vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

220 επισκέπτες, 6 χρήστες
haris231, lounik, sakissalonika, thanos1071, sv8swi, dvelev

Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Κάπως έτσι γίνονται και οι μύθοι :laugh1:
Είναι λογικό και γνωστό φίλε μου ότι θα έχεις διαρροή. Θα βρεις υπεραρκετές "μαρτυρίες" διαβάζοντας το θέμα :)

Αποσυνδεδεμένος Bocler

• **
  • 254
Δυο πτήσεις...ένας kfl+ γεμάτος στο σακίδιο και ένας phenomenon lite στη τσεπη παλι γεμάτος (άντε να έλειπε 1 ml στην αναμονή για boarding :baby: )... διαρροή 0...τίποτα...ουτε σταγόνα κανένας απ τους δυο  :confused1: :confused1:
Αυτό πως εξηγείται???  :dontknow:
ατμιζαν και οι δυο τέλεια χωρίς την παραμικρή υπέρτροφοδοσία!!!

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
ασχετα οτι θα μπορουσα να επικαλλεστω τον εαυτο μου ως παραδειγμα αφου εχω αρκετες πτησεις το μηνα, και κατα καιρους εχω αλλαξει καμποσους ατμοποιητες και δεν θυμαμαι να δα ποτε διαρροη, θα ηταν παραλλογο να ψαχνω παραδειγματα κι επιχηρρηματα για κατι που δε στεκει καν με τους κανονες της φυσικης.
Αν δε ξεραν να ρυθμισουν την πιεση και προκαλουταν υποπιεση -εντος της ατμοσφαιρας της Γης αδυνατο αλλα λεμε τωρα- το τελευταιο που θα μας εννοιαζε θα ηταν οι ατμοποιητες και τα υγρα, αφου σε light φαση σε χαμηλη πιεση (κι οχι σε υποπιεση που χρειαζεται για διαρροες) ο ανθρωπος δε μπορει να αναπνευσει γι αυτο υπαρχουν και οι μασκες οξυγονου σε περιπτωση που σπασει κανα τζαμι και χαθει η πιεση της καμπινας, και αν το χοντρυνουμε και μιλησουμε για μηδενικη πιεση (και παλι οχι υποπιεση) ο ανθρωπος διαλυεται και ξερναει τα σπλαχνα του (το ξερουν οι αστροναυτες γι αυτο εχουν εφεδρικο μηχανισμο σε περιπτωση που παθει καποια ζημια η στολη τους).
Τωρα σε συνθηκες υποπιεσης δε το χω ψαξει αλλα δε νομιζω να την παλευει η κυτταρικη δομη να μεινει συμπαγης, αφου δε φτιαχτηκαμε για τετοιες συνθηκες.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2016, 10:05 από Nick74 »

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
Στην απογείωση ρε παιδιά δεν βουλωνουν τα αυτιά σας; Ε μπορεί τότε να γίνεται η ζημιά ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
Τα αυτια βουλωνουν σε καποιους ανθρωπους (προσωπικα δε το χω παθει ποτε) κατα την απογειωση λογο πιεσης κι οχι το αντιθετο.
Ειναι η φαση που η καμπινα συμπιεζεται οποτε θελει καποια δευτερολεπτα μεχρι ο οργανισμος να ισορροπησει, αλλα και παλι μιλαμε για διαφορες ελαχιστων μιλιμπαρ (αν το παθαινεις συχνα προσπαθησε να χασμουρηθεις την ωρα που ξεκιναει ωστε να ισορροπησει αμεσα και να μην εχεις βουλωματα) και φυσικα δε δικαιολογουν διαρροες ατμοποιητων (που ειναι ανυπαρκτο φαινομενο ετσι κι αλλιως)
Η δε αποσυμπιεση κατα την προσγειωση ειναι συνηθως τοσο ομαλη (ειδικα στα νεοτερα αεροπλανα αλλα και στα παλαιοτερα airbus που γινεται απο υπολογιστη) που δεν την καταλαβαινει μαλλον κανεις σχεδον ποτε

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Αν το αεροπλάνο απογειωθεί πολύ απότομα και κάθετα (τύπου πύραυλος ένα πράμα...)
μπορεί να δείτε έξω από το παράθυρο και τον Γκοτζίλα ή το Κράκεν...  :laugh1:

Κάποιος κάπου κάποτε είχε δει και έναν ροζ μονόκερο... :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
Για να μη λέμε ο,τι θελουμε, σε ύψος 11-12km που εκτελείται μια πτήση, η πίεση της καμπίνας ειναι ισοδύναμη με υψόμετρο περίπου 2km.

