Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

406 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, tony1976, Neopard, calibri, maprix, yorgoss, thanos1071, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές  (Αναγνώστηκε 320641 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Ακόμα και σε ευνομούμενες ευρωπαϊκές χώρες, δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τις μπαταρίες που κουβαλάω μαζί μου στη χειραποσκευή.

Αποσυνδεδεμένος LefTTeriS

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Έχοντας ταξιδέψει ....σχεδόν τον μισό γλόμπο....από το Globe, :laugh1: σε γενικές γραμμές στην Ευρώπη δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Τα προβλήματα ξεκινούν μετά την απομάκρυνση από Τας Ευρώπας !!!
Μου έχει τύχει....στο Cairo αν και ένστολος να μου κάνουν μανούρα οι Αιγύπτιοι ,γιατί είχα 6 18650 για τα ατμιστικά μου...και 2 button  top 18650 για τον υπηρεσιακό φακό μου.
Από ότι μου είπαν και μου έδειξαν σε δικό τους φυλλάδιο...δικαιώμουν μόνο 2 μπαταρίες λιθίου. 
Έκανα το παπί...και λίγο από Μάρθα Βούρτση....και χαριστικά με άφησαν να περάσω. Η πλάκα ήταν ότι στο υπόλοιπο πλήρωμα τους μάζεψαν όλες τις απλές μπαταρίες ... :wall: :wall:
Για τον λόγο ότι αυτές τις μέρες θα ταξιδέψω Αμερική...κοίταξα το policy κανα δυο εταιρειών ...και αναφέρουν ότι οι μπαταρίες πρέπει να είναι εκτός συσκευών σε ενδεδειγμένη συσκευασία, και δεν είδα πουθενά όριο μπαταριών.
Αν στραβώσει πουθενά το όλο θέμα θα κρατήσω ενήμερο το φόρουμ.

Nai_Ego η τελευταία φράση σου στο ποστ σου.....είναι όλο το ζουμί.
Δυστυχώς εχουν μείνει ελάχιστες εταιρίες που είναι πιστοποιημένες να μεταφέρουν επικίνδυνα υλικά και ο λόγος είναι οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες  εκπαιδεύσεις όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού,και αυτό είναι έξτρα κοστος για τις εταιρίες.Εδω επάνω κουμπώνουν και οι ασφαλιστικές....που βρίσκουν πάτημα και ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους.
Όσον αφορά το ατύχημα ...σαφώς και ο μεγάλος αριθμός επιρρέασε και μεγένθυνε την ζημιά... αλλά πίστεψε με...η φωτιά στον αέρα, είτε μικρή είτε μεγάλη...είναι ΟΤΙ χειρότερο για τον χειριστή.
Επαφίεται εξολοκλήρου στο σύστημα πυρόσβεσης του Cargo ,δηλαδή μιας μπουκάλας με ελάχιστη χωρητικότητα πυροσβεστικού υλικού.
Όποτε κάλιο γαιδουρόδενε ...παρά γαιδουρογύρευε.!!!

Cruiser79 Για την ώρα δεν πιστεύω σεκιουριτάς να μπει στον κόπο να μετράει βατοώρες....και λέω για την ώρα....γιατί απλά δεν ξέρει κανεις τι μας ξημερώνει. Όπως κανεις δεν περίμενε τον κακό χαμό της 11 Σεπτέμβριου....όπου ΑΛΛΑΞΑΝ τα πάντα στις αερομεταφορές.
Εφόσον έχεις βάλει τις ωρίτσες σου στα Sim.... δεν περνάς και από εδώ να σου κάνω το Check ride? ...να γίνει και απονομή πτυχίου. :laugh1:
Σημείωση.... όσο εσυ θα ιδρώνεις...εγώ θα Ατμίζω  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
Πριν λίγους μήνες που είχα ταξιδέψει στην Αμερική, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τις 18650 ούτε με τα υγρά που πήρα μαζί μου (4 Χ 18650 & 3 Χ 60μελα μπουκάλια).

