vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

414 επισκέπτες, 6 χρήστες
stauros53, KORG N364, manoslykos, sakissalonika, camber, billythekid

Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές
« Απάντηση #420 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 20:08 »
Λοιπον,ο περιπτεράς μου καθε Παρασκευή εχει πάρε δώσε με κάποιον
χονδρεμπορα που τον προμηθεύει eGo-T.Πριν 20 μερες εφερε τα πρωτα 5 κοματια
και εφυγαν σε χρονο μηδέν,την περασμένη Παρασκαυη εφερε αλλα 10,το απόγευμα της ιδιας μερας δεν υπήρχε ουτε για δήγμα στο περίπτερο,χθες 15  σετ γίνανε καπνός(μάλλον ΑΤΜΟΣ). :laugh1:
Μην φανατίστε οτι μιλάω για καμια περιοχη Αθηνας κλπ,για Πορτο Ραφτη μιλάω και
μάλιστα χειμωνιάτικα...Καλα παμε !!!!! :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2011, 20:32 από porto13 »

Αποσυνδεδεμένος asteriosl

• **
  • 327
« Απάντηση #421 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 20:56 »
ο δικός μου έφερε και υγρά για η.τ. επειδή ξέρει οτι έχω με ρώτησε τι γεύση υγρό θέλω να μου φέρνει......βαδίζουμε σε νέα εποχή...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 17:05 από Andreass »

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #422 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 23:33 »
Το πιο περίεργο που μου έτυχε ήταν πρίν λιγο καιρό σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.
Περναγα ατμίζοντας (eGO + Dual coil giant carto) κοντά απο ένα ηλικιωμένο ζητιάνο ο οποίος δεν ήταν Έλληνας και καθόταν κατάχαμα.
Με κοιταξε καλά καλά και σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου  και με πολύ σπαστά Ελληνικά (σε σημείο να είναι ακατανόητος) προσπαθούσε να με ρωτήσει κάτι δείχνοντάς μου το η.τ. μου
Δεν καταλάβαινα γρύ και τότε αυτός έβγαλε μερικά κέρματα απο την τσέπη του και κατάλαβα ότι με ρώταγε πόσο κάνει (!!!)
Του είπα μια τυπική τιμή (την οποία και κατάλαβε) φάνηκε κάπως απογοητευμένος και ξανακάθησε κάτω!
Αν ήταν πιο φτηνο δηλαδή θα τον έβλεπα και με η.τ.!!!!

Δεν κάνω καθόλου πλάκα, πρόκειται για απόλυτα πραγματικό περιστατικό....

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #423 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 23:50 »
Παιδιά τι να σας πω 2 μέρες τώρα που ατμίζω στα ΜΜΜ(τραμ,μετρο,λεωφορείο) εκτός από κάτι περίεργα βλέμματα κουβέντα από κανένα δεν έχω ακούσει.

Στο μετρο ήταν 2 κυρίες περί τα 60μ και με κοίταζε η μία καλά καλά και τη βλέπω να γυρνάει στη φίλη της με ύφος ενοχλημένο να της λέει μα καλά δε ντρέπεται τι είναι αυτά που κάνει?Καπνίζει? Και η άλλη της κάνει δεν είναι τσιγάρο θα στα πω μετά. Ενημερωμένη η κυρία.  8)

Έδωσα κ μια διάλεξη στον ταξιτζή ο οποίος με τεθλιμμένο ύφος-ειδικά όταν του πα για τη σελίδα-με ενημέρωσε ότι δεν έχει ιντερνετ οποτε του έδωσα κάτι διευθύνσεις.

Και κάτι τελευταίο είχα διαβάσει απ τα παιδιά οτι είναι γκομενομαγνήτης το η.τ αλλά αυτό δεν το περίμενα σήμερα!
Έτσι όπως άτμιζα ανέμελα στη στάση με πλησιάζει ένας κύριος τύπου λέτσος(όχι Γκλέτσος  :tongue_smilie: ) κ αρχίζει τα γλοιώδη σχόλια τύπου γι'αυτά τα μάτια σου θα δινα τη ψυχη μου κλπ κλπ και το γυρνάει στο η.τ.για να πάρει λέει το τηλ. μου να τον πάω εγώ στα μαγαζιά που ξέρω! Άκουσον άκουσον!! Και όταν πολύ ευγενικά αρνούμαι μου λέει με ύφος κουταβιού "Καλά τότε θα μείνω με τον καρκίνο!!". Και κάνει κ τελευταία απόπειρα ρωτώντας με αν θα πάρουμε το ίδιο λεωφορείο!
-σσ- Πετάγεται ενας παππούλης δίπλα κ του λέει πολλά πολλά με τα κορίτσια έχεις!Και του απαντάει ε τι με σένα θες να χα.'Σερνικό είμαι!!

