vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 10 χρήστες
Milarepa, manoslykos, anetost, webtool, Tem, chkontog, lagoudakis, camber, tony1976, aalex

Papillon Organic και El Toro Natural

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Φύλο: Άντρας
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 04, 2012, 20:42 »
Michali επειδη σκεφτομαι να παρω ενα μπουκαλακι να την δοκιμασω..σε σχεση με την COV..σκαλεs ανωτερη η στα ιδια επιπεδα??

Ναι Χρήστο στα ίδια είναι,αν σου αρέσει του COV τότε αυτη θα την ευχαριστηθεις :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostasnew

• **
  • 108
« Απάντηση #121 στις: Αυγούστου 05, 2012, 01:57 »
Αυτό το sweet spice είναι παρα πολλύ καλό...

:thumpup: :thumpup: :baby: :baby: . περιμενω συντομα κ καραμελα. κ αυτο μαλλον για  :baby:   προοριζεται  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #122 στις: Αυγούστου 10, 2012, 02:06 »
Eίμαι από τους πρώτους κατόχους του Grande El Toro Virginia Prime 18mg. Από τις 3/8.
Σας κάνω μια μικρή παρουσίαση του προϊόντος εν χρήσει μαζί με την καταγραφή της εμπειρίας και των εντυπώσεών μου.

Παραλαμβάνεται όπως είναι γνωστό ένα μπουκαλάκι των 50 μλ που έχει μέσα φύλλα καπνού ποικιλίας  virginia μουσκεμένα σε νικοτινούχα βάση, μαζί με 50μλ της ίδιας βάσης σε δεύτερο μπουκαλάκι και ένα άδειο μπουκαλάκι 50μλ. Και τα τρια πλαστικά με μεταλικό βιδωτό πώμα και καλαίσθητη ετικέτα με πληροφορίες για την περιεκτικότητα σε νικοτίνη και τις σημάνσεις από το νόμο για προφύλαξη της συσκευασίας από παιδιά κτλ. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και δυο φίλτρα αποστράγγισης μαζί με λαστιχάκι.

Στο ενδιαφέρον κομμάτι τώρα.

Το υγρό ταξιδεύοντας έχει καθίσει ήδη 5-7 ημέρες στα φύλλα καπνού, οπότε είναι έτοιμο για άτμιση.
Θα βγάλετε το πώμα, θα βάλετε το φίλτρο στερεώνοντάς το με το λαστιχάκι.
Θα μεταγγίσετε στο άδειο μπουκαλάκι. επειδή τα φύλλα έχουν διογκωθεί με το υγρό που ρούφηξαν, αφού βγάλετε τα πρώτα μλ πιέζοντας, θα αφήσετε μια ώρα ανάποδα το μπουκαλάκι αφού βρείτε τρόπο να το στερεώσετε.  Θα έχετε έτσι 30περίπου μλ υγρού.
Λόγω δυσκολίας σε θέματα επιδεξιότητας, προτίμησα να αποστραγγίσω το υγρό που απέμεινε μετά το πρώτο "ζούληγμα"σε πλαστικό δοσομετρικό ποτηράκι των 25μλ κι από κει να μεταγγίσω στο άδειο ελ τορο μπουκαλάκι.

Επόμενη κίνηση να ξαναγεμίσετε το μπουκαλάκι με τα φύλλα καπνού από το δεύτερο μπουκαλάκι με τη νικοτινούχα βάση. Θα βάλετε κάτι παραπάνω από το μισό, όσα μλ βγάλατε.
Θα αφήσετε άλλες 4-8 μέρες και θα επαναλάβετε τη διαδικασία αποστράγγισης και γεμίσματος.

Ο κατασκευαστής εγγυάται 3 ποιοτικά γεμίσματα.
είμαι ακόμη στο 2ο, αλλά πιστεύω ότι και 4ο-5ο αντέχει, αλλά με ελαφρύτερο κατά πολύ το άρωμα.
Ισως είναι μια καλή ιδέα για αναμείξεις, όπου το ελ τορο θα αρωματίζει και θα "τραβάει" τη γλύκα των DIY και λοιπών ετοιμων υγρών άτμισης.

Εμπειρία:
Οχι δύσκολη, αλλά θέλει προσοχή. Εχετε την ικανοποιηση ότι ολοκληρώσατε εσείς ένα κομμάτι της διαδικασίας, έχοντας σχετικό έλεγχο στην πυκνότητα του τελικού αρώματος και τη δύναμη από πλευράς νικοτίνης, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικιά σας βάση για την εμπότιση ή για να αραιώσετε το υγρό που θα βγει.

