Αν κοιταξεις καλυτερα φιλε μου , θα δεις οτι δεν ειναι αναλογη η αποδωση της Sanyo με τις αλλες που εχουν πολλα Amperes.
Eχει μεγαλη πτωση τασης στα 3.5 - 3.6 Volts τι στιγμη που οι αλλες αποδιδουν 3.8 - 4.0 Volts.
Aυτο φυσικα γινεται στα 3 και στα 5 Amperes ζητουμενο ρευμα απο τις μπαταριες.
Αν εισαι ατμιστης του 2 - 2.5 Amps , ειναι μια χαρα μπαταρια , αξια του ονοματως που φερει (Panasonic - Sanyo).
To θεμα με τα Amperes της μπαταριας ειναι οτι , οταν η Sanyo και η καθε Sanyo , με την πτωση που εχει , θα σου δωσει 3.5 V , η Sony με τα 30 Amps θα σου δωσει 3.9 V στην ιδια διαρκεια λειτουργιας
Τα mAh υπαρχουν φυσικα και αφου και το εσωτερικο της μπαταριας ειναι καλο , θα σου τα δωσει .
Τωρα το θεμα σε 'μας ειναι οτι θελουμε να εχουμε (σε μηχανικο) οσο γινεται πιο πολλα Volts σε ολη τη διαρκεια που ατμιζουμε/χρησημοποιουμε την μπαταρια.
Οταν λοιπον θελουμε να εχουμε οσο γινεται πιο πολλα Volts, θελουμε η μπαταρια να εχει και πολλα Amps ωστε να κρατιεται οσο το δυνατο πιο ψηλα η αποδωση της.
Σε VV/VW υπαρχει μια διαφορα , αλλα και εκει τα πολλα Amps και παλι βοηθανε. Μπορει να ειναι μικρη η διαφορα , αλλα υπαρχει.
Π.χ. με VV στα 6 Volts και αντ/ση στο 1 Ωμ , το μοντ θα σου δωσει με μπαταρια 20 - 30 Amps τα Volts που θελεις , μεχρι να παει στα 3.8 Volts.
Mε μπαταρια των 5 Amps θα σου τα δωσει μεχρι να παει η μπαταρια απο 4.2 στα 4.0 Volts
Παραδειγμα ειναι αυτο.
Αν θελεις να φτιαξεις αντ/σεις που να απαιτουν πολλα Amps , η μπαταρια αυτη θα εχει μικροτερη αποδωση. Αν παλι εισαι ατμ/στης που θελεις νορμαλ αντ/σεις , ειναι μια μπαταρια με πολυ καλα στοιχεια.
Λεγοντας αποδωση , μιλαω για το ποσα Volt σου δεινει στον ατμ/τη την συγκεκρημενη στιγμη , σε σχεση με καποια μπαταρια με πολλα Amperes , μεχρι τα 3.3 - 3.5 Volts
Οσο για τη διαρκεια , ναι ειναι μεγαλη η μπαταρια , αλλα αν δεις την καμπυλη της , εχει σχεδον σταθερη αποδωση απο τα 3.5 V και μετα. ( στα 3 και 5 Amperes )
Εγω εκει κοντα τις παω στον φορτιστη . Καποιος αλλος τις κατεβαζει εως τα 3 V. Αυτα ειναι γουστα.
Εκει ομως εγω , δεν εχω αποτελεσμα που να με κραταει.