vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

619 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, pngtszs1976, vasim, camber, trollga, PsykieG, vag21

ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα

Αποσυνδεδεμένος chercher

• *
  • 38
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:59 »
Τα καλυτερα υγρα για μενα και σε βασεις και σε γευσεις . Μ,αυτα ξεκινησα και αφου εχω δοκιμασει απο αρκετες εταιριες , παντα σ,αυτα καταληγω. Εδω και αρκετο καιρο προτιμω να τα παραγγελνω απο την πηγη κι ας καθυστερουν υπερβολικα να ερθουν .

Πώς και προτιμάς απ' έξω αν και αργούν;

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:00 »
για μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά φαντάζομαι chercher

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:02 »
Ακριβως . Γυρω στις 40 μερες ....

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:03 »
Εκτός και αν γίνει κάτι όσο αφορά τα μπουκαλάκια, ταμπελάκια κλπ να μην αντιγράφονται που το βλέπω χλωμό.
Αυτό ακριβώς είναι το point μου..
Βγάζει η εταιρία μια ανακοίνωση.. μου βγάζει τους συνεργάτες... βλέπω νέα καταστήματα τα οποία φυσικά και δεν είναι στους συνεργάτες (μιας και εμφανίστηκαν αργότερα από την ανακοίνωση στην αγορά!) και μου πουλάνε έτοιμα e-liquid της FA..
συγνώμη, αλλά εγώ βλέπω μια κοροϊδία μέσα στα μούτρα μου!! Βλέπω ότι και εγώ θα μπορούσα να παραγγείλω σύμφωνα με το " Limitation will be 2x bottle 100 ml liquid and flavors in 7 ml size. " στο όνομα μου, άλλα τόσα στο όνομα του γκόμενου μου, της κολλητής μου από το λύκειο, στο όνομα του γκόμενου της, άλλα τόσα στο όνομα του πατέρα μου, της μάνας μου, της γιαγιάς και άλλα τόσα στο όνομα του ανήλικου αδελφού μου και να τα φτιάξω και να πουλήσω 10€ τα 10 ml... !!!!!!!!!!!!
το πρόβλημα της εταιρίας ήταν ότι ο καθένας έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.. έπαιρνε μεγάλες ποσότητες και έκανε τις δικές του μείξεις (αμφιβόλου ποιότητος) και τα πούλαγε για χρυσάφι...
έρχομαι λοιπόν να συμφωνήσω:
Κ γω τις ίδιες απορίες έχω. Ουσιαστικά η ανακοίνωση δε λέει και τίποτα το τρομερό...
Η θα πρέπει να γίνει πλήρης απαγόρευση και να είναι αποκλειστικά αυτές οι 2 ή θα κάνουν μια τρύπα στο νερό.

Αποσυνδεδεμένος chercher

• *
  • 38
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:11 »
Ακριβως . Γυρω στις 40 μερες ....

Ήθελα να δω αν φταίει κάποια κακή εμπειρία ή απλά επηρεάστηκες από αυτά που ακούγονται γιαυτό ρώτησα.
Εσύ crisx αν κατάλαβα καλά δεν είχες κάποια κακή εμπειρία από Ελλάδα αλλά επηρεάστηκες από αυτά που ακούγονται.
Κι εγώ προβληματίζομαι γιαυτό ρώτησα.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:15 »
Οχι , δεν ειχα αλλα εβλεπα παντου να κυκλοφορει η φιρμα . Αυτο σε κανει ν,αναρωτιεσαι .

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:20 »
mouko και πάλι παίζει το σενάριο να παραγγέλνουν μικρές ποσότητες αλλά σε μεγαλύτερη συχνότητα τα διάφορα μαγαζιά από τους Έλληνες αντιπροσώπους και να κάνουν διάθεση, δήθεν FA. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια (όπως και στην περίπτωση που παραγγέλνουν από την μαμά εταιρία ως ιδιώτες) θα είναι παράνομοι. Δηλαδή αν τους εντοπίζει ο Έλληνας αντιπρόσωπος θα έχουν φαντάζομαι διάφορες κυρώσεις. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό...Κ άντε πες εμείς εδώ θα το ξέρουμε. Ο κάθε ένας που δεν μπαίνει εδώ μέσα;
Για αυτό μίλησα περί πιστοποιημένης αυθεντικότητας του προϊόντος, με κάποιο τρόπο, αλλά με βάση την ανακοίνωση το βλέπω χλωμό...Βέβαια αν οι αντιπρόσωποι δεν αφήσουν περιθώρια και κυνηγήσουν τους παράνομους με μυνήσεις και τα διάφορα, τότε ίσως το σενάριο να αποδώσει.

