vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

526 επισκέπτες, 10 χρήστες
PsykieG, Doubt, djfloor, ZoeM, manoslykos, camber, tony1976, Tem, Blackwolf, makis1975

Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Φύλο: Άντρας
  • Dripάρω....
Απ: Συντηρηση - Καθαρισμος eGo-C(ovale) Atomizer
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 19, 2012, 11:25 »
Διπλό με τη θηλιά μέσα στο καρφάκι. Χωρίς mesh κτλ. Θα σου πώ πως πάει μέχρι το βράδυ.
και μάλλον χρησιμοποίησε ο Atrum, φυτίλι 1mm

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 19, 2012, 11:31 »
Ναι ρε παιδιά 1mm από Zerobacco.  Το βάζεις διπλό και δεν χρειάζεται ούτε mesh ούτε τίποτα. Εγώ το έβαλα με την θηλιά μέσα στο καρφάκι. Άλλοι με τη θηλιά πίσω ή κόμπο πίσω και μονό. Ότι θέλεις μπορείς να κάνεις και είναι υπόθεση 10 λεπτών το ένα, μαζί με το καθάρισμα της αντίστασης. Τα μόνα εργαλεία είναι ένα κοφτάκι και ένα κατσαβιδάκι ορολογοποιού, λεπτό.

Μιλάμε για άνθρωπο με δάχτυλα λουκάνικα. Μη νομίζεις ότι είμαι κανάς Μαγκαιβερ!  :))

Αν περισσεύουνε βέβαια τα 2ευρα ή 4ευρα, καλώς, αγοράζεις νέα, μέχρι και αυθεντικά, και συνεχίζεις. Κάνε μια καλή και στείλε μου εμένα τα παλιά. Με το νεο φυτίλι ατμίζουνε καλύτερα. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 19, 2012, 11:39 »
ΤΙΡ:  ;)
Με νυχοκόπτη το φυτιλάκι κόβεται καλύτερα από ότι με ψαλίδι ή κοφτάκι. Καθαρό κόψιμο, χωρίς τράβηγμα και ξεμάλλιασμα...

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 19, 2012, 12:07 »
Δεν μου λέτε, στο κάτω μέρος του καρφιού πόσο περίπου μήκος αφήνουμε στο φυτίλι για να μην ακουμπάει στην αντίσταση?

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 19, 2012, 12:11 »
Δεν μου λέτε, στο κάτω μέρος του καρφιού πόσο περίπου μήκος αφήνουμε στο φυτίλι για να μην ακουμπάει στην αντίσταση?
5-6 χιλιοστά είναι αρκετά. Το φυτίλι πρέπει να βρέχει την αντίσταση για να δουλεύει σωστά, αλλιώς βγάζει καμμένο...

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 19, 2012, 12:23 »
Κοβόταν πολύ εύκολα. Δεν είχα θέμα με το κοφτάκι. Θα χρησιμοποιήσω το νυχοκόπτη την επόμενη για να κάνω σύγκριση.

Το φυτιλάκι πρέπει να ακουμπάει την αντίσταση. Δεν καίγεται στο κάτω κάτω. Αν καίγεται είναι επικίνδυνο... Επίσης το "ξεμαλλιάζεις" εκεί που θα ακουμπάει την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος durutti

• **
  • 131

Αποσυνδεδεμένος jonelos

• **
  • 180
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 27, 2012, 22:36 »
το πρώτο λινκ durutti ειναι αναλώσιμο το δευτερο μόνο αν σπασει για καποιο λόγο. Θα σου προτεινα να παρεις μια μικρη ποσότητα να δοκιμάσεις πρώτα και αν μεινεις ικανοποιημένος ξαναπαραγγέλνεις. Οι συγκεκριμένες ειναι καλές  κεφαλές αλλα οχι σαν τις joyetech. και επίσης ενα 20% ειναι ελαττωματικό. Εγω προσωπικα κεφαλές απο δω και πέρα μονο joyetech. Για ολα τα υπόλοιπα το site ειναι αριστο!

