vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

448 επισκέπτες, 1 χρήστης
maraki1308

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3471
  • Φύλο: Άντρας
  • Impossible is nothing!, never give up!
Ταξίδεψα...και είχα πάνω μου απλές ego μπαταρίες με απλούς ατμοποιητές...και ένα μπουκαλάκι υγρό 30 ml.
Το mod το είχα στην βαλίτσα που παρέδωσα....

Αυτή είναι η πιό σωστή λύση πρός αποφυγή παρεξηγήσεων και δυσαρέστων εκπλήξεων...

Αποσυνδεδεμένος sakis7

• Greek Vaper απο 28/06/2012
  • **
  • 202
  • 'Οτι πετά δεν κάνει μέλι!
Παιδια παιζει τπτ απο Ελ.Βενιζελ. προς Γαλλια (CDG)?
Eντος Ελ.Βενιζελ. ατμιζουμε κανονικα?
Εγω ατμιζω διακριτικα στη καφετερια και ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• **
  • 305
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Απλα πλέον απαγορεύεται το ατμισμα μέδα στο αεροσκάφος.
Απλά στην χειραποσκευή μην έχεις παραπάνω από 2 * 100ml και 2 μπαταρίες.
Φυτιλια-συρματα και λοιπά δεν εχουν κανένα πρόβλημα.
Στην Τανζανία κάθησε για επίδηξη ο μισός στρατός ωστε να με αφήσουν να περάσω και απλά έχε υπόψην ότι σε ακρως Μουσουλμανικά κράτη θα ατμίσεις στους θαλάμους καπνιστών στα αεροδρόμια.
Α..
Κανόνισε σε 'περίεργα' κράτη να μην κρατας τπτ πανάκριβο σε περίπτωση που πέσεις σε κανέναν λιγούρη και στα κρατήσει...
Στην Sri Lanka τα παντα θαμένα στις αποσκευες γιατι απαγορευεται καθε είδους τσιγάρο...

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 300
Εγω ατμιζω διακριτικα στη καφετερια και ολα καλα.

Στην καφετερια εννοεις μεσα το δωματιο καπνιζοντων η εξω?

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• Πρώην Aris-ProVape
  • **
  • 452
Προσωπικά και επειδή έστω εντός Ελλάδος ταξιδεύω σχετικά συχνά, το διακριτικό άτμισμα το κάνω παντού μέσα στο αεροδρόμιο, από καφετέριες μέχρι θέσεις αναμονής, μέχρι προχωρώντας.

Όσο για χειραποσκευές, τουλάχιστον σε ευρωπαικές χώρες, ο περιορισμός είναι 100ml ανα μπουκάλι ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα μπουκάλια. Αλλά ποίος θα έχει στην χειραποσκευή του κάτι τέτοιο? Νομίζω εκ των πραγμάτων κανείς. Όσο για μπαταρίες.. εγώ πάντα έχω 4 πάνω μου. Μια στο mod και 4 σε κουτάκι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Άρη, έχω την εντύπωση ότι υπάρχει περιορισμός σε μπουκάλια! Αν θυμάμαι καλά την οδηγία, είναι ένα λίτρο, σε συσκευασίες όχι μεγαλύτερες των 100 ml.

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• Πρώην Aris-ProVape
  • **
  • 452
Έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι είναι. Βέβαια, θεωρώ αδιανόητο κάποιος να πάρει 1 λίτρο υγρό μαζί του :) . Εκτός αν ξενιτευτεί στου διαόλου τη μάνα και εκεί απαγορέυονται τα υγρά  :)) . Που και πάλι, στη χειραποσκευή πρέπει να τα έχει?

Υγρά σε δοχεία χωρητικότηταςμέχρι 100 ml ανά συσκευασία. Οι συσκευασίες αυτές θα πρέπει να χωρούν σε μία διαφανή επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα, μέγιστης χωρητικότητας1 λίτρου. Επιτρέπετα μία μόνο τέτοια σακούλα ανά επιβάτη, που θα πρέπει να είναι κλειστή και θα παραδίδεται ξεχωριστά στον Έλεγχο Χειραποσκευών για εξέταση.

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Σακουλάκια τέτοια που βρίσκουμε; Μπουκαλάκια απο αρώματα και αυτα μέσα σε σακουλάκια μπαίνουν;

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 471
Τέτοια σακουλάκια σου δίνουν και στο αεροδρόμιο στον έλεγχο.
Πάντως όσες φορές μπήκα σε αεροπλάνο και είχα μαζί μου μόνο ένα μπουκαλάκι των 30ml δεν μου έδωσαν ούτε σακουλάκι να το βάλω και γενικότερα δεν ασχολήθηκαν.
Τώρα άμα κάποιος είναι να βάλει περισσότερα μπουκαλάκια, μπορεί να ζητήσει εκεί στον έλεγχο την ανάλογη σακούλα και για δική του ασφάλεια για να μην χυθεί κανένα υγρό και κάνει και τα υπόλοιπα πράγματα μούσκεμα!

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Περίπου 5 100αρια και 4-5 αρώματα θα πάρω μαζί μου.
Τα σακουλάκια ειναι δωρεάν; :P
Μοντάκια και μπαταρίες να τα βάλω στη μεγάλη ή στο χέρι;;

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 471
Τα σακουλάκια είναι δωρεάν. Ένα θα σου δώσουν και θα τα βάλεις όλα εκεί μέσα. Είναι μεγάλα και χωράνε μέσα τα μπουκαλάκια σου.
Εγώ τα μοντάκια τα έβαζα στην βαλίτσα και όχι στην χειραποσκευή.
Πριν 10 μέρες όμως περίπου μπορώ να σου πω ότι ένας φίλος πέρασε κανονικά από τον έλεγχο χωρίς κανένα πρόβλημα κρατώντας provari και έχοντας στην χειραποσκευή και innokin coolfire. Όχι την χειροβομβίδα. Το άλλο. Το ταξίδι ήταν Αθήνα-Μόναχο και επιστροφή.

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Ευχαριστώ με κάλυψες σε όλα :)

Αποσυνδεδεμένος Philip

• **
  • 105
    • RentalDeals.gr
Αν πας με μπουκαλάκια 100ml καλό θα είναι τα μπουκαλάκια σου να γράφουν ότι είναι 100ml. Αλλιώς θα μπορούσαν να στα κρατήσουν γιατί δεν είναι 30άρια που είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν ξεπερνούν τα 100.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
Ναι πάνω γράφουν τα ml... Ευχαριστω!!

θα φυγω για 3 μηνες εκτος ελλαδας, γαλλία
εκεί τι παίζει με το η.τ.
θα βρίσκω υγρά κλπ;
ή πρέπει να τα πάρω απο εδώ;
κι αν τα πάρω με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα χρειαστώ 300+ml
τα βάζω στην αποσκευή ε;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 363554 Τελευταίο μήνυμα Απρ 05, 2025, 23:23
από Antiprosopos
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 228 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 347 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20439 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1206 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879039 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468677 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1914810 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 522933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1668 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377243 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703904 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