Λεπτομέρειες:
Το έτοιμο υγρό βγαίνει σκούρο. Ισως ελάχιστα πιο σκούρο τη δεύτερη φορά

Διαυγές και με άρωμα που θυμίζει φρεσκοανοιγμένο πακέτο κ.τ. με καλής ποιότητας καπνό. (όπως τον θυμάμαι πολλά χρόνια πριν)

Τα φύλλα καπνού έχουν το χρώμα του ξερού φύλλου και δεν είναι τόσο ψιλοκομμένα ώστε να έχουν τρίμματα. βοηθάει σ΄αυτό η εμπότιση βέβαια σε πυκνόρευστο υγρό.δομίμασα αποστράγγιση χωρίς το φίλτρο και δεν είδα σκουπιδάκια στο έτοιμο υγρό. Το δε μπουκαλάκι είναι γενναιόδωρα γεμισμένο με φύλλα καπνού.

Η βάση  είναι εντελώς άχρωμη

Αν ο κατασκευαστής συστήνει 3 γεμίσματα και η χωρητικότητα έκαστου είναι 30μλ τότε έχουμε 90μλ έτοιμου υγρού συν όσα δώσουν οι επόμενες αποστάξεις αν δεν σας ενδιαφέρει η απώλεια μεγάλου μέρους του αρώματος.

Ατμιστικές εντυπώσεις.
Οτι είναι άγλυκο καπνικό δε χωράει αμφιβολία.
η γεύση του είναι πιο απαλή από το πούρο και διαφέρει από το σιγκαρίλο όσο διαφέρει και το κτ. από ένα πουράκι.
Μου έβγαλε και μια επίγευση ακόμη, που δεν μπορώ να προσδιορίσω, κάτι σαν φρέσκο φύλλο. Χωρίς όμως να υπάρχει κάτι τέτοιο.
Το χτύπημα είναι όσο πρέπει για τα mg του (18) ίσως μια ιδέα ελαφρύτερο.
Παρατήρησα ότι η βάση είναι πιο πυκνόρευστη από το μείγμα 50πιτζι-50 βιτζι που προτιμώ, σε σημείο να αναρωτιέμαι μήπως παρέλαβα σκέτη βιτζί. Στο θέμα αυτό δεν ήμουν πορλύ συγκεκριμένη όταν το ζήτησα.
Σε άτμο που δεν αρέσουν τα παχύρευστα υγρά, θα έχετε γεύση καμμένου αν δεν αραιώσετε.

Κάποιοι που θέλουν τα υγρά άγλυκα και κοντά στο κ.τ. από γεύση θα το προτιμήσουν σίγουρα μαζί με τα άλλα της σειράς.

Κλείνοντας::
Κάποιοι εκφράζουν ανησυχίες κι επιφυλάξεις για την ασφάλεια του προιόντος, λόγω της ύπαρξης καπνών που πιθανόν έχουν εκτεθεί σε φάρμακα, αλλά και λόγω των ουσιών που παράγει το φυτό καπνός κι εναποθέτει στα φύλλα του, απ΄όπου περνάνε στον οργανισμό. (βέβαια, το μόνο σίγουρο που ΔΕΝ θα περιέχει ποτέ είναι το διακετύλιο!! :) )

Δεν είμαι γιατρός ή χημικός, αλλά καταλαβαίνω το αυτονόητο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατηγορία καπνικού, που είναι όσο άγλυκο και με τσιγραρίσια γεύση θέλουν κάποια άτομα.
Είναι δηλαδή ένα εξειδικευμένο προϊόν.
Αν κάποιος έχει επιφυλάξεις ως προς τη χρήση καπνού, μπορει να βολευτεί με 100 περίπου γεύσεις και διαφορετικές συνθέσεις diy.
Το προιόν δεν είναι γι΄αυτόν. Ουτε μπορεί όμως να κατακρίνει ή να κινδυνολογεί για όσους το προμηθεύτηκαν.
Με το ίδιο σκεπτικό που εγώ δεν άρεσα το πεπόνι, αλλά δεν άρχισα να ψάχνω το μαγαζί ή τον κατασκευαστή για να τον ρωτήσω για διακετύλη πχ

Από τη στιγμή που είμαστε ελεύθερη αγορά με ποικιλόμορφα γούστα, έχει τη θέση του κι αυτό για τα άτομα που ψάχνουν κάτι σαν αυτό.

Ο κατασκευαστής εγγυάται την ποιότητα και τη μη χρήση χημικών. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω μεχρι κάποιος να προσκομίσει αποδειξεις για το αντίθετο.

Ως τότε, ελεύθερα και μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορούμε κάλιστα να το απολαύσουμε είτε νιώθοντας ασφάλεια, είτε παίρνοντας υπολογισμένο ρίσκο, αν δεχτούμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

house of liquid κάνατε μια ωραία προσπάθεια.