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 28, 2012, 14:35 »
Εμένα η εμπειρία μου με το C ξεκίνησε πριν 2 μέρες.
Αφού έκανα πάνω από 100 ml 50-50 με eGo-T LR αποφάσισα να περάσω σε C LR επώνυμο .
Η πρώτη εντύπωση δεν ήταν όπως την περίμενα . Ενώ η γεύση ήταν ελαφρός βελτιωμένη , το ντουμάνι ήταν λιγότερο σε σχέση με τον "κουρασμένο" Τ, ποιο χαλαρή η τζούρα και ακούγονταν κάποια σκασίματα μερικές φορές έντονα.Του έδωσα μερικά ml περιθώριο μήπως και στρώσει αλλά δεν βελτιώθηκε . Έτσι σήμερα αποφάσισα να τον ανοίξω μήπως και ήθελε λίγο γαργάλημα . Παρατήρησα ότι το φιτίλι τροφοδοσίας ήταν φτωχότερο σε σχέση με τού Τ . Αποφάσισα να το αλλάξω με φιτίλι από zerobacco που είχα . Το έκαψα και το πέρασα από το καρφάκι τετραπλό χωρίς mesh . Το ξέπλεξα για να φουντώσει από κάτω , το έκοψα με νυχοκόπτη ( μπράβο στο slammer) 3 περίπου χιλιοστά για να ακουμπάει στην αντίσταση , σύριζα από επάνω και πολλές φορές τρύπημα με καρφίτσα για να κάνει καλή τροφοδοσία .
Η βελτίωση ήταν εμφανής παντού εκτός της γεύσης. Περισσότερο ντουμάνι , ποιο σφιχτή τζούρα, καθόλου σκασίματα αλλά ελαφρώς αλλοιωμένη γεύση.
Έχω ατμίσει από εκείνη την ώρα 2 ml και μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαροή , εκτός της κλασικής υγροποίησης του ατμού στα εξωτερικά τοιχώματα του τανκ .
Αν παρατηρήσω κάτι διαφορετικό θα ενημερώσω.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 28, 2012, 15:15 »
Μήπως έβαλες πολύ φυτίλι? Αν υπετροφοδοτήσεις την αντίσταση ανεβαίνει το ντουμάνι αλλά εξασθενεί η γεύση...

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 28, 2012, 15:29 »
Θα το δοκιμάσω . Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 28, 2012, 16:46 »
Αραίωσα το φιτίλι και  λιγόστεψε το ντουμάνι . Η γεύση παραμένει αλλοιωμένη . Ίσως να πρέπει να δοκιμάσω φιτίλι και από αλλού .

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 29, 2012, 13:37 »
Το ξερω οτι ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα μηπως ξερει κανεις πως αφαιρουμε το μαυρο χρωμα απο το σωμα του ατμοποιητη για να τον κανουμε ασημενιο? υπαρχουν οδηγιες αφαιρεσης της μπογιας στο φορουμ αλλα οσο και αν εψαξα δεν τις βρηκα

Αποσυνδεδεμένος jonelos

• **
  • 180
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 29, 2012, 13:42 »
δεν θα στο συνιστούσα! γιατι και να το βγάλεις ακόμα δεν θα ειναι ομορφο(θα εχει χαρακιές ) παντως ενας κωνος νικελ δεν κοστίζει πολύ http://www.vaporbreak.com/en/ego-c/97-ego-c-changeable-coil-in-atomizer-cone.html Μπορεις να βρεις και μπαταρίες στο ιδιο χρώμα...

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 29, 2012, 13:51 »
Μου αρεσει που ολοι εχεται αμεσα την πιο ευκολη λυση. Παρε ενα λινκ, δωσε τοσα ευρω και ξεπαστρεψες. Λες να μην το ξερω οτι υπαρχουν ασημενιοι?. Εχω 6 μπαταριες και 4 ατμο. Απλα ενας απο αυτους ειναι μαυρος. Επιμενω οτι καποιος εχει κανει post για την ολη διαδικασια η οποια δεν αφηνει χαρακιες κτλ. Αν εχει καποιος το λινκ καλως.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359862 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374773 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328156 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F