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 13, 2011, 17:06
Α και μπάι δε γουέι αυτό με φόντο τους υπόλοιπους (μελλοντικούς!  :tongue_smilie:) επιβάτες οι οποίοι με κοιτούσαν με χαμόγελα κατανόησης!(και περιέργειας όσο με άκουγαν να λέω 2-3 πράγματα για το η.τ)
Εγώ φταίω που ήμουν ευγενική και έκανα το λάθος όταν τον είδα φορτωμένο με σακούλες να παραχωρήσω τη θέση μου για να μου την πέσει ο....(ΓΚ)λέτσος!
Α και στο τέλος λέει κιόλας  ε να και εγώ θα κάνω ένα κανονικό. Με καρκίνο.
Υ.Γ Αχαχαχχαχαχαχαχχαχ τώρα είδα ότι έγραψα "περί τα 60 μ εννοούσα σκέτο 60(ετών!)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 17:06 από Andreass »

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #424 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 00:11 »
και μένα μ εκνευρίζουν τα χαιβάνια που πας να τους ανοίξεις τα μάτια και σε κοιτάνε με στραβό στόμα και
 ειρωνικό ύφος του στύλ ''έλα ρε να ούμε ντάξει ξέρω γω τι ν αυτά να ούμε τα ούφο να ούμε εγώ το τσιγάρο δεν το αλλάζω''.  τσου ρε λάκη.

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #425 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 00:15 »
Αχαχαχαχαχ ναι ρε Μαξ χώστα χώστα δε φτάνει που ασχολήθηκα με το γελοίον τοιάυτο υποκείμενο(κατηγορούμενο,ουσιαστικο και μετοχή  :tongue_smilie:) και πήγα να τον κάνω άνθρωπο!!

Βρε ατμο μου πως προκάλεσα?? Ε?? Κατά το περιστατικό ήμουν στη στάση!

Και όσο για μέσα στα..μέσα μην φανταστείς ότι βγάζω ντουμάνια και κάνω κυκλάκια, καραβάκια, μαούνες και..ατμόπλοια! Ίσα ίσα που βλέπεις λίγο καπνούλη σαν να κάηκε η πλακέτα μου  :tongue_smilie: Αυτό που λέμε καμένη ε για τόσο δα καπνάκι μιλάμε  :angel: :angel: :angel:
αλλά για να πω και την..πάσα αλήθεια και δια να μην υποκρύπτωμεν οιεσδήποτε πληροφορίες κάνω και γω τα πειραματάκια μου για να κόψω αντιδράσεις, για επιστημονικους-συγγραφικούς λόγους η δόλια για να σας γράφω να χετε να διαβάζετε ιστορίες τις κρύες νύχτες του χειμώνα! :angel:

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #426 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 00:17 »
ουτε και εγω προκαλω αλλα αν στραβοκιταξουν σηνεφιαζει αποτομα  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #427 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 00:29 »
να μην ξεχάσω να αναφέρω και το πρόσφατο ''είδος'' ατμιστών που ξεπροβάλλει και τείνω να πιστέψω ότι θα εξελιχθεί σε σεβαστό ποσοστό,αυτό των ''ατμίζω για να πουλήσω μούρη''.

άντε με το ζόρι να κάπνιζαν 5-6 τσιγάρα έξω( και πολύ καλά έκαναν) και τώρα το γύρισαν στο ητ για το ''έτσι για να φαινόμαστε''.μάλιστα οι περισσότεροι αν προσέξετε έχουν πάρει και αυτό που κρεμάς το τσιγάρο στο λαιμό για να το βλέπουν όλοι.φυσικά υπάρχουν και αυτοί που τους βολεύει λόγω χρησιμότητας αλλά είναι η μειοψηφία.

δέιξε μου τί ατμίζεις (και πως) να σου πω ποιός είσαι. ;D

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #428 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 01:47 »
Παρακαλούμε να παραμένουμε στο θέμα μας. Διαβάστε λιγάκι κι αυτό: Καλό το χιούμορ αλλά προσέξτε ΠΟΥ το κάνετε
Διαγράφηκαν πάνω από 10 μηνύματα γι' αυτό το λόγο. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
Ευχαριστούμε.

