vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

389 επισκέπτες, 2 χρήστες
vougiouklakis, Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Παρατηρήσεις, συζητήσεις για πιθανές παρενέργειες

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
  • Φύλο: Άντρας
οταν εγω πηγα για το αιμα στην μυτη και κοκκινιλες (σπιρακια στη μυτη ) σε δυο (Μεγαλογιατρους)
απαντηση σκισιματακι στην μυτη ο ενας βαλε λιγο βαζελινι ,  ο αλως αλειφη τυπου βαζελινης  :yes: εγω το αφησα ετσι με της βαζελινες :))
κατοπιν σε διαφορετικο χρονο με διαφορετικα υγρα δηλαδη εταιρειων  :yes: σε δυο δικα μου ατομα που αρχισαν να ατμιζουν αργοτερα συνεβη το ιδιο με μενα , οποτε αρχισα να το ψαχνω  :yes: αντε παλι σε αλλους γιατρους σε διαφορετικα διαστηματα. η ιδια απαντηση  :yes:
και οταν ειπα σ εναν για εργαστηριακες εξετασεις χαμογελασε  ;D λετε να με περασε για λαλακα?
 η να εινα λαλακες οσοι γραφουν για το ιδιο συμπτωμα και να μην ξερουμε τι μας γινοταν πριν το ατμισμα και τι τωρα ?
Τελικα ολα γραφοντε γιατι γουσταρουμε ητ και οχι κτ,  μπας και καποιος εχει βρει την λυση  :yes: :bye:
οταν εγραψα αυτο το μηνυμα αγανακτισμενος απο 18αρα κατεβηκα στη 12αρα και ταυτοχρονα κατεβασα την pg απο 80-90/100 σε 50pg50vg
ελυσα το ανω προβλημα σε ενα δεκαημερο  :yes: δεν καταλαβα ομως τι εφταιγε  pg η νικοτινη  :dontknow:το καταλαβα προσφατα που ανεβασα την pg παλι τα ιδια... οποτε δεν ξανα ανεβαζω pg   :yes:
δεν ελυσα ομως το προβλημα με το ματωμα στα ουλα που δεν ειχα γραψει τοτε  :yes:( πριν ξεκινησω το ατμισμα δεν ματωναν ουτε με οδοντονημα.. ενω τωρα και με το βουτσισμα ) :-\
μηπως καποιος εχει βρει τη λυση ?
εγω το μονο που σκεφτηκα ειναι καθε βραδυ με αλατονερο  :))  :))
καμια αλλη ιδεα ?  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
Επισκεψη σε οδοντιατρο;  ::)

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
Υπάρχουν και στα φαρμακεία οδοντόκρεμες & διαλύματα που βοηθούν, το αλατόνερο δεν ξέρω αν θα βοηθήσει...

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
μεσα Ιουνιου τελειωσα απο ενα ρεκτιφιε... :))
 :hmmm:μαλλον πρεπει να ξανα παω σ αλλον   :-\

Sunspear εχω δοκιμασει τα παραπανω  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
Εγώ με μείγμα 75% vg - 25% pg είχα στομαχικές διαταραχές . ενώ με μείγμα 50-50 με ενοχλεί ένας φρονιμίτης...
ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε μολυνθεί και έπρεπε να πάρω αντιβίωση. Μπορεί τα δικά μου συμπτώματα όμως να μην οφείλονται στα υγρά που ατμίζω και να είναι τυχαία...

[size=78%] Η νεκροψία θα δείξει....[/size] ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Γιατί βάζουμε κιλά μετά το κόψιμο του κ.τ. ?

http://whyquit.com/greek/Joel_03_21_blood_sugar.html

Τώρα κατάλαβα γιατί τους πρώτους μήνες ήθελα συνέχεια να πίνω χυμούς...

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
παιδια παρατηρω οτι 10 μερες τωρα που ατμιζω , μετα απο ωρα εχω μια καουρα οχι στο στομαχι αλλα στον οισοφαγο  :confused1:
φταιει η νικοτινη ? ειναι 6mg RY4

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
Σίγουρα δεν παίρνεις καμένο; Τι ατμοποιητή χρησιμοποιείς; Το υγρό σου τι αναλογία pg vg έχει;

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
Εγώ με μείγμα 75% vg - 25% pg είχα στομαχικές διαταραχές . ενώ με μείγμα 50-50 με ενοχλεί ένας φρονιμίτης...
ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε μολυνθεί και έπρεπε να πάρω αντιβίωση. Μπορεί τα δικά μου συμπτώματα όμως να μην οφείλονται στα υγρά που ατμίζω και να είναι τυχαία...

