vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Άτμισμα και Παχυσαρκία

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Απ: Άτμισμα και Παχυσαρκία
« Απάντηση #210 στις: Ιουλίου 16, 2017, 13:58 »
[justify]Αν και δεν μιλάω με χονδρούς, να πω την ταπεινή μου γνώμη πως, π.χ., η ακινησία επάνω σε μία καρέκλα, καθημερινά, και για πολλές πολλές ώρες (δεν μας θυμίζει κάτι αυτό σαν πλάνο; ), είναι φονικό όπλο για τη δύσμοιρη καρδιά αλλά και για όμορφες κοιλιές. Προσωπικό παράδειγμα, πληθωρικός ήμουν πάντα με το τσιγάρο, κάπνιζα χωρίς έλεος, (και ποτέ δεν το ξέχασα). Στο άτμισμα, μία από τα ίδια. Στίβο όλα τα υπέροχα χρόνια μου, κορμί θανατηφόρο..., τώρα; χαχαχα. Παιδικός παχύσαρκος φίλος, τώρα είναι ένα στάδιο πριν μπράβος στην παραλιακή, (ποντίκια και στ’ αυτιά). / αν δεν κουνήσω κώλο θα πέσει να με πλακώσει όσο εγώ θα περιμένω νικοτίνες και τερματισμούς ακινησίας. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
  • Φύλο: Άντρας
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #211 στις: Ιουλίου 16, 2017, 17:29 »
(αν διαβάσετε αυτό το ποστ θα με μισήσετε...)

Πάντα έτρωγα σαν να μην υπάρχει αύριο. Μιλάμε για ποσότητες, όχι αστεία! Κιλά όμως δεν έπαιρνα, 1,82 και 67-69 κιλά από τα 17 μέχρι τα 54 που άρχισα το άτμισμα. Βέβαια δεν έτρωγα καθόλου γλυκά, μόνο φρούτα. Μετά που άρχισα το άτμισμα και έκοψα τελείως το τσιγάρο δεν άλλαξαν πολλά. Εξακολουθούσα να τρώω σαν ναυαγός που έχει μόλις περισυλλεγεί αλλά για λόγους που αγνοώ άρχισα να τρώω και γλυκά. Ίσως έχει να κάνει με όλα αυτά τα υπέροχα γλυκά υγρά, η ουσία όμως είναι ότι τα γλυκά μπήκαν για τα καλά στη ζωή μου. Θα με ρωτήσετε βέβαια από κιλά πως πάω και θα σας απαντήσω μια χαρά, έχασα και δύο. Νομίζω πως έχω αυτό που η επιστήμη ονομάζει αρνητικό μεταβολισμό. Όσο πιο πολύ τρώω τόσο αδυνατίζω... :-[

(σας το είπα ότι θα με μισήσετε...)

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #212 στις: Ιουλίου 16, 2017, 18:07 »
Σε μισούμε :tongue_smilie:
(Αλλά τσέκαρε και το ζάχαρο ...)

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #213 στις: Ιουλίου 16, 2017, 18:15 »

Πάντα έτρωγα σαν να μην υπάρχει αύριο. Μιλάμε για ποσότητες, όχι αστεία! Κιλά όμως δεν έπαιρνα, 1,82 και 67-69 κιλά από τα 17 μέχρι τα 54 που άρχισα το άτμισμα. Βέβαια δεν έτρωγα καθόλου γλυκά, μόνο φρούτα. Μετά που άρχισα το άτμισμα και έκοψα τελείως το τσιγάρο δεν άλλαξαν πολλά. Εξακολουθούσα να τρώω σαν ναυαγός που έχει μόλις περισυλλεγεί αλλά για λόγους που αγνοώ άρχισα να τρώω και γλυκά. Ίσως έχει να κάνει με όλα αυτά τα υπέροχα γλυκά υγρά, η ουσία όμως είναι ότι τα γλυκά μπήκαν για τα καλά στη ζωή μου. Θα με ρωτήσετε βέβαια από κιλά πως πάω και θα σας απαντήσω μια χαρά, έχασα και δύο. Νομίζω πως έχω αυτό που η επιστήμη ονομάζει αρνητικό μεταβολισμό. Όσο πιο πολύ τρώω τόσο αδυνατίζω... :-[