Αποσυνδεδεμένος savvas74

• *
  • 56
« Απάντηση #429 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 23:31 »
Εγώ πάντως, εδώ και 2 μέρες ατμίσματος, μόνο διερευνητικά βλέματα εισπράττω σε δύο καφέ και μια ταβέρνα που πήγα.
Α, και κάτι χαμηλόφωνα σχόλια τύπου: "Τι είν' αυτό το μαρκούτσι που κρατάει αυτός?"  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα.
Αύριο το παρουσιάζω και στη δουλειά!

Αποσυνδεδεμένος msisr1

• 1
« Απάντηση #430 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 23:35 »
 :)
καλησπέρα σαν νέο μέλος ήθελα να πω ότι "ατμισα" σε εφορία και μου την είπαν τους εξήγησα ότι δεν είναι καπνός αλλα ατμός και δεν είπαν τίποτα.
εκτος αυτού ήταν και άλλος ένας με H.T. και δεν είπαν τίποτα.(ακόμα και σε ασανσέρ έχω "ατμισι")

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #431 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 04:12 »
Όταν βρεις ευκαιρία πέρνα μια βόλτα από τις αυτοπαρουσιάσεις να σε γνωρίσουμε.

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #432 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 09:03 »
Σκεφτόμουνα...
Τον Σεπτέμβρη που πηγαινοερχόμουν με το ποδήλατο, είχα τα μπουκαλάκια μου - συνήθως 7-8, ποτέ κάτω από πέντε - στην μεγάλη εσωτερική τσέπη του τζην μπουφάν που δεν είχε κλείσιμο, σύν όλα τα άλλα συμπράγκαλα.
Και είχα την εικόνα: πες πως πετάγεται ένας από στενό και κοπανάω πάνω του. Ο δρόμος θα γεμίσει μπουκαλάκια! Ώσπου να καταφέρω να σηκωθώ, θα με έχουν ήδη ταξινομήσει οι περαστικοί για (τουλάχιστον) τρομοκράτη, κατασκευαστή χημικών όπλων. Θα με μπαγλαρώνανε στο τμήμα όπου, φυσικά, η αλήθεια θα τους φαινόταν πιο περίεργη από την φαντασία ("Και γιατί χρειάζεσαι δέκα διαφορετικά μπουκάλια για να στάξεις πέντε σταγόνες; Ε; Για μ@λ@κες μας περνάς; Λέγε ποιοι είναι οι συνεργοί σου!") και θα μου έπαιρνε ποιος ξέρει πόσο καιρό και πόσες μαρτυρίες από ιδιοκτήτες τσίρκων για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...

Ηθικό δίδαγμα: τίποτα που δεν ξέρατε. Πάντα να έχεις καθαρό βρακί, ποτέ δεν ξέρεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2011, 09:12 από Λιάκουρας »

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #433 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 09:21 »
Καλή σου μέρα!!!!!!!!!!!!!! Ειλικρινά εχω πέσει κάτω απο τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Να είσαι πάντα καλά!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #434 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 00:05 »
Σήμερα, στις 20:00, μήνυμα στο κινητό...
από: ekapnisma
¨Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός σας στο forum μας έχει διαγραφεί¨
 :confused1:
Προς στιγμήν, τα έχασα
¨μα, τι έκανα, άσε που δεν..., ΕΓΩ;;;¨  :angel:  :angel:  :angel:

Μετά πρόσεξα...
ότι δεν έγραφε ακριβώς ¨e-kapnisma.gr¨
ότι δεν έχει κανείς το κινητό μου

Ήταν πλάκα από τους συναδέλφους.
Τους έχω ταράξει κάθε μέρα στο...
- είσαι off topic
- γράψε 5 μηνύματα και μετά με ρωτάς
(για να μην σχολιάσω την έκφρασή μου όταν ατμίζω Λατάκια-λεμόνι ή σοκολάτα, κάτι που νευριάζει όλους τους καπνιστές που με ξέρουν...)

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η πλάκα με τα μηνύματα γίνεται όταν το... θύμα είναι παρόν, ώστε να μην προβεί σε ακραίες ενέργειες...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360163 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450495 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110811 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375106 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F