Σε όλους έχει συμβεί να ανέβουμε σε βουνό και να πάρουμε τα υγρά στο χέρι αν δεν χρησιμοποιούσαμε τους ατμό μας. Όπως ακριβώς έχει συμβεί και σε πολλούς στο αεροπλάνο.

Αν κάποιοι δεν έχουν δει το φαινόμενο, ειναι ξεκάθαρα θέμα συνδυασμού θέσης του ατμό, ποσότητας υγρού και μη απόλυτης στεγανότητας του ατμό...

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
καλησπερα! επειδή αύριο ταξιδεύω για αθήνα με Ryanair θα ήθελα να ξέρω αν έχω θέμα με τα υγρά σε χειραποσκευή ή σε τσαντάκι πάνω μου(δεν θα έχω βαλίτσα). δύο μπουκαλάκια το πολύ 50 ml σύνολο. Μπαταρίες και φορτιστής και καμιά έτοιμη αντίσταση στην χειραποσκευή; επίσης υπάρχει θέμα να έχω το vtc πάνω μου;

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
Τα υπολοιπα δεν παιζουν ρολο αλλα απο υγρα στη χειραποσκευη δε μπορεις να εχεις πανω απο 100 ml κι αυτο σε ειδικο σακουλακι που θα σου δωσουν εξω απο το θαλαμο αναμονης (μη περασεις ελεγχο χωρις να παρεις σακουλακι γιατι ειτε θα χασεις το υγρο ειτε θα ξαναστηθεις στην ουρα)

Αποσυνδεδεμένος Psycho

• *
  • 53
Μπορώ να έχω δύο 50μελα μπουκαλάκια αντί ενός των 100;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Μπορείς να έχεις συνολικά υγρά 1lt σε επιμέρους συσκευασίες το πολύ 100ml έκαστη. 

Αποσυνδεδεμένος Psycho

• *
  • 53
Ευχαριστώ για την διευκρήνιση @nemesis. 

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
Να περιγράψω και την δικιά μου εμπειρία με αεροπλάνο και ΗΤ. Καταρχάς πετούσα με Ryanair προς και απο Αθήνα. Σε χειραποσκευή είχα δύο μπουκαλάκια με υγρά των 30 ml. Ρώτησα που μπορώ να βρώ σακουλάκι για τα υγρά και μου είπαν οτι δέν χρειάζεται παρότι τα όσα έχω διαβάσει εδώ. Όπως και να έχει εγώ τα είχα σε ένα σακουλάκι που κλείνει αλλά σε κανέναν έλεγχο δεν χρειάστηκε να τα ελέγξουν. Από αθήνα για θεσσαλονίκη με ρώτησε μόνο αν έχω υγρά μαζί μου και είπα ναι, μου ζήτησε να τα ελέγξει αλλα μόλις είπα οτι ειναι για ΗΤ δεν μπήκε καν στην διαδικασία λέγοντας οτι είναι μικρά και δεν χρειάζεται. Όσο για τις διαρροές πάνω στο αεροπλάνο  επιβεβαιώνω οτι συμβαίνει. Μετά απο ένα σημείο σχεδόν άδειασε το τανκάκι (Subtank mini) και ευτυχώς είχα διαβάσει στο Φορουμ για αυτό και είχα χαρτομάντιλα μαζί μου!

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
Δεν τρέχουν τα τανκάκια που είναι ανάποδα (το επιστόμιο προς τα κάτω) και δεν τρέχει και ο ...cubis όρθιος (ένα απ’ τα ελάχιστα προτερήματα που του’ χω βρει μέχρι τώρα είναι η αλήθεια).

Off: Άγχος φοβερό μου προκαλεί το avatar σου ρε remi0s! Βιάζομαι να διαβάσω τα μηνύματα σου πριν πέσει το ανθρωπάκι αλλά ... πέφτει πάντα και εγώ αρχίζω να διαβάζω απ’ την αρχή και φτου ξανά η ίδια ταλαιπωρία. Δεν μπορείς να του βάλεις ένα κουμπί ‘pause’ ή ένα ποτενσιόμετρο τέλος πάντων να μπορώ να σε διαβάζω εν ηρεμία;

:heat:

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2016, 00:48 από cpbaroque »

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
Με συγχωρείς για το avatar :P

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351477 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104398 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96395 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321603 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602397 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11647 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3136 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155032 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162067 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4410 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17774 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias