vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

625 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, camber, kon95, Blackwolf, Doubt, antiklitos140, makis1975

Papillon Organic και El Toro Natural

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #525 στις: Απριλίου 14, 2014, 02:37 »
Οτι αφήνουν αρκετά κατάλοιπα.

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
« Απάντηση #526 στις: Απριλίου 14, 2014, 02:55 »
το τσιγαρίλος δεν αφήνει πολλά γι' αυτό και ρώτησα, αν είναι στην κατηγορία αυτού του υγρού για μένα είναι οκ.
κανένας δεν έχει δοκιμάσει το virginia prime να μας πει την γνώμη του για την γεύση του και αν αφήνει πολλά κατάλοιπα σε σχέση με το τσιγαρίλος;

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2014, 10:26 από christos520 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #527 στις: Απριλίου 14, 2014, 11:17 »
Θεωρώ ότι το Virginia αφήνει περισότερρα κατάλοιπα από το cigarillos αλλά ίσως είναι και η ιδέα μου, γιατί το πρώτο δεν μου αρέσει και τόσο ενώ το δεύτερο είναι φανταστικό. Μπορεί και να είναι στο ίδιο επίπεδο, απλά να μου κακοφαίνεται περισότερρο το κατάλοιπο του Virginia λόγω εμπάθειας!!!

Αποσυνδεδεμένος vertigo

• 3
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #528 στις: Απριλίου 24, 2014, 00:16 »
Διαβαζοντας ,πριν  καποιους μηνες ,το thread αυτο ,αγορασα το Papillon organic caramel & cream και πραγματικα ,ηταν καταπληκτικο και ''κολλησα'' και ατμιζα μονο αυτο.....Ομως... οταν στις 15/3/14 ,αγορασα το αγαπημενο μου υγρο..επαθα σοκ...καμμια σχεση ,με οτι ατμιζα πριν...Χωρις γευση ,χωρις αρωμα...ενα πραγματικα ''ανοστο'' υγρο..και με διαφορετικο χρωμα, πια... τωρα ειναι διαφανο ,χωρις χρωμα..Στην αρχη ,νομισα οτι εφταιγα εγω ,που δεν καταλαβαινα γευση και αρωμα...μηπως ημουν κρυωμενη...που  δεν ημουν...Ομως...το ιδιο επαθαν κι οι φιλοι μου ,που ατμιζαν το ιδιο υγρο και το ειχαν μαθει απο μενα....  Απ το καταστημα που αγοραζα ,μου ειπαν οτι δεν ''εβλεπαν'' διαφορά κι οτι αν ωριμασει ,θα ειναι ενταξει...Πηγα και αγορασα κι απο άλλο καταστημα...μια απ τα ιδια...

Μεχρι που αρχισα τα τηλεφωνα ,στα άλλα καταστηματα της Αθηνας που πουλανε τα Papillon..και σε 2 απ αυτα...ετυχε ο υπαλληλος που σηκωσε το τηλεφωνο ,να ατμιζε κι αυτος το caramel& cream...ο δε ενας εκ των δυο.. που ηταν κι αυτος πολυ  στεναχωρημενος ,με την αλλαγη της συνθεσης του υγρου..-γιατι οντως το εχουν αλλαξει..το δε χρωμα ,πια ,δεν ειναι το χρωμα της καραμελας...αλλά διαφανο..-μου ειπε οτι δεν γνωριζει το γιατι το αλλαξαν...κι οτι το νεο...απλα δεν εχει ουτε γευση ,ουτε αρωμα....κι ουτε καλυτερευει ,αν ωριμασει...οπως μου παν απ το καταστημα που αγοραζω...Ο έτερος υπαλληλος ,απ το δευτερο καταστημα ,που μου ατμιζε κι αυτος το ιδιο υγρο ,-οχι βεβαια ,αυτο που πουλανε εδω και λιγες βδομαδες...-ειπε οτι ισως ο λογος της αλλαγης της φορμουλας ,να ηταν οτι εκαιγε γρηγορα τις αντιστασεις....πραγμα που οπως εχω διαβασει ,κανουν συνηθως τα υγρα με καραμελα...Αλλά προτιμω ν αλλαζω συχνα αντιστασεις ,προκειμενου να ατμιζω την παλια συνταγη του organic caramel & cream....

