο, τραγανό, ξινό πράσινο μήλο. Έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι αυτό το φρούτο είναι στα τοπ 5 μου και χάρηκα που θα δοκίμαζα ένα τέτοιο υγρό. Κρατώντας όμως μικρό καλάθι μετά από την ήττα την οποία έφαγα στο προηγούμενο, γέμισα και ξεκίνησα τα διαδικαστικά. Η γεύση στην αρχή ήταν πολύ περίεργη. Κάτι φρουτώδες, κάτι γλυκό, κάτι ξινό και όλα σε μεγάλη πυκνότητα και ένταση, αλλά το μήλο ακόμα το έψαχνα. Του έδωσα το χρόνο του και τα πράγματα βελτιώθηκαν. Από μία αδιαφορία που μου προκάλεσε στην αρχή, άρχισε να γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Τα αρώματα άρχισαν να γίνονται πολύ έντονα και η γεύση να καθαρίζει και να μας δίνει αυτό ακριβώς που περιμένουμε από ένα τέτοιο υγρό. Παρόλο που είχα ένα φόβο ότι θα αυξηθεί η γλυκάδα, δεν πραγματοποιήθηκε και τα στοιχεία παρέμειναν ισορροπημένα. Στη ρινική εισπνοή και εκπνοή (που δεν δοκίμασα καν με το προηγούμενο) τα πράγματα εξελίχθηκαν επίσης καλά. Ιδιαίτερα στην εισπνοή, όπου η πλειοψηφία των αρωμάτων τείνει να αφήνει μια χημική μυρωδιά, το μόνο που άλλαξε ήταν μία ελαφρά γλυκάδα, ευχάριστη και ταιριαστή όμως. Η παραγωγή ατμού πολύ καλή και το χτύπημα χαλαρό και ευχάριστο, όπως θα το περίμενα σε υγρό φρουτένιο και 6ρι. Μπορώ να το σκεφτώ και σε μίξη με βαρύ καπνικό ώστε να το δροσίσει λίγο. Καθώς την έχω βρει μια χαρά με τις σκέτες βάσεις, δεν το βλέπω για μόνιμο υγρό, αλλά το φρουτάκι μου μετά το φαγητό μια χαρά θα μου το προσφέρει! 82/100 μετά χαράς.

Pure Menthol

Κατ’ αρχάς πρέπει να πω ότι δεν είμαι και πολύ φίλος της μενθόλης, τουλάχιστον σε σταθερή βάση. Και σίγουρα όταν πέφτει στα χέρια μου, δεν την προτιμώ σκέτη. Με αυτά στα υπ’ όψιν, άνοιξα το μπουκαλάκι και έψαξα για άρωμα. Φυσικά, δεν βρήκα και η δροσιά την οποία ανίχνευσα, ήταν υποτονική. Γέμισα ατμοποιητή και έβαλα μπρος. Πρέπει να πω ότι δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου. Πολύ ελαφρά δροσιά, καθόλου γλυκάδα και ελάχιστες νότες μέντας, ή μάλλον δυόσμου. Και το ότι δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου, είναι το καλύτερο νέο γι αυτό το υγρό, καθώς δεν είχε σχέση με κάτι σαν στοματικό διάλυμα το οποίο περίμενα. Μας ξεγελάει ο τίτλος φυσικά, καθώς το pure είναι λίγο παραπλανητικό και σε κάνει να περιμένεις κάποια έκρηξη μενθόλης και να σου παγώσει ο εγκέφαλος, αλλά δεν πειράζει. Προσωπικά, περισσότερο μου κάνει για βάση παρά για έτοιμο υγρό, αλλά για τα δικά μου δεδομένα, αυτό είναι καλό νέο. Η παραγωγή ατμού είναι καλή και το χτύπημα ελαφρύ, παρόλο που θα περιμέναμε το αντίθετο. Ελάχιστη παραπάνω δροσιά γίνεται αισθητή στη ρινική εισπνοή, αλλά ευχάριστα χωρίς να κάνει τη μύτη να τσούζει. Σε γενικές γραμμές, ένα ευχάριστο υγρό, το οποίο δεν έχει να πει και πολλά, αλλά δεν κουράζει και δεν σου φέρνει κορεσμό. 69/100.

