Α
Θέλει υπομονή για να στρώσει το συγκεκριμένο υγρό...αν έχω και εγώ αυτή τη νέα σύνθεση που λες...και εγώ απογοητεύτικα στην αρχή, πάνω στον μήνα ωρίμανσης άρχισα να το καταλαβαίνω σαν υγρό και τώρα πρόσφατα που το ξαναδοκίμασα (3μηνο+) μια χαρά μου φάνηκε, απλώς δεν είναι έντονο σαν υγρό γενικά (ίσως εκεί να παίζει η νέα φόρμουλα που λες) δλδ ούτε γλύκα έχει άμεσα απο τη καραμέλα και η κρέμα του είναι η άγλυκη....αλλά τα καταλαβαίνεις γενικά ότι υπάρχουν.
Ευχαριστω ,για την απαντηση σου.
Το συγκεκριμενο υγρο ..απλά ,το εχουν αλλαξει ,πιά..Μπορει ,σαν νεα σχετικα ,ατμιστρια ,να μην το κατεχω το θεμα,αλλά αυτο που ξερω ,ειναι ,οτι μεχρι πριν λιγο καιρο ,ηταν ενα διαφορετικο υγρο,οπως μου επιβεβαιωσαν και δυο υπαλληλοι ,σε δυο διαφορετικα καταστηματα ,που πωλουν την συγκεκριμενη μαρκα...Οπως ,ηδη προειπα
,ο ενας εξ αυτων ,μου διευκρινησε ,οτι οσο και να ωριμασει,δεν εχει καμμια σχεση με την προηγουμενη φορμουλα και ειναι κι αυτος ,απογοητευμενος...Σιγουρα ,αυτος το κατεχει καλυτερα απο μενα ,το θεμα..Παντως ,οπως ειπες κι εσυ ,που το αφησες 3 μηνες ,να ωριμασει,δεν εχει την αμεση γλυκα της καραμελας κι η κρεμα ειναι αγλυκη..-προσωπικα ,για μενα...δεν εχει καν γευση καραμελας ,πια..ουτε και γευση κρεμας καταλαβαινω...οπως κι οι δυο προαναφερθεντες ,πωλητες...
Αν δε ,ειναι να περιμενω ,3 μηνες ,μηπως και νιωσω μια υποψια καραμελας...δεν αξιζει... Προς το παρόν ,που περασε πανω απο μηνας που αγορασα τελευταια φορά..δεν ειδα καποια συγκλονιστικη αλλαγή...
Διαβασα και την παρουσιαση ,στο blog σου-congrats για το ωραιο blog σου ,by the way!Μεχρι πριν λιγο καιρο ,δεν χρειαζοταν να περιμενω ουτε μερα ,για να νιωσω την υπεροχη γευση του συγκεκριμενου υγρου κι επειδη ,θεωρω οτι οι δυο πωλητες που ατμιζαν το ιδιο υγρο ,κατι παραπανω ξερουν απο μενα... οσο και να ωριμασει ,δεν εχει σχεση με την παλια φορμουλα...Θα δοκιμασω και το άλλο υγρο ,που παρουσιαζεις στο blog σου ,το Forest Fruits .
υ.γ ακομα ,δεν μου απαντησαν απο Αγγλια...Αν και τους εγραψα ,οτι θα εκτιμουσα μια απαντηση ,για το αν σκοπευουν να επαναφερουν την παλια φορμουλα κι αν ο λογος που την αλλαξαν ,ηταν οτι εκαιγε γρηγορα τις αντιστασεις ,που ισως ηταν ο λογος της αλλαγης ,οπως μου ειπε ενας απ τους δυο πωλητες... Και οι δυο ,ατμιζαν το ιδιο με μενα υγρο...Και τωρα ,στραφηκαν σε άλλα ,αλλά τους λειπει η παλια υπεροχη καραμελα με κρεμα...Που ηταν απλα ,συγκλονιστικη- και ακρως εθιστικη!!!,για οσους τους αρεσουν οι γλυκιες γευσεις...
Συγχώνευση συνεχόμενων. Παρακαλούμε μην απαντάτε στο προηγούμενο δικό σας μήνυμα. Αντ' αυτού, χρησιμοποιήστε την "τροποποίηση".Ε μα άμα είναι να περιμένει κανείς 3 μήνες για ν´ ατμίσει ένα υγρό, να το βράσω.
Οι εταιρίες όταν βγάζουν στην αγορά ένα υγρό πρέπει να είναι έτοιμο για άτμισμα. Στην τελική αν χρειάζεται ωρίμανση ας την κάνουν αυτοί πριν το βγάλουν στην αγορά. Αλλιώς ας το βγάζουν diy. Άποψή μου βέβαια
Συμφωνω απολυτα!υ.γ πάντως ,ουτε και με ωριμανση ,το caramel & cream ,εχει σχεση με την παλιά φορμουλα...οπως μου ειπε ενας πωλητης ,που ατμιζε το ιδιο υγρο...