vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

634 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, anetost, lagoudakis

Papillon Organic και El Toro Natural

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Φύλο: Άντρας
  • Αλέξανδρος
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #480 στις: Φεβρουαρίου 22, 2014, 12:07 »
Το τσάκισε το κείμενο ο αυτόματος μεταφραστής....Από δράμα μας βγήκε σαν κωμωδία το έργο  :)

Αποσυνδεδεμένος georgegeo

• **
  • 279
« Απάντηση #481 στις: Φεβρουαρίου 22, 2014, 14:57 »
danys620 συμφωνώ απόλυτα με τον alexgr.

Καλύτερα να μεταφέρεις το Αγγλικό κείμενο όπως σου ήρθε στο e-mail. Άλλωστε δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να φανταστεί, από το παραπάνω, πως είναι το αυθεντικό κείμενο για να κάνει τη μετάφραση.

Επίσης τα link στο τέλος του κειμένου δε λειτουργούν.

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #482 στις: Φεβρουαρίου 22, 2014, 15:09 »
Ωραιο, ενδιαφέρον αλλά ''βαρύ'' το φανταζομαι αυτό το υγρό απ' όσο μπορω να κρίνω απ' τη γκουγκλομεταφραση.

Υ.Γ.: Τα ''δωρεαν φυτοφάρμακα'' και το ''δωρεάν μαρούλι????'' εγραψαν.... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #483 στις: Φεβρουαρίου 22, 2014, 16:32 »
Φίλε μου ζητώ συγγνώμη δεν το είπα με απολύτως καμιά διάθεση να σε προσβάλω με κανένα τρόπο και ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μας το παρουσιάσεις. Απλά έκανα την διαπίστωση διαβάζοντας το κείμενο όπως βγήκε από το αυτόματο ότι είναι άλλα αντί άλλων και αλλάζει τελείως το νόημα. Για το υγρό δεν έχω άποψη δεν το έχω δοκιμάσει με ενδιαφέρει όμως γιατί έχω πολύ ψηλά στη λίστα μου τα υγρά της HOL και σίγουρα θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Βάζω και το link στο πρωτότυπο κείμενο εδώ http://www.houseofliquid.com/product-p/1-el-toro-perique-60ml.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 22, 2014, 16:52 από alexgr »

Αποσυνδεδεμένος danys620

• **
  • 265
« Απάντηση #484 στις: Φεβρουαρίου 22, 2014, 18:37 »
Εχετε δικιο η μεταφραση αν και προσπαθησα οσο καλυτερα γινοταν 8)  δεν βγηκε καλα για αυτο και διαγραφηκε.

Αποσυνδεδεμένος lefthedef

• **
  • 103
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #485 στις: Φεβρουαρίου 22, 2014, 19:11 »

EL TORO PERIQUE - KING OF VAPES

"Perique is an exceptional tobacco variety that comes exclusively from the Saint James Parish in Louisiana. There are fewer than 16 acres of land with this crop remain in cultivation each year. The Perique leaves are kept under pressure using oak blocks with screw jacks and maturing for no less than a year in nearly airless conditions packed into hickory whiskey barrels. The Perique is considered the "truffle" of pipe tobaccos and it's known for its strong dark taste with powerful fruity and spice aromas.

Using our traditional El Toro production methods and this rarest and superb tobacco, House Of Liquid is presenting you the El Toro Perique - King of Vapes. This is an exceptional liquid tobacco. Dark and mighty strong, full bodied with distinctive deep spicy layers of taste that lingering on the tong and fresh fruity aromas like good old cellar wine.

I can only recommend this master liquid tobacco to very experienced vapers; The taste is of pure and raw with no added sweeteners or flavourings. In addition as 100% natural liquid is aggressive to normal atomizers and coils. All together, a novice vaper may find the pure tobacco experience of the King Of Vapes overwhelming."

With great respect to all vapers
eBaron

Ingredients
Propylene Glycol USP / EP
Vegetable Glycerin USP / EP
Nicotine USP / EP

Tobaccos
We are working hard to ensure that all our tobaccos used for the "steeping process" are naturally cultivated and pesticides free. We are using very respectable suppliers that are as committed as we are to natural products and against any form of child labour in the cultivation and production of the tobaccos.

Μεταφραση :

EL TORO PERIQUE - KING OF VAPES

"Το PERIQUE ειναι μια εξαιρετικη ποικιλια καπνων που προερχεται αποκλειστικα απο την Saint James Parish της Louisiana. Υπαρχουν λιγοτερα απο 16 στρεμματα γης με αυτη την καλλιεργεια. Τα φυλλα του PERIQUE κρατουται υπο πιεση χρησιμοποιωντας Δρυινους κορμους με γρυλους (για να το κραταει υπο πιεση αν καλαταβα καλα ) και ωριμαζουν για οχι λιγοτερο απο 1 χρονο σε σχεδον αεροστεγη κατασταση μεσα σε ιστορικα βαρελια Ουισκιου .Το PERIQUE θεωρειται η "Τρουφα" των καπνων πιπας και ειναι γνωστο για την δυνατη σκουρη γευση του με δυνατα φρουτενια και πικαντικα αρωματα.

Χρησιμοποιωντας τις παραδοσιακες μεθοδους της El Toro ,και αυτο το πολυ σπανιο και υπεροχο καπνο η House Of Liquid  σας παρουσιαζει το El Toro Perique - King of Vapes.
Ειναι ενα εξαιρετικα καπνικο υγρο . Σκουρο και δυνατο , μεστο με διακριτικες βαθιες πικαντικες νοτες  γευσης που πλαναται και φρεσκα φρουτενια αρωματα, οπως ενα παλιο καλο κρασι απο κελαρι.

