vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

670 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Papillon Organic και El Toro Natural

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #450 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 10:03 »
Χθες δοκιμασα τον Μινοταυρο, wow!! Μολις συμπεριληφθηκε στα αγαπημενα μου!!

Κοκκινο σαν αιμα με γευση καπνοφρουτενια, αλλα πιο πολυ καπνος (τον γνωστο ιδιαιτερο της El toro) με μια ανεπαίσθητη γευση φρουτου (ισως ροδι), μπραβο πολυ καλο υγρο, σιγουρα θα λαβει την θεση του και αυτο στις ημερησιες ατμιστικες μου εναλλαγες.

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #451 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 04:31 »
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα eltoro cigarillos, puros, guevara, eden, ebaron silverberry, frozen orange, the cellar reserve, minotaur.
Τα αγαπημένα μου είναι cigarillos, guevara, minotaur. Ειδικά το guevara, όταν το δοκίμασα ήταν λες και δάγκωσα πούρο.  :D Αν και θέλω πολύ να βρω το guevara reserve που είναι το αγαπημένο υγρό κάποιων ξακουστών γκουρού της ατμιστικής γευσιγνωσίας  :tongue_smilie: .

Πάντως, μύθος είναι ότι καταστρέφουν τις αντιστάσεις. Drippara λίγο cigarillos στο cisco χθες και από σήμερα το πρωί πυροβολάει καλύτερα από πριν. Μάλλον είχε πολλή μάκα ήδη και το cigarillos έλιωσε αυτήν αντί για την αντίσταση.  :))

Αποσυνδεδεμένος fcandreas

• **
  • 104
« Απάντηση #452 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 05:19 »
Το cigarillos και το puros δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα...δοκίμασε πχ τα σκούρα υγρά και θα δεις

Αποσυνδεδεμένος madmama

• *
  • 70
  • Φύλο: Γυναίκα
  • η ζωη ειναι ωραια!!!
« Απάντηση #453 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 08:45 »
cigarillos,  reserve,  puros, κορυφη όπως επισης  και τα eden , minotaur ,τα 3 πρωτα από αποψη τσγαρισιου δεν υπαρχουν, τα 2 επομενα λιγοτερο  τσιγαρισια αλλα φοβερη γευση!
Όπως και από τα γευστικα-γλυκα-φρουτοδες, είναι απεχτα σε γευση τα ORGANIC SWEET SPICE , ORGANIC CARAMEL & CREAM και το  CINNAMON COOKIES πιο γευση πεθαίνεις!!!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #454 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 10:00 »
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα eltoro cigarillos, puros, guevara, eden, ebaron silverberry, frozen orange, the cellar reserve, minotaur.
Τα αγαπημένα μου είναι cigarillos, guevara, minotaur. Ειδικά το guevara, όταν το δοκίμασα ήταν λες και δάγκωσα πούρο.  :D Αν και θέλω πολύ να βρω το guevara reserve που είναι το αγαπημένο υγρό κάποιων ξακουστών γκουρού της ατμιστικής γευσιγνωσίας  :tongue_smilie: .

Πάντως, μύθος είναι ότι καταστρέφουν τις αντιστάσεις. Drippara λίγο cigarillos στο cisco χθες και από σήμερα το πρωί πυροβολάει καλύτερα από πριν. Μάλλον είχε πολλή μάκα ήδη και το cigarillos έλιωσε αυτήν αντί για την αντίσταση.  :))

Το The Cellar Reserve είναι η νέα ονομασία του Guevara Special Reserve το οποίο όταν είχε πρωτοβγεί κυκλοφόρησε σε 2 Limited Edition 60μελα μπουκάλια με 20ρα νικοτίνη. Αυτό δοκίμασες, ένα από τα τελευταία μπουκαλάκια της παρτίδας αλλά με 12 Νικοτίνη. Για τα κατάλοιπα, αυτά με τα περισότερρα είναι: όλη η The Cellar σειρά, και από τα ebaron, Brasileiro, Cigar de Paris και Cinnamon Cookie.

Και τα άλλα αφήνουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους σε σχέση με άλλα υγρά, αλλά αυτά είναι θεριστής για τις αντιστάσεις!

