vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

629 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, manoslykos, kon95, Buliwyf, maprix, camber, trollga

Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer
« Απάντηση #135 στις: Μαΐου 19, 2012, 15:19 »

Το προσδόκιμο λειτουργίας των ατμοποιητών είναι μεταξύ 10 και 30 ημερών των Joyetech C Nr, άρα ο πρώτος πήγε καλά.
Με τον δεύτερο 3 μέρες πήγαινες καλά και μετά έβγαζε καμένο ? πολύ πιθανόν να ήθελε λίγο στη κεφαλή να σπρώξεις λίγο το φιτίλι με μια καρφίτσα για να υπάρχει καλή κυκλοφορία του υγρού.
Μετά βγάζοντας το tank και ρουφώντας με πατημένη μπαταρία ...έκανες dry burn και αν κράτησες το πάτημα για παραπάνω από 2,3 δευτερόλεπτα μάλλον τον έκαψες χωρίς υγρό μέσα
ναι γιαννη ο πρωτος ηταν μια χαρα αλλα ο δευτερος δεν εκανε ουτε αυτο το βρασιμο που κανουν οταν τραβαμε τζουρα, τιποτα, και μου εβγαζε καμμενο και γευση απο το υγρο μου καθολου! το dry burn που εκανα δεν ηταν μαλλον σωστο στην συγκεκριμενη περιπτωση :-\ .παμε για τον τριτο τοτε και να κανουμε τον σταυρο μας!

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #136 στις: Μαΐου 19, 2012, 15:42 »
Λοιπον ο δικος μου καθαρισμος γινεται πλεον ως εξ ης.. την επομενη φορα αν θες ακολουθα τον:
-Βγαλσιμο το καρφακι
-Πλυσιμο κατω απ'την βρυση (βλεπω και μην εχει τιποτα κολημμενα φιτιλια ή χοντρα υπολειματα και τα αφαιρω με καμια οδοντογλυφιδα)
-Φυσημα
-Dry burn
-Εδω εγω ξαναξεπλενω αφου κρυωσει, αλλοι δεν το κανουν. Φυσημα παλι. Αν το κανετε ετσι οταν συναρμολογησετε μετα το η.τ. οι πρωτες τζουρες δεν θα βγαζουν πολυ ατμο γιατι θα εξατμιζετε το νερο. Θελει μερικες τζουρες υπομονη χωρις να το υπερθερμανουμε.
-Σταξιμο μια σταγονα απ'το υγρο μου πανω στην αντισταση
-Και αν ειναι ενταξει το φιτιλακι τροφοδοσιας (αν οχι ή προσπαθω να το διορθωσω οσο γινετε...καρφιτσα, καψιμο για να καθαρισει.. κτλ ή φτιαχνω νεο φιτιλι.. Το θεμα φιτιλι θελει αλλα τοσα να γραφουμε..διαβαστε δειτε τα βιντεακια, πειραματιστειτε)  τοποθετώ ξανα το μεταλλικο στην θεση του προσεχοντας οπως ειπα και πιο πανω να αγκαλιασει το φιτιλι την αντισταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2012, 15:51 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος mix8

• *
  • 52
« Απάντηση #137 στις: Μαΐου 19, 2012, 15:52 »
 :thumpup: Έτσι ακριβός το κάνω και εγώ και δεν βγάζει καθόλου καμένο αν βγάλει θα είναι γιατί δεν έβαλα καλά το φιτίλι.

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #138 στις: Μαΐου 19, 2012, 16:14 »
παμε για τον τριτο τοτε και να κανουμε τον σταυρο μας!
Κατά τη γνώμη μου καλό θα είναι , αν δεν "πιάνουν τα χέρια σου" και δεν  μπορείς να κάνεις τα βήματα που σου πρότειναν παραπάνω ,να δοκιμάζεις επί τόπου τις κεφαλές όταν τις αγοράζεις . Αν κάτι δεν πάει καλά υποθέτω ότι ο πωλητής θα έχει την εμπειρία να σε βοηθήσει .
Αν πιάνουν , διάβασε , πειραματίσου και δε θα χάσεις  ;)
Ο C επισκευάζεται πλήρως και γίνεται καλύτερος και από καινούργιος .

• **
  • 439
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 19, 2012, 16:27 »
Και να προσεχεις μην ξεμενει το τανκ ποτε απο υγρο. Συνηθως οταν εχει πεσει κατω απ'το μισο ή εχει μεινει το 1/4 ας πουμε της χωρητικότητας του τανκ γεμιζε το. Και ποτε πολυ αποτομες τζουρες αλλα σταθερες και παντα υπο γωνια το τσιγαρο.
Αν δεν τα καταφερνεις ή δεν εχεις ορεξη να ασχοληθεις με τετοια παντως μην τρελενεσε εχει και αλλες επιλογες πλεον.. βλεπε CE4+, ESCO κτλ.  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2012, 16:34 από NewHolborn »

• 793
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 19, 2012, 17:51 »
σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις που μου δωσατε, πολυ χρησιμες αλλα οπως ειπατε δεν το κατεχω το αθλημα για να τον επισκευασω μονη μου,για εμας τους πρωταριδες που δεν ξερουμε :dontknow:!. μαλλον θα κοιταξω να του βαλω πανω τον DCT 3.5 εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες μηπως με βολεψει καλυτερα και βλεπουμε.

