vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

388 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, vougiouklakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Παρατηρήσεις, συζητήσεις για πιθανές παρενέργειες

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• Διονύσης
  • 1223
  • Φύλο: Άντρας
  • Im back and vaping again.!!!
Τσέκαρε κ' τα καλαμάκια που πίνεις καφέ.  :hmmm:
Είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα η γυναίκα μου κ' τελικά φταίγαν αυτά που δεν γράφαν επάνω "μη τοξικά" :yes:

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
Μην ξεχναμε να απολυμαίνουμε και τα επιστόμια !
εγω τα περνάω καθε μερα με καθαρό οινόπνευμα !

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
Εγώ στα επιστόμια δεν βάζω οινόπνευμα, αλλά σίγουρα μία φορά την εβδομάδα, ζεστό νερό με σαπουνάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ()ίσως και πιο συχνό), και να μείνει κανένα μισάωρο μέσα, και καλό ξέπλυμα μετά και σκούπισμα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Δεν ξέρω τι ατμοποιητή χρησιμοποιείς, αλλά καλό είναι να απολυμαίνεις συχνά. Τα περισότερα μη βρώσιμα που χρησιμοποιούμε με το στόμα, είναι συνήθως μίας χρήσης (καλαμάκια, οδοντογλυφίδες κλπ). Τα drip tip και τα συναφή, τα χρησιμοποιούμε πολλές φορές. Το στόμα μας είναι ένα μικροσύστημα με χλωρίδα και πανίδα. Ότι μένει σε πλαστικά, inox κλπ, εκφυλίζεται και γίνεται επικίνδυνο.

Δεν θα βιαζόμουν πάντως να κατηγορήσω το ητ.

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 791
Σωστή και πολύτιμη και η συμπαράσταση, αλλα το κουμπακι "Bravo" μπορει να εκφράζει και αυτήν.
Ο Φίλος, ζητάει βοήθεια σε κάτι. Μην τον βαζουμε στην διαδικασία να βλεπει απάντηση και να ανοιγει το νήμα για να δεί μόνο μηνυματα συμπαράστασης αν δεν εχουμε κατι ουσιαστικό να πούμε.
Ορισμένα μηνυματα διαγράφηκαν.

Δεν νομιζω οτι ο φιλος ζητησε βοηθεια σε κατι απο εδω. Και ευτυχως.  Τα ουσιαστικα θα τα ακουσει απο εκει που πρεπει.

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
το βασικο ειναι να τσεκαρεις μηπως εχεις καποια αλλεργια στην vg η pg.

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
σας ευχαριστω ολους και για τα μηνυματα συμπαραστασης αλλα και για τις γνωμες .
μου διεγνωσε γλωσσιτιδα και μου ειπε το εξης : Εχει τη αλλοτε τη μορφη με αυτες τις πληγες και κιτρινο χρωμα αλλοτε η γλωσσα γινεται μαυρη η καφε και μπορει να οφειλεται σε κατι τοξικο ερεθιστικο .
Απεκλεισε να ευθυνεται η ατμοποιηση της καθαυτου γλυκερινης ομως κατα 99% ευθυνεται η νικοτινη η οποια ειναι τοξικη .--τον ρωτησα λοιπον γιατι εδω και 20 χρονια με το τσιγαρο δεν ειχα τετοια παθηση και μου ειπε :
Σιγουρα με την ατμοποιηση επανερχεται στην αρχικη υγρη μορφη της και επικαθεται επανω στη γλωσσα χειλη κτλ με αποτελεσμα να τα ερεθιζει .
επισης και οι γλωσσικες αμυγδαλες εχουν ερεθισμο.
η γιατρια ειναι πλυσεις με unisept

Αποσυνδεδεμένος zellps2

• **
  • 167
  • ΑΤΜΙ-ΖΩ αρα ΖΩ!
τι νικοτινη κανεις τοτε φιλε μου? περιεκτικοτητα, μαρκα υγρου?

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
μπεμπε 6mg 5 μλ /μερα mist

εαν θελετε βαζω φωτο αλλα ειναι λιγο φρικτη παιδια να ξερετε
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 26, 2012, 16:09 από αστερης »

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος... Περαστικά σου!

Πάντως κάνουμε όλοι καιρό και σε μεγαλύτερες περιεκτικότητες νικοτίνης (και εγώ κάνω και υπερκατανάλωση υγρού), οπότε μήπως παίζει κάτι άλλο; Θα ήταν πιο σύνηθες φαινόμενο αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
σε χιλιοευχαριστω ,  το ξερω οτι κανουν σχεδον ολοι με νικοτινη αλλα προφανως σε εμενα ειναι ακρως ερεθιστικη η υγρη μορφη της .
καπου ομως στο forum ειχα δει ακομη ενα παιδι με μαυρη γλωσσα . Ειχε ποσταρει και φωτο .

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 🇬🇷➹💢🚭⚠️🚭💢➷🇬🇷
  • 794
  • Φύλο: Γυναίκα
περαστηκα σου να ειναι αστερης :D και τωρα τι σου ειπε? κομμενο το ατμισμα?

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
δεν ηξερε καν τι ειναι εγω του εξηγησα οτι ατμοποιει γλυκερινη με νικοτινη ;D . ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ  :nope: ΔΕ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΠΝΟΚΑΡΚΙΝΟ
Απλα θα κοψουμε λιγο τη νικοτινη απο τα υγρα  , καλο ειναι.

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
περαστικα σου ,και θα σου προτεινα να μην χρησιμοποιεις ατμοποιητες με ψηλα την αντισταση.
αυτο με τη μαυρη γλωσσα εχει συμβει σε γνωστο μου με ego-w. ισως η πολυ ζεστη κοντα στη γλωσσα να επηρεαζει οταν υπαρχει ευαισθησια.

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
σευχαριστω εχω αιολο και SM VST , σιγουρα δεν φταει ο ατμοποιητης

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20339 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1109 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878224 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362823 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467603 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911105 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520667 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376280 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702452 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