ασε μας ρε χοντρε :)) :))

Αποσυνδεδεμένος stavraetos

• **
  • 387
  • καυφανοπροβατακιας
« Απάντηση #214 στις: Ιουλίου 16, 2017, 21:34 »

δεν ξερω, αλλα  κατι σου συμβαινει αδελφε.... :hmmm: :hmmm: :hmmm:

μια ζωη κυριως απο 18- 30 επαιζα απο 67-74 κιλα ...στα 30 που μπηκε το η.τ ,ξεφυγε το θεμα μαζι και το φλαμινγκο γυρω απο το σωμα μου....εφτασα στα 90 κοντα και τωρα επεσα στα 85 χωρις τα βραδυνα πιτογυρα....δεν ξερω αν οφειλεται στην διακοπη του καπνισματος η αυτο που λενε αλλαγη μεταβολισμου....μετα τα 30ΝΤΑ...
ΣΙΓΟΥΡΑ αν υπηρχε περισσοτερη ασκηση θα ημουν στα 78-80 κιλα....που να τρεχεις τωρα με την πιτσα στο χερι ...αστα να πανε.... :eyesplash:

διόρθωση παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 16, 2017, 23:27 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #215 στις: Ιουλίου 16, 2017, 21:51 »

Βασικά επειδή το έκαναν και οι άλλοι.
Να υπάρχει μια ομοιομορφία βρε αδερφέ.

Τώρα πέρα από πλάκα, εγώ είμαι 1,90 και 75 κιλά, από τα 12 μέχρι σήμερα, στα 28 μου.
Τρώω τα πάντα και σε ποσότητες, απόσο με θυμάμαι.
Δεν είμαι δύσκολος στο φαγητό, έχω μεγάλο αμάξι, ιδιόκτητο ρετιρέ στην Άνοιξη και σταθερό μεγάλο μισθό.
Επίσης δεν καπνίζω μέσα στο σπίτι, αλλά δεν με ενοχλεί αν το κάνουν άλλες.
Με ΠΜ παρακαλώ, να μην χαλάμε το νήμα.

Αποσυνδεδεμένος wannabe

• **
  • 288
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #216 στις: Ιουλίου 16, 2017, 23:06 »
 :)) :)) :))

:respect:

Αποσυνδεδεμένος cloak

• 606
  • Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει
« Απάντηση #217 στις: Ιουλίου 16, 2017, 23:15 »
Καλα ποτε εγινες megachip??? :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #218 στις: Ιουλίου 17, 2017, 14:13 »
 :)) :)) :))  είναι αυτό που λεμε με είδε η λεκανη στο σπιτι και χεστηκε από την χαρα της

Αποσυνδεδεμένος panoss1972

• **
  • 133
« Απάντηση #219 στις: Ιουλίου 17, 2017, 14:17 »

Καλά αυτός δεν έχει μπαναριστεί ακόμα; Δεν έχει εξοστρακιστεί; Δεν τον έχουν στείλει να περιφέρεται στο διάστημα; :angry_orange:
Και το λέτε αυτό δημοκρατία;

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #220 στις: Ιουλίου 17, 2017, 14:21 »
Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί τρώω. Τρώω τώρα γιατί μετά έχω να πάω για φαγητό κάπου μακριά και δεν θέλω να πεινάσω στο δρόμο... :nope:

Αποσυνδεδεμένος panoss1972

• **
  • 133
« Απάντηση #221 στις: Ιουλίου 17, 2017, 14:31 »
Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά κάθε πότε πας εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος;

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #222 στις: Ιουλίου 17, 2017, 14:33 »
Πιο συχνά απ' όσο είναι πρέπον και ευγενικό... :-[

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #223 στις: Ιουλίου 17, 2017, 14:35 »
Συγνωμη που γινομαι αδιακριτος, αλλα ΚΤΕΟ εχεις περασει?

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #224 στις: Ιουλίου 17, 2017, 14:37 »
κτεο πέρασε, για κάρτα καυσαερίων τον κόβουν συνεχώς  ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359881 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328162 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F