Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

428 επισκέπτες, 4 χρήστες
infierno, Tem, manoslykos, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταριες για τα mod μας....Ποιες ειναι ασφαλεις? Ποιες οι διαφορες τους?  (Αναγνώστηκε 558995 φορές)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
  • Φύλο: Άντρας
Εννοεις να την αφήσεις άδεια και χωρις να χρησιμοποιείται θα κατέβει κάτω απο το όριο της μπαταριας;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Οχι Λαμπρο .
Αλλιως ξεκινησε η κουβεντα και μαλλου πηγε .
Τεσπα , ευκαιρια να το πουμε κι αυτο ομως ........... 8) ;)
Καμια πλακετα δεν κλεινει ΕΝΤΕΛΩΣ .
Ακομα και κλειστο να ειναι ενα μοντακι , η πλακετα θα συνεχίσει να τραβα ρευμα , εστω και ελαχιστο.
Αναλογα και την ποιοτητα της πλακετας , θα δουμε πλακετες που τραβανε λιγο ρευμα και πλακετες που τραβανε πολυ ρευμα .
Η YiHi SX300 τραβαει πολυ ρευμα .
Μεσα σε 12 περιπου ωρες , ειδα το πρωι απο 3.8 V που την αφησα , να ειναι στα 2.4V η μπαταρια .
Το μοντακι δεν ανοιγε , αλλα τη μπαταρια την αδειασε.
Αλλες πλακετες δεν τραβανε τοσο ρευμα και μετα απο ωρες μεσα στο μοντακι , δεν εχει καταναλωθει ποσοτητα ρευματος τοσο που να γινεται αντιληπτή  η απωλεια .
Αυτο ............
shadockan,γιατι εισαι επιφυλακτικός για τις μπαταρίες 26650 οσον αφοορά τη χρηση τους στα ηλεκτρονικά μοντ?

Για ενα πολυ σημαντικο για εμενα λογο :

1)  Δεν ξερω κανενα κατασκευαστη απο τις μπαταριες της αγορας , εκτος απο ελαχιστα δειγματα .

Δεν εγραψα οτι δεν τις εμπιστεύομαι σε ηλεκτρονικο μοντακι .
Σε κανενα μοντακι δεν τις εμπιστευομαι .
Βεβαια να αναφερουμε και το οτι ειναι κατωτερες απο τις 18650 σαν αναλογια τεχνολογιας , μεγεθους , εξελιξης .
Μπορει να υπαρχουν στην αγορα πραγματικα σοβαρες προσπαθειες και καλες μπαταριες , αλλα απο τη στιγμη που για ελαχιστες ξερουμε που κατασκευαζονται , προσωπικα το βρησκω σωστο να μην ειμαι και τοσο ανετος με τις μπαταριες αυτες .
Υπαρχουν βεβαια και μπαταριες 26650 που ξερω τους κατασκευαστες και αυτες εχω χρησιμοποιησει .
Sony US26650VT
MNKE 3500 - 4000
Panasonic CGR26650A - B
Liitokala 5000
Υπαρχουν φυσικα και εταιριες που ειναι εμπιστοσυνης οπως η Keeppower , η Enercig και αλλες , οι οποιες ειναι αυτες που προσδίδουν αξια στις μπαταριες μεσα απο τη διαγωγη τους γενικα στην αγορα και ειναι ο μονος λογος που σημερα μπορει καποιος ανετα να προτεινει σε καποιον αλλο να αγορασει μια μπαταρια αγνωστων στοιχειων , ΑΛΛΑ με το ονομα τετοιων εταιριων επανω τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 05, 2016, 21:51 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος kastanas232

• e-medium ατμιστής
  • **
Παιδιά Καλησπέρα δεν το έχω ψάξει πολύ με τις μπαταρίες μου αλλά σήμερα πρόσεξα το εξής και νευρίασα. Έχω το ipv5 με YiHi chipset είχα 2 μπαταρίες μέσα Panasonic INR 3000mah ήταν λίγο πιο πάνω από την μέση η ένδειξη μπαταρίας. Mου έφεραν το Steam Creave Hexagonal dripper. Στήνω 2 κλαπτονακια στα 0,15 πάνω στη πώρωση μου το πάω στα 80watts. Πατάω να δοκιμάσω γευσαρα μου λένε ποιότητα ατμού ποσότητα. Μου δίνει ούτε ένα δευτερόλεπτο και μου πετάει battery check.😢 Απογοητευτικα. Τι φταίει με τις μπαταρίες μου.

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Panasonic INR 3000 δεν υπαρχουν .
Αυτο ειναι το πρωτο ........

