vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

358 επισκέπτες, 5 χρήστες
Mantis039, Tem, Buliwyf, gama, manoslykos

Ελαττωματικές συσκευές - συνηθισμένο φαινόμενο...

Αποσυνδεδεμένος LadyP

• *
  • 64
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πες μου τι ατμιζεις να σου πω ποιος εισαι.
Απ: Ελαττωματικές συσκευές - συνηθισμένο φαινόμενο...
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 02, 2012, 18:41 »
Misirlou, πρώτα απ' όλα, αιώνιος σεβασμός για τις μουσικές σπόντες, βίντεο και "Όλα από χέρι καμμένα".
Δεύτερον, με γερή δόση χιούμορ: αν ο νονός σου λέγεται Κώστας Μητσοτάκης, έχεις μια λογική εξήγηση για ότι σου συμβαίνει! Δέξου το και ετοιμάσου να σκάσεις ένα κάρο λεφτά σε εξορκιστή!
Τρίτον και σπουδαιότερον, πάρε ένα Tottaly Wicked Tornado - C από e-tsigaro, αγάπη και φροντίδα, ατμοποιητές Tottaly Wicked και αν συνεχίσεις να έχεις θέματα, μπορείς να κάνεις καριέρα σε δειγματοληπτικούς ελέγχους γραμμών παραγωγής! Με την ευστοχία που διαθέτεις, από 10000 άτμο θα διαλέξεις τον ένα που είναι χαλασμένος, βραχυκυκλώνει την μπαταρία, εκπέμπει σήμα που καλεί τους Ελωχίμ και Νεφελίμ στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και σου καίνε τους φορτιστές κλπ κλπ.

Σοβαρά τώρα, και χωρίς να έχω εμπειρία με άλλους προμηθευτές, μέχρι στιγμής τα Tottaly Wicked μου πάνε μια χαρά. Και εγχειρήσεις φάγανε και απ' όλα και κανένα πρόβλημα!

συγνωμη αλλα παλι μπερδευτηκα!ουτε για η.τ. κανω αλλα ουτε κ για φορουμ  :))  :idiot1:!!! σε ποιον παει η απαντηση σε εμενα η στην mirsilou???

Αποσυνδεδεμένος LadyP

• *
  • 64
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 02, 2012, 18:44 »
2-3-4 υγρακια επιβαλλονται για εναλλαγη  για να μην "μπουχτιζεις "
και θα προτεινα εκτος απο καπνικα και καποια γευση για αλλαγη

βασικα δεν εχω παρει καπνικο πηρα με γευση φραουλα( ναι ξερω πολυ φλωρε) και με νικοτινη 9ml. αυριο με βλεπω να πηγαινω να παιρνω κ αλλα. πια καταστηματα (εκτος ovale) ξερουμε με μεγαλη ποικιλια υγρων??? για αθηνα μιλαμε παντα!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisnd

• *
  • 93
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 02, 2012, 19:03 »
Zerobacco
Τζωρτζ 3 και Καποδιστρίου, Αθήνα :)

Αποσυνδεδεμένος LadyP

• *
  • 64
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 02, 2012, 19:16 »
Zerobacco
Τζωρτζ 3 και Καποδιστρίου, Αθήνα :)

thanks!!! αν κ θα με βολευε καπου οπου μπορω να παω με αμαξι! Παιδια τελικα την εβγαλα την ακρη... ο ενας ατμο ειναι σιγουρα ελατωματικος..... μυριζει λιγο καμμενο και η γευση του επισης ενω ο αλλος οχι.... τι να κανω?? του εριξα λιγο υγρο.... τον φυσηξα.... μα τιποτα... κ λειτουργει πολυ πιο λιγο απο οτι ο αλλος. παω για αλλαγη μαλλον εε??

Αποσυνδεδεμένος dimitrisnd

• *
  • 93
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 02, 2012, 19:23 »
Πήγαινε στην Zerobacco και ο Ανδρέας θα σε βοηθήσει  με το πρόβλημα σου

« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 03, 2012, 08:24 »
... ο ενας ατμο ειναι σιγουρα ελατωματικος..... μυριζει λιγο καμμενο και η γευση του επισης ενω ο αλλος οχι....

Καμιά φορά -οχι σπάνια σε eGo-T eGo-C - θα μυρίσει και καμένο.
Βασικά μπορεί να είναι επειδή απλά τελειώνει το liquid ή επειδή πήρες απανωτές "τζούρες" στεγνώνοντας τον ατμοποιητή ή και ακόμα από κακής ποιότητας liquid.
Να προσέχεις να "ξεκουράζεις τον ατμοποιητή σου δηλαδή 4,5 τζούρες διάλειμμα 5 λεπτά.

Αποσυνδεδεμένος LadyP

• *
  • 64
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 07, 2012, 00:03 »
Λοιπόν πήρα ατμο του want .απογοητευση απο τις 3πρωτες ώρες που τον εχω κ πήρα κ 2..... Καθόλου καπνός....γευση καλη αλλα για να ρουφηξω τζουρα πονεσαν τα μάγουλα μου ενω απο καποιεσ δοκιμεσ που εκανα σε υγρα στο μαγαζι με ιδιο ατμο και giant μπαταρια ηταν σουπερ.... Ελατωματικοσ ο δικοσ μου;απο οτι διαβασα σχεδον ολοι ετσι ειναι.επισης έκανε κ μια πλημμύρα .....  Οι titan εμφανησιακα δεν μου άρεσαν! Σε τι άλλο να πάω τωρα;

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:02 »
Αστα να πανε ειναι του want...δυστυχως οπως τα λες ειναι...ο ατμ του eco c δεν σου εκατσε καλα;προσωπικα ειναι οτι το καλυτερο για μενα,2 μηνες δεν ειχα ποτε προβλημα...ακομα στον δευτερο ειμαι,βεβαια οπου ναναι τα φτυνει,αλλα οκ

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:07 »
το πιο απροβληματιστο παιδια ειναι το imist... :yes:

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:09 »
Χωρις να το εχω δοκιμασει εχω ακουσει καλα λογια και για αυτο...

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:12 »
το πιο απροβληματιστο παιδια ειναι το imist... :yes:
Eχμμμμ... Pasta δεν μπορω να το επιβεβαιωσω. Ειναι και αυτος λιγο λαχειο.

• 2681
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:15 »
Πηρες Imist και σου εβγαλε προβλημα? :o :o

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:16 »
Ναι, δες το νημα του imist. ;)

• 2681
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 07, 2012, 14:20 »
τι να σου πω ρε ανθρωπε!
Μην παιξεις λόττο! κουβά θα πάνε τα λεφτά σου :yes:  :laugh1: :laugh1:
Ο Imist ειναι απο τους πλεον αξιοπιστους και δεν το λεω μονο εγω... :dontknow:
τον εχω πανω απο μήνα και με σωστο καθαρισμα,φροντίδα και προδέρμ αποδίδει οπως την πρώτη μερα που τον αγορασα... :yes:

Αποσυνδεδεμένος LadyP

• *
  • 64
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 07, 2012, 18:58 »
Του c δεν το δοκίμασα.1βδομαδα ατμιζω και εχω δοκιμάσει του ego t που είχε και τον want του c ειναι με σφουγγαρακι;γιατι δεν μ αρέσει αυτη η ιδέα και πολυ!να βάζω συνέχεια σταγόνες υγρού! Το imist πρέπει να πάρω κ την μπαταρία η βγαίνει και μονο άτμο;σορρυ αλλα ειπαμε άσχετη!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359787 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99907 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F