• 793
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 19, 2012, 17:53 »
Και να προσεχεις μην ξεμενει το τανκ ποτε απο υγρο. Συνηθως οταν εχει πεσει κατω απ'το μισο ή εχει μεινει το 1/4 ας πουμε της χωρητικότητας του τανκ γεμιζε το. Και ποτε πολυ αποτομες τζουρες αλλα σταθερες και παντα υπο γωνια το τσιγαρο.
Αν δεν τα καταφερνεις ή δεν εχεις ορεξη να ασχοληθεις με τετοια παντως μην τρελενεσε εχει και αλλες επιλογες πλεον.. βλεπε CE4+, ESCO κτλ.  ;)
ναι ολα αυτα τα κανω, σε ευχαριστω πολυ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nstathop

• *
  • 49
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 20, 2012, 13:12 »
Καλησπέρα σε όλους  :)
Πριν 3 μέρες πήρα ατμοποιητή ego-c απο ovale και τον κούμπωσα σε μπαταρία ego 1100 noname αγορασμένη πάλι απο ovale πριν 1 μήνα(το tank είναι απο ένα παλιό ego-t).
Το πρόβλημα είναι οτι όλες οι γεύσεις που βάζω μέσα είναι εντελώς ασθενικές. Δεν καταλαβαίνεις τι ατμίζεις. Πριν είχα τον ce-4 και ήταν πολύ καλός εκτός απο οταν τον γέμιζα tribeca, άλλαζε εντελώς τη γεύση του. Μόνο με τον boge 510d και το elips, έχω τις ίδιες γεύσεις. Αλλά η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ο ego-c. Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 20, 2012, 13:24 »
Όταν δοκιμάζεις πολλές διαφορετικές γεύσεις υπολόγιζε ότι αν είναι στον ίδιο ατμοποιητή, είναι λογικό να κρατάει για λίγο τη γεύση από το προηγούμενο υγρό ανάλογα και το πόσο έντονη είναι η γεύση του επίσης. Εγώ με τον ego-c της alter καταλαβαίνω μια χαρά τις γεύσεις. Έλεγξε μια το φυτιλάκι που είπαν και τα παιδιά από πάνω να δεις αν υπάρχει καλή τροφοδοσία

Αποσυνδεδεμένος latinos1985

• 4
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 20, 2012, 13:26 »
στη κεφαλή ego-c τι φυτιλάκι βαζουμε???1mm η 2mm???κ αυτο το σεταρισμα πως γινεται ακριβως? ??? το φυτιλακι πρεπει να ακουμπαει στιν αντισταση πανω η οχι??

« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 20, 2012, 13:26 »
Καλησπέρα σε όλους  :)
Πριν 3 μέρες πήρα ατμοποιητή ego-c απο ovale και τον κούμπωσα σε μπαταρία ego 1100 noname αγορασμένη πάλι απο ovale πριν 1 μήνα(το tank είναι απο ένα παλιό ego-t).
Το πρόβλημα είναι οτι όλες οι γεύσεις που βάζω μέσα είναι εντελώς ασθενικές. Δεν καταλαβαίνεις τι ατμίζεις. ........................ Μήπως κάνω κάτι λάθος?
Μπορεί να είναι πολλά πράγματα ότι οι γεύσεις έρχονται "εξασθενημένες" μα πρώτα θα δείς
την κατάσταση της μπαταρίας μετά αν ο C κάνει καλή τροφοδοσία στο φιτίλι και πάντα να
δίνεις χρόνο σε νέους ατμοποιητές και μάλιστα όταν έχεις συνηθίσει από άλλους.
Αν μας περιγράψεις καλύτερα το πως ατμίζεις πόσα Ω είναι ατμοποιητής και ποια είναι τα
υγρά τότε να έχουμε καλύτερη εικόνα.  :yes:
Μπορείς όμως για τυχόν απορίες να ρίξεις μια ματιά και στο νήμα των ovale C  ;)
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3551.0.html

Αποσυνδεδεμένος nstathop

• *
  • 49
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 20, 2012, 14:01 »
Θα κοιτάξω πρώτα εκεί και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ Γιάννη  :)

• **
  • 439
« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 20, 2012, 14:09 »
στη κεφαλή ego-c τι φυτιλάκι βαζουμε???1mm η 2mm???κ αυτο το σεταρισμα πως γινεται ακριβως? ??? το φυτιλακι πρεπει να ακουμπαει στιν αντισταση πανω η οχι??
Εγω τελευταια με φιτιλι απο e-smokeguru.gr 1mm αφαιρω 1 ινα, πλεξουδα... :angry_orange: πως λεγετε.. αυτο που απομενει το στριβω διπλο με mesh 325, το κομματι που μπενει στο καρφακι..
Κατ αυτο τον τροπο περιπου
Το 2mm λογικα κανει και μονο. Δεν το εχω δοκιμασει.. εχω μονο 1μμ
Επισης το στριβω το φιτιλι στεγνο γιατι παρατηρησα οταν το βρεχω δεν ενονωνται τα δυο φιτιλια σωστα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 22, 2012, 11:30 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 21, 2012, 02:43 »
Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά να καθαρίσω το atomizer του ego-c μου. Ένα θα πω: προς όλους τους νέους συμφορουμιτες: παιδιά είναι πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεστε  :)

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
Re: Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 21, 2012, 16:19 »
Μιας κ το είδα που το ρώτησαν κ άλλοι αλλά δεν απαντήθηκε, απο Zippo φυτίλια θα κάνουν;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359835 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328133 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F