vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

402 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές

Άλλο και τούτο !!! και αν άτμιζες δηλαδή υπήρχε περίπτωση να σου την ...πέσουν  :fight_knuppel:

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
στην aegean πριν ενα μηνα με αφησαν να κανω αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να βγαλουν ανακοινωση και να ενημερωσουν εναν εναν επιβατη χωριστα για το η.τ. και αυτο θα καθυστερουσε την πτηση...
ετσι το εβαλα στην ακρη μην καθυστερουσε η πτηση και τα ακουγα απο τους επιβατες...

Έτσι σου είπαν? Είναι αστείο αυτό!!!!!!!!!!! Συγγνώμη που το λέω ναι? Αστείο με όλη τη σημασία της λέξης!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Φυσικά ξέρεις τον λόγο ναι? Ο διπλανός σου μόνο θα μπορούσε να ενοχληθεί  άντε ας πούμε κ οι μπροστινοί επιβάτες μα όχι όλο το αεροπλάνο!!!

Στο λέω γιατί είμουν αεροσυνοδός κ κάτι γνωρίζω.

Αποσυνδεδεμένος nikosier

• **
  • 188
  • Φύλο: Άντρας
  • If you can’t convince them, confuse them.
χαχαχαχα
ναι οντως αυτο μου ειπαν.....
τελικα δεν ξερουν τι συμβαινει γενικα περι νομων....
και στο καραβι οτα επεστρεφα μου ειπαν οτι απαγορευεται το η.τ. αλλα οταν τους ειπα να μου φερουν την εγκυκλιο δεν την εβρισκαν...
ετσι τους ειπα να με ενοχλησουν μονο αν την βρουν και για αντιποινα εκανα ολο το βραδυ η.τ. 3ml και δεν πηγα για υπνο επιτηδες....Χαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος Nikolas2000m

• *
  • 43
  • Keep Walking
στην ελλαδα ολα ειναι κουκου ρουκου

• 1508
@ nikosier
Άλλη φορά να ξέρεις ότι μπορείς να ατμίσεις αν αυτό φυσικά το κάνεις διακριτικά κ φυσικά αφού ζητήσεις άδεια από τον συνεπιβάτη σου!!
Αν ζητήσεις άδεια από το προσωπικό να κάνεις κάτι έξυπνο!! Δλδ? να τους ρωτήσεις με τέτοιο τρόπο που δεν θα τους φέρεις σε δύσκολη θέση αν δεν γνωρίζουν το ητ!!!! Δυστυχώς πολλοί δεν το γνωρίζουν κ λένε όχι για να μην δείξουν την άγνοια τους.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος nikosier

• **
  • 188
  • If you can’t convince them, confuse them.
κοιτα συντομα θα ανεβω παλι αθηνα...θα το κανω....
αλλα στην ελλαδα που ζουμε η παραπληροφορηση και η αγνοια βασιλευει...
εσυ να δεισ τι μου καναν με μια στεκα μπιλιαρδου σε βαλιτσα που ειχα ...
τελικα πληρωσα μια ασφαλεια και ταξιδεψε μεσα στο πιλοτηριο... :fight_hammered2:

• 1508
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Τα λόγια περιττά ! :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Manos_SKG

• **
  • 107
Παιδιά εγώ κυριολεκτικά ζω μέσα στα αεροδρόμια και βρίσκομαι στον αέρα δυστυχώς πολλές πολλές ώρες.  Μόλις άρχισα το ητ έκανα κωλοτούμπες αφού θεώρησα ότι επιτέλους το πρόβλημά μου λύθηκε.  Ξεκίνησα κι εγώ κλεφτά με ego μπαταρία και ένα c επάνω να παίρνω ΜΟΝΕΣ τζούρες, να κρατάω τον ατμό αρκετά μέσα μου, να ατμίζω μεγάλη νικοτίνη για να με πιάνει με τη μία και ήμουν μια χαρά.  Πριν κανα μήνα μέσα σε ένα αεροπλάνο της Ολυμπιακής βγάζει ένας πανέξυπνος συνατμιστής ένα giant και ατμίζει στα 1α καθίσματα σαν να είναι ότι πιο φυσιολογικό και μάλιστα έκανε και φασαρία με όλους όσους του την είπαν και με τις αεροσυνοδούς.  Στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης άλλος ένας επίσης έξυπνος πριν 2 μήνες κάθισε με την εφημερίδα του με όσο πιο επιδεικτικό τρόπο μπορούσε και ντουμάνιαζε σαν να είναι ότι πιο φυσιολογικό.  Αποτέλεσμα τέτοιων συμπεριφορών - πλέον σε όλες τις πτήσεις της aegian και της ολυμπιακής απαγορεύεται ρητά το ητ!!  Επίσης η ΥΠΑ απαγόρευσε το ητ και σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.  ΑΝ ήμασταν όλοι λίγο πιο διακριτικοί δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα παιδιά!  Θα λέγαμε στον διπλανούς μας ότι έχουμε 00νική νικοτίνη και θα παίρναμε καμιά βουβή τζούρα και όλα καλά.