Αποσυνδεδεμένος konn4312

• *
  • 65
« Απάντηση #455 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 10:51 »
Καλημερα μηπως δοκιμασε κανεις το Zeys να μας πει αν ειναι τοσο καπνικο οσο λενε;

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #456 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 08:22 »
Δοκιμασα και το Brasileiro, αλλα δεν το εχει με τον καφε η HoL, δεν μου αρεσε και οχι απλα δεν μου αρεσε ισως ελαβε και την θεση του στα "χειροτερα που εχω δοκιμασει". Οσο μου αρεσε ο μινοταυρος τοσο με χαλασε ο καφες, και ειμαι και καφεσοκολατακιας ;D

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #457 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 10:55 »
Διαφωτίστε με λίγο: Ποιά η διαφορά του Tobacco, από τα καπνικά της σειράς El Toro; Με τον ίδιο τρόπο δεν γίνεται; Εννοώ μου φαίνεται παράξενο που δεν έχει ενταχθεί στο «δυναμικό» της El Toro, αλλά κάνει συντροφιά στις καραμέλες και στα φρούτα.

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #458 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 15:12 »
Πρόκειται για οργανική σειρά υγρών. Τα Toro δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο .. νομίζω ...

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #459 στις: Φεβρουαρίου 10, 2014, 00:09 »
Μα αν δεν κάνω λάθος, με τον ίδιο τρόπο παράγονται: Βουτάνε τα φύλλα καπνού σε προπυλενογλυκόλη(; ), ή τέλος πάντως σε κάποιον διαλύτη και παίρνουν το αρωματισμένο υγρό. Στο Διαδίκτυο, για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και η ακριβής διαδικασία, που είναι πάντως αρκετά μπελαλίδικη.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, αν λάβω υπ' όψιν την αξιολόγηση του gewre, έχω την εντύπωση ότι ο όρος «καπνικό» έχει εκφυλιστεί. Επειδή κι εγώ από χωριό είμαι και έχω δουλέψει στα καπνά, την μυρωδιά του φρέσκου καπνού την «έχω». Σίγουρα δεν θα ήθελα να ατμίσω ένα τέτοιο πράγμα. Άλλη η μυρωδιά του φρέσκου φύλλου καπνού, άλλη του αποξηραμένου και άλλη του καπνού που καίγεται.

Αποσυνδεδεμένος persefoni

• **
  • 118
« Απάντηση #460 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 12:13 »
Ξερει κανεις αν υπαρχουν καπου στη Θεσσαλονικη να τα δοκιμασω?

Αποσυνδεδεμένος soulsym86

• **
  • 113
« Απάντηση #461 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 13:02 »
Έχω δοκιμάσει 3 υγρά papillon, τον καφέ, την καραμέλα κρέμα και τα φρούτα του δάσους.
Μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αν και είχα ένα θεματάκι με τον καφέ και την καραμελοκρέμα στην αρχή, πολύ ουδέτερα σαν γεύση αλλά όσο ωρίμαζαν γινόντουσαν καλύτερα και πραγματικά τα ευχαριστήθηκα!

Αυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι τα φρούτα του δάσους...δεν είμαι πολύ των φρούτων, πρόσφατα άρχισα να δοκιμάζω φρουτένια υγρά..αλλά το συγκεκριμένο το έχω  :baby:  εδώ και μια εβδομάδα περίπου...δεν χρειάστηκε ωρίμανση..και σε dripping mode μου δίνει άπαιχτη γεύση και χτύπημα...όντας και εγώ απο χωριό...είναι σαν να κόβεις φρέσκιες φράουλες απο τον μπαξέ, να τις ξεπλένεις με νερό επιτόπου και να τις τρώς....γλυκάδα και οξύτητα σε απόλυτη ισορροπία..άκρως εθιστικό!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2014, 13:15 από soulsym86 »

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #462 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:14 »
Δοκιμασα το μηλαρακι, μακραν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει απο μηλο... Το συστηνω!

ΥΓ: Εχω δει child proof καπακια, σαν αυτο ομως τιποτα... Κριμα που εσπασα το καπακι, δε γινοταν αλλιως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #463 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 12:34 »
Οντως το μηλο μου αρεσε πολυ...καμμια σχεση με οτι κυκλοφορει

Αποσυνδεδεμένος Zaxos

• *
  • 11
« Απάντηση #464 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 12:41 »
Συμφωνώ,το μήλο είναι πολύ καλό. Καμία σχέση με άλλα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359965 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1005 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114275 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450270 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110743 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374928 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F