Γενικό Συμπέρασμα

Μάλλον όχι και τόσο γενικό, καθώς με μόνο 4 υγρά δεν μπορείς να κρίνεις όλη τη σειρά. Μέχρι στιγμής πάντως, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι από τα γραφόμενα προηγούμενων καθώς και από τις περιγραφές στο site περίμενα κάτι πολύ wow. Σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω και τα άλλα της σειράς για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μπορώ να βρω ένα λόγο για τον οποίο θα περίμενα πως και πώς να έρθει η παραγγελία μου. Ούτε όμως μπορώ να βρω και κάποιο λόγο για τον οποίο δεν θα τα άτμιζα αν μου τα προσφέρανε. Εκτός του καφέ φυσικά!!!

Αποσυνδεδεμένος soulsym86

• **
  • 113
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #550 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2014, 14:25 »
Παρουσίαση του νέου υγρού αναπλήρωσης, Puros Dark (El Toro), απο την House of Liquid.

http://powerpuffsreviews.blogspot.co.uk/2014/09/1-house-of-liquid-puros-dark-el-toro.html

Αποσυνδεδεμένος Steam Loco Motive

• *
  • 10
« Απάντηση #551 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 08:07 »
Αν και, όπως έχει διαπιστώσει η υφήλιος, τα el toro κάνουν τις αντιστάσεις κάρβουνο παραμένουν πρώτη επιλογή. Σαν τους μεγάλους έρωτες που συνέχεια ξαναγυρνάς...νευριάζεις,ξενερώνεις με την ιδιαιτερότητα τους αυτη, πιάνεις αλλά έτοιμα, μιξαρεις κιολας για να ξεχαστεις, αλλά στα μεγάλα ντέρτια γεμίζεις ένα τανκι, σεταρεις και έναν killer και αφήνεις το cigarillos 18 ml να σε συνεπάρει...ποιηση ρε παιδες!

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #552 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 10:01 »
Από κάποια καταστήματα ξανά-άκουσα ότι αλλάζει πολύ σύντομα η σύσταση των εν λόγω υγρών ούτως ώστε να είναι φιλικότερα προς τις αντιστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #553 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 10:12 »
Καλημερα παιδια...Τα εχω δοκιμασει ολα τα El Toro και δυστηχως οσο και αν μου αρεσαν καποια(Eden το καλυτερο πιστευω απο αυτη την εταιρια)γονατιζαν οτι αντισταση και να εβαζα με οποιον ατμο και να χρησιμοποιησα,γιαυτο και την ξεγραψα σαν εταιρια....Φυσικα υπαρχουν και αλλες γνωστες εταιριες που απο το ρεπερτοριο τους δεν λοιπουν καποια υγρα που επισης γονατιζουν τις αντιστασεις σε χρονο και λιγοτερο απο αυτο τον El Toro...Στο μυαλο μου ερχονται τα Belgian Cocoa Halo-Voodoo Halo-Atmos Nobacco Numbers(ΟΛΑ)οπως και αρκετα απο Atmos

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #554 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2014, 10:16 »
Από κάποια καταστήματα ξανά-άκουσα ότι αλλάζει πολύ σύντομα η σύσταση των εν λόγω υγρών ούτως ώστε να είναι φιλικότερα προς τις αντιστάσεις.

Κάτι τέτοιο βέβαια είναι πολύ πιθανό να έχει επίπτωση στη γεύση των υγρών. Γιατί με τα πολλαπλά φιλτραρίσματα είναι μάλλον δεδομένο ότι η γεύση δεν θα παραμείνει αναλλοίωτη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F