Σχόλιο του κατασκευαστή:
Μπορειται να αρχισετε το ατμισμα μολις παρετε το υγρο. Φτανοντας στα χερια σας ειναι ηδη 6-7 μερες που για εμενα ειναι ιδανικο (5-10 μερες). Βαλτε το φιλτρακι με το λαστιχο και αδειαστε το (συμπιεζοντας το) στο κενο μπουκαλακι που ερχεται μαζι. Υα βγαλει περιπου 20μλ, Ισως να χρειαστει να το γυρισεται αναποδα ολη νυχτα και να το καωεται ξανα το πρωι και θα βγαλει ακομη 10μλ.
Μετα ξαναγεμιστε τα καπνα με την καινουργια βαση. Ειχει υγρο για 1-2 φορες ακομη.

Ευχαριστω
Γιωργος / eBaron

Για τον τρόπο παρασκευής του υγρού μπορείτε να διαβάσετε στον πίνακα του κατασκευαστή (στα αγγλικά):
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,11761.msg445331.html#msg445331
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2014, 20:33 από Atmos »

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #123 στις: Αυγούστου 10, 2012, 13:54 »
Να και ένα video review για το El Toro Grande - Virginia Prime

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GNOrvRBmsW8[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος gihal

• **
  • 217
« Απάντηση #124 στις: Αυγούστου 10, 2012, 16:23 »
Δεν μας είπες πέτρα με τι ατμο το άτμισες. Άλλο να το βάλεις στο καρτο, άλλο στο ιαττυ και άλλο στο μες.

Οπότε για μένα δεν είναι αντικειμενικό το review σου. Η θα έπρεπε να λέει με τον ταδε ατμο μου έδωσε ταδε εντυπώσεις.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #125 στις: Αυγούστου 10, 2012, 21:08 »
Πολυ ωραια η αναλυση της Πετρα, αλλά να συγκρινουμε ενα καπνικο με το πεπονο-αρωμα ειναι σαν να συγκρινουμε το ψωμι που ολοι σχεδον τρωμε καθημερινα με το πεπονι, που εγω προσωπικα εχω να φαω πανω απο δυο χρονια λογω ελλειψης ενδιαφεροντος, παρολο που το καλλιεργω ο ιδιος ερασιτεχνικα καθε χρονο.

Ολοι ειμαστε πρωην καπνιστες και η πρωτη προτεραιοτητα των περισσοτερων ειναι τα καπνικα υγρα. Απο μουφες καπνικα, που ελαχιστα θυμιζουν αρωμα και γευση καπνου, ειμαστε χορτατοι.

Ο house of liquid ομως μάς εφτιαξε καπνικα που προσομοιώνουν τελεια τον αληθινο καπνο, οπως το σιγκαριλος και το πούρος, τα οποία ειναι και τα υγρα που προσωπικα ατμιζω αποκλειστικα, και τωρα μας δινει τα καινουρια με το φυλλο καπνου. Φυσικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος, εντονο ενδιαφερον και να κανουμε ερωτησεις.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #126 στις: Αυγούστου 10, 2012, 22:00 »
Δεν μας είπες πέτρα με τι ατμο το άτμισες. Άλλο να το βάλεις στο καρτο, άλλο στο ιαττυ και άλλο στο μες.

Οπότε για μένα δεν είναι αντικειμενικό το review σου. Η θα έπρεπε να λέει με τον ταδε ατμο μου έδωσε ταδε εντυπώσεις.

Eχεις απόλυτο δίκιο. Δύο φορές. Δεν είμαι αντικειμενική γιατί η γεύση δεν μπορεί είναι κάτι το αντικειμενικό. Ρώτα 10 άτομα να σου πούνε πόσο νόστιμος είναι ο πατσάς. Θα καταλάβεις τι εννοώ.  :)) :)) Γι΄αυτό και δεν γράφω είναι σπουδαίο ή είναι άνοστο κλπ. Κάνω περιγραφή βασικών χαρακτηριστικών και πάλι γνωρίζοντας όλοι το αυτονόητο ότι οι γευστικοί κάλυκες όλων δεν είναι ίδιοι.

Οσο για τους άτμο, παράλειψή μου και συμπληρώνω (αν και πάλι, στον ίδιο ιάττυ δυο άτομα μπορούν να σου πουν δυο διαφορετικές γνώμες)
Οι δοκιμές έγιναν με: clearomizer ego CC/T2
                                 510 empire bridgeless for dripping
                                 808d carto.

Στο κάρτο που δεν ήταν κάνγκερ, αλλά νο ναμε είχα πιο υποτονική γεύση.
Στα άλλα δυο είχα πολύ καλή απόδοση γεύσης. Σε χτύπημα ήταν μια ιδέα πιο απαλό από τα δικά μου μείγματα diy με 20mg της ατμος (50pg-50vg)
                                                                          Από ντουμάνι το ίδιο.