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:25 »
και τότε θα πέσει πολύ γέλιο..
Σκέφτομαι να επισκεφτώ ένα από αυτά τα καταστήματα.. το ένα είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.. και να τους ρωτήσω ακριβώς αυτό..!!!
και είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα μου απαντήσουν...!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:27 »
Νομίζω ότι πολύς ντόρος για το τίποτα.... και πέρα από όλα τ'αλλα δεν βρίσκω και τα αρώματα τους κάτι το εξαιρετικό. Τα καπνικά τους, ΟΚ κάποια ατμίζονται ευχάριστα αλλά ως εκεί (κάποιος τα περιέγραψε ως "άγνωστο φρούτο της Πανγαίας"), τα "γλυκά" τους για καμμιά τούρτα καλά είναι, άντε και για κανένα άτμισμα που και που για αλλαγή...
Νομιζω ότι η μέχρι σήμερα πολιτική της εταιρείας όπου ο καθένας έβαζε το σήμα της FA στο μπουκαλάκι του, και η ανάγκη των εμπόρων να δείχνουν κάτι και καλά επώνυμο και όχι κινέζικο, έκαναν το σήμα της FA τόσο αναγνωρίσιμο....

ΥΓ: Έχω τουλάχιστον 20 αρώματα της FA, από αυτά μόνο 3-4 χρησιμοποιώ...τα άλλα μάλλον θα τα φάει ο νεροχύτης (εκτός αν τα θέλει κάποιος).....

Αποσυνδεδεμένος chercher

• *
  • 38
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:28 »
Οχι , δεν ειχα αλλα εβλεπα παντου να κυκλοφορει η φιρμα . Αυτο σε κανει ν,αναρωτιεσαι .

Αν εννοείς τους πλανόδιους κι εγώ δεν τους εμπιστεύομαι αλλά το ίδιο γίνεται και με τα αντίγραφα EGO-t που τα πουλάνε οι κινέζοι στο δρόμο αλλά όπως δε θα έπαιρνα EGO από πλανόδιο ή μικρομάγαζο δεν παίρνω και υγρά. Δε σταμάτησα όμως να παίρνω EGO επειδή πουλιόνται στο δρόμο.

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:29 »
chercher δεν ξέρω ακόμα αν έχω κακή εμπειρία από την αγορά των συγκεκριμένων υγρών. Δεν έχω δοκιμάσει να τα αγοράσω απευθείας από Ιταλία για να έχω πεδίο σύγκρισης και να μπορώ να απαντήσω. Ψυχολογικός είναι ο επηρεασμός. Για να είμαι ειλικρινής δεν με έχουν ενθουσιάσει. Το μαγαζί που τα αγόρασα είχα κακή εμπειρία σε χρόνους παράδοσης (όχι σε υγρά) και εκτοτε σταμάτησα να ψωνίζω από εκεί.
Μπορεί όμως να είναι και ιδέα μου καθότι παράξενος με τα ατμιστικά υγρά γενικώς. Και από inawera που ψώνισα, άλλοι τα έχουν ψιλά, εγώ θεωρώ οτι ήταν ίσως η πιο αποτυχημένη αγορά που έχω κάνει σε υγρά. Και στις βάσεις και στις γεύσεις.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:36 »
Crisx θα συμφωνησω απολυτα στην τελευταια σου παρατηρηση !! Απολυτη αποτυχια και για μενα η συγκεκριμενη αγορα .

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ 52

• **
  • 191
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:54 »
Τα καλυτερα υγρα για μενα και σε βασεις και σε γευσεις . Μ,αυτα ξεκινησα και αφου εχω δοκιμασει απο αρκετες εταιριες , παντα σ,αυτα καταληγω. Εδω και αρκετο καιρο προτιμω να τα παραγγελνω απο την πηγη κι ας καθυστερουν υπερβολικα να ερθουν .

Συμφωνώ απόλυτα.Ναι μπορεί τα "ατμιστικά αρώματα" νάχουν νηπιακή ηλικία στο
     χώρο του "επιχειρείν" αλλά η FA έχει κάποια ιστορία και εμπειρία στο χώρο των
     διατροφο-γευσεων. Ε...κάτι είναι σε σχέση με το άγνωστο

Όσον αφορά το"ακριβές αντίγραφο" καπνικών αρωμάτων
    κάτι είχε γράψει ο Νικος σχετικα με ένα πάρτυ του εκδότη ΗΗ

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 02:59 »
Ποιος είναι ο εκδότης ΗΗ;

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ 52

• **
  • 191
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 03:22 »
Ποιος είναι ο εκδότης ΗΗ;

Του playboy

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374752 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328129 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F