Αποσυνδεδεμένος redortho

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
Να ισχύει άρα και το αντίθετο με 10Χ100ml νικοτίνη 1000mg/ml (καθαρή);

Αποσυνδεδεμένος iPant

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: United Kingdom
Μετά από εκατοντάδες πτήσεις και δεκάδες αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, σήμερα το πρωί για πρώτη φορά μου κράτησαν τα δυο καρούλια (26ΑWG και 28AWG) στο Heathrow στο Λονδίνο. Πιστεύω έπεσα σε βλαμμενη υπάλληλο γιατί ο ουσιαστικός λόγος που μου έψαξαν την τσάντα ήταν το ψαλίδι, το οποίο φυσικά ήταν μικρότερο από τα επιτρεπόμενα 6εκ, αλλά πάνω στο ψάξιμο, είδε τα καρούλια και άρχισε να τα περιφέρει από υπεύθυνο σε υπεύθυνο. Όταν τους εξήγησα τι ήταν φάνηκαν πιο συγκαταβατικοί αλλά ανένδοτοι στο να μου τα δώσουν πίσω. Τελικά με άφησαν να κόψω 5-6 μικρά κομμάτια για να μην μείνω από αντιστάσεις και τα κράτησαν!!! Από εδώ και πέρα λοιπόν στριμμένες αντιστάσεις από το σπίτι...

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Απαραβατος κανονας να μην παιρνεις μαζι σου στη χειραποσκευη εργαλεια και αλλα συναφη εκτος απο μπαταριες, mod και ατμοποιητες. Εργαλεια και συρματα μεσα στη βαλιτσα και check in με τις αποσκευες.

Τα συρματα στα κρατησαν γιατι θεωρουν οτι μπορεις να σκοτωσεις ανθρωπο με αυτα (πχ θα μπορουσες να πνιξεις καποιον περνωντας το στο λαιμο του).

Αυτο φοβουνται οι σεκιουριταδες στα αεροδρομια.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος iPant

• e-medium ατμιστής
  • **
Έχεις δίκιο αλλά επειδή ταξιδεύω πολύ συχνά για δουλειά, συνήθως έχω μόνο χειραποσκευή για να μπορώ να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Μένω UK και έχω ταξιδέψει σχεδόν παντού στην Ευρώπη, 5-6 φορές Αμερική, Ασία, Αυστραλία και σχεδόν πάντα είχα τα εργαλεία σε χειραποσκευή και δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις, οπότε από εδώ και πέρα προετοιμασμένες αντιστάσεις από το σπίτι.

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλυτερα ετσι.

Δουλευω σε ναυτιλιακη και εχω φαει τις πτησεις με το κουταλι φιλε μου.

Μια φορα εφαγα κομπλα σε αεροδρομιο και απο τοτε εργαλεια μονο σε βαλιτσα.

Ησουν πολυ τυχερος μεχρι τωρα που καταφερνες να ταξιδεψεις με εργαλεια στη χειραποσκευη.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΨΗΛΟΣ

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Αμ ετσι εξηγειται η χαλαρη προσεγγιση στην πιθανη αυξηση των 10€ στα snv !!! 8)

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ταυρος = Παρος
Καλησπερα παιδια!
Απο Αμερικη μπορω να φερω 1 λιτρο νικοτινη 1000mg στις αποσκευες μου??
Ευχαριστω!!

Αποσυνδεδεμένος iPant

• e-medium ατμιστής
  • **
Τσέκαρε τους κανόνες της αεροπορικής που πετάς για το hold luggage, αλλά σαν γενικός κανόνας απαγορεύονται τα poisons and toxic substances, οπότε πιστεύω ότι δεν μπορείς

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• e-regular ατμιστής
Αυτο που λες ισχυει για τη 1000αρα η για ολες της νικοτινες??

Αποσυνδεδεμένος iPant

• e-medium ατμιστής
  • **
Ισχύει για poisons. Δεν γνωρίζω από ποια συγκέντρωση και πάνω θεωρείται poison η νικοτίνη

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• e-regular ατμιστής
οκ ευχαριστω!!
Αν γνωριζει κανεις αλλος ας πει!

Αποσυνδεδεμένος nickstam

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Μην καθυστερείτε άλλο . . αναβάλλετε ΤΩΡΑ !
Πρόσφατα στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας παρατήρησα ότι εκτός από τα γνωστά κλουβιά-καπνιστήρια είχαν και καπνιστήριο IQOS !!!
http://airportsmokers.com/airports_of_europe/Poland/warsaw_chopin_airport.htm

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 444 96860 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:21
από Neopard
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2734 737937 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:06
από Aoratix
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12340 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403650 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6855 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3554 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 386252 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271770 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 746501 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272624 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 705780 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1263 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos