Έχοντας ταξιδέψει ....σχεδόν τον μισό γλόμπο....από το Globe,

σε γενικές γραμμές στην Ευρώπη δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Τα προβλήματα ξεκινούν μετά την απομάκρυνση από Τας Ευρώπας !!!
Μου έχει τύχει....στο Cairo αν και ένστολος να μου κάνουν μανούρα οι Αιγύπτιοι ,γιατί είχα 6 18650 για τα ατμιστικά μου...και 2 button top 18650 για τον υπηρεσιακό φακό μου.
Από ότι μου είπαν και μου έδειξαν σε δικό τους φυλλάδιο...δικαιώμουν μόνο 2 μπαταρίες λιθίου.
Έκανα το παπί...και λίγο από Μάρθα Βούρτση....και χαριστικά με άφησαν να περάσω. Η πλάκα ήταν ότι στο υπόλοιπο πλήρωμα τους μάζεψαν όλες τις απλές μπαταρίες ...

Για τον λόγο ότι αυτές τις μέρες θα ταξιδέψω Αμερική...κοίταξα το policy κανα δυο εταιρειών ...και αναφέρουν ότι οι μπαταρίες πρέπει να είναι εκτός συσκευών σε ενδεδειγμένη συσκευασία, και δεν είδα πουθενά όριο μπαταριών.
Αν στραβώσει πουθενά το όλο θέμα θα κρατήσω ενήμερο το φόρουμ.
Nai_Ego η τελευταία φράση σου στο ποστ σου.....είναι όλο το ζουμί.
Δυστυχώς εχουν μείνει ελάχιστες εταιρίες που είναι πιστοποιημένες να μεταφέρουν επικίνδυνα υλικά και ο λόγος είναι οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εκπαιδεύσεις όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού,και αυτό είναι έξτρα κοστος για τις εταιρίες.Εδω επάνω κουμπώνουν και οι ασφαλιστικές....που βρίσκουν πάτημα και ζητάνε την μάνα τους και τον πατέρα τους.
Όσον αφορά το ατύχημα ...σαφώς και ο μεγάλος αριθμός επιρρέασε και μεγένθυνε την ζημιά... αλλά πίστεψε με...η φωτιά στον αέρα, είτε μικρή είτε μεγάλη...είναι ΟΤΙ χειρότερο για τον χειριστή.
Επαφίεται εξολοκλήρου στο σύστημα πυρόσβεσης του Cargo ,δηλαδή μιας μπουκάλας με ελάχιστη χωρητικότητα πυροσβεστικού υλικού.
Όποτε κάλιο γαιδουρόδενε ...παρά γαιδουρογύρευε.!!!
Cruiser79 Για την ώρα δεν πιστεύω σεκιουριτάς να μπει στον κόπο να μετράει βατοώρες....και λέω για την ώρα....γιατί απλά δεν ξέρει κανεις τι μας ξημερώνει. Όπως κανεις δεν περίμενε τον κακό χαμό της 11 Σεπτέμβριου....όπου ΑΛΛΑΞΑΝ τα πάντα στις αερομεταφορές.
Εφόσον έχεις βάλει τις ωρίτσες σου στα Sim.... δεν περνάς και από εδώ να σου κάνω το Check ride? ...να γίνει και απονομή πτυχίου.

Σημείωση.... όσο εσυ θα ιδρώνεις...εγώ θα Ατμίζω