vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

613 επισκέπτες, 7 χρήστες
ZoeM, camber, Milarepa, kyrgiannis, Methodios, sakissalonika, maprix

CE4 PLUS Clearomizer Εντυπώσεις και βελτιώσεις

Αποσυνδεδεμένος boogie76

• *
  • 61
  • Φύλο: Άντρας
Απ: CE4 PLUS Clearomizer Εντυπώσεις και βελτιώσεις
« Απάντηση #1785 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 18:23 »
Eχω την αίσθηση πώς στους ce το επιστόμιο πιέζει το καπάκι σιλικόνης της αντίστασης ετσι ωστε να μην πηγαίνει χύμα υγρό απευθείας στην αντίσταση
Ισως λοιπόν οταν το επιστόμιο παυει να ειναι σφιχτό στην θέση του,να χαλαρώνει το σιλικονάτο καπάκι-κάλυμμα της αντίστασης με αποτέλεσμα την υπερ-τροφοδοσία υγρού και την πλημμύρα της μπαταρίας.

Λέω εγω τώρα μια θεωρία...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2012, 18:40 από boogie76 »

« Απάντηση #1786 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 18:40 »
Λοιπόν η αλήθεια είναι πως όντως καμιά φορά το drip πιέζει το σιλικονάκι και σπρώχνει έτσι τον άξονα ο οποίος και αυτός με τη σειρά του σπρώχνεται χιλιοστό πιο κάτω και από κει περνούν υγρά στην μπαταρία. Για αυτό και επειδή υπάρχουν πολλές παραλλαγές από διάφορα εργοστάσια παραγωγής
πρέπει να δίνουμε λίγο προσοχή σε αυτό αν βιδώνει άνετα και όχι στριμωχτά το drip. :)

Αποσυνδεδεμένος boogie76

• *
  • 61
« Απάντηση #1787 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 18:57 »
Στους ce που ειχα παρει (δεν ξερω ποιος ακριβως) ειχε ενα δαχτυλιδακι με βολτες ,το οποιο ηταν κολλημένο πανω στο drip και χρησιμευε για να βιδωνεις το drip πανω στο τανκ
Οταν δηλαδή ξεβιδωνες το drip για να βαλεις υγρο,το δαχτυλιδακι εμενε φυσικα πανω στο drip.
Mεχρι που μια μερα το δαχτυλιδάκι εμεινε πανω στο τανκ και πλεον το drip εβγαινε και εμπαινε χαλαρα χωρις βίδωμα...
Απο εκεινη την στιγμή άρχισαν και οι διαρροές  :)

Διαγραφή Άμεσης Παράθεσης
Όταν απαντάτε στο τελευταίο μήνυμα, δεν είναι ανάγκη να πατήσετε "Παράθεση" και να αναγκάζετε τους αναγνώστες να συναντούν το ίδιο κείμενο μπροστά τους δυο φορές συνεχόμενα. Απαντήστε κατευθείαν χωρίς παράθεση χρησιμοποιώντας το κουμπάκι "Απάντηση" που βρίσκεται κάτω από το τελευταίο μήνυμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2012, 18:58 από Giannis Pap »

« Απάντηση #1788 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 19:02 »
Θέλει μια προσοχή με το O ring γιατί όντως έχει μια χαλαρότητα και μπορεί να σου φύγει και να
το χάσεις, μπορείς όμως να βάλεις από άλλο και να έχεις στεγανοποίηση και να μην χρειάζεται
να σπρώχνεις με το βίδωμα μέχρι τέλους  :)

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
« Απάντηση #1789 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 12:51 »
εχω μια απορια να εκφρασω ισως ειναι(οχι ισως.ειναι!!! )ασχετη.αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μερικα ατομα που ετυχε να ατμησουν απο ce4+ η v2,να μπορουν να ξαναγιρισουν στα ego t,ego c,elips κλπ.εχουν τοσο σφιχτες τζουρες που πονανε οι αμυγδαλες σου,σταφυλιτης,λαριγγια ολα ολα.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1790 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 13:10 »
Πιστευω ενας βασικος λογος που καποιοι συνεχιζουν να ατμιζουν με ego-t/c, ενω εχουν δοκιμασει ce4, ειναι ο κρυος τους ατμος.
O ζεστος ατμος των ce4 ειναι αρκετα ενοχλητικος για καποια ατομα.
Ημουν κι εγω ενα απο αυτα μεχρι που μου εσπασαν τα νευρα οι ego κεφαλες και εβαλα σκοπο να συνηθισω τον ζεστο ατμο των ce4.

