vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

804 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, manoslykos, mathimatikos1966, anetost, Milarepa

Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer

Αποσυνδεδεμένος mix8

• *
  • 52
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer
« Απάντηση #150 στις: Μαΐου 21, 2012, 19:00 »
ΟΧΙ!!! το φιτίλι απο zipo καίγεται!

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
Re: Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer
« Απάντηση #151 στις: Μαΐου 21, 2012, 19:07 »
Οκ απλά μου ήρθε φλασια κ είπα να ρωτήσω. :D

Επίσης μια αύξηση στη θερμοκρασία του κόνου ξέρει κάνει σε τι οφείλεται;παλιά δεν ανέβαζε τόση θερμοκρασία.λόγω χρήσης είναι;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 21, 2012, 19:21 από tobias »

« Απάντηση #152 στις: Μαΐου 21, 2012, 23:29 »
Από τις απανωτές τζούρες οι οποίες ζεσταίνουν τον κώνο.
Πάντως καλό είναι να μην το φτάνεις στο όριο τον ατμοποιητή και να τον αφήνεις να ξεκουράζεται
για να παρατείνεται και ο χρόνος ζωής του, αλλιώς θα τον ...κάψεις  :yes:

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
« Απάντηση #153 στις: Μαΐου 21, 2012, 23:39 »
Με λίγα λόγια πιπίλα τον έχω κάνει  ;D

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #154 στις: Μαΐου 26, 2012, 09:08 »
Το MESH σε τι χρησιμευει στον ατμοποιητη του C ???

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #155 στις: Μαΐου 26, 2012, 09:35 »
Εγω εκείνο που προτείνω για τον c αν είναι δυνατόν να έχης όταν μπορείς βέβαια και ένα αλλο ηλεκτρονικό τσιγάρο όταν είσαι μανιώδης
και θέλης συνέχεια να το έχης στο στόμα.

Σε αυτή την περίπτωση όταν χρησιμοποιής c ζεσταίνεται πολύ ο ατμοποιητής (το καταλαβαίνης στον πόλο με το χέρι που ανεβάζει θερμοκρασία)
και τα παίζει γρήγορα.
Αυτό πάθαινα στην αρχή και οι ατμοποιητές στις 2-3 μέρες τα έπαιζαν.
Τώρα που χρησιμοποιώ και ένα δεύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο μαζί οι ατμοποιητές του c περνάνε τις 10 μέρες λειτουργίας.

Για αυτούς που δεν κάνουν πολύ χρήση βέβαια 1-2 ml την ημέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #156 στις: Μαΐου 26, 2012, 10:25 »
Το MESH σε τι χρησιμευει στον ατμοποιητη του C ???

Γενικά το πλεγματάκι, όταν χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, γίνεται για να προσφέρει στήριξη στο φιτίλι.

Αποσυνδεδεμένος georgekriti

• *
  • 47
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 07, 2012, 12:21 »
Λοιπόν καιρός να γράψω κι εγώ τη μέθοδο μου για τον καθαρισμό και συντήρηση του ego-c σαν νέος χρήστης του συγκεκριμένου μοντέλου.

Οι κεφαλές που έχω δεν είναι επώνυμες και μετά από άνοιγμα μίας, διαπίστωσα ότι δεν είναι φτιαγμένη με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή φιτιλάκι τυλιγμένο σε πλέγμα για να στηρίζεται στο καρφάκι, αλλά διπλό φιτίλι καρφωτό μέσα με τις δύο άκρες να εξέχουν λίγο πάνω από το καρφί. Αυτό είχε συνέπεια κακής τροφοδοσίας και σύντομα προβλήματα καμένου.

Πετάω λοιπόν το φιτιλάκι, ξεπλένω την αντίσταση κάτω από ζεστό νερό βρύσης, κάνω και ένα dry burn να φύγουν τα κατάλοιπα, στη συνέχεια τοποθετώ το καρφάκι πάνω στη κεφαλή, χωρίς φιτίλι.
Αμέσως μετά χρησιμοποιώ φιτίλι 2mm μονό, το οποίο το στρίβω ελάχιστα στο χέρι να χωρέσει εύκολα στο καρφάκι, χωρίς πλέγμα! Σπρώχνω το 2αρι φιτιλι λοιπόν πάνω από το καρφάκι μέχρι να καταλάβω ότι έχει ακουμπήσει την αντίσταση και δεν πάει πιο κάτω. Μετά το κόβω με ένα ψαλιδάκι στο ύψος του καρφιού, μόλις το αφήσω αυτό ψιλοανοίγει με αποτέλεσμα να μην φεύγει από το καρφί και να μη χρειάζεται πλέγμα για να σταθεί. Ειδικά μόλις εμποτιστεί και με υγρό φουσκώνει και δεν κουνάει, αλλά ακόμα κι αν κουνηθεί λίγο από τη θέση του το σπρώχνεις λίγο με το δάχτυλο και επανέρχεται.

Από τότε και μετά τροφοδοσία αντίστασης άψογη, ντουμάνια τρομερά και ίχνος καμένου, το μόνο κακό είναι ότι οι κεφαλές είναι LR με αποτέλεσμα να θέλουν ποιο συχνό καθαρισμό σε σχέση με τις κανονικές.

• *
  • 47
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 07, 2012, 21:41 »
Πριν λίγο έκαψα και μια κεφαλή πάνω στο dry burning! Πρώτη φορά που καίω αντίσταση, από τότε ακόμα που χρησιμοποιούσα ego-t δεν είχα κάψει ποτέ. Bad day σκέφτομαι, αλλά μετά από λίγο λέω δε κάνω μια προσπάθεια να αλλάξω αντίσταση? Και ναι τα κατάφερα, με πείσμα και υπομονή!  :D  :D  :D και παίζει σουπερ, σαν καινούργια. Τελικά μήπως έφτασε η ώρα μου να κάνω τη μετάβαση σε επισκευάσιμο? Με έχω προβληματίσει σήμερα.... :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 07, 2012, 21:47 »
Αν μπορείς να επισκευάσεις C μπορείς τα πάντα   :yes:

• *
  • 47
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 07, 2012, 22:19 »
χαχαχα! πάντως δεν ήταν και βουνό  η επισκευή του, σε σχέση με το c4+ (που δεν τον κατάφερα τελικά) μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο!Κάτσε να δω πως θα πάει, τώρα είμαι στο τρίτο φιλτράκι και συνεχίζω...

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #161 στις: Ιουνίου 07, 2012, 22:26 »
Το δυσκολότερο σημείο είναι να βγάλεις το κεραμικό από το σιδερένιο περίβλημα . Μετά είναι παιχνιδάκι

• *
  • 47
« Απάντηση #162 στις: Ιουνίου 07, 2012, 22:31 »
Εμένα μου βγήκε πανεύκολα, ίσως επειδή είναι no name, δε έχω δει την ανατομία ενός γνήσιου για να πω!

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #163 στις: Ιουνίου 07, 2012, 22:34 »
Έχω φτιάξει έναν οδηγό για την επισκευή του C αλλά έχει βγει πολύ μεγάλος .Έτσι και τον κρεμάσω θα με κρεμάσουν  ;D

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 07, 2012, 22:46 »
Βρε παιδιά διαβάζω και δεν πιστεύω. :o :o

Άμα καταφέρνετε να επισκευάζεται ατμοποιητή c είστε καλιτέχνες (στην επισκευή όχι στα αρώματα και υγρά) :laugh1: :laugh1:

Εκεί άλλος είναι ο καλιτέχνης ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114130 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359702 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110614 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374670 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15264 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99859 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F