Μηπως εχουμε ξεφυγει σε μονοπατια που δεν κανει να τα περπατησουμε ;;;;;;
Να σοβαρευτουμε λιγο παιδες. Ποιος ειναι αυτος που μπορει να δωσει εγγυηση οτι με το που θα πατησεις το κουμπι , το ρευμα θα παει κανονικα στην πορεια του και θα εχουμε το αποτελεσμα που θελουμε ;;;
Σε μηχανικο μοντ , οι δυο μπαταριες ειναι και η αιτια που εδω και 3,5 χρονια βλεπω συνεχεια ρουθουνια , δοντια , χερια και δεν ξερω και 'γω τι αλλο , να γινονται κιμας και μετα να βγαινουν οι μαγκιτες και να λενε οτι φταιει το η.τ.
Απο τετοιες ιδεες ξεκινησε και επικρατει μεχρι και σημερα η φημη οτι το η.τ. εκρηγνυται.
Αν θελει καποιος να ανεβει στα 8 Volts , αγοραζει ενα π.χ. DNA βαζει δυο 18650 μεσα και βαραει στα 30 Watts ολη τη μερα και τη νυχτα χωρις φοβο ή με 3.3 - 3.5 Ωμ αντ/ση θα εχει 8.3 Volts kai 30 Watts.
Το τι κανει και το τι δινει η μια μπαταρια σε κοντρα με το τι δινουν οι δυο μπαταριες ...... ειναι λιγο κουλο.....
Δεν τα λεω με κακια , ουτε ειμαι ικανος να μαλωσω καποιον . Ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να παιξουμε με οτι παιχνιδι θελουμε.
Ομως , για χαρη καποιου που την επαθε , η ρετσινια κολλησε και στους υπολοιπους.
Ουτε ειναι ασφαλες αυτα που λετε οταν υπαρχουν μεσα σε ενα φορουμ ατομα που δεν ξερουν τι ειναι αυτο για το οποιο λετε , ομως τους εχει μπει η ιδεα να το κανουν κι αυτοι............το αποτελεσμα μπορει να μου εγγυηθει καποιος οτι δεν θα ειναι δισαρεστο ;;;
Καποτε βαζαμε δυο μπαταριες στα μοντ με πανω απο 3 Ωμ αντ/ση , ωστε να εχουμε λιγο παραπανω ατμο , γιατι ουτε συρματα ειχαμε , ουτε εργαλεια σαν τα σημερινα.
Ελεος δηλαδη. Αντι να παμε μπροστα , θα κοιταμε να κανουμε τα λαθη των πρωτων καιρων......
Συγνωμη για τον τονο , αλλα διαβαστε και τα ποστς που εχουν γραφτει και σε προηγουμενες σελιδες.
Ας ειναι και του 2009. Χαμενοι δεν θα βγειτε.
Και παλι συγνωμη για τον τονο μου παιδες......