[size=78%] Η νεκροψία θα δείξει....[/size] ;D ;D ;D

να ξέρεις οτι τα προβληματα στα δόντια ειναι το πίο συχνό φαινόμενο μετα τη διακοπή του τσιγαρου.

Για τα ούλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στο φόρουμ (και απο οδοντιάτρους) η αιμοστατική ιδιότητα του καπνού που λείπει όταν το κόβουμε οπότε εκδηλώνεται η ήδη υπάρχουσα ουλίτιδα.

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
Σίγουρα δεν παίρνεις καμένο; Τι ατμοποιητή χρησιμοποιείς; Το υγρό σου τι αναλογία pg vg έχει;
ηταν η νικοτινη τελικα και τη μειωσα καθως και το πι τζι που μαλλον εχω προβλημα σε αυτο , ο ατμοποιητης ειναι εψιλον και το υγρο 80% 20% νομπακο ΑΡ.Υ4

εφτιαξα με 3%  νικοτινη και 100%vg και ολα καλα .
Σίγουρα δεν παίρνεις καμένο;
Για καμμενο δε μπορω να ορκιστω αφου μετα απο 20 χρονια 2,5 πακετα camel/ ημερα δεν υπαρχει ουτε γευση ουτε οσφρηση δυστυχως!!!!!!

Συγχωνευση
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 10, 2012, 23:04 από petra »

Αποσυνδεδεμένος treloyarakias

• 1
Χμ,να σημειώσω πως σε προσωπικό επίπεδο,ναι καμιά φορά νιώθω ζαλάδες,έχω φουσκώματα και στομαχικές διαταραχές.Πιθανό να είναι απο την ποσότητα νικοτίνης.Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά,οπως εχω ακούσει και απο άλλους κάποια αυξηση της πίεσης αλλα μέχρι εκεί.συνηθως το παθαίνω το πρωί.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Το απογευμα ειμαι μια χαρά.Και ναι τωρα τελευταια νυσταζω πολυ πιο ευκολα.Ας μην ξεχνάμε πως η νικοτινη ναρκοτικό ειναι....

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
Δεν ξερω αν ειναι τα υγρα οι ατμοποιητες η κατι αλλο αλλα πρωτη φορα μου εχω δει ετσι την γλωσσα μου και επαθα σοκ ! Ειναι κιτρινη με ορισμενες φουσκες ενω τρεχει και αιμα .Οταν τα καταφερω θα ανεβασω και φωτο .
Θα παω σημερα στο νοσοκομειο και θα σας πω τη διαγνωση οταν θα γυρίσω

Αποσυνδεδεμένος genesis_rds

• Mess with the best, die like the rest.
  • **
  • 164
  • ProVari mini + Cobra
 Περαστικά ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό!!
(Έλεγξε όποτε έχεις χρόνο μήπως ο ατμοπιιτης που έχεις αν έχει καμία διαρροή και περναει το υγρό στο στόμα σου.. εγώ είχα κάτι παρόμοιο και μου έκαψε τα χείλη μου.. )

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
Εγώ στον 1,5 μήνα και πλέον που ατμίζω, στο παραμικρό υγρό που αντιλαμβάνομαι στο στομα μου την στιγμή της τζούρας (2 φορές μου έχει τύχει), σταματάω και κατευθείαν βρύση και πολύ καλό ξέπλυμα, δεν περιμένω ούτε δευτερόλεπτο.

Περαστικά φίλε

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Σωστή και πολύτιμη και η συμπαράσταση, αλλα το κουμπακι "Bravo" μπορει να εκφράζει και αυτήν.
Ο Φίλος, ζητάει βοήθεια σε κάτι. Μην τον βαζουμε στην διαδικασία να βλεπει απάντηση και να ανοιγει το νήμα για να δεί μόνο μηνυματα συμπαράστασης αν δεν εχουμε κατι ουσιαστικό να πούμε.
Ορισμένα μηνυματα διαγράφηκαν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 146 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20338 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1109 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878215 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362819 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467594 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911077 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520640 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376276 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702447 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