vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

509 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Papillon Organic και El Toro Natural

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
  • Φύλο: Άντρας
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #150 στις: Αυγούστου 21, 2012, 17:34 »
Απλά έπεσες σ' αυτά που ο ίδιος καυτηριάζεις πολλές φορές. Μου θύμισε αυτούς που λένε ότι βάζουν την προπυλενογλυκόλη για αντιψυκτικό στο αυτοκίνητο. Η περιεκτικότητα των φύλλων είναι μετρημένη στα 2 mg σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Τέλος λοιπόν στο off topic με τα εντομοκτόνα.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #151 στις: Αυγούστου 21, 2012, 18:18 »
Κανω τις πρωτες τζουρες με το νεο υγρο
Πηρα 24αρι 50/50 και το εσπασα σε 10αρι με μηδενικη vg
Δοκιμη σε ιαττυ πλυμενο και φρεσκοσεταρισμενο για να ξερουμε τι λεμε
Πολυ καλο!!!! Μπραβο στον κατασκευαστη και πολλα ευχαριστω στον κυριο Αντισμοκ
ΥΓ. Μου θυμισε εντονα organic tobacco
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2012, 18:26 από bersekero »

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #152 στις: Αυγούστου 21, 2012, 22:34 »
τοσο καλο?δηλαδη σαν οργανικο?πρεπει να το δοκιμασω αν και εχω παραγγειλει το πουρο του.

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 21, 2012, 22:42 »
οντως πολυ καλο καπνικο , σημερα παρελαβα και εγω απο μεταμορφωση + το δωρακι , καρακαπνικο :tongue_smilie:

• 960
« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 21, 2012, 23:10 »
Καλυτερο απο οργανικο Μανο
Και σκεψου οτι το αραιωσα κιολας κατα πολυ

Να συμπληρωσω οτι ρουφηξα σχεδον εναν ολοκληρο ιαττυ και δεν με κουρασε καθολου
Σαν πραγματικο τσιγαρο μετριας βαρυτητας αλλα χωρις την απαισια καρβουνιλα του τσιγαρου
Ειδικα με νν οπου αρπαζει αμεσως ο ατμο, προσωμοιωνει πολυ καλα το τσιγαρο
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2012, 23:18 από bersekero »

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 21, 2012, 23:28 »
θα το δοκιμασω θα καθαρισω και εγω τον ιαττυ μου και θα το δοκιμασω,ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• **
  • 296
« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 22, 2012, 13:32 »
 Σκέψου να ερχόταν έτοιμο, αποστολή 8 Αύγουστου σήμερα παρέλαβα και εγώ θα ήταν μπουρλότο.

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• **
  • 487
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 22, 2012, 14:05 »
σημερα πρελαβα απο τα ετοιμα!
καταπληκτικο!! :respect: :respect:
τσιγαρο σκετο!! :thumpup: :thumpup:
Α ρε γμτ αυτο επρεπε να ειχα οταν πρωτοξεκινησα να δεις πως θα ειχα κοψει το κτ κατευθειαν!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος TNT

• **
  • 340
« Απάντηση #158 στις: Αυγούστου 22, 2012, 16:06 »
Σήμερα παρέλαβα και εγώ virginia prime 12mg 50-50.
Ήταν από τα υγρά που είχαν φύγει έτοιμα και είχαν καθυστέρηση.
Να πω ότι ατμίζω το cigarillos τους τελευταίους μήνες και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο ως γεύση.
To virginia prime τουλάχιστον ως πρώτη εντύπωση, δεν μου άρεσε καθόλου...νιώθω πολύ την γεύση του φύλλου....δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ο μεγάλος χρόνος παραμονής.
Από την άλλη, η γυναίκα μου που καπνίζει κανονικά τσιγάρα μόνο και της έδωσα να δοκιμάσει...της άρεσε....
Ίσως τελικά να φέρνει πάρα πολύ σε κανονικό τσιγάρο και το έχω ξεσυνηθίσει...

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #159 στις: Αυγούστου 22, 2012, 17:50 »
και εγω που το δοκιμαζω τωρα ναι φερνει σε κανονικο τσιγαρο και εμενα η γυναικα μου τα ιδια.ερχεται η γευση του φυλλου.βεβαια λιγη ωρα αλλα το εχω καταλαβει γιατι το ντριπαρω.