Αναφορικά με το τσιγάρο της Ryannair που λέχθηκε παραπάνω δεν είναι ητ!!  Είναι smokeless cigarette το οποίο έχει απαίσια γεύση και πολύ χαμηλή νικοτίνη (0,6mg) και είναι απλά ένας σωλήνας που το φιλτράκι του είναι ποτισμένο με νικοτίνη και προφανώς εισπνέεις λίγο από τον αέρα που θεωρητικά ποτίζεται.  Επειδή είναι απλά απαίσιο και άχρηστο έβαλα το ego μου μέσα από τη ζακέτα μου και ντουμάνιαζα κανονικά φυσώντας τον ατμό μέσα στα ρούχα μου και δεν με κατάλαβε καν ο διπλανός μου. ΠΡΟΣΟΧΗ είτε μόνο βάση είτε πολύ διακριτικό άρωμα αλλιώς θα μυρίζει φράουλες, λατάκια και ότι καλούδι ατμίζει ο καθένας και θα καρφωθείτε από αυτό.

Όσο για τις τουαλέτες δεν είμαι σίγουρος αν ο ανιχνευτής δεν θα το πιάσει.  Ας μας πει κάποιος που το δοκίμασε.

Αναφορικά με τα υγρά δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να είναι κάτω των 100ml και συνολικά λιγότερο από λίτρο, μέσα σε σακουλάκι όμως αλλιώς δεν περνάνε αν θέλουν να ασχοληθούν.  Αν κάποιος ξεχάσει να τα βάλει σε σακουλάκι και τα έχει στην τσέπη πείτε ότι είναι φαρμακευτική αγωγή και τελειώσατε.

Πετάω Ιούνιο Αμερική και ο Θεός μαζί μου τόσες ώρες αν δεν ατμίσω.  Καταστρώνω ολόκληρο σχέδιο.  Γενικά πάντως το κόλπο είναι διακριτικά χωρίς να προκαλούμε, να βλέπουν οι άλλοι ότι δεν ήμαστε γαιδούρια και μετά από μόνοι τους όλοι σε ρωτάνε και σου δίνουν χώρο να εξηγήσεις τι είναι και μετά δεν έχεις πρόβλημα.  Στα εστιατόρια στην Ιταλία ας πούμε οι ίδιοι οι σερβιτόροι με ρωτάνε, τους δίνω link για αγορές και μετά ατμίζω κανονικά χαχα

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Κακά τα ψέμματα. Σαν Ελληνάρες που είμαστε, είμαστε λίγο κάφροι. Υποθετικό σενάριο: Είσαι καπνιστής(δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα το ητ και το παρόν φόρουμ!!!). Κάθεσαι στη θέση 24C του Airbus της Aegean σε πτήση Αθήνα - Κέρκυρα. Ξαφνικά, στα 19000 πόδια περίπου, έρχεται ο καφές. Κοιτάς μπροστά και από τη θέση 12D(αν δεν σε γελούν τα μάτια σου), βλέπεις να σηκώνονται ντουμάνια! Κοιτάς ακριβώς μπροστά σου και λίγο επάνω, και βλέπεις το σήμα "No Smoking" αναμμένο. Τι κάνεις?

α) Πίνεις τον καφέ σου αδιάφορα, σκεφτόμενος "θράσος που το' χει να καπνίζει σε πτήση, μαγκιά του."
β) Φοράς την κουκούλα και τον ρουφιανεύεις στην αεροσυνοδό (τι μωρό κι αυτή.... ααααχ) γελώντας υποχθόνια.
γ) Σηκώνεσαι αδιάφορα πηγαίνοντας προς την μπροστινή τουαλέτα, και μόλις περνάς δίπλα του με μια αστραπιαία κίνηση al' a' Chuck, του σπας το σβέρκο, αποτρέποντας έτσι την τρομοκρατική ενέργεια που ετοίμαζε ο αχρείος
δ) Ανάβεις αμέσως κανονικό τσιγάρο. Αν στην πουν, η ατάκα σου είναι "Αυτός εκεί γιατί καπνίζει?". Στην απάντηση "Μα είναι ηλεκτρονικό" απαντάς με στόμφο "και που να το ξέρω εγώ μπλα μπλα μπλα".

