vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Φύλο: Άντρας
  • Impossible is nothing!, never give up!
Ταξίδεψα...και είχα πάνω μου απλές ego μπαταρίες με απλούς ατμοποιητές...και ένα μπουκαλάκι υγρό 30 ml.
Το mod το είχα στην βαλίτσα που παρέδωσα....

Αυτή είναι η πιό σωστή λύση πρός αποφυγή παρεξηγήσεων και δυσαρέστων εκπλήξεων...

Αποσυνδεδεμένος sakis7

• **
  • 201
  • 'Οτι πετά δεν κάνει μέλι!
Παιδια παιζει τπτ απο Ελ.Βενιζελ. προς Γαλλια (CDG)?
Eντος Ελ.Βενιζελ. ατμιζουμε κανονικα?
Εγω ατμιζω διακριτικα στη καφετερια και ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Απλα πλέον απαγορεύεται το ατμισμα μέδα στο αεροσκάφος.
Απλά στην χειραποσκευή μην έχεις παραπάνω από 2 * 100ml και 2 μπαταρίες.
Φυτιλια-συρματα και λοιπά δεν εχουν κανένα πρόβλημα.
Στην Τανζανία κάθησε για επίδηξη ο μισός στρατός ωστε να με αφήσουν να περάσω και απλά έχε υπόψην ότι σε ακρως Μουσουλμανικά κράτη θα ατμίσεις στους θαλάμους καπνιστών στα αεροδρόμια.
Α..
Κανόνισε σε 'περίεργα' κράτη να μην κρατας τπτ πανάκριβο σε περίπτωση που πέσεις σε κανέναν λιγούρη και στα κρατήσει...
Στην Sri Lanka τα παντα θαμένα στις αποσκευες γιατι απαγορευεται καθε είδους τσιγάρο...

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
Εγω ατμιζω διακριτικα στη καφετερια και ολα καλα.

Στην καφετερια εννοεις μεσα το δωματιο καπνιζοντων η εξω?

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
Προσωπικά και επειδή έστω εντός Ελλάδος ταξιδεύω σχετικά συχνά, το διακριτικό άτμισμα το κάνω παντού μέσα στο αεροδρόμιο, από καφετέριες μέχρι θέσεις αναμονής, μέχρι προχωρώντας.

Όσο για χειραποσκευές, τουλάχιστον σε ευρωπαικές χώρες, ο περιορισμός είναι 100ml ανα μπουκάλι ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπουκάλια. Αλλά ποίος θα έχει στην χειραποσκευή του κάτι τέτοιο? Νομίζω εκ των πραγμάτων κανείς. Όσο για μπαταρίες.. εγώ πάντα έχω 4 πάνω μου. Μια στο mod και 4 σε κουτάκι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Άρη, έχω την εντύπωση ότι υπάρχει περιορισμός σε μπουκάλια! Αν θυμάμαι καλά την οδηγία, είναι ένα λίτρο, σε συσκευασίες όχι μεγαλύτερες των 100 ml.

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
Έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι είναι. Βέβαια, θεωρώ αδιανόητο κάποιος να πάρει 1 λίτρο υγρό μαζί του :) . Εκτός αν ξενιτευτεί στου διαόλου τη μάνα και εκεί απαγορέυονται τα υγρά  :)) . Που και πάλι, στη χειραποσκευή πρέπει να τα έχει?

Υγρά σε δοχεία χωρητικότηταςμέχρι 100 ml ανά συσκευασία. Οι συσκευασίες αυτές θα πρέπει να χωρούν σε μία διαφανή επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα, μέγιστης χωρητικότητας1 λίτρου. Επιτρέπετα μία μόνο τέτοια σακούλα ανά επιβάτη, που θα πρέπει να είναι κλειστή και θα παραδίδεται ξεχωριστά στον Έλεγχο Χειραποσκευών για εξέταση.

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Σακουλάκια τέτοια που βρίσκουμε; Μπουκαλάκια απο αρώματα και αυτα μέσα σε σακουλάκια μπαίνουν;

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
Τέτοια σακουλάκια σου δίνουν και στο αεροδρόμιο στον έλεγχο.
Πάντως όσες φορές μπήκα σε αεροπλάνο και είχα μαζί μου μόνο ένα μπουκαλάκι των 30ml δεν μου έδωσαν ούτε σακουλάκι να το βάλω και γενικότερα δεν ασχολήθηκαν.
Τώρα άμα κάποιος είναι να βάλει περισσότερα μπουκαλάκια, μπορεί να ζητήσει εκεί στον έλεγχο την ανάλογη σακούλα και για δική του ασφάλεια για να μην χυθεί κανένα υγρό και κάνει και τα υπόλοιπα πράγματα μούσκεμα!

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Περίπου 5 100αρια και 4-5 αρώματα θα πάρω μαζί μου.
Τα σακουλάκια ειναι δωρεάν; :P
Μοντάκια και μπαταρίες να τα βάλω στη μεγάλη ή στο χέρι;;

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
Τα σακουλάκια είναι δωρεάν. Ένα θα σου δώσουν και θα τα βάλεις όλα εκεί μέσα. Είναι μεγάλα και χωράνε μέσα τα μπουκαλάκια σου.
Εγώ τα μοντάκια τα έβαζα στην βαλίτσα και όχι στην χειραποσκευή.
Πριν 10 μέρες όμως περίπου μπορώ να σου πω ότι ένας φίλος πέρασε κανονικά από τον έλεγχο χωρίς κανένα πρόβλημα κρατώντας provari και έχοντας στην χειραποσκευή και innokin coolfire. Όχι την χειροβομβίδα. Το άλλο. Το ταξίδι ήταν Αθήνα-Μόναχο και επιστροφή.

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Ευχαριστώ με κάλυψες σε όλα :)

Αποσυνδεδεμένος Philip

• **
  • 105
    • RentalDeals.gr
Αν πας με μπουκαλάκια 100ml καλό θα είναι τα μπουκαλάκια σου να γράφουν ότι είναι 100ml. Αλλιώς θα μπορούσαν να στα κρατήσουν γιατί δεν είναι 30άρια που είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν ξεπερνούν τα 100.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Ναι πάνω γράφουν τα ml... Ευχαριστω!!

θα φυγω για 3 μηνες εκτος ελλαδας, γαλλία
εκεί τι παίζει με το η.τ.
θα βρίσκω υγρά κλπ;
ή πρέπει να τα πάρω απο εδώ;
κι αν τα πάρω με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα χρειαστώ 300+ml
τα βάζω στην αποσκευή ε;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360164 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450496 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110811 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F