• 960
« Απάντηση #160 στις: Αυγούστου 22, 2012, 18:22 »
Το σιγκαριλος ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ ανωτερο και πιο πλουσιο. Το βιρτζινια ειναι ενα παρα πολυ καλο σκετο απλο καπνικο

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #161 στις: Αυγούστου 22, 2012, 18:25 »
Σήμερα παρέλαβα και εγώ virginia prime 12mg 50-50.
Ήταν από τα υγρά που είχαν φύγει έτοιμα και είχαν καθυστέρηση.
Να πω ότι ατμίζω το cigarillos τους τελευταίους μήνες και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο ως γεύση.
To virginia prime τουλάχιστον ως πρώτη εντύπωση, δεν μου άρεσε καθόλου...νιώθω πολύ την γεύση του φύλλου....δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ο μεγάλος χρόνος παραμονής.
Από την άλλη, η γυναίκα μου που καπνίζει κανονικά τσιγάρα μόνο και της έδωσα να δοκιμάσει...της άρεσε....
αν σου ερχεται εντονο το ετοιμο που ειχε μεσα σπαστο λιγο με την βαση  που εχει το πακετο :)

Αποσυνδεδεμένος kostasnew

• **
  • 108
« Απάντηση #162 στις: Αυγούστου 22, 2012, 19:46 »

...νιώθω πολύ την γεύση του φύλλου....δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ο μεγάλος χρόνος παραμονής.

ειναι γεγονος οτι το υγρο αυτο ειναι οτι πλησιεστερο σε κανονικο τσιγαρο....και οτι μαλλον εχουμε αρχισει να αποτοξινωνομαστε απο αυτον τον καρκινο. Αν και ζηταμε καπνικα υγρα στην πραγματικοτητα δεν θελουμε κατι που να το πλησιαζει τοσο πολυ :idiot1: :idiot1:

Αυτο που εκανα εγω στην 2η ωριμανση, ηταν να προσθεσω 2-3 φυλλα γαρυφαλλο και ενα ξυλακι κανελλα μεσα στο μπουκαλι. Εχει δωσει ενα ωραιο διακριτικο αρωμα,σπαει την ''χορταριλα'' ,και για τα δικα μου δεδομενα ειναι  :thumpup: :thumpup: Αν ειστε λατρεις των ανωτερω μπαχαρικων θα συνιστουσα μια δοκιμη!!

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• 529
  • its all vapour
« Απάντηση #163 στις: Αυγούστου 22, 2012, 23:05 »
Μετά από 5 μέρες , ήρθε η ώρα και δοκίμασα το Guevara που έφτασε πρώτο , με τα φύλλα στεγνά , το γέμισα το άφησα 5 μέρες , τα διαδικαστικά έχουν ειπωθεί , και τώρα με νέο set στην penelope το δοκίμασα (αφού πρώτα άτμισα 1-2 μλ σκέτη βάση να στρώση η αντίσταση) .

Μιλάμε σίγουρα για ιδιαίτερο υγρό , δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχω κάνει εγώ μέχρι τώρα (πάνω 35-40 συνολικα) , ούτε με το cigarrilos και το puros.
Αυτό που εισπράττω σίγουρα χωρίς καμία έκπτωση είναι η μυρωδιά του καπνού όταν πρώτο ανοίγεις το μπουκαλάκι , εάν σας αρέσει αυτή η μυρωδιά δεν θα χάσετε . Η μυρωδιά αυτή σε παραπέμπει σε καπνικό υγρό με όλη την σημασία της λέξης καπνικό , χωρίς γλυκάδα  , τουλάχιστον τώρα στα πρώτα 2-3 μλ , θέλω να δω που θα κάτσει μετά από ολοήμερη χρήση και θα τα ξανά πούμε.

Γιώργο !!!! πολύ καλό για τα γούστα μου. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #164 στις: Αυγούστου 23, 2012, 00:40 »
Δυστυχώς και μένα μου βγάζει αυτή την γεύση της "χορταρίλας" και το κακό είναι ότι μένει στο στόμα μου. Στην δεύτερη φουρνιά θα το αφήσω το πολύ 5 μέρες και αν δεν.... θα το χαρίσω στον νεροχύτη  :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F