κριμα..χαλασαν ενα απ τα πιο ωραια υγρα για ατμισμα... :angry_orange:
Εστειλα και email στην εταιρεια ,στην Αγγλια..αν σκοπευουν να επαναφερουν το παλιο υπεροχο  Papillon Organic caramel& cream...αυτο ,που κυκλοφορει τωρα, ειναι απλα απαραδεκτο... >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2014, 00:41 από vertigo »

Αποσυνδεδεμένος soulsym86

• **
  • 113
« Απάντηση #529 στις: Απριλίου 24, 2014, 00:51 »
Θέλει υπομονή για να στρώσει το συγκεκριμένο υγρό...αν έχω και εγώ αυτή τη νέα σύνθεση που λες...και εγώ απογοητεύτικα στην αρχή, πάνω στον μήνα ωρίμανσης άρχισα να το καταλαβαίνω σαν υγρό και τώρα πρόσφατα που το ξαναδοκίμασα (3μηνο+) μια χαρά μου φάνηκε, απλώς δεν είναι έντονο σαν υγρό γενικά (ίσως εκεί να παίζει η νέα φόρμουλα που λες) δλδ ούτε γλύκα έχει άμεσα απο τη καραμέλα και η κρέμα του είναι η άγλυκη....αλλά τα καταλαβαίνεις γενικά ότι υπάρχουν.

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #530 στις: Απριλίου 24, 2014, 06:35 »
Ε μα άμα είναι να περιμένει κανείς 3 μήνες για ν´ ατμίσει ένα υγρό, να το βράσω.
Οι εταιρίες όταν βγάζουν στην αγορά ένα υγρό πρέπει να είναι έτοιμο για άτμισμα. Στην τελική αν χρειάζεται ωρίμανση ας την κάνουν αυτοί πριν το βγάλουν στην αγορά. Αλλιώς ας το βγάζουν diy. Άποψή μου βέβαια

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #531 στις: Απριλίου 24, 2014, 09:29 »
Το συγκεκριμένο υγρό δεν το έχω δοκιμάσει, αν και όλοι όσοι το έχουν, πίνουν νερό στο όνομά του.

Από κάποιες πληροφορίες που έχω, τα Organic υγρά έχουν μία ιδιαίτερη διαδικασία παρασκευής, προωρίμανσης και τελικής ωρίμανσης.

Είναι πολύ πιθανόν τα υγρά να βγαίνουν στην αγορά χωρίς να είναι πλήρως ωριμασμένα λόγω αύξησης της ζήτησης.

Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε είναι λάθος τακτική. Και η πρακτική αυτού καθ' αυτού, αλλά και το να μην ενημερώνεις την πελατεία σου γι αυτό. Εύχομαι να είναι προσωρινό το γεγονός.

• **
  • 113
« Απάντηση #532 στις: Απριλίου 24, 2014, 11:35 »
Ε μα άμα είναι να περιμένει κανείς 3 μήνες για ν´ ατμίσει ένα υγρό, να το βράσω.
Οι εταιρίες όταν βγάζουν στην αγορά ένα υγρό πρέπει να είναι έτοιμο για άτμισμα. Στην τελική αν χρειάζεται ωρίμανση ας την κάνουν αυτοί πριν το βγάλουν στην αγορά. Αλλιώς ας το βγάζουν diy. Άποψή μου βέβαια

Ναι, εντάξει έχεις δίκιο καταλαβαίνω το σπάσιμο του περίμενε...και με τον καφέ της ίδιας σειράς τα ίδια είχα, βγάζουν μια αποστειρωμένη μυρωδιά κάθε φορά που ανοίγεις το μπουκάλι...απλώς θέλω να πώ ότι υγρό δεν είναι για πέταμα και ότι με τον καιρό καλυτερεύει.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #533 στις: Απριλίου 24, 2014, 12:03 »
Τα είχα δοκιμάσει παλιά...
Διαβάζοντας το νήμα εδώ, νόμιζα πως ήμουν η μόνη που δεν μου είχαν αρέσει αυτά τα υγρά. Ειλικρινά γι' αυτά που διάβαζα... καμία σχέση! Δεν είχα τολμήσει ούτε να το γράψω!
Τώρα, μ' αυτά που διαβάζω, μήπως έτσι εξηγείται; Στην ωρίμανση; Μήπως γι' αυτό δε μου είχαν αρέσει;
 :dontknow:  Ίσως θα έπρεπε να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία...  :dontknow:  Μπορεί....!

• **
  • 113
« Απάντηση #534 στις: Απριλίου 24, 2014, 13:03 »
Αν έχεις την υπομονή δοκίμασε τα πάλι!
Εδώ μπορείτε να δείτε και την δική μου παρουσίαση μερικών υγρών απο την σειρά http://powerpuffsreviews.blogspot.co.uk/2014/04/21-house-of-liquid-papillon-organic.html
Είναι ένα blog που ξεκίνησα πρόσφατα και λέω διάφορα πράγματα, αλλά κατά βάση μιλάω για υγρά και γεύσεις που δοκιμάζω και έχω συμπεριλάβει 3 papillon.