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #1791 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 13:23 »
τι να το κανω αν ειναι να μου βγει το πνευμονι για να παρω μια ρουφιξια,με ελαχιστο ατμο και χλιαρη γευση?περιεργα πραγματα

« Απάντηση #1792 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 13:38 »
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες, αλλά μόνο στο σκέλος της τζούρας πως όντως είναι σφιχτή.
Είναι και πιο ουδέτερη σε θερμοκρασία σε σχέση με τα clearomizer και σε μερικούς αρέσει αυτό.
Αν τώρα θα μου έλεγες να γυρίσω προ 6 μήνου, δεν θα πήγαινα πίσω και να σκεφτώ πόσες
χαρτοπετσέτες χαλούσα και όπου πήγαινα με χαρτομάντιλα στο χέρι, ταλαιπωρία και μάλιστα
παράγοντας που πολλοί έκοβαν το άτμισμα.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #1793 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 13:43 »
συνεχιζεις να τον ατμηζεις ακομα γιαννη τον συγκεκριμενο η το εχεις αφησει πισω?πληροφοριακα ποσες μερες χοντρικα πηγαινει ο ce4 εχω διαβασει απο 3 μερες σε μερικους μεχρι και μηνα+.εγω ειμαι στην 3μερα αλλα πολυ χαλαρο ατμησμα περιπου 0.7-1 ml  την μερα

« Απάντηση #1794 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 14:25 »
Θεωρώ πως αν ατμίζεις 1 ml και με το ίδιο υγρό θα περάσεις αρκετά, ίσως και μήνα και μάλιστα
αν τον συντηρείς σωστά με τα πλυσίματα του και dry burn μπορεί να σε βγάλει πολύ παραπάνω.
Τώρα αν έχεις πέσει σε καλή παρτίδα ατμοποιητή θα είσαι μια χαρά χωρίς τα προβλήματα των ce4 :)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #1795 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 19:24 »
Πιστευω ενας βασικος λογος που καποιοι συνεχιζουν να ατμιζουν με ego-t/c, ενω εχουν δοκιμασει ce4, ειναι ο κρυος τους ατμος.
O ζεστος ατμος των ce4 ειναι αρκετα ενοχλητικος για καποια ατομα.
Ημουν κι εγω ενα απο αυτα μεχρι που μου εσπασαν τα νευρα οι ego κεφαλες και εβαλα σκοπο να συνηθισω τον ζεστο ατμο των ce4.
Ο κρύος ατμός είναι πραγματικά βασικός λόγος. Εγώ θα προσθέσω και την καλύτερη γεύση. Οι περισσότεροι clearomizers "σκοτώνουν" την γεύση.
Κάποια υγρά απλά δεν ατμίζονται με ατμοποιητές ce4 κλπ. Χαρακτηριστική περίπτωση το Tribeca (και μακάρι να ήταν μόνο αυτό).
Αλλά οι προτιμήσεις βέβαια διαφέρουν.

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #1796 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 18:37 »
παιδια να ρωτησω...τα μακρυα φυτιλια  ειναι καλυτερα απο τα κοντα??και επισης τι διαφορες εχει ο ce4 me ton ce5?ποιος ειναι καλυτερος ας πουμε?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #1797 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 18:44 »
Για την τελευταια ερωτηση σου θα σε παραπέμψω στην ψηφοφορια που εγινε στους κλιαρο στο φορουμ..

[Ψηφοφορία] Ποιος clearomizer σας εχει κερδισει περισσοτερο

οσον αφορα στην πρωτη, προσωπικα προτιμω τα μακρυά αν πετυχεις παρτιδα με καλο φυτιλι.. αν οχι θα σου πω τα κοντα (που εχουν αρεσει και στους περισσοτερους)

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
« Απάντηση #1798 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 19:14 »
πρακτικα τι διαφορα εχει ο ce4 v3 me ton c5?και οι 2 εχουν μακρυα φυτιλια,τι αλλο αλλαζει?εγω απο οσο θυμαμαι μεσα απο το φορουμ λεγανε οτι τα κοντα φυτιλια δεν ειναι πολυ καλα γιατι πρεπει να ειναι παντα γεματο το τανκ με υγρο αλλιως φερνει καμμενο στην γευση επειδη στεγνωνουν τα φυτιλια οταν πεσει η σταθμη του υγρου

βασικα ρωταω γιατι το μαγαζι που ψωνιζω γενικα για το η.τ εδω στην γειτονια μου μου ειπε οτι απο αρχες του μηνα θα σταματησει τους ce4 με τα μακρυα θα φερει c5 με κοτνα και θελω να παρω 5-10 πληροφοριες

Παρακαλούμε μην κάνετε συνεχόμενα πόστ
απλώς πατήστε το κουμπί Τροποποίηση
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2012, 19:35 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #1799 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 19:18 »
στα κοντα φυτιλια ανα διαστηματα πρεπει να περιστρεφεις τον ατμο σου για να ποτιζονται τα φυτιλια. Απο οσο εχω δει εγω (σε αυτο το φορουμ τουλαχιστον) η πλειοψηφια προτιμα τα κοντα φυτιλια λογω καλυτερης τροφοδοσιας προς την ατνισταση.

Για τις διαφορες των ατμο που ανεφερες ρωτησε καλυτερα στα αντιστοιχα νηματα... αυτο δεν ειναι το νημα κανενος απο τα δυο για να κανουμε συγκρισεις ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F