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #127 στις: Αυγούστου 11, 2012, 03:39 »
Σωστά  :thumpup:
Τελικά πάντως ίσως είναι καλύτερα να έρχεται "ξερό"ώστε ο χρήστης να προσαρμόζει την γεύση ανόλογα με τις προτιμήσεις του.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #128 στις: Αυγούστου 11, 2012, 11:41 »
Το eden σαν γεύση πως είναι?

Αποσυνδεδεμένος efstratia

• *
  • 93
« Απάντηση #129 στις: Αυγούστου 11, 2012, 14:42 »
Cigarrilos με μια πολυ απαλη γευση μηλου :D ουτε γλυκο ,ουτε απολυτα ξηρο. Το ατμιζω εδω και καιρο και δεν κουραζει. Δε ξερω αν σε βοηθησα.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #130 στις: Αυγούστου 11, 2012, 16:00 »
 :thumpup: Με κάλυψες μια χαρά διότι ήθελα να μάθω αν το μήλο είναι αμυδρο η έντονο σαν να ατμίζεις σκέτο μήλο!!
Σε ευχαριστώ efstratia

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 16, 2012, 16:26 »
Το τελευταιο διμηνο ισως και παραπανω , ειχα μονιμα υγρα το organic tobacco 18mg και το puros naturalles 24mg. Kαι τα δυο , τα εκοβα στη μεση με μηδενικη vg .
Oταν το μπουκαλακι puros εφτασε καπου στη μεση , δηλαδη στα 20-25 μλ , ενιωθα οτι ειχε αλλοιωθει η γευση . Ειχα βεβαια κανει το λαθος και δεν το εβαλα οπως ολα μου τα υγρα σε πλαστικο κουτι ωστε να μην εχει καμια επαφη με φυσικο ή τεχνητο φως .
Η γευση που μου εδινε δεν μπορω να την προσδιορισω αλλα ηταν αρκετα εως πολυ δυσαρεστη . Στην αρχη σκεφτηκα πως ισως φταινε οι αντιστασεις στους ιαττυ μου και αμεσως εφτιαξα δυο καινουργιες αλλα και παλι η ιδια ασχημη γευση .
Στις ιδιες αντιστασεις αδειασα τα τανκ και εβαλα υγρο χωρις αρωμα με 10mg νικοτινη που κανω συνηθως για να τσεκαρω αν φταιει η αντισταση ή το υγρο . Δυστυχως ηταν το υγρο ...

Εχει κανενας παρομοιο περιστατικο με το συγκεκριμενο υγρο ?

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 16, 2012, 17:11 »
nassos33 μια απο τα ιδια και εγω...ειχα σπασει το πουρο με βαση 50pg-50vg γυρω στα 15-20 μλ στα 50 και μετα απο λιγες μερες και αρκετα μλ αν και το ειχα σε κλειστο μερος και στο μπουκαλι του η γευση εγινε απλα  :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown: .χαλασα αρκετα καρτο και κλιρομαιζερ μεχρι να καταλαβω οτι δεν ειχαν αυτα το προβλημα  :wall: .κατεληξα σε 2 πραγματα...καταρχας οπως ειπα το υγρο ηταν στο γυαλινο καφε μπουκαλακι του και σε σκιερο μερος αρα εφτασα στο συμπερασμα οτι η φταιει η βαση που το εσπασα (αν και δεν νομιζω γιατι πολλοι απο εδω το κανουν και δεν εχουν προβλημα) η απλα εχει πολυ μικρη ημερομηνια ληξης επειδη η διαδικασια γινεται με κανονικα φυλλα πουρου.ειναι μαλλον οπως αν παλια εβρισες μετα απο καιρο ενα ανοιχτο πακετο και αναβες τσιγαρο αλλα ηταν  :thumpdown: επειδη ειχε ξεραθει η κατι τετοιο τεσπα...παντως ακομα δεν ξερω ακριβως τι γινεται και το σταματησα αν και μου αρεσε πολυ σαν υγρο...
υ.γ. στο σιγγαριλιος δεν ειχα σε τετοιο βαθμο καποιο θεμα... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Phill

• **
  • 205
« Απάντηση #133 στις: Αυγούστου 17, 2012, 14:40 »
Πάνο περιμένω πώς και πώς εντυπώσεις από το νέο καπνικό :D

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• 529
  • its all vapour
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 17, 2012, 21:16 »
Φίλλιπε θα κρατήσω να δοκιμάσετε στην επόμενη συνάντηση και από τα δυο Grante , για την άλλο το πείρε η Δέσποινα και η τύχη του πλέον δεν είναι στα χέρια μου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374847 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328199 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F