Ε, μάλλον το δ) νομίζω και γι αυτό φαντάζομαι ότι δεν επιτρέπουν το ητ στις πτήσεις. Κρυφές τζούρες κρατώντας τον ατμό πολύ ώρα ώστε να μην βγάζεις ντουμάνι, παίζουν πάντως, διαπιστωμένα!

• 1508
@ Manos Vatzolas Είπες κάτι τόσο σωστό!!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ!!!  Κ θα προσθέσω κ λίγο διπλωμάτες αν θέλουμε να ατμίσουμε !  ;)

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
Άτμισες και μέσα στο αεροπλάνο ?
Το η.τ. και τα υγρά πάντως δεν στα πήραν κατά την αναχώρηση...
Οχι βεβαια, γιατι να τα επαιρναν, 3 μπουκαλακια των 10μλ?

Ατμισα στο αεροπλανο αλλά διακριτικα. Και να μην απαγορευοταν, σε τετοιο στριμωξιδι δεν μου παει να ντουμανιασω τους γυρω μου μονο και μονο επειδη "μπορω". Στις δυο πτησεις πηγα στην τουαλετα κι εκανα μερικες καλες τζουρες φυσωντας προς τα κατω.
Στις δυο άλλες επειδη γυρω μου καθοντουσαν ολα τα παιδια του γκρουπ που ημασταν μαζι, ατμιζα σε ολο το ταξιδι, διακριτικα φυσωντας προς τα κατω, και οταν οι αεροσυνοδοι δεν ηταν τριγυρω.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
Παράθεση
Όσο για τις τουαλέτες δεν είμαι σίγουρος αν ο ανιχνευτής δεν θα το πιάσει.  Ας μας πει κάποιος που το δοκίμασε.
Ο ανιχνευτής δεν πιάνει το ΗΤ, εχω κάνει προσωπικά τεστ σε ανιχνευτή (οχι αεροπλάνου) ρίχνοντας του αλλεπάλληλα ντουμάνια. Είναι κατασκευασμένος ώστε να ανιχνεύει καπνό και θερμότητα μερικοί έχουν και οπτικό αισθητήρα,  αλλά όχι ατμό PG ή VG. Αυτοί που έχουν και  οπτικό ενδέχεται όμως να ανιχνεύουν.

Αν παρ' ελπίδα είσαι στο αεροπλάνο και ατμίζεις ...κρυφά στη τουαλέτα και ενεργοποιηθεί ο
ανιχνευτής, τι θα γίνει δηλαδή ? Θα σε βάλουν σε Τούρκικες φυλακές ?  :)) :))
μην ξεχνάμε πως πριν μερικά χρόνια επιτρέπονταν το τσιγάρο εκτός από το διάστημα απογείωσης και προσγείωσης  :yes:

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
Ο ανιχνευτής δεν πιάνει το ΗΤ, εχω κάνει προσωπικά τεστ σε ανιχνευτή (οχι αεροπλάνου) ρίχνοντας του αλλεπάλληλα ντουμάνια. Είναι κατασκευασμένος ώστε να ανιχνεύει καπνό και θερμότητα μερικοί έχουν και οπτικό αισθητήρα,  αλλά όχι ατμό PG ή VG. Αυτοί που έχουν και  οπτικό ενδέχεται όμως να ανιχνεύουν.
Οι ανιχνευτές καπνού πιάνουν δυστυχώς και τον ατμό. Μετά από δοκιμές σε
διάφορα δημόσια κτήρια και σε (σχετικά καινούργιο) ξενοδοχείο είχα 3 στα 5 !
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την τεχνολογία ανίχνευσης αλλά φαντάζομαι ότι σε
αεροπλάνα θα τοποθετούνται οι "ευαίσθητοι".

υγ Ειδικά ένας ανιχνευτής που είναι σε χαμηλοτάβανο διάδρομο σφυράει
με το που με "βλέπει"  ;D (τους έβαλα να το απενεργοποιήσουν ! :)) :)) :)) )

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
εύκολη η λύση... πλαστική σακούλα και λαστιχάκι να έχεις...  8)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114259 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F