Αποσυνδεδεμένος vertigo

• 3
« Απάντηση #535 στις: Απριλίου 25, 2014, 09:59 »
Α
Θέλει υπομονή για να στρώσει το συγκεκριμένο υγρό...αν έχω και εγώ αυτή τη νέα σύνθεση που λες...και εγώ απογοητεύτικα στην αρχή, πάνω στον μήνα ωρίμανσης άρχισα να το καταλαβαίνω σαν υγρό και τώρα πρόσφατα που το ξαναδοκίμασα (3μηνο+) μια χαρά μου φάνηκε, απλώς δεν είναι έντονο σαν υγρό γενικά (ίσως εκεί να παίζει η νέα φόρμουλα που λες) δλδ ούτε γλύκα έχει άμεσα απο τη καραμέλα και η κρέμα του είναι η άγλυκη....αλλά τα καταλαβαίνεις γενικά ότι υπάρχουν.

Ευχαριστω ,για την απαντηση σου. Το συγκεκριμενο υγρο ..απλά ,το εχουν αλλαξει ,πιά..Μπορει ,σαν νεα σχετικα ,ατμιστρια ,να μην το κατεχω το θεμα,αλλά αυτο που ξερω ,ειναι ,οτι μεχρι πριν λιγο καιρο ,ηταν ενα διαφορετικο υγρο,οπως μου επιβεβαιωσαν και δυο υπαλληλοι ,σε δυο διαφορετικα καταστηματα ,που πωλουν την συγκεκριμενη μαρκα...Οπως ,ηδη προειπα ,ο ενας εξ αυτων ,μου διευκρινησε ,οτι οσο και να ωριμασει,δεν εχει καμμια σχεση με την προηγουμενη φορμουλα και ειναι κι αυτος ,απογοητευμενος...Σιγουρα ,αυτος το κατεχει καλυτερα απο μενα ,το θεμα..Παντως ,οπως ειπες κι εσυ ,που το αφησες 3 μηνες ,να ωριμασει,δεν εχει την αμεση γλυκα της καραμελας  κι η κρεμα ειναι αγλυκη..-προσωπικα ,για μενα...δεν εχει καν γευση καραμελας ,πια..ουτε και γευση κρεμας καταλαβαινω...οπως κι οι δυο προαναφερθεντες ,πωλητες...   
Αν δε ,ειναι να περιμενω ,3 μηνες ,μηπως και νιωσω μια υποψια καραμελας...δεν αξιζει... Προς το παρόν ,που περασε πανω απο μηνας που αγορασα τελευταια φορά..δεν ειδα καποια συγκλονιστικη αλλαγή...

Διαβασα και την παρουσιαση ,στο blog  σου-congrats για το ωραιο blog σου ,by the way!Μεχρι πριν λιγο καιρο ,δεν χρειαζοταν να περιμενω ουτε μερα ,για να νιωσω την υπεροχη γευση του συγκεκριμενου υγρου  κι επειδη ,θεωρω οτι οι δυο πωλητες που ατμιζαν το ιδιο υγρο ,κατι παραπανω ξερουν απο μενα... οσο και να ωριμασει ,δεν εχει σχεση με την παλια φορμουλα...Θα δοκιμασω και το άλλο υγρο ,που παρουσιαζεις στο blog σου ,το Forest Fruits .

υ.γ ακομα ,δεν μου απαντησαν απο Αγγλια...Αν και τους εγραψα ,οτι θα εκτιμουσα μια απαντηση ,για το αν σκοπευουν να επαναφερουν την παλια φορμουλα κι αν ο λογος που την αλλαξαν ,ηταν οτι εκαιγε γρηγορα τις αντιστασεις ,που ισως ηταν ο λογος της αλλαγης ,οπως μου ειπε ενας απ τους δυο πωλητες... Και οι δυο ,ατμιζαν το ιδιο με μενα υγρο...Και τωρα ,στραφηκαν σε άλλα ,αλλά τους λειπει η παλια υπεροχη καραμελα με κρεμα...Που ηταν απλα ,συγκλονιστικη- και ακρως εθιστικη!!!,για οσους τους αρεσουν οι γλυκιες γευσεις...

Συγχώνευση συνεχόμενων. Παρακαλούμε μην απαντάτε στο προηγούμενο δικό σας μήνυμα. Αντ' αυτού, χρησιμοποιήστε την "τροποποίηση".

Συμφωνω απολυτα!
υ.γ πάντως ,ουτε και με ωριμανση ,το caramel & cream ,εχει σχεση με την παλιά φορμουλα...οπως μου ειπε ενας πωλητης ,που ατμιζε το ιδιο υγρο...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2014, 11:57 από Cruiser79 »

• **
  • 113
« Απάντηση #536 στις: Απριλίου 25, 2014, 11:17 »
Τα έχεις πάρει λίγο....λογικό ως ένα σημείο αφού σου άρεσε η παλιά σύνθεση!
Εγώ έκρινα το υγρό με βάση αυτό που είχα στα χέρια μου...νέα/παλιά φόρμουλα δε ξέρω τί ήταν αυτό που είχα, προφανώς είναι η νέα που λες κ εσύ!...και μένα μου κακοφάνηκε που ήταν τελειώς άγευστο στην αρχή γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα..και μένα με νευρίασε που περίμενα 3μηνο+ για να καταλάβω γεύση...αλλά δεν έχω δοκιμάσει και την παλιά γεύση του για να πώ ότι υπάρχει διαφορά!Αφού σου είπαν ότι άλλαξε, άλλαξε, δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω!Τεσπα, γενικά ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε κάποια απάντηση/επιβεβαίωση και απο την εταιρεία.

Διαβασα και την παρουσιαση ,στο blog  σου-congrats για το ωραιο blog σου ,by the way!Μεχρι πριν λιγο καιρο ,δεν χρειαζοταν να περιμενω ουτε μερα ,για να νιωσω την υπεροχη γευση του συγκεκριμενου υγρου  κι επειδη ,θεωρω οτι οι δυο πωλητες που ατμιζαν το ιδιο υγρο ,κατι παραπανω ξερουν απο μενα... οσο και να ωριμασει ,δεν εχει σχεση με την παλια φορμουλα...Θα δοκιμασω και το άλλο υγρο ,που παρουσιαζεις στο blog σου ,το Forest Fruits .
Να'σαι καλά, σ'ευχαριστώ!..να το δοκιμάσεις το Forests fruits..ωραίο υγράκι και έτοιμο ωριμασμένο!

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2014, 11:36 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #537 στις: Απριλίου 25, 2014, 12:36 »
Συγγεκριμένα για την καραμέλα θα πω κι εγώ, πως παρά το ότι δεν μπορούσα να την κάνω πάνω από μια ώρα (μπούχτιζε), μου άρεσε αρκετά. Ακόμα περισσότερο το coffee που ήταν πολύ πιο ευχάριστο για ώρες. Το πιο έντονα αρωματισμένο, σε κράταγε τις παραπάνω ώρες πριν το "χάσεις". (προσέξατε τον παρελθοντικό; )

Η αλλαγή συνταγής είναι γνωστή και αναμφισβήτητη. Και λέω εγώ, τα αλλάζεις για οποιονδήποτε λόγο. Αντιστάσεις οικονομικούς λόγους, τα έσπασες με έναν προμηθευτή, ό, τι.

Μην τα πλασσάρεις με το παλιό όνομα, αυτό είναι κοροϊδία! Φτιάξε τη σειρά Papillon X και άλλαξέ τους τον αδόξαστο, αλλά μην τα πουλάς σαν ίδια για να πουλήσουν και να μαθευτεί η διαφορά μέσα από την αγορά και τα φόρουμ!

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #538 στις: Μαΐου 01, 2014, 22:45 »
Δυστυχως τα καταλοιπα των υγρων του House of liquids ειναι στο μεγιστο σε συγκριση με οτι αλλο κυκλοφορει εκει εξω, ομως ταυτοχρονα ειναι και απο τα κορυφαια της αγορας σε απολαυση, και αν θα επρεπε να τα καταταξω με βαση τα γουστα μου θα ηταν καπως ετσι:

Κορυφαια

1o Μινωταυρος
2ο Brasileiro
3ο Guevara
4o Silverberry

Ποτε κρυο ποτε ζεστη

5ο Cinnamon cookie
6o Cigarrillos
7o Virginia prime
8o Cigar de pari

Τα αλλα μου ειναι αδιαφορα.

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
« Απάντηση #539 στις: Μαΐου 02, 2014, 12:27 »
Θα συμφωνησω, εγω εκανα επιλογη να κοψω τα πολλα ml (μεχρι 2 max/μερα τωρα) απο το να κοψω τα el toro. Βεβαια σαν υγρο δεν ειναι ακριβο αν παρεις τα 60ml. Aπλα υπαρχει αυτο το προβλημα με τις αντιστασεις αν και στο cigarillos που κανω ειναι καπως καλα τα πραγματα.

Για μενα ειναι τα κορυφαια και ευτυχως που τα δοκιμασα γιατι αλλιως μπορει και να μην συνεχιζα στο η.τ.!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359874 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F