Το δευτερο ειναι οτι οι Panasonic με περισσοτερα απο 2600mAh ..... και μαλιστα οχι με το ονομα Panasonic , αλλα με το ονομα Sanyo , ειναι οι πιο δυνατες μπαταριες 18650 Li-Ion της εταιριας .

Αυτες οι Sanyo , ειναι μπαταριες υψηλης αποφορτισης , ικανες για τη δυναμη την οποια θελεις .

Οι Panasonic με περισσοτερα mAh , ειναι ικανες να δωσουν ρευμα το πολυ μεχρι 20 - 25 Watts.
Εσενα που ειναι σε σειρα , αντε να μπορεσουν να σου δωσουν καπου στο διπλασιο.

Αν κανεις τον κοπο και διαβασεις και στις προηγουμενες σελιδες , θα δεις πολλες φορες προτασεις για μπαταριες που εχουν αποδοση εντασης ρευματος 20 Amperes.

Η ανωτερη ικανοτητα των Panasonic με περισσοτερα απο 2600mAh , ειναι στα 10 Amperes.
Η ανωτερη υβριδικη μεγαλη Panasonic , ειναι η Sanyo NCR18650 GA των 10Amps και δεν ειναι υψηλης αποφορτισης .
Ανηκει κι αυτη στις INR , αλλα δεν ειναι NMC ....
Ειναι NCA .

Για μεγαλες αποφορτισεις χρειαζεσαι μπαταριες IMR , οι οποιες σταματουν στα 2050mAh με την Sanyo UR18650RX ή πρεπει να πας σε μπαταριες INR/NMC που ξεκινουν απο τα 1500 και φτανουν σημερα μεχρι τα 3000mAh.

Kανε τον κοπο αν θελεις να διαβασεις και πιο πισω για να μη τα ξαναγραφω  .
Αν παλι δεν μπορεις , θα τα ξαναγραψω ........... 
Αλλα τις αναφερω και σ' αυτη τη σελιδα , στο ποστ 3324
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 07, 2016, 00:48 από shadockan »

• e-medium ατμιστής
  • **
Panasonic γράφει από μέσα τώρα μπορεί να μπερδεύτηκα εγώ για το INR μάλλον είναι οι NCR.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 07, 2016, 12:44 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Οι μπαταρίες σου είναι οι Panasonic 18650B και έχουν μέγιστη αποφόρτιση 6.8Α.
Θα σου δώσουν σαν ζευγάρι μέχρι 40-50W, όχι παραπάνω.

• e-medium ατμιστής
  • **
Ευχαριστώ.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 07, 2016, 12:47 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος akis_evo_9

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χαλκίδα
Καλησπερα σε ολους παιδια! 
Ποια απ τις παρακατω δυο μπαταριες θεωρειται πιο αξιοπιστη και ποια εχει μεγαλυτερη αυτονομια σε ηλεκτρονικο μοντακι (evic vtwo mini και hcigar vt75 nano)? 
Σας ευχαριστω πολυ!!  :)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Και οι δύο εφαμιλλες ειναι.

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
    • camber
Πάρε τις Samsung. Η φετινή σοδειά ( :tongue_smilie:) είναι ένα κλικ καλύτερες

Αποσυνδεδεμένος akis_evo_9

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χαλκίδα
Πηρα 2 και απ τις 2 ετσι για να μην εχουν παραπονο!!  :))
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!  :)

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Οπότε θα έχεις τη δυνατότητα να διαπιστώσεις ποια από τις δύο δίνει μεγαλύτερη αυτονομία, και φυσικά ποια από τις δύο είναι περισσότερο αξιόπιστη.

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
    • camber
Σε όλες τις μετρήσεις η Samsung έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την LG

Δεν ξέρω κατά πόσο οι ελαφρά καλύτερες επιδόσεις της Samsung στα χαρτιά θα φανούν και στο άτμισμα (αμφιβάλλω), σίγουρα πάντως δεν θα υπερέχει η LG.

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Αχ Γιωργο μου ......
Δεν ξερεις εσυ .........

Θα βγει ο μεγατμισταρας και με 0.00005Ωμ αντισταση , θα δει μεγαλη διαφορα στο ατμισμα με την Imren 3500mAh των 60Α .

Ποιες LG - Samsung ??????

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Το ότι θα δει διαφορά, θα δει! Το θέμα είναι ότι χωρίς δάχτυλα και κεφάλι από το σμπάρο, δεν θα μπορέσει να μας την αναλύσει Βασίλη!

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα

Δικιο εχεις Τρυφωνα ..... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1329 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258888 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717857 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373993 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389264 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263065 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680420 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887714 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.