vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές

Αποσυνδεδεμένος stergis

• **
  • 146
  • Φύλο: Άντρας
εγω ειχα πεταξει στο καλαθακι ενα νεσεσερ με  συρμα , κατσαβιδια , νυχοκοπτη μοντακι βαμβακι κτλ
ασχοληθηκε μονο με τα κατσαβιδια με ρωτισε τι τα θελω (ηταν καταβιδια για ρολογια κτλ ) σκαλωσε λιγο και οκ

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
αυτα θα καναν θραυση στο νησι!!! ολα τα ζωνιανα κλπ θα ατμιζαν!!!!!!αχαχχαχαχα :laugh1: :laugh1: :laugh1: ομολωγω οτι δν μου ειχε περασει καν η φαση η.τ και αεροπλανο !!! ευτυχως που δν μπαινω αν δν ειναι θεμα ζωης /θανατου!!

Από κει κοντά είμαι κι εγώ και λέω ότι δεν θα έκαναν τέτοια θραύση όση νομίζεις... Δεν μπορείς να προσθέσεις μέσα... πράγματα, όπως μπορείς με τον καπνό...

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
Καλησπερα,πως το βλεπετε να στειλω τον εξοπλισμο με τις βαλιτσες κατω (ατμοποιητες ,δευτερο μοντακι, βαμβακια, ψαλιδια,συρματα κλπ κλπ)
και να κρατησω πανω ενα ατμο με το μοντακι; για καμμια τζουρα;;Λετε να εχω θεμα;;;

τζουρα βαθια, χωρις να εκπνεεις ατμο κι εισαι οκ. (και κατα προτιμηση χωρις να σε βλεπουν)
εργαλεια φυσικα δε παιρνεις μαζι σου στην καμπινα, μονο στις αποσκευες, τουλαχιστο απο τοτε με τους πυργους (πριν ηταν χαλαροτερα, οχι για αιχμηρα κτλ βεβαια)

Αποσυνδεδεμένος Bill-Βασιλης

• *
  • 84
Ταξιδεψα απο Θεσσαλονικη,ειχα βαλει ολα τα εργαλεια στην βαλιτσα και ειχα μαζι μου ενα 30αρι στικακι με ενα  ναυτιλο
εκανα αρκετες κλεφτες τζουρες και δεν ειχα κανενα προβλημα
Προσοχη ομως, τον ειχα σε ολη την πτηση αναποδα τον εβλεπα συνεχεια για διαρροες και στο τελος τον ξεχασα στο αεροπλανο.Καποιος Γερμανος θ ατμιζει στην υγεια του κοροιδου  :wall:

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
μωρε σε μιση ωρα πτηση? το τερματισες :P
εδω μιλαμε για 10ωρα και 12ωρα

Αποσυνδεδεμένος Bill-Βασιλης

• *
  • 84
φιλε Νικ νομιζα οτι το ειχα γραψει σε προηγουμενο μνμ μου
Πεταξα για Γερμανια 2,5 ωρες οποτε καμμια τζουρα χρειαζοταν

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
οκ, νομιζα Αθηνα - Θεσσαλονικη  :))

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
Καλά Νίκο, μη νομίζεις, είναι και στον άνθρωπο. Εγώ για παράδειγμα που δεν τα πάω καθόλου καλά με τις πτήσεις, αν μπορούσα σε μισή ώρα όχι απλά θα ατμιζα, παίζει νά'χα αδειάσει και δεκάμελο :D

Sent from my ViperOne powered HTC One M7

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
αν σε ποιανει η κλεισουρα η μονη λυση ειναι ο υπνος.
Παλια υπηρχε η εναλλακτικη να πεταξεις με Ολυμπιακη (μιλαμε ηταν χλιδα, καρεκλες καλυτερες κι απ το σπιτι σου) αλλα τωρα οπως εχει γινει με τις συγχωνευσεις μπορει να κοψεις εισητηριο Ολυμπιακης και να πεταξεις με αεροπλανο οποιασδηποτε αλλης εταιριας.

Αποσυνδεδεμένος Psycho

• *
  • 53
Ταξιδεύω με Ryanair, σε πτήση εσωτερικού, και θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω το η.τ. μαζί μου (είτε στην καμπίνα είτε στην αποσκευή).
Όπως επίσης και 2 μπουκαλάκια υγρού αναπλήρωσης των 50ml.
Έχω το Joyetech eVic vtc min TRON S αν παίζει καποιο ρολο αυτό.
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
Κανένα πρόβλημα ;) Απλώς τα υγρά φρόντισε να τα έχεις σε επανασφραγιζόμενο σακουλάκι. Δίνουν εκεί στο αεροδρόμιο.

Αποσυνδεδεμένος Psycho

• *
  • 53
@zalaros
Ευχαριστώ πολύ.
Μου έφυγε ένα βάρος ωφείλω να ομολογήσω.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 671
  • Tomorrow belongs to NOBODY
Φρόντισε μόνο να αδειάσεις τον ατμοποιητή σου.  Λόγω υποπίεσης στην καμπίνα,  θα πλημμυρίσεις.

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
Ή απλά τον κρατάς ανάποδα ;) ;D Καλού κακού με λίγο χαρτί στο επιστόμιο μήπως και έχει κρατήσει υδρατμούς :)

Αποσυνδεδεμένος Psycho

• *
  • 53
Ευχαριστώ πολύ μάγκες.
Με βλέπω να τον αδειάζω για μεγαλύτερη σιγουριά.  :tongue_smilie:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359881 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328163 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F