Μπορω μονο να συστησω αυτο το αρχοντικο καπνικο υγρο ,σε πολυ εμπειρους ατμιστες . Η  γευση του ειναι καθαρη και ακατεργαστη χωρις προσθετες γλυκαντικες η αρωματικες ουσιες.Επιπροσθετως ως 100 % φυσικο υγρο ειναι επιθετικο σε κανονικους ατμοποιητες και αντιστασεις.
Συνοψιζοντας ενας αρχαριος ατμιστης ισως βρει την εμπειρια ενος καθαρου καπνικου υγρου υπερβολικη "

Με πολυ σεβασμο σε ολους τους ατμιστες

E-Baron

Μην δερνετε οτι μπορεσα εκανα ....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2014, 05:21 από lefthedef »

Αποσυνδεδεμένος TheGreatDalmuti

• *
  • 51
« Απάντηση #486 στις: Φεβρουαρίου 26, 2014, 21:20 »
To Perique το αυθεντικό είναι μια πολύ, μα πολύ, δυνατή ποικιλία καπνού. Το αυθεντικό απο την Louisiana είναι όντως πολύ σπάνιο.
Καπνίζεται πάντα σε χαρμάνια με άλλα καπνά, κυρίως Virginia, όπου το μείγμα λέγεται Va-Per και είναι μία από τις κύριες κατηγορίες καπνών πίπας. Στο χαρμάνι το ποσοστό του είναι πολύ μικρό (λιγότερο από 15% ή κάτι τέτοιο).

Έχοντας καπνίσει αρκετά κιλά χαρμανιών Va-Per από πολλές μάρκες, η γεύση που σου δίνει όταν καίγεται καθώς και η αίσθηση στον λαιμό είναι αυτή του πιπεριού. Όχι φρούτα και μπαχαρικά, μια κουταλιά πιπέρι. Όταν είναι λιγότερο δίνει μια πιπεράδα στην επίπεδη Virginia, όταν είναι πιο πολύ σε πιάνει μέχρι και λόξυγγας.

Αυτήν την γνώριμη σε εμένα γεύση πάντως στο υγρό αυτό δεν την βρήκα.

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #487 στις: Μαρτίου 01, 2014, 21:27 »
καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να κάνω μια ερώτηση έχει παρατηρήσει κανείς με υγρό el toro μετα απο τουλάχιστον 5 μέρες σε καινούργια κεφαλή να του φέρνει γεύση καμένου?όταν αλλάζω κεφαλή επανέρχεται

είμαι με συσκευή ego

ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #488 στις: Μαρτίου 01, 2014, 21:32 »
 :yes:

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #489 στις: Μαρτίου 01, 2014, 21:59 »
τι εννοείς?φταίει το υγρό?κάθε βδόμαδα θέλω κ αντίσταση?με τα el greco μου πάνε 2 βδομάδες + μιας και δεν ατμίζω και πολύ

• **
  • 413
« Απάντηση #490 στις: Μαρτίου 01, 2014, 22:15 »
Τα el-toro είναι γνωστά για τα κατάλοιπα που αφήνουν. Πιάνει εύκολα μάκα (κατάλοιπα καμένου υγρού). Κάποια από αυτά ίσως λίγο λιγότερο. Σε κάποιους φυτιλάτους (killer, ΣΟΦΙΑ) έπρεπε να αλλάζω και στις 3-4 μέρες γιατί η αλλοίωση (έως καμένο) ήταν αισθητή. Στους genesis τα πράγματα είναι καλύτερα. Προσωπικά τα αραιώνω με περισσότερη βάση (αφού πλεόν δεν μου αρέσου και οι τόσο έντονες γεύσεις) και τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Ποιον ατμοποιητή και με τι αντίσταση/volt δουλεύεις ; Πόσα ml ημερησίως ;

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #491 στις: Μαρτίου 01, 2014, 22:24 »
Ατμοποιητή c5,1.8ohm,3,7 volt,την ημέρα πόσο να κάνω άλλες μέρες ούτε 1ml κ άλλες μπορεί κ 3,κ Εγω με βάση το αραιωνω το 1/3 είναι βάση κ το καθαρίζω κ όλη την ώρα φυσοντας το

Υγρό Guevara

Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

συγχώνευση συνεχόμενων ποστ
Όταν το προηγούμενο μήνυμα είναι δικό σας και θέλετε να συμπληρώσετε κάτι, μην φτιάχνετε νέο.
Απλά, διορθώστε το προηγούμενο με την "τροποποίηση"

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2014, 22:50 από spectrum »

• **
  • 413
« Απάντηση #492 στις: Μαρτίου 01, 2014, 22:28 »
κι εγώ Guevara και Puros κάνω. Μεσοσταθμικά κάνεις δλδ . περίπου 2 ml / ημέρα. Προσωπική μου άποψη πάντα, κάπου στις 5-6 ημέρες θα θέλεις να αλλάζεις αντίσταση για να μην έχεις αλλοίωση ή υποψία καμμένου.

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #493 στις: Μαρτίου 01, 2014, 22:31 »
Ναι τόσο υπολογίζω κ Εγω κάπου εκεί μου την τερμάτισε. Αν κ από ατμό ήταν φουγάρο

Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• **
  • 413
« Απάντηση #494 στις: Μαρτίου 01, 2014, 22:37 »
...μπορείς να ψαχτείς με κανέναν επισκευάσιμο για να γλυτώσεις (μειώσεις σημαντικότατα) το κόστος της έτοιμης αντίστασης (δεδομένου ότι κόλλησες στο υγρό) αλλά θα έχεις το στήσε-ξέστησε κάθε φορά.  ::)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374823 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F